ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2020 | 12:36

κόβεται το sex ?

Εμείς έχουμε κόψει τις ξεπέτες κ τα πάρτι... κ οι κ*λογριες δε μπορούν ν κόψουν την εκκλησία ρε ουστη μου το στανιο μου μέσα
59
 
 
 
 
σχόλια
Είδα στον ύπνο μου έναν γνωστό μου που δεν μου άρεσε καν, στον ύπνο μου τον ερωτεύτηκα, και μόλις ξύπνησα συνέχισα να νιώθω ερωτευμένη μαζί του. Το έχετε πάθει εσείς ποτέ;
Καραμελιτσα, το είχα πάθει πρώτη λυκείου με ένα παιδί από άλλο τμήμα. Ως τότε δεν τον είχα παρατηρήσει ποτέ. Τον είδα ένα βράδυ στον ύπνο μου, έκανε προπόνηση και έβγαλε τη φανέλα του. Από εκείνη την ημέρα τον ήθελα. Ακόμα ωραίο τον βρίσκω όταν τον βλέπω σε αγώνα.
Άγιε, δεν ειδα κάτι σεξουαλικό στο όνειρο, ούτε ξύπνησα αναμμένη. Απλώς ήμουν με το εν λόγω άτομο στον ύπνο και παίζαμε αθώα, καμία σχέση με κάτι πονηρό.
Αριάδνη, πως το εξηγείς όλο αυτό; Μου έχει συμβεί αρκετές φορές θα έλεγα. Μου φαινεται περίεργο το γεγονός πως ένα όνειρο είναι ικανό να μου προκαλέσει συναισθήματα στην πραγματικότητα.
το μόνο που θυμάμαι απο την πρώτη λυκείου είναι που είχα μπανίσει σε μια εκδρομή ένα κοριτσάκι απο την τρίτη, την επομένη πήγα και της είπα οτι μου αρέσει και στο τέλος τα φτιάξαμε. Την επόμενη χρονιά ήμουν στα πατώματα γτ είχε φύγει για σπουδές. Αυτά.. η άχρηστη πληροφορία της ημέρας. Πάω για τρέξιμο να ξεσκάσω (χεστήκατε ξέρω :P )
Εγώ στο όνειρο μου καθόλου αθώα πράγματα δεν έκανα (είχε και συνέχεια το όνειρο, την οποία είπα να μην περιγράψω)Στη δική μου την περίπτωση νομίζω πως ο συγκεκριμένος μου άρεσε ούτως ή άλλως, απλώς δεν το είχα συνειδητοποιήσει και ήρθε το όνειρο για να με κάνει να το διαπιστώσω. Γιατί μέχρι και σήμερα που τον βλέπω κάθε εβδομάδα σχεδόν να παίζει, τον βρίσκω όμορφο.
Δε θα ανεχτώ τίποτα λιγότερο από την σαρλιζ θερον. Αν θεωρηθεί πολύ μεγάλη για τον ρόλο, μιας και έχουμε και μία διαφορά ηλικίας, να πεισθεί η gigi Hadid να ασχοληθεί και με την υποκριτική.
Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω καμία που να μου ταιριάζει, ώστε να καταφέρει να με ενσαρκώσει. Δε βρίσκεται ο συνδυασμός της όψης μου. Θα τα θαλασσώσει η οποιαδήποτε και θα με αδικήσει στην ερμηνεία.
Κατά τη γνώμη μου χωρίς παρεξήγηση μπερδεύεις δύο πράγματα ..οι ξεπετες που αναφέρεις είναι ένα πάθος ...κακό πάθος εφόσον γίνεται χωρίς κανένα συναίσθημα και είναι απλά κάποια "συναλλαγή " να το πούμε έτσι....καλώς η κακώς είναι μια συνήθεια η οποία δεν είναι και τόσο θετική ούτε σε ωφελεί ψυχικά...η καραντίνα θα ήταν μια ευκαιρία να μειώσεις αυτό το πάθος και να βρεις ίσως πιο ωφέλιμους τρόπους διαχείρισης του χρόνου σου...δες το θετικά...οι εκκλησίες νομίζω έχουν κλείσει και ασφαλώς και η τυπολατρεια στην πίστη είναι κ αυτό κάτι κακό...οι γιαγιάδες που αναφέρεις όμως μπορείς να τις δικαιολογήσεις γιατί μεγάλωσαν στηριζόμενες στην πίστη τους και είχαν εναποθέσει όλες τις ελπίδες στο Θεό για όλα αυτά που πέρασαν τότε όπως πείνα φτώχεια κλπ και τα ξεπερνούσαν με τη βοήθεια του Θεού ....άρα στηρίζονται εκεί.....όμως ναι εντάξει σίγουρα αυτή τη δύσκολη στιγμη απαραίτητο κρίνεται να μείνουμε σπίτι αλλά εσύ μπορείς να κοιτάς το τι κάνεις εσύ και αν έχεις κάποια συγγενή ηλικιωμένη να της εξηγήσεις όμορφα ότι θα πρέπει να προσευχηθεί και από το σπίτι εφόσον αυτές τις μέρες δεν γίνεται αλλιώς ...
Και φυσικά ευελπιστούμε όλοι να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό και να κάνουμε ότι κάναμε πριν όσο το δυνατόν με λιγότερες απώλειες ...οπότε να ευχόμαστε να τελειώσει και έπειτα θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ότι θέλεις κ σε γεμιζει !!! Δες το σαν δοκιμασία στον εαυτό σου στην τελική .....απλώς με το να σχολιάζουμε άλλους θα νιώθουμε ίσα ίσα χειρότερα παρά καλύτερα (και εγώ το κάνω πολλές φορές το να κοιτάω άλλους εννοώ και δεν νιώθω μέσα μου γαλήνη η δικαίωση)
Καταλαβαίνω σε ένα βαθμό τι θέλεις να πεις. Είναι εξοργιστικό να βλέπεις ανθρώπους να αγνοούν μέτρα κι απαγορεύσεις ώστε να κάνουν κάτι που θα επιδεινώσει και μόνο την κατάσταση.Κι εγώ κουράστηκα που σταμάτησα τις εξόδους μου. Μπορούσες όμως να αρκεστείς σ'ένα "ανένδοτοι ηλικιωμένοι". Ακόμη, μην ξεχνάς πως η ανευθυνότητα και η βλακεία είναι απύθμενη και χτυπά σε όλες τις ηλικίες.Δεν είναι πως όλοι οι νέοι αποτελούν υπόδειγμα συμπεριφοράς και όλοι οι ηλικιωμένοι μας εκθέτουν.
Εξομολογούμενη/ε με τον τρόπο που σκέφτεσαι ,αλλα κυρίως που ζεις τώρα,όταν κ εάν φτάσεις στην ηλικία της "κολόγριας"σε κόβω εσύ να έχεις στησει ντιβάνι κ όχι απλα να είσαι ,αλλα να κοιμασε και στη εκκλησια.
Μια χαρά τα λέει ο/η φίλος/φίλη μας. Δεν φτάνει που ήρθαν οι χριστιανοι και αντί των Διονυσιακών οργίων μας επέβαλλαν νηστεία, τώρα σε καιρό καραντίας εμείς οι εθνικογαμιστές σεβόμαστε την κατάσταση και δεν κυκλοφορούμε αν και το έχουμε πραγματικά ανάγκη ενώ αυτοί όχι.
Προφανώς αναφέρεται σε δύο περιστατικά σήμερα σε Αθήνα και Πάτρα όπου γύρω στα 50 άτομα μπήκαν σε εκκλησίες που λειτουργούσαν.Ανεξάρτητα από αυτό, το υφος και το επίπεδο της εξ. είναι απαράδεκτα.
Η εξομολόγηση σου που μόνο εξομολόγηση δεν είναι,ο τρόπος και το ύφος σου είναι πραγματικά αισχρα και η αγένεια σου χτύπησε ταβάνι. Συνειδητοποιησε πριν γράψεις κάτι, πως το πληκτρολόγιό σου δεν είναι η προέκταση του πουλιού σου. (σου απαντώ το ίδιο με αγένεια).
Δείχνει γιγαντιαία έλλειψη παιδείας ο χαρακτηρισμός μιας ηλικιωμένης κυρίας ως "κωλόγρια", και όλα τα παρεμφερή. Απαράδεκτος! Μου έβαλες και αστερίσκο, τρομάρα σου. Απορώ ποιες σου κάθονται.
φιλε αυτα όλα οσα είπες ήταν ......... βλακειες......................ετσι μάθατε οι περισσοτεροι να λετε ............. ερχονται μέρες δύσκολες για να δούμε οι κακομαθημενοι ...... πως θα το λουστουν /...........
η παιδεία της κ.γριας που λες δεν της επιτρέπει να καταλάβει πόσο κακό είναι αυτό που κάνει για την υγεία της και για την υγεία των άλλωνη παιδεία η δικιά σου απλά δεν υπάρχει.