ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2020 | 00:12

Όταν έχω εσένα!

"Όταν έχω εσέναμπορώ να ονειρεύομαι ξανάανοίγω μες στη θάλασσα πανιάκαι πιάνω μες στα χέρια μουτον κόσμο να τον φτιάξωΌταν έχω εσένακοιμάμαι σαν παιδί, έχω έναν άνθρωποδεν φοβού κανέναΕγώ κι εσύ στον κόσμοτον απάνθρωπο" Κάθε φορά που παίζει αυτή η διαφήμιση κλαίω με λυγμούς ρε παιδιά! Έχω τόσο ανάγκη την αγάπη! Φοβάμαι ότι δεν θα έχω την ευκαιρία ποτέ να πω τέτοια λόγια σε κανέναν κι ούτε θα μου τα πει κανείς. Φοβάμαι ότι η αγαπη που έχω να δώσω αχρηστεύεται, έρχεται στον λαιμό και με πνίγει.
12
 
 
 
 
σχόλια
Μη φοβάσαι. Κάπου υπάρχει το άλλο μας μισό..Εγώ το βρήκα 5 ώρες μακρυά απ' την πόλη μου και μετακόμισα.. :) Ποτέ δε ξέρεις που μπορεί να βρεις το άλλο σου μισό. Μερικές φορές είναι μπροστά μας και δεν το βλέπουμε!!!
έχω να πω ότι ο κραουνάκης έχει φωνάρα, και σε αυτό το τραγούδι φαίνεται πολύ!ΑΥΤΗ Η ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ γιαυτό σε κάνει να αποζητάς την ΑΓΑΠΗ ακόμη περισσότερο! Στα ίδια είμαστε πολλοί άνθρωποι εδώ μέσα
Έλα ρε μορφάρα, πριν λίγο έπαιζε αυτή η διαφήμιση και για άλλη μια φορά σκέφτηκα πόσο με συγκινεί και με ψυχοπλακώνει αυτό το τραγούδι!
Πού είναι η Caramel να πει να μην κακομεταχειριζόμαστε τα αρχαία ελληνικά! (φοβού: τύπος β'ενικού προστακτικής, άρα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόταση κρίσεως, αλλά μόνο σε επιθυμίας)
Αν ήξερε γραμματική η εξ, το "δεν" θα είχε αποφευχθεί. Δεν χρειαζόταν καν να γνωρίζει τους συντακτικούς κανόνες. Μάλλον το "φοβού"το πέρασε για α'ενικό οριστικής, και το επεξεργάστηκε ο εγκέφαλός της ως "δεν φοβάμαι κανένα". Ήταν και σοσαρες οι προστακτικές στο λύκειο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ