ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2020 | 21:46

Facebook και σοβαρές (?) σχέσεις

Τη γνώρισα πριν 5 χρόνια, διαζευγμενη με ένα κοριτσάκι ενός έτους. Είμαστε και οι δύο 40 ετών. Ήρθαμε πολύ κοντά και φτάσαμε να συγκατοίκουμε. Δεν ήταν όλα ρόδινα αλλά υπήρχε αγάπη και πολύ καλή ερωτική ζωη. Με το παιδι της είχα εξαιρετική σχέση.Πριν ένα χρόνο ένας παλιός συμαθητης της την προσέγγισε από το Facebook.Δεν έχουν ειδωθει πάνω από 20 χρόνια και αυτός μένει Ιταλια. Τη φλερταρε διαρκώς.Το καλοκαίρι το είδα, της το είπα, σκοτωθηκαμε...υποτίθεται το αφήσαμε πίσω. Τα Χριστούγεννα ο φίλος ήταν Ελλάδα. Η σύντροφος μου κανόνισε κρυφά να τον δει λεγοντας μου ότι θα βγει με μια φίλη και ότι θα γυρίσει ξημερώματα. Βλέπετε ο φίλος της ήθελε να έρθει και σπίτι μας μιας και αγνοούσε ότι η σύντροφος μου συζει με κάποιον. Δεν βγηκε γιατί κατάλαβε ότι ήξερα ότι με κοροιδευει. Αλλά τι να το κανεις? Από εκείνη τη στιγμή έπαψε να είναι ο άνθρωπος που γουσταρα σαν τρελός και αγαπουσα. Δεν ηθελα να γυρίζω σπίτι και να τη βλέπω ενώ και η ερωτική μου διάθεση πήγε περίπατο...Φτασαμε να φύγω από το σπίτι ενώ η σύντροφος μου συνέχισε την επικοινωνία με τον φίλο. Θελοντας να κάνω μια τελευταία προσπάθεια, βγηκαμε και της είπα ότι τα ξέρω όλα. Φυσικά με έβγαλε τρελό. Μου ζήτησε να τα ξανά βρούμε και να προσπαθήσουμε. Το επόμενο κιόλας βράδυ φλέρταρε και πάλι με το φιλο από την Ιταλία. Του έστειλε μάλιστα και σκρινσοτ τις συνομιλίες που είχα εγώ με αυτήν σχετικά με το θέμα και γελούσαν για το πόσο μλκς είμαι ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το Πάσχα που ο φίλος θα ξαναέρθει και ομολογωντας ότι ενδιαφέρεται ο ένας για τον άλλο. Το γεγονός αυτό με κλονισε πολύ μιας και μόλις μία μέρα πριν κανονίζαμε μαζί να περάσουμε το Πάσχα σαν οικογένεια. Τώρα η ίδια εξακολουθεί να θέλει να προσπαθήσουμε λέγοντας μου ότι το πρόβλημα είναι στο μυαλό μου. Μου έκανε μάλιστα σαφές ότι δε θα σταματήσει να μιλάει με τους φίλους της επειδή ζηλεύω.. Είμαι τόσο παράξενος που δυσκολεύομαι να καταπιώ ότι η σύντροφος μου με την οποία συζουσαμε με το παιδι της, κάναμε διακοπές κλπ κλπ, έβαλε ανάμεσα μας ένα τύπο από το Facebook που έχει να τον δει 20 χρονια?Υπάρχει κανείς εκεί έξω που θα ήταν cool σε τέτοια φάση?Η είμαι εγώ τόσο εκτός πραγματικότητας???
99
 
 
 
 
σχόλια
Στα είπαν όλοι στα λέω και εγωΜιλάμε για τρελή ασέβεια και μια κατάσταση μίζερη. Αν έχεις αξιοπρέπεια φεύγεις και κοιτάς μπροστά. Αν νομίζεις ότι τέτοιο χαρακτήρα μπορείς να τον αλλάξεις είσαι βαθιά νυχτωμένος. Γνώμη μου ε?
Plan virusΚαθόλου δε με καιειΑπλά επειδή δε τα συζητάω με ανθρώπους δικούς μου γιατί δε θέλω να την εκθέσω, είπα να δοκιμάσω να δω μια άποψη κάποιου αγνώστου.
Λοιπόν την ίδια περίπου κατάσταση έχω βιώσει αντίστροφα. Ήμουν χρόνια με έναν άντρα και μάλιστα είχαμε συμφωνήσει για γάμο. Ζούσαμε μαζί ένα χρόνο και πήγαινε σχετικά καλά.Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι ποτέ δεν άφηνε το κινητό από τα μάτια του. Πήγαινε στο μπάνιο το κινητό μαζί. Όταν καμία φορά εμφανιζομουν όταν ασχολιοταν με το κινητό ήταν σαν να το χτύπαγε ρεύμα. Δε κρατήθηκα και όταν μπόρεσα το είδα. Μιλούσε με μια κοπέλα από Θεσ/νίκη που κάποτε δούλευε στην ίδια εταιρία. Μη τα πολυλογώ φλερταρανε κανονικότατα. Αυτή του ζητούσε να ανέβει πάνω να την βρει και αλλα πολλά όμορφα. Το χειρότερο όμως είναι ότι στις συνομιλίες τους ο δικός μου ουσιαστικά παρουσιαζοταν σαν ελεύθερος εργένης ενώ μέναμε μαζί. Συζητούσαν επίσης για ένα ταξίδι στο Μιλάνο και άλλα πολλά. Εννοείται σοκαρίστηκα, δε το κράτησα του τα είπα. Με άρχισε σε χαζές δικαιολογίες ότι είναι όλο φιλικό και ότι ήταν για πλάκα και άλλα χαζά.Εκ τότε ξενέρωσα τόσο ώστε να αρχίσω να πνίγομαι μαζί του. Μη τα πολυλογώ σε ένα μήνα χωρίσαμε καθώς πλέον είχε πέσει πολύ στα μάτια μου.
Έκτοτε αν και δε χαίρομαι για αυτό τα πράγματα δεν του πάνε καλά. Πρόσφατα με προσέγγισε με συγγνώμης και κλάματα. Πόσο έχει μετανοιώσει κλπ κλπ. Τον λυπήθηκα ειλικρινά γιατί όντως έχει θέματα. Αλλά τι να κάνω που μετά από τα σκηνικά αυτα ξενέρωσα ανεπιστρεπτί. Επιπλέον γνώρισα έναν πράγματι αξιόλογο άνθρωπο και όλα καλά.
Οπότε αγαπητέ μη διστάζεις. Μιας και από όσο είδα η περίπτωση σου φαίνεται ακόμα πιο προχωρημένη.Εφοσον έχεις ξενερώσει συνέχισε τη ζωή σου και όλα θα έρθουν όπως πρέπει και για τους δύο σας.
Ελα ρε μπρο και εσυ με τις απαιτησεις σου.Μικρη ειναι ακομα, ασε το κοριτσι να κανει τη ζωη του. Οταν μεγαλωσει θα σοβαρεψει.(Μεταξυ μας τρεχα και φτηνα τη γλυτωσες)
Οχι δεν εισαι εσυ ο παραξενος...Και απορω γιατι αναρωτιεσαι?Φυσικα και η σχεση αυτη δεν εχει κανενα μελλον.Αν τα περιστατικα που γραφεις ειναι αληθεια απορω γιατι δαπανησες μια πενταετια απο τη ζωη σου σε κατι τοσο ακυρο. Εισαι 40 σωστα?Αν υποθεσω οτι σου αρεσουν τα παιδια προχωρα και αν βρεθει η καταλληλη κανε οικογενεια και δωστα ολα. Απλα εμαθες με τον ασχημο τροπο οτι η οικογενεια σημαινει πανω απο ολα:ΑΓΑΠΗ - ΣΕΒΑΣΜΟΣ - ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΑπο αυτα που διαβασα ο ανθρωπος που ησουν μαζι ειναι παντελως ακαταλληλος για οικογενεια (τουλαχιστον μαζι σου)Οποτε δεν εχω αλλη συμβουλη να σου δωσω παρα προχωρα οσο εισαι νεος.
Τα περιστατικά ειναι αληθή και δεν ειναι τα μονα.Εγω ξερω τι εστι οικογενεια και παρολο που εκανα και εγω λαθη ανεκαθεν τη σεβομουν. Παραπάνω απο οτι επρεπε.
Οταν τα ειδα της μιλησα το καλοκαιρι κ σκοτωθηκαμε. Της ειπα οτι δεν το ανεχομαι ολο αυτο και μου ειπε οτι ναι μεν την φλερταρει ο τυπος αλλα αυτη κραταει με τροπο απόσταση...Ε τα χριστουγγενα που ηρθε ο τυπος κανονιζανε κρυφή συναντηση...Μετα εγινε οτι διαβασες παραπάνω
Να αυτα δε μπορω...Δηλαδη συγγνωμη σε φλερταρει ενας στο φβ, σκοτωνεσαι με το ανθρωπο σου και κοιτας να κρατας και διακριτικες αποστασεις απο τον αλλον???Δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο να του βαλεις φρενο ευθεως του αλλου??? Συζουσατε σωστα?
Τι φρενο να του βαλει? Εδω ο ιδιος της ειχε πει στην αρχη οτι αν εχει συντροφο να σταματησει να στελνει μηνυματα και η δικια μου του ειπε να συνεχισει να στελνει. Φυσικα εσβηνε τις συνομιλίες ενω συνεχισαν να επικοινωνουν.Και εκτοτε δεν του ειπε ποτε για εμας και οτι συζουμε. Ημουν και καλα πρωην...Φαντασου οτι ζουσα με μια γυναικα και το παιδι της και την ιδια στιγμή ο άλλος οταν ηρθε Ελλαδα της ελεγε να πανε εκδρομη μαζι, να ερθει σπιτι "μας" να αραξουνε και αλλα πολλά...
Απορω πραγματικα με την κοπελα πως μπορεσε να μπει σε τετοιες κρυφες διαδικασιες και ψεματα,ποσο μαλλον αφου συζουσατε και με το παιδι της. Σιγουρα δεν ειναι ανθρωπος εμπιστοσυνης ενω μαλλον εχει τσακωθει και με την αληθεια. Κοιτα ενα φλερτ για χαβαλε δεν ειναι και εγκλημα αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι κατι αλλο... Σε καθε περιπτωση δεν τη ξερω ουτε θα το παιξω κριτης των ηθων του καθενός, απλα ολα αυτα ειναι παρακμιακες καταστασεις οποτε για καλο σου μεινε μακρία και διαχειρησου το χωρις πολλους συναισθηματισμους. Προχωρα εμπρός!
Gatuzo. Καλά αυτός δε φταιει. Η δικιά μου με έκρυβε μη χάσει το φλερτ. Εδώ ήθελε να έρθει και σπίτι μας ο άλλος. Όχι τίποτα άλλο ο τύπος απέκτησε και δικαιώματα κιόλας. Της έλεγε δε πιστεύω να μιλάς μαζί του, τι ζόρι τραβάει ο μαλακάς και τέτοια όμορφα.... Ταυτόχρονα έκρυβε και τον αλλο από μένα. Κάθε λιγο και λιγάκι έπρεπε να σβήνει συνομιλίες και κλήσεις. Μια ομορφιά....
Με συγχωρείς αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με μια αρρωστημένη κατάσταση. Δεν είναι για νορμάλ ανθρώπους αυτά. Απορώ με την υπομονή σου εφόσον αυτό συμβαίνει καιρό.Και τώρα σου λέει ότι όλα αυτά είναι φιλικα?
Τα πραγματα ειναι απλα. Φευγεις μακριααααΕιμαι στην ιδια φαση με τη κοπελα. Χωρισα και συζω με εναν ανθρωποΤα παμε καλα και υπαρχει σβασμος.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΒΚαι δεν ειναι λιγοι αυτοι που με προσεγγισαν...τωρα αν η κοπελα εφτασε στο σημειο να του στελενει τα μηνυματα σου και ο αλλος να σε βριζει , συγγνωμη εχει σοβαρο προβλημα.Το οτι επισης ασχολειστε τοσο καιρο με το καμακι ενος τυπου απο το φβ επισης ειναι τραγικο και για τους 2.Θα καταλαβει το λαθος της καποια στιγμη γιατι ειναι δυσκολο να βρεις συντροφο να ειναι οκ με το παιδι σου.Διαβασα οτι ακομα της στεκεσαι λογω καραντινας. καλοσυνη σου και μπραβο αλλα σιγα σιγα απομκρυνσου. Φαινεται οτι την αγαπας απο το τροπο που γραφεις αλλα οχι. Αν η κοπελα εφτασε να σε βριζει με τον τυπο... απλα εφυγεςκριμα και για τους δυο σας
Ηδη εχω απομακρυνθει και δεν γυριζω πισω αν και οντως την αγαπαω.Απλα οπως ειπες πλεον δεν μπορω να ειμαι μια γυναικα-μανα που βαζει σε τετοιο ρολο αναμεσα μας τυχαρπαστους. Οπως και εσυ, η καθε λογικη γυναικα-μανα θα κοιτουσε να προστατεψει το "σπιτι" της και οχι να δινει θαρρος σε τυχαρπαστους στο φβ.
Κοιτα πλεον με τα σοσιαλ μιντια αυτες οι καταστασεις είναι δυστυχως συνηθισμένες κυριως σε πιο μικρες ηλικιες.Κάθε γυναικα σημερα δεχεται στα σοσιαλ μιντια καμακι από επιδοξους παρτενέρ. Οκ δεν είναι κακό. Ισα ισα ο κοσμος γνωρίζετε πιο ευκολα από ποτε. Δεν ξερω τη πρωην σου και δεν την κραζω ΑΛΛΑ:Επειδή είναι μητερα όμως και εγω εχω ερθει στη θεση της, ανθρωπο για να ζησει με αυτή και το παιδι της είναι πολύ δυσκολο να βρει. Αν μαλιστα λειτουργει γενικά με τους συντρόφους της όπως λειτουργησε με σενα, δε νομιζω ότι καποιος άλλος ανδρας θα δεχτει να αφιερωσει τη ζωη του σε ένα τετοιο περιβάλλον. Γνωρίζω από πρωτο χερι τη δυσπιστια των ανδρων στο να προχωρήσουν με μια γυναικα και ένα παιδι που δεν είναι δικό τους. Ποσο μαλλον αν μπει στην εξίσωση η αναξιοπιστία και η ελλειψη εμπιστοσύνης προς την ιδια τη γυναικα. Ουτε εσενα σε ξερω αλλα οντας και εγω μητερα θεωρω ότι το να σε βαλει στην οικογενεια της δειχνει ότι τουλάχιστον δεν εισαι καποιος ότι να ναι.Από αυτά που διαβασα λοιπον η ιστορια με τον φιλο κραταει καιρο παρολο που της τα ειπες και εφτασε μεχρι και σε κρυφο ραντεβού. Αρα η κοπελα ειχε την επιλογή να θεσει τα ορια και να προχωρήσετε μαζι αγαπημενα η να συνεχίσει κρυφα το φλερτ με ότι αυτό συνεπάγεται.Εφόσον επελεξε το δευτερο, συνεχισε και εσυ τη ζωη σου και πιστεψε με αν διοχετευσεις τα ιδια συναισθήματα σε μια αλλου χαρακτήρα γυναικα θα λαβεις τον αναλογο σεβασμό και ευχαρίστηση. Καλή τυχη λοιπον!
Gatuzo. Καλά αυτός δε φταιει. Η δικιά μου με έκρυβε μη χάσει το φλερτ. Εδώ ήθελε να έρθει και σπίτι μας ο άλλος. Όχι τίποτα άλλο ο τύπος απέκτησε και δικαιώματα κιόλας. Της έλεγε δε πιστεύω να μιλάς μαζί του, τι ζόρι τραβάει ο μαλακάς και τέτοια όμορφα.... Ταυτόχρονα έκρυβε και τον αλλο από μένα. Κάθε λιγο και λιγάκι έπρεπε να σβήνει συνομιλίες και κλήσεις. Μια ομορφιά....
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΨάχνονται να βρουν κάποιον να μεγαλώσει το παιδί τους και εν τω μεταξύ να γκομενίζουν δεξια και αριστερά. Έκανε παιδί στα 35 και χώρισε μεσα σε ενα χρονο; Γιατί άραγε;; Αυτό κάτι δείχνει για το ποιόν της... και ως γνωστών ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Φίλε μου να φανταστώ έχεις μια καλή δουλειά και είσαι κιριλέ. Αυτός είναι ο λόγος που έμπλεξε μαζί σου. Χωρισμένες με παιδί μόνο για ξεπέτες
ειμαι σε αυτη τη θεση και διαφωνωμπορει να υπαρχουν τετοιες γυναικες αλλα δεν ειναι ο κανονας.για τη περιπτωση που συζηταμε εδω τι να πωστη θεση της θα ντρεπομουν και να τον κοιταξω το συντροφο μου...αλλα αυτο ειναι θεμα χαρακτηρα, παιδειας και ηθους
Βασίλη, για το χωρισμό της δε φταίει αυτή ούτε λέει κάτι ότι χώρισε γρηγορα. Έχω όντως μια καλή δουλειά και είμαι όντως νορμάλ άνθρωπος. Τώρα αν αυτός είναι ο λόγος που έμπλεξε μαζί μου δε ξέρω. Στη τελευταία πρόταση δε συμφωνώ.
Παρόμοια περίπτωση , δέθηκα με το παιδι τρελός έρωτας με αυτήν με την πρώτη ευκαιρία να γίνει Κ. Κοκοβίκου τα τίναξε στον αέρα. Τωρα κωλοτριβεται , ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ρε φίλε, δεν αξίζει τέτοιες πατσαβούρες να τις παίρνουμε σοβαρά . Φύγε με αξιοπρέπεια κ το κεφάλι ψηλά , υπάρχουν άπειρες σοβαρές γυναίκες εκεί έξω που θέλουν αγάπη κ στοργή.
Εμενα παλι μου λεει να επιστρεψω αλλα να κοιταξω να διορθωθω, να μην ειμαι πουριτανος κλπ. Φυσικα ουτε καν μια συγγνωμη για ολη αυτη τη ξεφτιλα. Οποτε οπως λες κ εσυ φευγω λόγω αξιοπρεπειας..
πάντως jobego και μόνο που αναφέρεσαι σε μαλθακότητα και όχι σε καλοσύνη, σε ανεβάζει στα μάτια μου. πάρα πολλοί νομίζουν ότι η καλοσύνη είναι χαρακτηριστικό αδυναμίας πράγμα που βέβαια δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα. η καλοσύνη είναι δύναμη, αρκεί να μην πιάνεται κορόιδο.
Το συζητάς? Και κορόιδο να πιάστηκα τι έγινε? Από την ώρα της καραντίνας με δική μου θέληση τρέχω και της πάω πράγματα. Για αυτή και το παιδάκι. Με είδε από το παράθυρο το παιδί και μου γέλαγε με φώναζε μου έστελνε φιλιά κλπ. Εγώ το κάνω από τη καρδιά μου και ας θεωρείται μλκια. Είμαι οκ, αν αυτή με θεωρεί κορόιδο ας είναι. Ας ασχολείται με γκομενοθς του φβ. Εγώ πλέον ειμαι οκ και καθαρος
Η άποψη μου είναι ότι πιθανότατα σε θέλει γιατί είσαι κατάλληλος για τον ρόλο του "πατριου". Κατά τα άλλα ψάχνεται. Τραγικό ολόκληρη γυναίκα 40 χρονών και μάνα να έχει τέτοια συμπεριφορά!
ψάχνεται γνωρίζοντας κατά πάσα πιθανότητα ότι δεν πρόκειται ο άλλος να αναλάβει ευθύνες, θα μείνει στην απέξω. αλλοιώς θα ήταν εκείνη που θα είχε δώσει τέλος στη σχέση της με τον εξ, εγώ αυτό πιστεύω. αν δεν το έχει κάνει ήδη, είναι γιατί δεν έχει βρει πρόθυμο αντικαταστάτη. δεν είναι απλά τραγικό είναι αισχρό, αλλά βλέπεις βρίσκουν και τα κάνουν.
Αυτό ακριβώς κατάλαβα και εγώ. Μάλλον ήμουν βολική λύση για το παιδί. Ναι είναι τραγικό. Αλλά φταίω κ εγώ που δεν το έληξαν νωρίς. Εκτός του τύπου που φλερτάρουν εδώ και καιρό από την αρχή είχαμε θέματα με πρώην που επικοινωνούσαν. Από τη μια δεν είναι κακό από την άλλη όταν γίνεται τακτικά και μερικές φορές με υπονοούμενα κάτι βρωμάει. Όπως και να έχει όπως είπες. Σε σχεση με μάνα 40χρονων με παιδί, δε περιμένεις τέτοια πράγματα...
Θα έλεγα ότι ίσως υπερβάλλεις Μα από τη στιγμή που διάβασα πως στείλνανε σκρινσοτ με τις συνομιλίες σας και έγραψαν για σένα πόσο μλκσ είσαι όπως μας λες, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά . Αυτές τις συνομιλίες τις είδες ξεκάθαρα , σωστά; Το παιδάκι να σου πω το νιώθω γιατί έχω υπάρξει στη θέση του. Χωρισμενοι γονείς και η μητερα ξανά με άλλον που δεν ευδοκίμησε.. Το παιδάκι σίγουρα θα έχει δεθεί. Εσύ διάβασα στα σχόλια έκανες μέχρι και συνεδρίες για να μάθεις πως να φέρεσαι. Έκανες ότι έπρεπε να κάνεις απ' τη στιγμή που τους δέχτηκες στη ζωή σου. Θα πληγωθεί κι εκείνο και εσύ αν χωριστούν οι δρόμοι σας. Όμως δεν είναι πρόβλημα σου. Αν σε κοροϊδεύει η γυναίκα δεν μπορείς να χαραμίσεις τη ζωή σου έτσι απλά.Εγώ αναρωτιέμαι με τους λόγους όμως. Γιατί να το κάνει; Περνάει κρίση ηλικίας; Τι;Πριν τα πετάξεις όλα στον αέρα πιστεύω θα έπρεπε να αγριεψεις λίγο και να θέσεις όρους.Να μην εισαι μαλθακός. Αν δεις τοίχος , δυστυχώς θα έπρεπε να φύγεις..
Τώρα διάβασα κάτι απαντήσεις στα σχόλια σου. Έχεις φύγει και προσπαθεί να σε γυρίσει. Τώρα το είδα αυτό. Πιστεύω δεν σου αξίζει να σε μειώνουν έτσι. Να σε βρίζουν μεταξύ τους. Μη γυρίσεις φίλε μου...
Το καλοκαίρι είδα τα πρώτα μηνύματα. Ήταν φλερτ σαφέστατο. Της το είπα ότι αυτό χαλάει τη σχέση μας. Τα Χριστούγεννα κάναμε τραπέζια με τους γονείς μας και την ίδια ώρα κανονίζαμε κρυφά ραντεβού. Πάλι της το είπα πλαγίως... Δε σταμάτησαν ούτε τότε. Έφυγα με βαριά καρδιά από το σπίτι. Κρατήσαμε επαφή και μου έλεγε με προσπαθήσουμε. Την ίδια ώρα το φλερτ με τον άλλο γινοτανβπιο έντονο. Και τη τελευταία φορά που μιλήσαμε της το είπα, τα έχω δει όλα. Με έβγαλε τρελό. Μου έλεγε ότι μιλάνε αραια και που και μόνο φιλικά... Εντωμεταξύ μιλούσαν πριν μια ώρα. Η ίδια καθ λίγο έσβηνε τις συνομιλίες. Στη τελευταία μας κουβέντα μου έλεγε ότι έχω πρόβλημα εγώ και ότι θέλει. Α προσπαθήσουμε να σώσουμε τη σχέση μας. Την άλλη μέρα με τον άλλον καυλαντιζανε, με βρίζανε, κανονίζαμε μπουζούκια, ραντεβού κλπ κλπ. Ακόμα μιλάνε μαζί και ακόμα θέλει να γυρίσω. Δε βγάζω άκρη. Να θέσω όρους πως? Θα αλλάξω εγώ μια γυναίκα 40 ετών? Πρέπει με το ζόρι να της επιβάλω να μη καυλαντιζει με τυχαρπαστους στο φβ??? Δε ξερω
Ξέρεις ποιά είναι η ειρωνία φίλε μου; Αν μας έγραφε η φίλη σου ή ο φίλος της θα μας μιλούσε για τα απωθημένα που τους καταδιώκουν και την ανέλπιστη ευκαιρία που παρουσιάστηκε, και κάποιοι θα έλεγαν "βγάλε το από μέσα σου, πες πώς αισθάνεσαι και ζήστο"...Κατάλαβες;Κατάλαβα, να λες....
Caravan. Εδώ λένε ότι έχω θέματα. Ότι είναι πουριτανος κλπ. Άσε που ο τύπος της κάνει και κυρηγμα ότι κάνω κακό στο παιδί. Για αυτούς είναι όλα οκ.
ρε συ jobego στείλτη στο διάολο και ακόμη παραπέρα. μόλις διάβασα το σχόλιο που γράφεις για το τι ειπώθηκε ανάμεσα σε αυτήν και τον άλλον έχω βγει από τα ρούχα μου. αφού δεν μένετε μαζί δεν είναι και τόσο δύσκολο. πάρε τα πράγματά σου και δρόμο στο σπιτάκι σου. υποθέτω θα έχεις πράγματα εκεί. ζήτα ή άφησε κλειδιά δεν ξέρω άλλο τι εκκρεμεί, και τελείωνέ το.
ποιά κουρτίνα.jobego τι έγινε λες; νομίζω πρέπει να μάθεις να εκτιμάς και να φέρεσαι καλύτερα στον εαυτό σου. όσο για εκείνη πιστεύω οτι ξέρει τι κ@λωχαρακτήρας είναι και γιαυτό σε θέλει και επιμένει. δεν θα βρει εύκολα άλλον να την ανεχτεί και προφανώς θέλει να έχει σχέση για να την δείχνει προς τα έξω. προφανώς δεν θέλει να μείνει μόνη της και για μια χωρισμένη με μικρό παιδί και από πάνω με τέτοια συμπεριφορά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
απορώ όμως, μερικοί άνθρωποι δεν έχετε νεύρο πάνω σας. πως μπορείς να κάθεσαι να την βλέπεις και να ακούς τις ασυναρτησίες της, από πάνω να αναρωτιέσαι κιόλας;; δεν μπορώ να σας καταλάβω.
Φίλε μου αυτή μου η μαλθακοτητα μου είναι που με βασανίζει περισσότερο...που θα έπρεπε απλά να σηκωθώ να φύγω από τη πρώτη στιγμή αλλά δεν το έκανα. Λάθος μεγαλο
είναι πικρό που προσπάθησες τόσο για την σχέση σας, αλλά ακόμη και αν δεν υπήρχε ο άλλος δεν νομίζω να περνούσες καλά μαζί της η γυναίκα δεν έχει χαρακτήρα. χαίρομαι που λες ότι δεν σε τουμπάρει πλέον, όσο πιο γρήγορα ξεπλέξεις τώρα τόσο το καλύτερο. εσύ τουλάχιστον φέρθηκες εντάξει, αυτό να κρατήσεις και προχώρα.
του έστειλε και τις συνομιλίες σας και αναρωτιέσαι αν είσαι εκτός πραγματικότητας; μάλλον σου έχει κάνει πλύση εγκεφάλου και δεν μπορείς πια να ξεχωρίσεις το ανώμαλο από το φυσιολογικό. ξέκοψε και ούτε μήνυμα, μπορείς;
εμετική η συμπεριφορά της. τέτοιοι άνθρωποι θέλουν σουτ και ούτε καλημέρα που να χτυπιούνται κάτω. 40 χρονών μαμά η χριστιανή για φαντάσου.
Όχι αλλά θέλει να γυρίσω. Μια Κυριακή λέγαμε να τα βρούμε, την επόμενη λέγαμε ότι γουστάρουντε. Του έστενε σκρινσοτ τις συνομιλίες μας και του έλεγε : χαχαχα κλαιω και αυτός να λέει : τι ζόρι τραβάει ο μλκς, να πάει να γμθει., ποιος είναι αυτός ο μλκς κλπ κλπ. Και εγβ να έχω ζήσει πέντε χρόνια σαν οικογένεια μαβαυτη και το παιδί....
Αυτό με τα σκρινσοτ σαν να μην μου κολλάει. Υποτίθεται ο φίλος-συμμαθητής δεν ήξερε καν την ύπαρξη άλλου άντρα τα Χριστούγεννα, και κατόπιν την έμαθε, την κατάπιε, αποδέχτηκε να συνεχίσουν παρά την υποκρισία τόσον καιρό και σχεδιάζουν Πάσχα μαζί, και παράλληλα λέει "α τον μλκ";;; Στη θέση του ο οποιοσδήποτε θα αισθανόταν πρώτα ο ίδιος μλκς!!
Caravan. Μαλον κάτι λάθος διάβασες. Ο φίλος δεν ήξερε γιατί η δικιά μου δεν του έλεγε. Ουτε μετα ήξερε όσο φλερταρανε.Η δικιά μου του είχε πει ότι απλά ήμουν ο πρώην της ενώ εμείς συζουσαμε.Την ίδια ώρα που εγώ με τη δικιά μου κανονίζαμε για το Πάσχα, οι δυο τους κανονίζαμε μπουζούκια και άλλα.. Φυσικά η δικιά μου δε του είπε ότι ειμασταν μαζί. Ένας λόγος που ο άλλος με έβριζε σε στυλ ποιος μλκας είναι αυτός κλπ. Είναι γιατί η δικιά μου σκόπιμα δεν του έλεγε ότι είμαι ο σύντροφος της και συζουμε. Βλέπεις θα ήταν κακό για το σκηνικό τους. Ps στην αρχή του φλερτ τους αυτός της είπε ότι εφόσον έχει σύντροφο είναι λάθος να τη καυλαντιζει. Η δικιά μου του είπε να συνεχίσει.
Αυτό λέω. Τον κορόιδευε κι αυτόν! Επομένως οι συνομιλίες δεν έχουν στην ουσία νόημα. Όσο κορόιδο έπιανε τον έναν, τόσο και τον άλλον...Δυσάρεστη εξομολόγηση. Έλλειψη ήθους. Όχι ηθικής. Ήθους. Χαρακτήρα.
Ίσως έχεις δίκιο. Απλά δεν το χωνεύει ο νους μου. Τόσα χρόνια είμαστε σαν οικογένεια. Έχω με το παιδι της αναπτύξει μια σχέση σοβαρή. Πηγαίναμε σε παιδοψυχολο για να ξέρω πως να φερομαι σωστά στο παιδί... Την ίδια ώρα όμως η άλλη συντηρουσε έναν τύπο από το πουθενά. Και πολλά άλλα.....
κρίμα για το παιδάκι αλλά δεν φταις εσύ αν είναι ασυνείδητη εκείνη. δεν σου λέω να κρατήσεις επαφές λόγω του παιδιού γιατί θα έχετε άλλα. χίλιες φορές κρίμα αλλά πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου δεν έχεις δικαιώματα πάνω στο παιδάκι για να βάλεις δικηγόρο να το βλέπεις.
μήπως.. πως να το πω κομψά, μήπως εξαρτάτε απο εσένα σε κάποιο τομέα κι γι αυτό επιμένει τόσο πολύ; Είτε οικονομικά, είτε απο θέμα στέγης;Γιατί το να σε κοροϊδεύει πίσω απο την πλάτη σου το φίλο της δεν συνάδει με το να παρακαλάει να προσπαθήσετε. σκέψου το.
Το γεγονός ότι σε ήθελε πίσω τόσες φορές πάντως δεν νομίζω ότι δείχνει να έχει κάτι ερωτικό με τον τύπο αυτόν. Μήπως είσαι όντως τόσο ερωτευμένος που θολώνεις από ζήλεια και βλέπεις εχθρούς; όπως και να χει δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να συνεχίσεις με αυτήν ενώ δεν την εμπιστεύεσαι.. καλύτερα αν τα βρείτε να δείτε μαζί έναν ειδικό.. για να μην έχετε πάλι προβλήματα. Καλή τύχη!
Πλέον πιστεύω ότι με ηθελε γιατί παρειχα μια ασφάλεια που μια μητέρα χρειάζεται. Εγώ το βλέπω αντίστροφα... Τόσες φορές σκοτωνομαστε για χάρη ενός τυχαρπαστου. Θα έπρεπε να βάλεις όρια. Χρειάζεται ειδικός να μας το πει αυτό???
Μου είπε εξαλλη δε πιστεύω να θες να μη μιλάω με τους φίλους μου. Επαναλαμβάνω έχουν να επιδοθούν και να μιλήσουν πάνω από 20 χρονια... Τεσπα λέω το πόνο μου... Δεν έχει νόημα να μιλήσουμε. Σκοτώθηκαμε για χάρη του κάμποσες φορες.
Πλέον πιστεύω ότι με ηθελε γιατί παρειχα μια ασφάλεια που μια μητέρα χρειάζεται. Εγώ το βλέπω αντίστροφα... Τόσες φορές σκοτωνομαστε για χάρη ενός τυχαρπαστου. Θα έπρεπε να βάλεις όρια. Χρειάζεται ειδικός να μας το πει αυτό???
Σε εσένα μπορεί όχι, όμως εκείνη μπορεί να χρειάζεται να το ακούσει.. Και εσύ αντίστοιχα να πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι την (τυχόν) κινητικότητα σου. Μπορεί να μην συμβαίνει και τίποτα από όλα αυτά, όμως αν την θέλεις ακόμη και πιστεύεις ότι το εννοεί και εκείνη, είναι ένας τρόπος για να προσπαθήσετε.. διαφορετικά μην χάσεις άλλον πολύτιμο χρόνο, είσαι νέος άντρας ακόμη (και φαίνεσαι καλός άνθρωπος Εφ Όσον έκανες αυτό για το παιδί της), κοίτα να προχωρήσεις και να γνωρίσεις καμία γυναίκα που να αξίζει..να κάνεις και εσύ κανένα παιδάκι.
Αυτά που λέω τα έχω δει με τα μάτια μου κ ισχύουν. Έχουμε ήδη σκοτωθεί κάμποσες φορες για τι θέμα αυτό αλλά δε λήγει. Μάλιστα τη τελευταία φορά της είπα ότι πρέπει να επιλέξει τι θέλει. Ξέρεις τι μου ειπε
Τότε πας παρακάτω φίλε μου. Δεν έχει νόημα να είσαι μαζί της.. Δεν σε υπολογίζει. Υπάρχει σίγουρα κάποια εκεί έξω που θα σε χρειάζονταν και θα υπολογίσει την καλοσύνη σου.. μην σκέφτεσαι άλλο αυτήν την αχάριστη. Θα σε φθείρει κι άλλο απλώς αν συνεχίσεις..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ