ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2020 | 23:12

το χετε πάθει και εσείς ή μόνο εγώ είμαι τόσο σάικο;

πάει κάποιος καιρός (πολύ ή λίγο δεν έχει σημασία), που έχεις να του/της μιλήσεις.. και μόλις σου στέλνει κάποιος/α άκυρος που δεν τον ξέρεις.. αρχίζει η παράνοια.. αυτός/η είναιιι..! σίγουρα έφτιαξε προφίλ και τώρα θέλει να δει πως θα με πλησιάσει... όχι όχι σίγουρα αυτός είναι έκανε πλαστική και τώρα μου δείχνει το άλλο του πρόσωπο.. εντάξει ας ηρεμίσω τώρα λίγο και μην παρανοώ. Από την άλλη όμως μπορεί να μεταμφιέστηκε και να με θέλει πίσω.. τώρα που το σκέφτομαι το πρωί είχα μια κλήση απο έναν άγνωστο που άρχιζε 213.... και γκουγκλαρα και δεν ήταν τράπεζα ρεύμα ούτε εταιρεία κινητής ..και προχτές που πήγαινα στην δουλειά μου κάποιος με κοιτόυσε με μαύρα γυαλιά και κατέβηκε στο μετρό μαζί μου.. άσε που ένας αριθμός σήμερα από Θεσσαλονίκη που το σήκωσα και με ρώτησε αν θέλω προσφορά κοσμοτέ ενώ εχω.. δεν ήταν ύποπτο και αυτό;
12
 
 
 
 
σχόλια
Παλιά που είχα χωρίσει κι εγώ πίστευα πως πίσω από κάθε αίτημα φιλίας ή Μάιλ ή κλήση ήταν ο πρώην... Τελικά δεν ήταν!! Δε μου κράτησε πολύ κάνα μήνα.. Μέχρι που είπα ωπ στοπ τι κάνω; Και συνήλθα!! Κι εμένα από χτες με παίρνει ένα 213 συνέχεια αλλά μου το κλείνει. Το γουγκλαρα κι εγώ και λένε ότι το κλείνει σε όλους. Τι φάση να καλούν κ κλείνει; Φυσικά είναι κλήσεις μεσω Η/Υ τα περισσότερα.Ηρέμησε λίγο πάντως σε βλέπω συγχυσμένη.
Δηλαδή τώρα ρε φιλαράκι το βρίσκεις νορμάλ; όποιος σου μιλάει να νομίζεις ότι είναι ο χαμένος σου έρωτας που μπορεί να σε παράτησε χθες μπορεί πριν και από ένα χρόνο, ούτε καν μας λες.. Και θες να το χουμε πάθει και οι υπόλοιποι; Ε τι να σου πω τώρα.Πάντως εγώ το είχα πάθει με ένα κόλλημα αλλά ντάξει όχι και να πήρε από Θεσσαλονίκη είπαμε.. όλα τ' αλλα νορμάλ!Κλαίω να ξες..
Εγώ τι να πω, που βρήκα διαφημιστικό στο γραμματοκιβώτιο από κατάστημα στο οποίο εργάζεται ο κολλητός ενός ξαδέρφου του πρώην συζύγου;; Αυτά είναι ντοκουμέντα όχι χαζομάρες.
Ααααχ....με κατάλογο που δεν ανανεώνεται ΠΟΤΕ με updates σε καλούν από call center που τα επινοικιάζουν οι εταιρείες/τράπεζες/κινητής τηλεφωνίας. Ούτε που γνωρίζουν τι έχεις, τι κάνεις, με ποιόν έχεις συμβόλαιο. Το ποίημά τους λένε. Μην παραμυθιάζεσαι.
Ισχύει είχα δουλέψει παλιά (ένα μήνα μετά με σουταραν γιατί δε κατάφερνα να είμαι επιθετικη, αντιθέτως με βριζανε οι άνθρωποι και δίκιο ειχαν)!!! Ποίημα είναι κι αν τσιμπήσεις, τσιμπήσες..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ