ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.5.2020 | 14:42

το αγορι μου

ηθελε να κανουμε σεξ με μια κοπελα ακομα που γνωριζε απο τη σχολη του. εκεινη δεχτηκε κι επειδη εγω αρνηθηκα με χωρισε. τον θελω πισω και κλαιω συνεχεια 4 μερες μεχρι που τον πηρα τηλ το πρωι και του ειπα οτι τον αγαπαω και μου απαντησε οτι δεν του αξιζω γιατι δεν ειμαι τολμηρη. εχει δικιο φοβαμαι πολυ τα παντα πως να τον πεισω να με συγχωρεσει;
16
 
 
 
 
σχόλια
Ειλικρινά, ώρες ώρες νομίζω ότι τα ανεβάζετε επίτηδες αυτά. Τύπου έτσι, για να γίνει κάτι.Δεν είναι και κάνα τρελό σενάριο σίγουρα, αλλά προσωπικά είμαι επιφυλακτικός σχετικά με την εγκυρότητα της εξ.
Ακού κορίτσι γλυκό, και επανέλαβε:ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ, δεν παρακαλάμε για αγάπη κάποιον που μας απέρριψε, ειδικά, αν αυτός ο κάποιος αξιώνει να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις. Το αν είσαι ή όχι τολμηρή δεν μετριέται από το αν κάνεις τα γούστα του καθένα. Η τόλμη σου μετριέται μόνο από σένα - τόλμη θέλει να είσαι πιστή στον εαυτό σου, ακόμα κι αν δεν συμφωνούν με αυτό οι άλλοι, κι εσύ ήσουν μια χαρά τολμηρή όταν αρνήθηκες να κάνεις τα γούστα του βλάκα, παρόλο που είχες συναισθήματα γι' αυτόν. Μπραβο σου, και πάλι μπράβο. Μην υποκύπτεις στον εκβιασμό του, στείλτον στον αγύριστο, σου αξίζουν πολύ καλύτεροι. :)
Χα, τι μου θύμισες τώρα!Ενας πρώην μου (ο πρωτος μου βασικά) ήθελε να κάνουμε τριο με έναν φίλο μου, εγώ τον χώρισα γιαυτό αλλα ποτέ δεν του είπα τον λόγο, πάνε χρόνια απο τότε αλλα κάποιες φορές οταν με βλέπει με προσεγγίζει ώστε να έρθουμε σε επαφή. Θυμουμενος ομως εγώ την συμπεριφορά του δεν πρόκειται να κανω κάτι μαζί του ποτέ ξανά!Ας το παραδεχτουμε, είναι σαν μια μορφή κερατου, δλδ δε σου φτάνω εγω κ θες κ άλλον; αρα ποτέ δεν με ήθελες πραγματικά οπότε οπου φυγει φυγει
Ααααα! Έτσι μπράβο! Επιστροφή στην κανονικότητα και τις παλιές, κλασικές εξομολογήσεις!Κούκλα μου, αν ψήνεσαι η ίδια, αφ' εαυτού σου και για τα γούστα σου και μόνο, για πολυμορφικά σχήματα στο σεξ βουρ στον πατσά, χωρίς κλάματα. Όχι όμως γιατί σε εκβιάζει συναισθηματικά ένα ήδη χαμένο κορμί. Δώσ' του μια μούτζα καλέ και άσ' το βλαμμένο να πάει στο καλό του!
Η στρεβλωμενη εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου είναι το βασικό σου πρόβλημα. Δεν ξέρω μερικά σχόλια από άγνωστους θα σε βοηθήσουν να το καταλάβεις. Υ.Γ. Ότι δεν του αξίζεις, είναι αλήθεια. Μόνο που αυτός είναι ο λίγος της υπόθεσης. Το κακό της υπόθεσης είναι πως είναι κι άλλοι σαν κι αυτόν εκεί έξω. Οπότε, αν δεν χτίσεις άμυνες και αυτοεκτίμηση, δύσκολα τα πράγματα!
Πλάκα μας κάνεις, κοπελιά;Αφού δε το θες, δεν πρέπει να το κάνεις. Μην υποκύπτεις στον εκβιασμό του. Η σχέση σας ήταν ήδη τελειωμένη. Μην τολμήσεις να επιστρέψεις, θα το μετανιώσεις πικρά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ