ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2020 | 19:17

Ερώτηση

Υπάρχουν εδώ μέσα άτομα που γνωρίζονται από κοντά; Τι φάση;
114
 
 
 
 
σχόλια
Δεν έχω αφελειες :( Τα μαλλιά μου είναι μακριά μέχρι την μέση και σπαστα. Εσένα σενσιτιβ σε φαντάζομαι καστανή ανοιχτή με μακρια μαλλιά, αμυγδαλωτα μέλι μάτια και σέξι.
Μέτριου μήκους σκούρα καστανά μαλλιά έχω και κυματιστά. Τα μάτια μου είναι κι αυτά μεγάλα και καστανά. Μου λένε συχνά ότι μοιάζω με λατίνα ή από ανατολή. Αν και δυστυχώς δεν έχω καταγωγή από κάπου εκεί. :/
Από πότε δεν μπορούν να σταλούν αρχεία από word; Μας δουλεύεις μου φαίνεται. Έχω χάσει πάσα ιδέα για το άτομό σου. Δεν περίμενα να είσαι τόσο δειλός και φοβητσιάρης.
Μόλις διάβασα τα σχόλια. Μ'αρέσει που έχετε φτιάξει ολόκληρες θεωρίες συνωμοσίας για την αποστολή κάποιων κειμένων. Λες και παίζουμε σε ταινία δράσης κάνετε. *Προφανέστατα έφτιαξα νέο e-mail, αποκλειστικά για τις ανάγκες παραλαβής του αρχείου. Σιγά μην έβγαζα στη φόρα το κανονικό μου.
Ωχ! Λες; Μη μου πεις; Τι ξαφνική αποκάλυψη ήταν αυτή; Ρε λες γι' αυτό να έχουμε ανοιχτό τα μέιλ μας;Λες γι' αυτό να κανονίζαμε παλιότερα συναντήσεις; Για να... Να.......Ουτε να το πω δεν μπορώ... Για να γνωριστούμε; Σκάνδαλο μεγάλο. Σαν τη κοτσάνα που πέταξες.
Μετά από 8-9 χρόνια εδώ μέσα θα έλεγα ότι υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζονται μεταξύ τους...Εξάλλου κάποτε γινόντουσαν κ οι συναντήσεις των lifoεξομολογητών..!
Κι εγώ έχω λίστα με σχολιαστές που συμπαθώ, σχολιαστές που δεν συμπαθώ, με ανθρώπους που θα ήθελα να γνωρίσω κι άλλους που θα ήθελα απλά να δω πως είναι, καθ' ότι ως γάτα είμαι και περίεργη! Γενικά περνάω ευχάριστα εδώ. Ωραίο στέκι είναι
Ένα και μόνο άτομο γνώρισα και ευτυχώς ήταν καταπληκτικό.Από εκεί κ πέρα κανέναν δεν γνωρίζω η έχω επαφές εδώ. Ωστόσο, εχω κάποιες συμπάθειες από τα λεγόμενα τους σε πολλά θέματα. Πχ ο κυνικός
,μιλάμε για ανθρώπους παντελώς ατάλαντους σε κάθε τομέα που πιάσαν την "καλή"ανάμεσα στους ομοίους τους.θα σας παραδώσουν καμμένη γη και θα κάνετε πολύ καιρό να ξαναφτιαξετε από την αρχή το αυτονόητο.χρονια ολακαιρα..καλή τύχη..εγώ προπολου έχω κάνει τα κουμάντα μου.και σίγουρα δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν . φιλάκια.
Δίκιο έχεις Κούγκι, η έλλειψη μέτρου σε "πετάει" ουσιαστικά έξω από το ίδιο το παιχνίδι της ζωής. Ωστόσο πολλοί άνθρωποι είμαστε των άκρων! Και είναι δύσκολο να το αλλάξεις.
το φωτακι νυκτός μόνο του θα μεινει για παντα ................ γιατι ο ένας του ξινίζει ο άλλος του βρομίζει ......... γιατι αυτος την έχει δει βασιλείας ....... πνευματικά πιο σπηλαιανθρωπος από τους ............ μαο μαο .........
Φαίνεται αλλά και πάλι λείπουν σημαντικές πληροφορίες. Πώς γνωρίστηκαν, πότε, γιατί κλπ. Τέλος πάντων. Επειδή είμαι και διακριτικός άνθρωπος και δε μου το επιτρέπει η αγωγή μου, δε ρωτάω κάτι παραπάνω. Θα κάτσω να σκάσω από την περιέργεια μου.
Έχουμε πήξει στις σαλλονικιες και τους σαλλονικιους στη λίφο! Μπορείτε να κανονίσετε σε προσωπικό επίπεδο ανάλογα τις συμπάθειες και να πάτε για ένα καφέ μετά την καραντίνα. Προσεκτικά όμως, πάρτε και μια φίλη μαζί καλού κακού ^_^
Μόλις είδα την αμετροεπεια όνομα και ιδιότητα χειρότερη από το όνομα να εύχεται στο "αγερακι" να προσέχει κάτι που δεν κατάλαβα ,στην εξομολόγηση που χαιρεται ότι είχαμε λίγα πτώματα σήμερα από τον ιό..και μετά απορειτε..για πολλά πράγματα..σε αυτά μέρη..
Κρούσματα μάλλον...εγώ θα συνεχίσω να λέω την πλήρη αλήθεια που είναι κάπως αντικειμενική και ας γίνω μισητή για αυτό...θα συνεχίσω στον ίδιο τρόπο μέχρι τέλους.οποιο κι αν είναι αυτό.
Έχεις σοβαρά θέματα εσύ, αλλά μου κάνεις για πολύ καυτό άτομο. Η τρέλα είναι sexy!Κατά τα άλλα, μπορείς να με κράζεις όσο γουστάρεις, δεν ιδρώνει το αυτί μου εμένα!
Άγιε, οι απορίες σου είναι επιπέδου Ντάλιας "Τα Πατήσια που μένεις είναι πολλά; Ή ένα Πατήσι εδώ, ένα εκεί και ένα παρπαςεσυ;"Με προσοχή και προειδοποιώντας να τις πετάς αυτές τις ατάκες!
Άγιε, το έψαξα. Δεν ορκίζομαι για την εγκυρότητα. ------------------------------------------Για ανθρώπους αναίσθητους και αδιάφορους, λέμε ότι «δεν ιδρώνει το αυτί τους».Τη φράση αυτή, τη χρωστάμε στον πατέρα της Ιατρικής, τον Ασκληπιό.Ο Ασκληπιός ήταν τίμιος γιατρός, καθώς δεν ξεγελούσε τους πελάτες του και δεν ζητούσε πληρωμή, παρά αφού έμεναν ευχαριστημένοι από την επέμβασή του.Όταν κάποια γυναίκα τον ρώτησε με ποιον τρόπο θα μπορούσε να κάνει το φίλο που της άρεσε να την αγαπήσει, ο Ασκληπιός απάντησε: «να τον κλείσεις σ' ένα πολύ ζεστό δωμάτιο κι αν ιδρώσουν τα’ αυτιά του, θα σ αγαπήσει. Αν δεν ιδρώσουν, μην παιδεύεσαι άδικα».Από την περίεργη αυτή συμβουλή έμεινε και η έκφραση, υποστηρίζει ο Τάκης Νατσούλης.
Θα διαφωνήσω με τον πολύ-αγαπημένο μου ντεντ και θα πω ότι είναι αργεντίνικο γιατί ναι μεν έχουμε το δράμα και το δάκρυ κορομηλο, έχουμε και την απαιτούμενη ελαφρότητα για να ικανοποιουμε όλα τα γούστα.
Νόμιζα ότι μόνο βραζιλιάνικα υπήρχαν αλλά εννοείται ότι ψηφίζουμε Αρτζεντίνα με χίλια, έχει και περισσότερο κλωτσίδι και βρωμιά. Αν και εδώ που τα λέμε σαν την Παραγουάη δεν υπάρχει (άραγε υπάρχουν σαπουνόπερες κατακείθε)αυτό θα ταίριαζε περισσότερο εδώ
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι έχουν "γνωριστεί" στο Faecbook αρκετοί και τα καρντάσια έχουν γνωριστεί δια ζώσης στη Θεσ/νίκη. Παίζει να'χουν και τίποτα "κλειστα" γκρουπς όπου κουτσομπολεύεται το παρασκήνιο της παρούσης στήλης, εξ ου και όσοι δεν συμμετέχουμε σε τέτοια νιώθουμε ελαφρώς εξωγήϊνοι που ξεσπάει από το πουθενά ο Γ' Παγκόσμιος ενίοτε εδώ.
Αυτοί που γνωρίζονται μέσω Facebook γνωρίζονται από αλλού, αφού ο αλγόριθμος σου προτείνει τα email σου αρχικώς (και μετά τα emails των γνωστών των emails σου κ.ο.κ.)
Καραβάν αυτό που λες το πιστεύω κι εγώ για το facebook. Αλλά η πλάκα είναι πως νόμιζα πως ανήκεις κι εσύ σε αυτές τις ομάδες. Δεν ξέρω γιατί είχα αυτή την αίσθηση.Εγώ πάντως δεν γνωρίζω κανέναν από εδώ μέσα κι ας είμαι από Θεσσαλονίκη.
Χωρίς να περιαυτολογήσω, το νόμισες επειδή είμαι τσαούσα και διαβάζω ανάμεσα στις γραμμές. Δεν έχω ΚΑΝ facebook, oύτε είχα ποτέ! (χειρίζομαι κάποια πελατειακά facebook)
Ούτε κι εγώ έμπαινα για χρόνια κι ας είχα λογαριασμό. Τώρα τελευταία ξεκίνησα να μπαίνω πάλι για να σχολιάζω στη σελίδα των άγριων μελισσών.Άσχετο βέβαια με το θέμα, αλλά ας σπαμάρω κι εγώ λίγο!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ