ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2020 | 23:52

Τράτζικ

5 χρόνια σχέσης και μόνο 1 φορά έχω έρθει σε οργασμό μαζί του. Μόνη μου μπορώ δεν έχω θέμα. Εκτός του ότι "που να προλάβω" ισως φταίει και το ότι δεν είναι ερωτευμένη μαζί του εδώ και πολύ καιρό. Τον αγαπάω σαν αδερφό μου.
185
 
 
 
 
σχόλια
Κάραβαν, έχεις δώσει ρέστα στην εξ. Τα σέβη μου! Θυμήθηκα την περίπτωση παλιάς γνωριμίας που όταν τα πρωτομπλέξαμε, δυσκολευόταν να συνειδητοποιήσει ότι ευχαριστιέμαι εγώ ο ίδιος να το κάνω. Καταλάβαινε το κομμάτι «προσφέρω ευχαρίστηση στη/στο σύντροφο», αλλά για αρκετή ώρα προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι το απολαμβάνω και ο ίδιος.
Το να επικροτεί ένας άντρας όσα λέω μου δείχνει ότι τουλάχιστον κρατώ το ίσον, την ενσυναίσθηση και την αντικειμενικότητα, σε ευχαριστώ! Πράγματι, ο άντρας που αγαπά τη γυναίκα και την σέβεται συνήθως απολαμβάνει να της προσφέρει ηδονή. @αριάδνη απάντησα ως εξής παραπάνω:Δεν έχει αμφισβητήσει επειδή συμπίπτουν τα θέλω σας, είναι μάλλον με αυτοπεποίθηση, δεν ζητάς κάτι "σκραίο"...πολλά μπορεί. Επίσης η αμφισβήτηση αρχίζει όταν δεν μπορούν να ανταποκριθούν: δεν έχω εγώ ανεπάρκεια, εσύ είσαι ανώμαλη. Κοινώς kink shaming.
Πάντως εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση το γεγονός να μένει ικανοποιημένος ένας άντρας από σεξουαλική επαφή στην οποία η σύντροφος δεν έχει φτάσει σε κορύφωση. Πόσο μάλλον για μακρά χρονική περίοδο όχι μια φορά στις 10ξερω γω.. είναι σαν να πηγαίνεις σινεμά και να σε παίρνει ο ύπνος από τη μέση και μετά..
caravanτην Αιδοιολειχία την σιχαίνονται πολλοί άντρες αλλά στις γυναίκες ζητάνε να κάνουν πεολουχια και πρωκτικόγια το τελείωμα πάνω στο σώμα τι γνώμη έχεις?
Είδες; Διπλά μέτρα και σταθμά. Όλα εξαρτώνται από το άτομο που έχεις απέναντί σου. Πάντως προσωπικά δεν σιχαίνομαι τα σωματικά υγρά. Κάτι που δεν ισχύει για αρκετές γυναίκες. Όμως γενικά δεν είναι υστερική με την καθαριότητα, κι όλα αυτά. Η υπερβολική καθαριότητα (και τάξη) είναι επιθυμία ελέγχου (καθήλωση στο πρωκτικό στάδιο που θα έλεγε ο Φρόυντ).
@caravanδεν είναι ότι και ότι σωματικά υγρά@Αριάδνηκβάζεις προφυλακτικό για εκεί πίσωγιατί υπάρχει έρευνα που λέει ότι πόσοι είναι υποχοντριοι δεν κάνουν καλό σεξυπήρχε μια τέτοια εξομολόγηση που έλεγε ότι το αγόρι της έκανε καλό σεξ αλλά ήταν υστερικος με την καθαριότητα και αμέσως μετά έκανε ντουζτο ζητάς αν θέλεις στοματικό ή βγαίνει εκείνη την στιγμή?
Το πουλί τους δεν τους πειράζει να το βάλουν και κάπου "βρώμικα" όπως ο πρωκτός. Το στόμα τους είναι που προσέχουν. Άνδρας που σιχαίνεται καλό σεξ δεν κάνει, το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες.
Ε μα ναί! Όλο το οικοδόμημα εδράζεται στην δαιμονοποίηση του σεξ και ειδικά της γυναικείας σεξουαλικότητας. Το σεξ ως πράξη βρώμικη, καλή αν και αναγκαία, ζωική χωρίς ανώτερες ποιότητες. Δυστυχώς για αυτά όλα φταίει ο αποπστολος Παύλος. Ένας ζηλωτής. Τι να πεις.
Καραβάν θα με βρίσεις...αλλά εγώ σιχαίνομαι να μου κάνουν στοματικό....και σιχαίνομαι να σκέφτομαι ότι στο παρελθόν έκαναν σε άλλη γυναίκα...Κακώς καλώς...έτσι νιώθω
Δεν βρίζω κανέναν. Σέβομαι τις ιδιαιτερότητες καθενός. Πιθανόν σκέφτεσαι όσα είπα παραπάνω, πιθανώς δεν στο κάνουν καλά, πιθανόν σκέφτεσαι τα ΣΜΝ...πολλά. Γι'αυτό λεω ότι το καλύτερο σεξ γίνεται σε μια μονογαμική σχέση που τηρούνται εκατέρωθεν οι όροι. (Άντε και από ένα ευρύτερο σχήμα με ΠΟΛΥ συνειδητοποιημένους και αποκλειστικούς συντρόφους που όλοι τηρούν την συμφωνία)
Ελπιδα, (με το ιδιο σκεπτικό) με το ιδιο στομα δε σε φιλαει? Με το ίδιο μπιπ δε σε μπιπ? Μην περιορίζεις τη σεξουαλικότητα σου λογω τέτοιων σκέψεων βρε.
Serendipity κοίτα είναι κιόλας ότι μου άρεσει εμένα προσωπικά πολύ το να προσφέρω στοματικό.Το βάζω πάνω κ από την ευχαρίστηση που παίρνω από το σεξ...Χαχαχα οκ too much informations.Πάντως γενικά τα γυναικεία γεννητικά όργανα ...πώς να το πω για μη παρεξηγήθω...δεν με τρελαίνουν...δε μπορώ ας πούμε να καταλάβω γιατί υπάρχουν άντρες που προσφέρονται από μόνοι τους να σου κάνουν στοματικό....τι να πω....γούστα είναι αυτά....
Δεν είναι ταμπου..ειναι προτιμήσεις.Μη βάζετε ταμπελες.Δεν με συγκινεί απλά το να βλέπω έναν άντρα εκεί.Δε μου κάνει αίσθηση.Προτιμώ ένα καλό γλωσσοφιλο.... είναι απλά προτιμήσεις.Δεν υποτιμώ τα γυναικεία γεννητικά όργανα.Απλά προσωπικά δε με συγκινεί.
Ελπιδα αλλο αυτο τωρα που λες. Ενταξει τι να πω. Αφου ετσι το βλεπεις. Συμφωνω με τη Αριαδνη ομως οτι το αντιμετωπίζεις σαν ταμπου. Τεσπα. Οσον αφορα στην εμφανιση των επίμαχων σημείων, ισα ισα θεωρω οτι το δικο μας ειναι πιο ομορφο :)
Ναι βρε παιδί μου, εγώ δεν αμφισβητώ ότι σε μια γυναίκα μπορεί να μην αρέσει το στοματικό καθαρά για λόγους προτιμήσεων. Ωστόσο η διατύπωση "τα γυναικεία γεννητικά όργανα ...πώς να το πω για μη παρεξηγήθω...δεν με τρελαίνουν...δε μπορώ ας πούμε να καταλάβω γιατί υπάρχουν άντρες που προσφέρονται από μόνοι τους να σου κάνουν στοματικό....τι να πω.." πιο πολύ σε ταμπού παραπέμπει. Μου δημιούργησες την εντύπωση ότι είτε βρίσκεις σιχαμερα τα γυναικεία όργανα, είτε το βλέπεις σαν υποτίμηση για τον άνδρα να κάνει στοματικό. Μπορεί να κάνω και λάθος ασφαλώς
Δεν είναι ταμπου... τέλος πάντων.Απλα μου αρέσει να το κάνω από το να το δέχομαι.Οκ μειοψηφία ειμαι αλλά ... υπάρχουμε κ εμείς... Πάντως οι γυναίκες έχουν κ άλλες ερωτογενεις ζώνες όποτε...θα βολευτουμε όλες!
Μακεδόνα έννοειται πως για σένα αυτο είναι στα υπέρ σου και σου το αναγνωρίζω.και επειδή γνωρίζομαστε διαδικτυακά χρόνια,πάντα είχες αυτήν την ικανότητα.Δεν είναι μομφή για εσένα.Εσυ ίσα ίσα να είσαι υπερήφανος γι'αυτο σου το χάρισμα.Και δε το λέω καθόλου ειρωνικά.Να το ξέρεις.
Καλά ηρέμησε, δε σε βρίσαμε κιόλας. Οτι απλώς έτσι όπως το έγραψες παραπέμπει σε ταμπού είπα. Αφού εσύ λες ότι δεν είναι έτσι, τι με νοιάζει εμένα. Γενικά, δεν είναι ανάγκη να εισπραττονται όλα ως επίθεση
Σου απάντησα. Δεν ψέγω το γούστο σου. Αλίμονο! Ποιά είναι εγώ για να κρίνω οποιονδήποτε άνθρωπο;;;;Θεωρητική συζήτησγ κάνουμε για ένα θέμα που το έχω "σπουδάσει".
Serendipity στο υποτακτική χαχα ε δεν έπεσες που έξω....Αυτό ήταν βγήκαν τα βίτσια στη φόραΑριάδνη είσαι πολύ απότομη αλλά δε θα μπω πάλι σε αυτή τη διαδικασία.Κουραστηκα λίγο .Το σταματάω εδώ.Απλά έτσι γενικά...κάτω από τις εξομολογήσεις δε γίνεται επειδή έχει δημιουργηθεί μια...κλικα να το πώ;να μη σχολιάζουν άλλοι μπας και δεχτούν επίθεση.Το τι με νοιάζει εμένα,και το ηρέμησε λίγο δε θα θελα να τα ξανά δω.Φτανει σε παρακαλώ
Αααα τι θυμήθηκα τωρα! Θυμαμαι περσυ καλοκαιρι μετα απο ερωτηση του "σατανα" που ακουει στο ψευδώνυμο Καραβαν (χαχα) εσύ κ η τοτε ImaginerR παραθετατε σεξουαλικές φαντασιώσεις (ισως κ βιώματα, δεν ξερω) με ιδιαίτερη άνεση ( η γνωστη καλη ImagineR που λατρευω, btw). Οποτε τωρα τι σ ενοχλει? :):):)
Σταμάτα να παρακολουθεις το προφίλ μου για να δεις πότε κάνω σχόλια, σταμάτα να κάνεις εξομολογησεις στις οποίες ξέρεις ότι θα σχολιάσω όπως προχθές με την αποθράσυνση, γενικά είναι πολύ εύκολο να μη διαβάζεις όσα γράφω, ούτως ώστε να μην ενοχλείσαι.
Μακεδόνα δεν καταλαβαινω που ειναι το σπαμαρισμα οταν μιλαμε για σεξ κ οργασμό σε μια εξ που ειναι για τον οργασμό. Μην μπερδεύεσαι αγαπουλα :). Επιπλέον δεν εχω δει κπ να μιλαμε για συγκεκριμένες προτιμήσεις μας, τι γουσταρουμε ή πως γ*μιομαστε. Για την ακρίβεια, προσωπικά δεν εχω αναφερθει ποτε σε κτ τετοιο, σε αντίθεση με σενα. Κακο δεν το θεωρω. Θεωρω ομως κακο την υποκρισια κ τη δηθεν σεμνοτυφια. Οσο για το τι εγινε σε προηγουμενη εξ, αν σ ενόχλησε, να το ελεγες εκει. Εδω δεν εχεις κμ δουλεια. Με πιανεις αγαπουλα? :) Αντε μας την έσπασες παλι. Ξουτ :)
Να πω κάτι άσχετο....γιατί θα σκάσω και ο νοών νοείτω και ουαί τω ανοήτω...αν το γραψα σωστά, τέλος πάντων,είναι αξιοθαύμαστο, αξιοζήλευτο,πώς άτομα που έχουν βρίσει εδώ μέσα,έχουν τρολαρει,έχουν υποτιμήσει ... παίρνουν με το μέρος τους τα "θύματα" τους και τώρα πια μιλάνε στα σχόλια λες και είναι...φιλαράκια που απλά πειράζονται.Είναι αξιοζήλευτη ικανότητα να παίρνεις με το μέρος σου τα άτομα που ισχυρίζονταν ότι σε σιχαίνονται για συγκεκριμένες ακραίες απόψεις σου,και να φτάνετε στο σημείο να "φλερτάρετε" σε μια στήλη και να μη τρέχει και καστανο.Αυτό έτσι άσχετα μου ήρθε.Τη ζηλεύω αυτήν την ικανότητα...Στο θέμα μας τωρα
Κοιτάξτε να μαλώσετε, πάντως, να χαθεί το υλικό για το e-class, να κάθομαι να τα ξαναγράφω! Το καλό που σας θέλω!!! :) Χτς χτς (οποιος κατάλαβε κατάλαβε)
Επειδή σε κάποιες εξομολογησεις σχολιαζε κάτω από τα σχόλια μου κάνοντας καλαμπούρι (γιατί το "θέλεις να κάνουμε ένα παιδάκι μαζί" ή το "κρατάω λεφτά για το ταξείδι του μέλιτος που θα πάμε μαζί" μόνο ως καλαμπούρι μπορούν να γίνουν αντιληπτά), και εγώ απάντησα στο ίδιο ύφος, σημαίνει ότι με πήρε με το μέρος του; Τι θα έπρεπε δηλαδή; Να τον βρίζω κάθε φορά που μου απευθύνει τον λόγο. (το ιδανικό θα ήταν να τον αγνοώ αλλά το κατάλαβα αργά) Και με εσένα έχω τσακωθεί και μετά έχουμε ξαναμιλήσει κανονικότατα. Στην τελική, αν θυμάμαι καλά εσύ ήσουν που του έλεγες ότι είναι καλός άνθρωπος τελικά και εμείς που δεν τον ξέρουμε τον έχουμε παρεξηγήσει. Τέλος πάντων. Επειδή πάλι σε ξεκατίνιασμα θα καταλήξει η συζήτηση, ενώ είχε ξεκινήσει μια χαρά, εγώ αποχωρώ
Νομίζω οτι η Ελπιδα αναφερόταν στον εαυτο της κ οχι στην Αριαδνη. Σορι αν κανω λαθος.Μακεδόνα,μιλησε ο ανθρωπος που εξεθεσε την προσωπική του ζωη οσο κανενας εδω μεσα! Μην είσαι υποκριτακος ρε αγαπουλα. Αντε πια! And the party pooper award goes to...... (Δικο σας) Καλο απόγευμα σε ολους τους εμπλεκόμενους. Ναι βρε, κ σε σενα ακομα :) Go write sth and fix me a sandwich!Φιλια!
Προφανώς και θα έλεγα welcome back, οποιοδήποτε μέλος κι αν επέστρεφε στη στήλη. Δεν έχω μένος για κανένα άτομο εδώ μέσα. Δε θυμάμαι να έκανα καμία "οξεία επίθεση" στην Ελπίδα, τα λεγόμενά της εκραξα, όχι την ίδια. Μάθετε να είστε αντικειμενικοί και να μην διακατεχεστε από εμμονές.
Τoys δεν είναι μόνο τα ομοιώματα. Υπάρχει απίστευτη ποικιλία για όποιον ενδιαφέρεται. Αν πρόσεξες επάνω ανέφερα δονούμενο δαχτυλίδι: το φορά εκείνος και κάνει την δουλειά όπως κσι πριν αλλά η κοπέλα ερεθίζεται σε σημεία που πριν δεν ερεθιζόταν. Εν πάση περιπτώσει, αυτά είναι για όποιον νοιάζεται. Δεν έρχεται σε δύσκολη θέση που μένει η άλλη μπουκάλα και έρχεται από τα toys, είναι κάπως αστείο.
Ακόμα και ομοίωμα να είναι, γιατί να έρθει σε δύσκολη θέση. Αν πχ η άλλη θέλει ταυτόχρονη διείσδυση, εεε εκ των πραγμάτων να βρει δεύτερο πουλί δε γίνεται. Δεν είναι θέμα ανεπάρκειας
Σωστό. Πάντως ένας άντρας με αυτοπεποίθηση ή/και αυτογνωσία είναι αυτός που θα το δεχόταν. Δυστυχώς φορτώνουν τους άντρες με εξωπραγματικές προσδοκίες για το πουλί τους και στο τέλος χάνεται όλο το νόημα.
Εγώ πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικός και ένας ακόμα παράγοντας. Πολλές γυναίκες στην αρχή της σχέσης κάνουν τα πάντα για να "κρατήσουν" τον άλλο και γι'αυτό δε δίνουν σημασία στη δική τους ικανοποίηση. Δημιουργούνται έτσι συνήθειες στη σεξουαλικη ζωή του ζευγαριού που μετά δύσκολα ανατρέπονται.Καραβαν μου, δεν τίθεται ζήτημα αποδοχής σε αυτό που λέω. Ο άλλος μια χαρά την κάνει τη δουλειά του και αντλεί ευχαρίστηση. Τι τον νοιάζει τι γίνεται στην άλλη τρύπα (με συγχωρείς) και τι λογο έχει να μην το αποδεχθεί; Πάντως δεν πιστεύω ότι οι άνδρες έχουν θέμα με τα Sex toys. Ίσα ίσα τους αρέσει να βλέπουν ότι η άλλη ασχολείται με το ζήτημα
Αχ Αριάδνη μου....Κι οι γυναίκες κάνουν τραγικά λάθη. Αυτά φωνάζω αλλά δεν αρέσουν που τα λέω. Οι οργασμοί δεν έρχονται στο πιάτο, ούτε επειδή ο άλλος είναι ταχυδακτυλουργός, ούτε επειδή είσαι ερωτευμένος. Απαιτεί διάφορα πράγματα. Για το άλλο που λες, σαφέστατα η αίσθηση στο DP για τον άντρα είναι φανταστική (μην πούμε για την γυναίκα, φαντάζεσαι), λόγω βασικής ανατομίας και φυσικής. Το θέμα κολλάει για άλλους, εγκεφαλικούς λόγους. Μια γυναίκα με τολμηρή σεξουαλικότητα είναι τρελά επιθυμητή, επειδή παρέχει ηδονή, αλλά δαιμονοποιείται επειδή προβάλεται πάνω της μικροηθική. "Της αρέσει να πηδιέται, άρα θα πηδηχτεί με τον καθένα". Όχι, όχι, όχι. Καμμία σχέση!
Κοίτα λ, νομίζω πως τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αρχίσει λίγο να υποχωρεί. Τουλάχιστον εγώ αυτό βλέπω στον δικό μου κύκλο, ο οποίος φυσικά και μπορεί να μην είναι αντιπροσωπευτικο δείγμα.Η προσωπική μου εμπειρία έχει δείξει ότι ακόμα και εκείνοι που δεν το έχουν απενοχοποιησει πλήρως και κρίνουν την "ηθική" μιας κοπέλας από τη σεξουαλικη της συμπεριφορά, επικεντρωνονται κυρίως στον αριθμό. Όχι στο τι κάνει στο σεξ.
Τώρα σχετικά με αυτό που λες για τον έρωτα, η δική μου άποψη είναι ότι αυτό που αποκαλούμε έρωτα ( να περιμένεις σαν τρελή πότε θα τον ξαναδείς ή πότε θα στείλει μήνυμα, πεταλουδεςκλπ) είναι κάτι διαφορετικό από την σεξουαλικη έλξη. Μπορεί να πηγαίνουν μαζί, αλλά δεν είναι καθόλου απαραίτητο
Μπα. Μην νομίσεις ότι πριν 30 χρόνια κάναμε ιεραποστολικό. ;) Ο αριθμός είναι το πρώτο αναγνωριστικό. Μετά αρχίζουν τα άλλα. Πού το έμαθες αυτό; Γιατί ιες εκείνο; Δεν σου αρκεί αυτό;Δεν γίνεται εύκολα αποδεκτή η γυναικεία σεξουαλικότητα. Αλίμονο αν μια κοπέλα έχει ισχυρότερη λίμπιντο. Μην σου αναλύσω τι θα ακούσει για τα κινκς....Ο έρωτας έχει διάφορες μορφές, αλλά αποτελεί σύζευξη σώματος-πνεύματος, όχι πάντα με σεξουαλική υφή αλλά σίγουρα με υφή επιθυμίας σωματικής εγγύτητας. Όμως όπως έχω ξαναγράψει: "υπάρχει πολύ μεγάλη συναισθηματική ανωριμότητα γύρω-τριγύρω. Η συντριπτική πλειοψηφία μπερδεύει την απλή καύλα με τον έρωτα, την ζήλια με το γουστάρισμα, το γουστάρισμα με την αγάπη, κλπ, κλπ. Για αυτό όπου και να κοιτάξεις, βλέπεις/ακούς για δράματα κι απογοητεύσεις. "
με τα δάκτυλα δεν μπορείς να την ερεθισεις? Αν το φορέσει αυτός δεν θα ερεθιστει αυτός και θα τελειώσει γρήγορα? Θα νοιώσει ανίκανος μετά ο άντρας ότι δεν μπορεί να την ικανοποιήσει
Αυτοί που θέλουν να το παίξουν δάσκαλοι έχουν άλλο σετάκι προβλημάτων. Χριριστικότητα κλπ.Επίσης συνήθως θέλουν να δοκιμάσεις μόνο αυτά που θέλουν! (το ίδιο κι αντίστροφα τα φύλα)Δεν γίνεται δουλίτσα έτσι. @jaguar, μπορεί να κρατά εκείνη το δονούμενο πάνω στην κλειτορίδα της. Σε μια κουταλιά νερό πνίγεστε.
Γενικά αυτό που έχω καταλάβει εγώ, που μπορεί φυσικά να είναι και λάθος ή να μην ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, είναι ότι οι άνδρες είναι εγωκεντρικα και ανασφαλή πλάσματα. Αυτό που δεν μπορούν είναι να νιώθουν ένας από τους πολλούς.
Εσύ αγαπητή μου το βλέπεις με βδσμ όρους, γι'αυτό!Δυστυχώς είμεθα μειοψηφία. Αν και σιγά σιγά τουλάχιστον εκλείπει το στίγμα (όχι για τους σωστούς λόγους, αλλά τεσπα)
Τι να σου πω βρε καραβαν. Προς το παρόν δε μου έχει τύχει ποτέ κάποιος να αφήσει υπονοούμενα για την "ηθική" λόγω των θέλω μου σε αυτόν τον τομέα. Μάλλον έχω πέσει σε καλές περιπτώσεις
Δεν έχει αμφισβητήσει επειδή συμπίπτουν τα θέλω σας, είναι μάλλον με αυτοπεποίθηση, δεν ζητάς κάτι "σκραίο"...πολλά μπορεί. Επίσης η αμφισβήτηση αρχίζει όταν δεν μπορούν να ανταποκριθούν: δεν έχω εγώ ανεπάρκεια, εσύ είσαι ανώμαλη. Κοινώς kink shaming.
Ε μα δεν επαρκεί. Αλήθεια είναι. Τι δεν καταλαβαίνει; Δεν είναι θέμα μεγέθους. Κάποια στιγμή ο φαλλοκεντρισμός αρκετών αντρών πρέπει να αναθεωρηθεί. Γιατί τόσες γυναίκες κάνουν κρα για στοματικό; Όχι ότι κι αυτό γίνεται σωστά. Λέμε τώρα.
"Γιατί τόσες γυναίκες κάνουν κρα για στοματικό;Όχι ότι κι αυτό γίνεται σωστά."Συμφωνω φουλ εδω. Προσθέτω οτι το ιδιο ισχυει κ αντιστροφα. Ειναι τεχνη. Αν αυτος που το κάνει δεν το γουστάρει, δε θα το εξελίξει ποτε. Κ ο αποδέκτης δε θα το ευχαριστηθεί ποτε. Θα ειναι απλα ενα αναγκαστικό foreplay.
ω ναί! Γιατί πόσες γυναίκες κάνουν ικανοποιητικό στοματικό; :/Γενικά άμα δεν ενδιαφέρει έναν άνθρωπο ο έρωτας ποτέ δεν θα γίνει καλός στο θέμα. Δική του χασούρα, δεν ξέρει τι χάνει.
Νομιζω οτι πολλοι ανθρωποι το βλεπουν καπως ετσι: "Δε φτανει που στοο κανω! Εχεις κ προτιμήσεις/ απαιτήσεις! " Λαθος σκεπτικό. Η οτι με το που θα το κανεις στον αλλον/στην αλλη θα ξετρελαθει μονο κ μονο επειδη του/της κανεις στοματικό. Λες κ δεν παιζει ρολο η ποιοτητα ή οι προσωπικές προτιμήσεις (τις οποιες εφοσον εδιαφερεσαι μαθαίνεις).
Αιδοιολειχία καταλαβαίνω ότι κάνει μικρό ποσοστό, ακριβώς επειδή δεν εμπλέκεται κάποιος φαλλός στη μέση (φαλλοκεντρική αντίληψη). Πεολειχία αντιθέτως θεωρείται δεδομένη. Άλλο το αν γίνονται καλά κι εξατομικευμένα.Η διαφοροποίηση αυτή συνδέεται και με ταμπού εναντίον των γυναικείων οργάνων. Άσε που πολλές γυναίκες ντρέπονται για το σώμα τους, για τις φυσικές οσμές τους κλπ . Έτσι τις έμαθαν βλέπεις.
Μαλλον ισχυει αυτο που λες οτι γινεται πιο πολυ απο την πλευρα της γυναίκας. Αλλα φταίμε, διοτι δεν διεκδικούμε αυτο που θέλουμε (γενικα κ ειδικα) Ταμπού εναντιον γυναικειων οργανων? Τι εννοεις?
Δεν διεκδικούμε επειδή έχουμε ταμπού για το σώμα μας. "Αχ τι θα σκεφτεί, πώς είμαι εκεί κάτω, μήπως μυρίζω, μην μου έρθουν τσισάκια, πόσα υγρά θα βγάλω". Το αποφεύγουν οι ίδιες οι γυναίκες! Αν ο χριστιανός κάνει το λάθος και τις φιλήσει μετά το στοματικό...εκεί να δεις. Ξέρεις οι φεμινίστριες του '70 έλεγαν κάτι ακραίο, αλλά είχε κάποιο γενικό νόημα: μια γυναίκα δεν απελευθερώνεται αν δεν δοκιμάσει το αίμα της περιόδου της.
Συμφωνω κ προσθέτω. Εχει ριζωθει σε πολλες η αποψη οτι "αν δεν ικανοποιήσεις τον αντρα θα πάει να το βρει αλλου". Αρα μπαινεις εσύ στη διαδικασια του "να του κανω τα χατιρια αλλιως θα του τα κανει αλλη" κ αφήνεις πισω τις δικες σου αναγκες κ προτιμησεις στο σεξ (ή κ σε αλλα θεματα). Αλλωστε υπαρχουν κ οι αντρες που στο λενε κ χυμα οτι αν δε γινει το δικο τους θα το βρουν αλλου. Αυτο που ελεγανοι φεμινιστριες ναι το κατανοω υπο την εννοια οτι δοκιμάζοντας το δικο σου αιμα ερχεσαι οσο πιο κοντα μπορεις με το σωμα σου, αρα κ το αποδέχεσαι. Συμβολικά το παιρνω. Οχι? Χαχα
Μιας και τα λέτε και είστε έμπειρες γυναίκες, θέλω γνώμη σε κάτι που μου συμβαίνει. Πολλές φορές όταν νιώθω ρομαντικά αισθήματα για κάποιο αγόρι, δε μου βγαίνει να κάνω κάτι σεξουαλικό μαζί του ολοκληρωμένο. Μου βγαίνουν μόνο ερωτικά φιλιά, παρόλο που μπορεί να νιώθω και ερεθισμένη. Πολλές φορές επίσης μου αρέσει κάποιο αγόρι, έχω συναισθήματα γι'αυτόν, αλλά δεν μου προκαλείται καμία σεξουαλική έλξη. Μπορεί να νιώθω ότι τον θέλω και να καίγομαι, αλλά να μην μπορώ να τον δω σεξουαλικά.
Όταν λοιπόν όλοι συνειδητοποιήσουν ότι κι οι γυναίκες έχουν ίδιο δικαίωμα στην ικανοποίηση και την ανακάλυψη του έρωτα, τότε θα ζουπμε όλοι καλύτερα. Πρέπει να ξεριζωθεί πρώτη η αντίληψη "τις γυναίκες δεν τις απασχολεί τόσο το σεξ". Τις απασχολεί και τις παραπασχολεί!Ναι παρ'το συμβολικά (εγώ το'χω κάνει πάντως)
Βολεύει οσο να πεις η αποψη οτι τις γυναίκες δεν τις ενδιαφερει κ τοσο το σεξ. Αλλιως πως θα λέγαμε "παρτολα" τη γυναικα που εχει παει με πολλους (ασχετα αν πχ δεν εχει απατήσει, κοροϊδέψει κτλ-δε μας απασχολει αυτο). Μας απασχολεί οτι μια γυναικα, εφοσον δεν την απασχολει κ τοσο το σεξ (οσο το συναισθημα προφανώς), για να εχει παει με τόσους φαντασου τι πο*τανιαρα να ειναι. Το λεμε για τους ανρτες αυτο? Οχι? (Ενα κλασικό παραδειγμα απλα, γνωστο σε ολους κατα τα αλλα). Είναι πιο ευκολο βλεπεις αυτο απο το "η γυναίκα ειναι εξ ίσου σεξουαλικό πλάσμα με τον αντρα κ την ενδιαφερει κ αυτη το σεξ κ η ηδονη. #ItooknowwhatItastelike
Καραβαν, το μεγαλύτερο θέμα σε αυτό το κομμάτι το έχουν οι άνω των 30 γυναίκες. Όχι λόγω ηλικίας, απλώς οι περισσότερες σε αυτήν τη γενιά είτε δεν έχουν απενοχοποιησει ακόμα το σεξ, είτε άργησαν πολύ να το απενοχοποιησουν. Γενικά έχουν πολλά ταμπού. Έχω αδερφές σε αυτήν την ηλικία και το παρατηρώ. Στις μικρότερες ηλικίες τα πράγματα είναι καλύτερα
Caramel ίσως έχεις καθαγιασμένη στο μυαλό σου την ιδέα του ρομαντικού έρωτα, είναι πολύ συνηθισμένο σε μικρές ηλικίες. Μην ξεχνάς ότι ο ρομαντικός έρωτας αποθεώνεται από παντού στην δυτική κουλτούρα (ιουδοχριστιανική) ως κάτι αγνό.Φιλοσοφικά και θεολογικά στο δυτικό πλαίσιο η αγνότητα ταυτίζεται με την σαρκική εγκράτεια. Στην Τάντρα και το Ταό η θέωση αντίθετα έρχεται μέσω του σεξ. Το ίδιο και στην κλασική γραμματεία (ελληνορωμαική), τα ξέρεις, σάτυροι/μαινάδες, ελευσίνεια μυστήρια, ιερά πορνεία...Ο ιουδοχριστιανικός πολιτισμός είχε ανάγκη να διαφοροποιηθεί για να ξεχωρίσει και ζούμε τώρα στα απόνερά του. Δεν είναι τυχαίο ότι πρακτικές του σωματικής ταπείνωσης (πχ. αυτομαστίγωση) είναι κατά βάσιν ερεθιστικές προς την σάρκα! Τα έχει γράψει αναλυτικά ο Φουκώ. Η ιδέα του ρομαντικού έρωτα στον δυτικό κόσμο είναι μια ιδέα των τροβαδούρων του 14ου αιώνα στη δυτική ευρώπη. Ο ιππότης που βιώνει τον -προσοχή- ατελέσφορο έρωτα για την (παντρεμένη) δεσποσύνη των λογισμών του....Ένας έρωτας που ποτέ δεν ενσαρκώνεται.
Serendi συμφωνώ απολύτως! Βολεύει. (Μπράβο btw)Αριάδνη, μην κρίνεις μόνο από τις αδερφές σου και μην νομίζεις ότι σου τα εξομολογούνται όλα. Οι φαντασιώσεις καθενός είναι κάτι πολύ προσωπικό.Επίσης να σου θυμίσω ότι οι πιο "πονηρές" είναι οι Αρσακειάδες: η απαγόρευση τσιγκλάει περισσότερο από την ελευθερία. Εγώ είμαι πρώτη γενιά ΠΑΣΟΚ πάντως και δεν θυμάμαι να γινόταν κάτι τόσο διαφορετικό. Σόσιαλ απλά δεν είχαμε να μοιράζουμε τις πομπές μας!!! χαχαχα
Αριαδνη θεωρητικά εχει λογικη αυτο που λες. Οι 35+ δεν μεγαλώσαμε με ιντερνετ, αρα κ δωρεαν πορνό. Παιζει το ρολο του. Απο την αλλη βεβαια, θεωρω οτι μαθαμε το σεξ πιο ουσιαστικα, δλδ κάνοντας το δια ζωσης κ οχι πισω απο εναν υπολογιστη. Εχω παρατηρήσει ποσο άνετοι ειναι κπ ανθρωποι διαδικτυακά με τη σεξουαλικότητα τους κ ποσο οχι απο κοντα (ηλικιες μικρές 20-25). Αυτο πχ δεν το εχω δει σε 35-40-45. Τελος αν κρίνω απο τον περιγυρο μου, φιλους μου κτλ δεν το εχω δει αυτο που λες. Ισως αυτό ειναι καθαρα δικες μου ιδεες κ ερεθίσματα κ να πεφτω εντελως εξω. Οσο για την αδερφη σου, απο ενα σχολιο σου που ειδα χθες-προχθες, δε θεωρω οτι αποτελει αντιπροσωπευτικο παραδειγμα.
Βρε καραβαν, δεν είναι μόνο οι αδερφές μου, είναι και οι φίλες τους και όλος τους ο περίγυρος. Προφανώς και τις φαντασιώσεις τους δεν μπορώ να τις γνωρίζω. Βλέπω όμως πως αντιμετωπίζουν τη γυναικεία σεξουαλικοτητα, πως σχολιάζουν την ερωτική ζωή άλλων γυναικών κλπ
Ο οργασμός είναι δική σου ευθύνη....εσύ δε ξέρεις το σώμα σου;δεν ελέγχεις τις σκέψεις σου;Γιατί δε τού ζητάς να σου ...μιλάει περισσότερο; Μπορεί το σημείο G σου ,να είναι στην ακοή...
Εντάξει Ελπιδονι με αυτά που γράφεις, αλλά δεν θα έπρεπε μετά από 5 χρόνια, ο φίλος της να την ξέρει πια, να ξέρει τα θέλω της και να είναι σε θέση να την ικανοποιεί ?Για σκέψου το 5 χρόνια !!!
Βρε δε διαφωνώ εντελώς αλλά τι θέλω να πω...Εμένα σαν Ελπίδα μου αρέσουν οι συμφωνίες και οι εξηγήσεις ακόμη και για το σεξ.Δηλαδη εγώ σε όσους με ενδιέφεραν πάντα έλεγα αυτό μαρεσει, εκείνο όχι,δεν νομίζω να είναι κακό.Να ξέρεις αν ο άλλος θέλει και μπορεί να τα κάνει ώστε να αποφευχθεί μια δυσάρεστη κατασταση και μια awkward moment
Μια κυρία που έγραφε εδώ μέσα ήταν παντρεμένη με παιδί δημοτικού πια και δεν είχε έρθει ποτέ με τον σύζυγο. Ούτε κανένα άλλον. Ήταν ο πρώτος της. Από όσο μου είπε δεν το γνωρίζει (τουλάχιστον φανερά) ο σύζυγος κι η ίδια δεν κάνει κάτι. Είναι αυτό που λεω πάνω πάνω, οι κοπέλες άπειρες ενθουσιάζονται με την αγκαλιά, ο άλλος δεν παίρνει πρέφα, ο καιρόσ περνά και η κατάσταση παγιώνεται....ΥΓ. Welcome back Ελπιδόνι.
Με έπιασες στο στόμα σου επί ματαίω και να τα αποτελέσματα -μίνι εγκεφαλικό!Για να γυρίσουμε όμως στην αγαπητή Εξ. Αγαπητή φίλη, τι ακριβώς περιμένεις 5 έτη; Να ζήσεις την μετενσάρκωση της Ξαβιέρα Χολάντερ; Πολύ φυσικό να τον νιώθεις αδερφό σου αφού έχει σβήσει κάθε σπίθα, κάθε φλόγα. Τι κάνετε 5 χρόνια, ήθελα να ήξερα.Τέλος πάντων για να μην τα πολυλογώ. Οι γυναίκες πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη των οργασμών σας. Λίγοι, ελάχιστοι είναι φιλομαθείς μερακλήδες, δεν μπορεί να βασίζεστε στην τύχη. Πρέπει εσείς να βρείτε τρόπους να τους εκπαιδεύσετε, γιατί οι ίδιοι δεν έχουν κίνητρο. Πρώτος κανόνας. Όχι λόγια, πράξεις. Εκεί που βλέπεις να χάνει το ρυθμό και να τεντώνει το όσχεο, τσααααακ του πιάνεις λαβή στη βάση σαν Ο με τα δάχτυλα και πιέζεις. Τον σταματάς δηλαδή. "Όχι ακόμα πασά μου", του λες. Συνεχίζετε αφού συνέλθει από το σοκ και την επίσχεση. Επαναλαμβάνετε κατά βούληση.Κανόνας δύο. Ετοιμάζεσαι ΠΡΙΝ την συνουσία.Όχι κεριά, εσώρουχα και λοιπά σαχλοειδή που συνοστούν τα γυναικεία έντυπα. Εννοώ ετοιμάζεσαι εσύ με τον εαυτό σου μέχρι...σκασίματος. Τότε και μόνο τότε ξεκινάτε μαζί. Κανόνας τρίτος. Φέρνεις τον υπέροχο κόσμο των toys στο κρεβάτι σου, επειδή η φτώχεια θέλει καλοπέραση κι η πουτ@νιά φτιασίδι. Ένα τοσο δα δονούμενο δαχτυλιδάκι θα σε κάνει να δεις αστεράκια, ενώ το παλικάρι κάνει παράλληλα το θεάρεστο έργο του. Μπόνους: θα νιώσει περηφάνεια που τα καταφέρατε μαζί (και που συμμετείχε ο γκιώνης του) Αποκτά κίνητρο λοιπόν. Αυτά προς το παρόν. Επόμενο μάθημα στην ψηφιακή μας τάξη σε επόμενο χρόνο.
Στο zoom! Ξέρεις εσύ.Δε μου λες. Μπας κι έχεις καμμια ιδέα να κάνουμε κανα e-class με συνδρομή, να βγει κι ο επιούσιος; Θα σου κόψω προμήθεια, έννοια σου.
Εντάξει, μην διεκδικήσουμε δάφνες επιστημονικές σε κλάδο άλλου. Ωστόσο μπλογκάρω εδώ και πολλάαααα χρόνια, αλλά για ΑΣΧΕΤΟ θέμα! Άλλα πες μου, τώρα, μοντέρνα και πισιάσικα, τον παλμό των νέων, Τικ Τοκ και του ρολογιού οι δείκτες...
Πολύ χειραγωγήσιμους και άβουλους μας παρουσιάζεις caravan, η περίπτωση δηλαδή να έχει και αυτός τα ίδια συναισθήματα με την εξομολογούμενη αλλά και να καταλαβαίνει τι παίζει με την συμβία του δεν παίζει σαν σενάριο? Απλά ίσως κάνει την αγγαρεία του γιατί για μας (όπως τουλάχιστον λέτε εσείς και ισχύει κατά πλειοψηφία) είναι πιο εύκολο.
Μπα, όχι. Θέλω κάτι που να μου αποφέρει χρήματα (όχι πολλά) από την ιδιαίτερη ιδιοφυία μου, ζουπαλα μου, γνώση μου, όπως θες πες το.Θα είναι για καλό σκοπό, δεν θα εξαπατώ τον κόσμο, αλλά να μένει και κάτι τις, να χρηματοδοτήσω κάτι πρότζεκτς που θέλω. Με πιάνεις;
Dead, αλίμονο, εσείς είστε διορατικός κι ευαίσθητη ψυχοσύνθεση (εκείνη η Lenore η αδικοχαμένη, η Annabel Lee...)Υπάρχουν όμως και άντρες κοσμάρα. Τώρα αν απλά είναι πιο βολικό το να κάνουν τον Κινέζο...πολύς συμβιβασμός για μικρές ηλικίες. Δεν είναι; Λέει 5 χρόνια σχέση. Όχι γάμος και παιδιά.
Μόνο διορατικός και ευαίσσθητος...το δίκαιος ξέχασες...γιατί και γυναίκες υπάρχουν στην κοσμάρα τους που "δεν προλαβαίνουν" να πουν αυτό που θέλουν (και όχι μόνο)και πρέπει ο άλλος να μυρίσει τα νύχια του
Α καλά, ως προς αυτό...Εγώ αγαπητέ μου θα έχω την παρρησία να παραδεχτώ ότι σε μεγάλο ποσοστό του φύλου μου ο εγκέφαλος έχει φυράνει από τις σκουπιδοτροφές που τον ταίζουν, εκπομπές "για την γυναίκα", στήλες "για την γυναίκα", διαγωνισμοί "για την γυναίκα", κι όλο σαν να είναι διανοητικώς καθυστερημένες τους ομιλούν. Μετά να τα αποτελέσματα.
Ναι αλλά και εσύ με όσα ανέφερες για το πως θα τον "σταματήσει όταν πρέπει", πως θα τον "πλάσει" κατά πως πρέπει πάλι κάνεις μια γενίκευση και ουσιαστικά παρουσιάζεις τους άντρες σαν συναισθηματικά (πιθανόν και πνευματικά) κατώτερους τουλάχιστον στο θέμα του σεξ.
Μου φαίνεται μυγιάζεστε και δεν χρειάζεται. Καθόλου κατώτερους. Τους αγαπώ τους άντρες (απονηπρευτα), τους κατανοώ ως ένα βαθμό.Επειδή τους είναι πιο εύκολο να ολοκληρώσουν κι επειδή όλη η κουλτούρα μας είναι να τελείωνει η session όταν ολοκληρώσει ο άντρας γι'αυτό ομιλώ όπως ομιλώ.Η εξ. έχει ένα πρόβλημα κι εγώ της έδωσα 3 πρακτικές συμβουλές για να βοηθηθεί. Θα μπορούσα να πω "χωρίστε" ή "το ίδιο νιώθει κι αυτός", αλλά επέλεξα να μην το πω. Επειδή κατά βάθος είμαι πολύ ρομαντική.
Η αλήθεια είναι ότι "κατασκευαστικά" και όχι μόνο είμαστε διαφορετικοί, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε (και τα δύο φύλα) στο κομμάτι της συμπεριφοράς στο σεξ αλλά και σε πλείστους άλλους τομείς. Το θέμα είναι αυτή η αλλαγή να γίνει αβίαστα και εφόσον καθένας από τους δύο το θέλει πραγματικά. Τώρα στο κομμάτι της εδραίωσης της σεξουαλικής πράξης με βάση τα "θέλω" του άντρα ένα μερίδιο ευθύνης (σαφώς μικρότερο) φέρεται και εσείς αφού η χειραφέτηση σας φροντίσατε να γίνει πρωτίστως σε άλλους τομείς με αποτέλεσμα τώρα να τρέχουμε και να μην φτάνουμε και οι δύο.
Προσωπικά πιστεύω και το έχω πολλάκις καταθέσει ότι κι οι γυναίκες οφείλουν να έρθουν προ των ευθυνών τους στο ερωτικό κομμάτι. Για λόγους όχι και τόσο μυστήριους (τσουλοδιαπόμπευση λέγεται) δεν δίνουν επνφαση μη τυχόν κακοχαρακτηριστούν.Στην παρούσα στήλη, που συμμετεπχαι νεολαιπς κι επαρχία, το βλέπουμε κατά κόρον.
Άρα που καταλήγουμε...τελικά μήπως το σεξ για εσάς τις γυναίκες είναι λίγο σιγά το πράγμα (στάνταρ γυναίκα το έχει γράψει ή τρολ) γιαυτό και το έχετε αφήσει στην άκρη. Εγώ πάντως συμφώνησα και παρέθεσα και επιχειρήματα
Γυναίκα που λέει "σιγά το πράγμα" δεν έχει €&@#%^ καλά! Ή είναι ασέξουαλ. Τόσο απλά αγαπητέ! Πώς να εκτιμήσεις την αεροναυπηγική όταν δεν έχεις δει αεροπλάνο ούτε στον ύπνο σου! (για τις γυναίκες μιλάω)Όμως για μα μην έχει...ένα περίπλοκο πλέγμα παραγόντων την έχει φέρει εκεί. Επομένως, καταλήγπυμε:1.μεγαλύτερη σεξουαλική απελευθέρωση (ουσιαστική, όχι ινσταγκραμικοί κώλοι)2.σεξουαλική αγωγή απο μικρές ηλικίες με παιδαγωγικό τρόπο, ώστε να μην μαθαίνεται όλο το συστηματάκι λάθος3. καταπολέμηση του ψευδοπουριτανισμού4. χτίσιμο αξιών σε άξονα Επικούρειο
Αν εκτός από τον λατρεμένο Πόου ασχοληθείτε με τον Επίκουρο και ονειρευτείτε την κοινωνία μας να κοινωνεί στις αρχές της φιλοσοφίας του θα μου δώσετε δίκιο. Σας καληνυχτώ μετα τιμής!
Καραβάν, σε θαυμάζω. Στη στήλη γράφω τους τελευταίους 2 μήνες, αλλά είχα την είχα χρησιμοποιήσει πριν 3-4 χρόνια περίπου, για να πω τα τότε βάσανά μου. Σχεδόν πάντα μου απαντούσες. Από μένα, είσαι η life coach της στήλης. (το λέω ως κοπλιμέντο)
Και τι ακριβώς κάνεις μαζί του τότε βρε κορίτσι μου; Ζευγάρι χωρίς έλξη είναι παρωδία σχέσης και όχι σχέση κανονική. Όλο αυτό που συμβαίνει δεν αξίζει ούτε σε εσένα μου καταπιεζεσαι, ούτε σε εκείνον, ο οποίος είναι με κάποια που δεν τον θέλει.
Λες "που να προλάβω". Το θέμα δεν είναι μόνο ότι τελειώνει πιο γρήγορα σε σχέση με εσένα. Κακώς εστιάζεις εκεί. Έχει και δαχτυλάκια και στοματάκι για να σε κάνει να τελειώσεις, αν τον νοιάζει πραγματικά και η δική σου ευχαρίστηση. Επομένως είτε δεν τον ενδιαφέρει αν θα τελειώσεις εσύ και κοιτα μόνο τη δική του ικανοποίηση, είτε προσποιείσαι. Πρόβλημα τεράστιο και οι δύο περιπτώσεις
Είσαι ακόμη στην μεταεφηβική ηλικία, την ηλικία του δράματος (μεταδράματος: αναλογιπζεσαι τους κανόνες του δραπματος που έζησες ως εφηβη).Έχεις ακόμη μπροστά σου, ουουου. Όχι δραμα, ζωή.
23 χρόνια δεν μπορεί να μην είχες και καλές στιγμές. Κι έπειτα είναι τέτοια η δροσιά, το σφρίγος, η ενέργεια, η αθωότητα των 23 που είναι μια γιορτή της ζωής το νούμερο από μόνο του. Μην νταουνιάζεστε από τώρα, έχει η ζωή πολλά χαστούκια, έχει και χαρές.
Δεν είπα κάτι τέτοιο. Απλώς είναι η μειοψηφία. Κάποτε ήμουν πολύ πιο θετικός και αισιόδοξος άνθρωπος. Η ενηλικίωση έφερε όμως μαζί της και συνειδητοποιηση του βάθους των πληγών. Έτσι εδώ και κάποια χρόνια έχω νταουνιασει πολύ μέσα μου.
Ώρα να ξενταουνιάζεις. Άμα σου πω τι έχω περάσει εγώ θα απορήσεις πού τη βρίσκω την τρέλα. Αλλά ξες κάτι; Η τρέλα με έσωσε. Τα χαζά. Το μίνι. Η πολλή σοβαροφάνεια είναι άσκηση θανάτου. Να αγαπάτε τη ζωή, να αφήνετε το Διπνυσιακό πνεύμα να σας κατακλύζει (που θα έλεγε κι ο αγαπητότατος φιλόσοφος).
Έξω μου δε φαίνεται. Στη δουλειά πχ με θεωρούν τη χαρά της ζωής. Έχω ταλέντο στην κρυψινεια. Παλιά είχα γίνει αναίσθητη. Με την καλή την έννοια. Είχα υψωσει τείχη. Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι η ζωή περνάει και τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια δε θα τα ξαναζήσω ποτέ. Μια φορά ήταν (και δυστυχώς όχι καλή). Δεύτερη δεν έχει
Πολλές κοπέλες, ιδιαίτερα όταν είναι άπειρες, νιώθουν ενθουσιασμό με την σύναψη σχέσης, με την ιδέα του έρωτα. Αυτό τις κρατάει για τους πρώτους μήνες ή και 1-2 χρόνια, όπου η σαρκική εγγύτητα, η αγκαλιά, τα φιλιά, τα χάδια τους "αρκούν". Όμως κάποια στιγμή το σώμα επαναστατεί. Από ένα γλυκό που γλύφεις αλλά ποτέ δεν καταπίνεις η απογοήτευση είναι μεγάλη. Αλλά τότε είναι "αργά", έχει εδραιωθεί μια κατάσταση κι ο άλλος αναρωτιέται τι συμβαίνει ξαφνικά, γιατί τα νεύρα κι η απόσταση. Κι η σχέση κακοφορμίζει, σήπεται.Αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος γιατι είναι χειρότερο να είναι η γυναίκα άπειρη παρά ο άντρας. Αντίθετα τον άπειρο άντρα τον πλάθεις όπως θέλεις και τον κάνεις ξεφτέρι, επειδή έχεις κίνητρο.
Συμφωνώ στα περισσότερα απ'όσα λες. Σχετικά με το τελευταίο, πιστεύω ότι δεν είναι τόσο θέμα εμπειρίας όσο αυτογνωσίας πάνω στο σεξουαλικο κομμάτι. Αυτά τα δύο δεν πάνε απαραίτητα μαζί. Εννοώ ότι υπάρχουν γυναίκες που είχαν πολλές εμπειρίες στη ζωή τους και ακόμα δεν έχουν μάθει τον εαυτό τους πάνω στο σεξ, και αντίστοιχα άλλες που ήξεραν τι ήθελαν από την πρώτη τους ολοκληρωμένη σχέση. Θες λόγω γενικότερης αυτογνωσίας, θες επειδή του είχαν δώσει να καταλάβει στον αυνανισμό, για διάφορους λόγους.
Πιστεύω έχει να κάνει με το αν τις απασχολεί το θέμα, αν του δίνουν βαρύτητα, αν είναι αισθησιακά πλάσματα. Το αισθησιακό άτομο φαίνεται κσι φαίνεται από μικρό. Από πριν αποκτήσει οποιαδήποτε εμπειρία. Ο ερωτισμός είναι σύζευξη σώματος-πνεύματος. Δεν είναι μηχανιστικός.
Περίπου. Η αυτογνωσία είναι δυναμική διαδικασία. Πάντως ναι, κάποια που δεν ενδιαφερόταν πώς θα τελείωσει μέχρι τα 25, προφανώς θα δυσκοκευτεί παραπάνω. Αυτα τα "έχεις χρόνο" και παπάτζουλες καμαρωτές είναι για τους ντεμισέξουαλ. Ποτέ ξανά δεν θα είσαι 20 ή 25.
Αυτό το "ποτέ ξανά δε θα είσαι 20 ή 25" το έχω ξαναδιαβάσει εδώ μέσα σε άλλα θέματα. Πχ τις προάλλες που έλεγε μια κοπέλα ότι δε θέλει να πάει στην παραλία. Προσωπικά με αγχώνει ως φράση. Όχι για το συγκεκριμένο θέμα, γενικά. Με αγχώνει, με προβληματίζει και δεν το έχω και δύσκολο να αγχωθω
Έλα καλέ, τώρα. Άκου απολογισμό. Απλά πράγματα λέω. Φόρα το μίνι στα 16. Κάνε σεξ στα 18. Κάνε γυμνό βραδυνό μπάνιο. Ξενύχτα να δεις την αυγή. Πήγαινε σε ένα μοναχικό μέρος και μείνε μια βδομάδα. Άλλαξε δουλειά. Άλλαξε σπίτι. Πες σ'αγαπώ. Ζήτα συγγνώμη. Κάποια στιγμή έρχεται που μετανιώνεις που δεν τα έκανες στον καιρό τους. Αυτό λέω.
Ποτέ δε συμπάθησα τέτοιου είδους προτροπές. Βάλε το μίνι στα 16. Μάλιστα. Μπορεί κάποια κοπέλα στα 16 να έχει αυστηρή οικογένεια που δεν την αφήνουν. Μπορεί να τρώει bullying για τα κιλά της και να μη νιώθει άνετα. Μπορεί να ζει με ρούχα από την ενορία που λέει ο λόγος και μέσα σε αυτά να μην υπάρχει μίνι.
Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα. Για να αλλάξεις σπίτι χρειάζονται χρήματα. Και ναι, ετει 2020 στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι ακόμα και άνω των 30 που δεν έχουν τη δυνατότητα να συντηρησουν μόνοι τους ένα σπίτι. Όχι από τεμπελιά αλλά επειδή η δουλειά τους τους αποφέρει 500 ευρώ. Σύμφωνα με αυτές τις προτροπές, αυτοί οι άνθρωποι δε ζουν
Αριάδνη, εσύ η ίδια είσαι υπέρμαχος της ελεύθερης επιλογής και της ατομικής ευθύνης. Αντιξειμενικά υπάρχουν δυσκολίες, σε πολλαπ πράγματα, αλλά εδώ μέσα, στη στήλη, συχνά βλέπουμε την απραξία ως στάση ζωής. Μια κοπέλα που ΘΕΛΕι να φορέσει μίνι το φοράει. Παίρνει το ψαλίδι και κόβει τη φούστα. Μαθαίνει να κάνει γαζί. Ντύνεται στο αυτοκίνητο ή κάνει την επανάστασή της. Τα υπόλοιπα είναι και λίγο δειλία. Όπως στην παρούσα εξομολόγηση. Τι περιμένει; Το θαύμα του Αγίου Σουλπικίου;
Μη θεωρηθεί ότι θιγομαι προσωπικά. Μίνι είτε φούστες είτε σορτσάκια φοράω από τα 13 και εξακολουθώ να φοράω μέχρι και σήμερα. Η λογική αυτή δε μου αρέσει. Τέλος πάντων
Εγώ που δεν φόρεσα, και δεν με λες και σαχλογκόμενα με την καμμία, βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο.Μεγαλώνοντας θα πενθήσεις πολλές βλακείες που δεν έκανες. Δυστυχώς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ