ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.5.2020 | 14:08

.

Σαν σήμερα πέρσι πήγαινα για πρώτη φορά εξωτερικό μόνη μου στην ΓερμανίαΚοροναιε σε μισω
11
 
 
 
 
σχόλια
Δε θα μπω στη διαδικασία να σε κριτικάρω. Ο καθένας αυτό που τον απασχολεί, το θεωρεί σημαντικό. Σκέψου όμως ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χάσει πολύ σημαντικότερα πράγματα από ένα ταξείδι λόγω του κορονοϊου: τη ζωή τους, ανθρώπους που αγαπάνε, τη δουλειά τους, χρήματα που τους γράψω απαραίτητα για τον βιοπορισμο τους, πολλά. Στην Ελλάδα σχετικά με τον κορονοϊό γκρινιάζουμε για μικροπραγματα, γιατί δεν έχουμε καμιά μάνα στο νοσοκομείο να χαροπαλευει.
Εδώ άνθρωποι πεθαίνουν και εσύ σκέφτεσαι τα ταξίδια,δεν κάνει κακό να σκεφτόμαστε και λίγο τους άλλους ξέρεις.Σε όλους μας έχει δημιουργήσει θέμα η καραντίνα,ηλικιωμένες είναι μόνες τους στο σπίτι και δεν είδαν το Πάσχα τα εγγόνια και τα παιδιά τους και κινδυνεύει η ζωή τους.Έχουν χάσει την δουλειά τους αρκετοί άνθρωποι,άλλοι δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν το φως και το νερό επειδή οι επιχειρήσεις τους έκλεισαν.Οι μαθητές που δίνουμε πανελλήνιες έχασαν 2 μήνες φροντιστήριο (από τον υπολογιστή δεν είναι το ίδιο).Αρκετοί από εμάς δεν έχουμε λεφτά τώρα να πληρώσουμε τα φροντιστήρια και αν περάσουμε δεν θα έχουμε λεφτά να μετακομίσουμε καθώς οι επιχειρήσεις των γονιών μας είναι κλειστές.Μειώθηκε και θεαματικά η ύλη,υπάρχουν παιδιά με προβλήματα υγείας τα οποία θα δώσουν μάλλον τον Σεπτέμβριο.Ταξιδιώτες έχουν αποκλειστεί σε άλλες χώρες και ένα σωρό άλλα πράγματα,αλλά βέβαια εσύ μόνο το ταξίδι σου σκέφτεσαι,αυτό τονίζει τις ανισότητες που υπάρχουν και την ανικανότητα (η οποία υπάρχει κυρίως στους προνομιούχους) να δουν την ολική εικόνα.
Αν και ο τρόπος που γράφω φαίνεται πολύ επιθετικός τις περισσότερες φορές είναι απλή ειρωνεία και χιούμορ.Απλά από κοντά είναι διαφορετικά γιατί μπορώ να γελάσω να μιλήσω πιο τσιριχτά (απλά μου βγαίνει) λίγο να σηκώσω το φρύδι κτλ έτσι κάνω κατανοητό ότι δεν είμαι τουλάχιστον ΤΌΣΟ επιθετική (αν και μερικοί πάλι δεν το πιάνουν το νόημα).Μία φορά είχα πει για αστείο με επιθετικό τόνο πως ακόμα και η γάτα μου μισεί τα μαθηματικά επειδή έσκισε μια σελίδα και είχα μία να προσπαθεί να μου εξηγήσει ότι οι γάτες δεν καταλαβαίνουν την διαφορά μεταξύ των βιβλίων.Οπότε ναι καταλαβαίνω γιατί φαίνομαι επιθετική.
Μου αρέσει πάντως που σε άλλους όπου είπαν τα ίδια με εμένα σε γενικές γραμμές και χρησιμοποίησαν ειρωνεία δεν είπες τίποτα.Τι ηλικιακός ρατσισμός είναι αυτός :Ρ

Σεισμός