ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2020 | 17:18

Ρε τον τενεκέ

Πήγε ο κόπανος ο προϊστάμενος μου και έκανε καζούρα στη κοπελίτσα στη γραμματεία ότι πήρε κιλά.Στο μεταξύ, η κοπέλα είναι έγκυος και το προσπάθησε πολύ, τουλάχιστον 3 χρόνια που την ξέρω. Όταν μας το ανακοίνωσε έλαμπε μιλάμε! Την έκανε κουρέλι ο ντενεκές, ενώ το ξέρει με ατάκες του τύπου όταν «ξεχειλώνετέ δεν μαζεύεστε με τίποτα», «άμα φαρδύνεις ξέρεις πόσα λεφτά θέλουν οι πλαστικές μετά;» και τέτοια.Στο μεταξύ ο ίδιος μοιάζει με κορμοράνο που τράκαρε με σαρανταποδαρούσα.Πόσο θα θέλα να μην παιζόταν το κεφάλι μου και να τον έκανα ρόμπα το κερατά μα πόσο.
5
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα αν δεν βλέπετε ο ίδιος και τον έχουν απορρίψει πολλές γυναίκες μάλλον θα κουβαλάει κόμπλεξ και ξεσπάει στην κοπέλα που μάλλον είναι όμορφη και κατάφερε να κάνει οικογένεια.
Απο οντισιον τους περνανε τους προισταμενους? Τι σκ@τ@, διαγωνισμο για το ποιος ειναι πιο κομπλεξικος κανουν? Μη δινεις σημασια. κι ο δικος μου μολις προ 5λεπτου με κατσαδιασε μπροστα σε πελατη για λαθος που εκανε ο ιδιος!! (ο δικος μου εχει και επιλεκτικη ανοια, ναιιι ναιιι, τα δικα του λαθη για εναν περιεργο λογο θυμαται πως τα εκαναν οι αλλοι)
Νταξει, μακάρι να δυστυχησουν τέτοιοι άνθρωποι, πραγματικά. Αλλά εγώ ήθελα να πω το εξης, μια σύγκρουση κορμοράνου με σαρανταποδαρούσας δεν νομίζω ότι μπορεί να έχει φρικτά αποτελέσματα. Λέω γω τώρα.
Είχα κι εγώ έναν τέτοιο προϊστάμενο στο δουλειά. Κομπλεξικός κι απίστευτα διπρόσωπος. Μείωνε συνεχώς όλα τα άτομα και μπροστά τους κι από πίσω τους κι αν του ζήταγε κανείς το λόγο αποποιούνταν των ευθυνών του. Ένας καραδυστυχισμένος ήταν και είναι γιατί η ζωή του τα προσέφερε όλα απλόχερα (δουλειά, οικογένεια, περιουσία) χωρίς να παλέψει για τίποτε και δεν ήξερε να τα εκτιμάει. Πες στη συνάδελφό σου να τον αγνοήσει παντελώς, να μην του δώσει τη χαρά να τη βλέπει με πεσμένη ηθικό, να κοιτάξει τη σωματική και πνευματική της υγεία και με το καλό θα έρθει ο ερχομός του παιδιού τους!!! Καλή δύναμη σε όλες/ ους σας!!!