ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.5.2020 | 08:43

Η εύκολη λύση

Οταν μαλώσεις ή διαφωνήσεις ή τσατιστεις με μια παχουλή κοπέλα ,να πετάξεις ένα "χοντρελω".Ενώ πριν από αυτό ήταν απλά η γεματουλα που σου αρεσε ή συμπαθούσες.Αηδιασα πια με την σκατοψυχια σας.Αηδιασα.Ένας παχουλός άνθρωπος αλλάζει το έχω δει πάνω μου.Στην πράξη.Έχασα 26 κιλα.Παραμενω γεμάτη όμως..πόσο λίγοι είστε όλοι εσείς που επιμένετε να λέτε για τα κιλά ενός ανθρώπου όταν στρωχτειτε.Σκατοψυχοι.Ελεεινοι.Δεν τον ήξερα καν,σε ένα βίντεο τσατ μιλούσαμε ,και μου έλεγε ότι είμαι όμορφη και πόσο σέξυ.Μολις έκανα ένα αστείο που δε του άρεσε ,26 ετών άντρας :"Αί μωρη χοντρελω" με μια πικροχολη ειρωνεία που με ανατριχιασε.Χαμογελουσε.....Νιώθω αηδιασμένη και με πήγε πολύ πίσω αυτό.Νόμιζα ήμουν εντάξει με εμένα..Ότι ήμουν πολύ όμορφη και θεά.Εχω πολλά φλερτ και σχέσεις οκ.Αλλά ..."χοντρελω"; 26 χρόνων άντρας;Έχω χάσει τα λόγια μου.....Αφήστε που έχω αρχίσει και σκεφτομαι ότι αν είμασταν κάπου μόνοι μας και είχα οπλο .....δε ξέρω τι θα εκανα αν το άκουγα.Φτάνει πια ρε με τις "χοντρές" .Πείτε άλλες βρισιές.Φτανει πια.Αντμιν σε παρακαλώ ανεβάσε το .Και σε παρακαλώ επέτρεψε τα σχόλια.Μια χαρά εχουμε και εμείς εδώ μέσα.
8
 
 
 
 
σχόλια
Εξισου ευκολη λυση ειναι να αποκαλεσεις τον ομοφυλοφυλο πουστ@αρα, τον κοντο νανο, τον αδυνατο σανιδα και το ατομο με ειδικες αναγκες καθυστερημενο. Στον κοσμο αυτο παντα θα υπαρχουν οι αγενεις, οι προβληματικοι και τοξικοι ανθρωποι που θα πατησουν πανω στην ανασφαλεια του αλλου για να νιωσουν καλυτερα. Αυτο δεν αλλαζει. Ειναι ομως στο χερι μας να μην καταρρακωνεται η αυτοπεποιθηση μας απο τετοιου ειδους πικροχολα σχολια.
Έχει ενδιαφέρον η άνεση που έχουμε στο ιντερνέτ να πούμε σε κάποιον λόγια που δε θα λέγαμε ποτέ από κοντά.Άλλο ένα στενάχωρο περιστατικό όπου ένας άνθρωπος προσβάλλεται λόγω σωματότυπου λοιπόν. Μάλιστα… καλά πάμε.
«Αηδιασα πια με την σκατοψυχια σας» Νομίζω ότι το χόντρυνες. :) Κακώς σχολίασε τα κιλά σου και μια χαρά μπορούμε να πούμε ακριβώς τι μας ενοχλεί κι όχι να μειώσουμε τον άλλον, μαζί σου. Στα υπόλοιπα, σκέψου λίγο ότι ο τρόπος που επιλέγεις να εκφράζεσαι είναι αυτός που συνηθίζεις και έστω ασυναίσθητα καταλήγει να είναι ο τρόπος που σκέφτεσαι και δεν είναι πολύ ωραίος. Στο δια ταύτα, μάλλον μπαίνεις στα τσατρούμς για επιβεβαίωση και όπως βλέπεις δε λειτουργεί με τον τρόπο που ελπίζεις/θες απαραιτήτως. 'Οταν καταφέρεις να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, αρέσεις δεν αρέσεις σε κάποιον, θα έχεις κάνει σημαντική πρόοδο.
Αναφέρεις πως έκανες ένα αστείο που δεν άρεσε.Πως ξέρεις αν αυτό το αστείο δεν χτύπησε μια ευαίσθητη χορδη του άλλου όπως έχεις εσύ με το θέμα των κιλών;Εσύ λες ότι αν είχες όπλο θα τον πυροβόλαγες;!Ο άλλος λοιπόν αν του χτύπησες την όποια ανασφάλεια αντέδρασε αναλόγως και σου είπε αυτά τα πράματα...Καλό είναι όλοι να προσέχουμε τί και πώς λέμε στους άλλους... κανείς δεν έχει μονοπώλειο στην ευθιξία και στις ανασφάλειες.Επίσης θεωρώ οτι κάποιος που έχει χασει 26 κιλά,κάτι το οποίο μου φαίνεται απίστευτο και αξιοθαύμαστο,θα πρέπει να νιώθει καλύτερα με τοβ εαυτό του και να μην πληγώνεται τόσο εύκολα απο λέξεις των άλλων.Ίσως θα πρέπει να δουλέψεις λίγο ακόμα το θέμα της αυτοπεποίθησης σου με έναν ειδικό;
Πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου και να σε ενδιαφέρει λιγότερο ή και καθόλου η γνώμη των άλλων και δη αγνώστων ανθρώπων από το διαδίκτυο. Όπως το 'γραψες. Δεν τον ήξερες!!! Μιλούσατε σε ένα chat και περνούσατε την ώρα σας. Αναρωτιέμαι όμως. Τι είδους "αστείο" του έκανες; Γιατί αν αφορούσε την εμφάνισή του ή κάποιο χαρακτηριστικό του, κακώς γκρινιάζεις τώρα. Ο σεβασμός αποτελεί αμφίδρομη διαδικασία.
Προσπάθησε να βρεις τη χαμένη σου αυτοεκτίμηση γιατί δεν αξίζει να χαλιέσαι για κανεναν υποκριτη ή βρωμοστομο. Ομως είσαι σίγουρη πως ένιωθες καλά με τον εαυτό σου; Τα 26 κιλά που έχασες δηλωνουν μεγάλη προσπάθεια. Κάθε σωματοτυπο έχει τους εχθρούς του και τους φίλους του. Ξερω άνδρες που τους αρέσουν υπερβολικά αδύνατες γυναίκες αλλά και άντρες που τους αρέσουν οι παχουλές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ