ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2020 | 18:54

Εσάς εκεί στη διαχείριση...

Σας αγαπώ!!Ευχαριστούμε που ανοίξατε τα σχόλια και ευχαριστούμε που μας αφήνετε να διασκεδάσουμε. Είναι δύσκολες οι μέρες. Να είστε όλοι καλά και όλοι υγιείς, παιδιά!! ❤️❤️❤️D.M.G.
87
 
 
 
 
σχόλια
Και μιας και ηρέμησαν τωρα κάπως τα πνεύματα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους σχολιαστές για τη συμμετοχή τους στην εξομολόγησή μου, αλλά και για το ότι κράτησαν ένα πολιτισμένο επίπεδο στα σχόλια.Δεν ειπώθηκαν ύβρεις, είχαμε ανταλλαγή απόψεων, αλλά και απλό τσαταρισμα, τα είπαμε, σε γρήγορους ρυθμούς, που είχαμε καιρό. Χάρηκα που σας είδα όλους, ακόμα κι εσένα.
Κλείσανε τα σχόλια, το γιατί κανείς δεν ξέρει ακριβώς. Ίσως, λόγω ομοφοβικού παραληρήματος, ίσως λόγω spam ή και των αναφορών. Αντί να βάλουμε τα δυνατά μας να "διαφωτίσουμε" τις εξομολογήσεις, τρωγόμαστε μεταξύ μας για ψύλλου πήδημα. Τέτοιοι είμαστε.
Τι έγινε με το αστέρι που μας άφησε κιόλας;! Ιδιαίτερη παρουσία. Τα άλλα τα είδα κι εγώ. Αν θέλει να πει ο άλλος κακό λόγο, θα τον πει.Βρε άγιε, εννοώ το πήδημα του ψύλλου ως διαδικασία μετακίνησης και όχι συνεύρεσης. Με έχεις παρεξηγήσει.
Όχι καλέ. Απλώς νιώθω άβολα να επεξηγώ τα αστειάκια/βλακειούλες μου. Μου δίνει την εντύπωση πως ο άλλος το πήρε άσχημα ή το παρεξήγησε. Σε κάτι τέτοια σχόλια θα ήθελα να αφήνω ένα υστερόγραφο του τύπου "το έπιασες; πες μου ότι το έπιασες".
Καλησπέρα και από μένα, και σε όλην την ομορφη παρέα... Η ΙΔΙΑ, ΘΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ, ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ, ΤΑ, ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ!!!! ΧΙΛΙΑ ΧΙΛΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ, ΕΙΣΤΕ, ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ, ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ, ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΙΑ
Ευχαριστώ πολυ Καραμελιτσα,... Να, σαι καλά Αντευχομαι υγεία, σε σενα, και στους δικους σου ανθρώπους.... Και καλή δυναμη στην δοκιμασία που περναμε θα, περασει και αυτό και μετά, θα έχουμε αλλά, να σκεφτόμαστε... Και το καλοκαίρι αλλάζει και η διάθεση μας,
Έφαγα μία φορά καταλάθος μπλε τυρί και ήταν με διαφορά ο,τι πιο σιχαμερό έχω δοκιμάσει ποτέ. Η πιο απαίσια γεύση στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Η γεύση και η οσμή προκαλούν αηδία. Όχι τόσο το τι είναι. Πάντως Ζακλίν θα τα έδινα μία ευκαιρία τα καναπεδάκια σου. "Εφαγα" ρεβύθια σήμερα εντωμεταξύ και σκυλοπεινάω τώρα!
εκτός αν θεωρείς ζωή όσα κάνεις έξω από το σπίτι με κριτήριο αποκλειστικά και μόνο πόσο κουνάς.... τα ποδαράκια σου (το παίζω καλό κορίτσι, τι να κάνουμε;)Από εκεί φαίνεται ο άνθρωπος χρυσό μου...Αλλά τι λέω, εσύ έχεις ήδη φανεί.
Βέβαια, όταν η D.Μ.G.το έκανε και το κάνει βγάζοντας χολή σε άτομα που δεν την έχουν πειράξει ποτέ ή φαίνονται "αδύναμα" τότε συρραφή σε όλων το στοματάκι. Αλλά όπως είπε και ένας εξομολογούμενος σήμερα .... "ρόδα είναι και γυρίζει".Τσάμπα μάγκες και μαγκισες οι "κυρίες" εδώ. Αν δεν γουστάρετε, γωνιτσα και χαρτομάντιλα.Άντε γιατί...
Aurora, δίκιο έχεις. Τώρα θα τους μάθουμε ορισμένους εδώ μέσα; Την ειρωνία τους, τη χολή τους και μάλιστα πολλές φορές σε άτομα που δεν ενοχλούν κανέναν ή τουλάχιστον όχι τους ίδιους. Ε βέβαια, εκεί δείχνουν πολλοί την"δύναμή" τους σε όποιον φαίνεται αδύναμος. Το φαίνεσθαι όμως πολλές φορές ξεγελάει...
αυτό που δεν καταλαβάινετε είναι οτι γενικά όλα τα φόρουμ ζουν απο τη μανούρα, όσο πιο πολύ μανούρα τόσο μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και άρα τόσο περισσότερες διαφημίσεις σπόνσορες κτλπ.Η τοξικότητα είναι συνυφασμένη με τον διαδικτυακό χώρο ενός φόρουμ, είτε πρόκειται για φόρουμ για αυτοκίνητα, για τεχνολογία, για games για καλλυντικά.. οτιδήποτε. Έτσι είναι η φάση εξ ορισμού. Οπότε σταματήστε να παραπονιέστε και απολαύστε το.Εγω προσωπικά πάντως για πάνω απο μια δεκαετία σε φόρουμ δεν έχω δεί ούτε ένα χωρίς forum warriors, ιντρικα και δράμα.
Βρε aurora μου... Εκτός από το Μακεδόνα και το χαρέμι του δε θυμάμαι να έχει βριστεί κανένας με κάποιον άλλο. Ούτε τη dmg θυμάμαι να μιλάει άσχημα. Εκτός από τα στιχάκια της που αντιλαμβάνομαι ότι είναι αστεία (οκ μπορεί να μην τα βρίσκουν όλοι αστεία, δεν έχουμε όλοι το ίδιο χιούμορ) και πολλές φορές καυστικά, δε νομίζω ότι έχει επιτεθεί ούτε σε εξομολογούμενο ούτε σε σχολιαστή.
1. Δεν έχω βρίσει κανέναν, αλλά υπάρχει μια κόντρα πού και πού.2. Δεν είχα ποτέ χαρέμι. Πλάκα κάναμε κάποτε.3. Troufaki, δεν έχω τσακωθεί ποτέ μαζί σου και το ξέρεις. Δε γουστάρω λοιπόν να με αναφέρεις στο άκυρο.
Οκ. Έχεις δίκιο. Διαγραφουμε το "βριστεί" και το αντικαθιστουμε με "έχουν κόντρα". Πολλές φορές ξέρω ότι το κάνεις γιατί γουστάρεις το τζερτζελο. Και καλά κάνεις! Ο λόγος που αναφέρθηκα σ εσένα (και με συγχωρείς αν σε έφερα σε δύσκολη θέση, ξέρεις ότι δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου) ήταν για να το φέρω ως παράδειγμα σε σχέση με την dmg που δεν τη θυμάμαι ειλικρινά να έχει αντιπαραθεσεις με κανέναν. Κι απορώ πως υπάρχουν δύο άτομα που υποστηρίζουν το αντίθετο.
D.Μ.G. το μόνο που έχω να προσθέσω για την πάρτη σου είναι ότι πίσω από τη χολή που βγάζεις, κρύβεις ζήλεια για τις νεαρες ηλικίες επειδή προφανώς μεγαλώνεις!
Αν ρωτήσεις κάποιον άλλον, που δε με συμπαθεί, αμετροεπεια, θα βρει να πει, ότι άλλο είναι το "πρόβλημά" μου, αλλά μην τον πιστέψεις. Καθένας λέει αυτό που τον καίει τον ίδιο.
Η γνώμη που έχω σχηματίσει για εσένα καλό μου είναι αυτή. Δεν συνηθίζω να επηρεάζομαι από κανέναν ή να αλλάζω εύκολα άποψη.Αυτή είσαι, κατά βάθος ζηλεύεις τις νέες κοπέλες και ζηλεύεις πολύ βγάζοντας χολή. Για την ακρίβεια γνωρίζεις και εσύ ότι αυτή είναι η αλήθεια.Αυτή είσαι. Παραδέξου το. Όχι σ'εμενα καλό μου, στον εαυτό σου. Άντε να σε δω μάτια μου!
Θα τη διαγράψουν ρε φίλε.Απο μενα, οσες θες, αλλά κάποιος τους κάνει αναφορες.Αλήθεια τώρα, από εκείνη την εξ με τον άλλον που του άρεσαν τα βυζια κι οι π*υτσες, η δική μου μαντιναδα κρίθηκε ακατάλληλη;