ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.3.2020 | 16:56

Ελπίζω να καταλάβετε

Διαμαρτύρεστε πολλοί ότι γέμισε η Lifo λεσβίες.Ίσως αν ήσασταν πιο δεκτικοί στην διαφορετικότητα και όταν βλέπατε λεσβίες έξω δεν τις σχολιάζατε και δεν τις κρίνατε με το ύφος σας, τότε ίσως να ήταν λιγότερο καταπιεσμένες και να μην ένιωθαν την ανάγκη να γράψουν ανώνυμα αυτά που αισθάνονται. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα γκέι αγόρια. Όπως και να το κάνουμε η lifo έχει μεγάλο γκέι κοινό καθώς είναι gay-friendly ,οπότε αν σας ενοχλούν τέτοια ποστ καλό θα ήταν να μην τα διαβάζετε και να τα προσπερνάτε. Το καταλαβαίνω ότι σας κάνει εντύπωση αλλά περισσότερο γιατί πιστεύετε ότι γέμισε ο τόπος γκέι . Αυτό δεν ισχύει. Το ποσοστό των ομοφυλοφίλων είναι αρκετά μικρό ,δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε . Παρόλαυτα όσοι φοβάστε τους γκέι και ότι θα αυξηθούν κλπ καλό θα ήταν να μην ασχολείστε καθόλου με τη συγκεκριμένη σελίδα. Καλή συνέχεια.
43
 
 
 
 
σχόλια
Δε φοβαμαι μηπως αυξηθουν οι γκει και οι λεσβιες. Φοβαμαι μηπως αυξηθουν αποβρασματα που δε ξερουν να μιλησουν και να φερθουν γενικα στους αλλους. Οποιοι και αν ειναι οι αλλοι.
Για να ξεκαθαρίσω, επειδή δεν κατάλαβα τι στο καλό εγινε κάτω από το σχόλιό μου. Αρχικά, το σχόλιο μου περί επιθετικότητας και θυμού αναφερόταν στην Ελπίδα. Δεν ξέρω τι ακριβώς παίχτηκε σε άλλη στήλη, εγώ αναφέρθηκα ξεκάθαρα σε αυτό που έγραψε εδώ. Θυμό και επιθετικότητα μού έβγαλε αυτό που διάβασα. Προσωπική εκτίμηση. Δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με την θεματολογία του σχολίου της, αλλά με τον ΤΡΟΠΟ που εκφράστηκε. Επίσης, ο σχολιασμός της ήταν άτοπος. Μου φάνηκε πως απλώς έψαχνε αφορμή για να τα πει αυτά που είπε, και βρήκε εδώ την ευκαιρία να τα βγάλει από μεσα της. Τελείως ακυρη με την εξομολόγηση.
Εγώ ενοχλούμαι γιατί νιώθω ότι μειώνονται οι πιθανότητες μου να βρώ κοπέλα. Υπάρχουν λεσβίες που είναι καλά κομμάτια, που θα μπορούσαν εν δυνάμει να ταιριάζαμε. Το γεγονός ότι δεν ενδιαφέρονται για άντρες με ενοχλεί.
Κάνω καινούργιο σχόλιο, γιατί κουράστηκα να ψάχνω στο προηγούμενο.Καραβαν, προσωπικά η εξομολογουμενη δε μου δημιούργησε την εντύπωση ότι δε δέχεται την άλλη άποψη. Περισσότερο ένα παράπονο μου έβγαλε αλλά οκ, αυτό είναι θέμα προσωπικής αντίληψης. Ακόμα και έτσι όπως, θα μπορούσε να εκφράσει την άποψή της χωρίς να γίνεται προσβλητική, χωρίς να μιλήσει για επιθέσεις και ασκήσεις τέτοια και κυρίως χωρίς αναφορές σε θέματα (φεμινιστριες) που καμιά απολύτως σχέση δεν έχουν με την εξομολόγηση.
(στην ελπίδα αναφέρομαι όταν λέω ότι θα μπορούσε να εκφράσει την άποψή της χωρίς να...)Και φυσικά εννοείται πως δεν θα απηύθυνα ποτέ προσβλητικό χαρακτηρισμό σε εσένα, όσο και αν διαφωνήσω μαζί σου, σε οποιοδήποτε θέμα.
Καλέ το ξέρω ότι δεν θα μου απήυθυνες προσβλητικό χαρακτηρισμό, τι χαζή είμαι; Γιατί νομίζεις συζητάμε; Επειδή διαφωνούμε ή συμφωνούμε με κοσμιότητα. Μια χαρά μπορεί να γίνει διάλογος όταν τα δύο μέλη ακούν το ένα το άλλο κι έχουν τρόπους.
Καλά κάνεις, έγινε μακρυνάρι το νήμα. Η εξομολογούμενη είπε το γνωστό "άμα δεν σας αρέσει μην παρακολουθείτε το κανάλι", που έλεγαν για την τηλεόραση όσοι δεν πλήρωναν τηλεοπτικές άδειες τότε που τους τις πληρώναμε εμείς με τους φόρους μας. Κι εδώ, τι έχουμε; Έχουμε ένα ηλεκτρονικό μέσο, που με τις διαφημίσεις που παρακολουθούμε εμείς οι αναγνώστες συντηρείται (εκτός αν υπάρχει κρυφή χρηματοδότηση, να το ξέρουμε). Γι'αυτό το προτιμάμε, επειδή είναι free press.Η παρακολούθησή μας, η επίσκεψιμότητά μας, τα κλικαρίσματά μας, για τα οποία είναι άλλωστε υπερήφανο, όπως μας έχει ανακοινώσει, είναι που το συντηρούν. Οι αναρτήσεις μας στις σελίδες interaction είναι αυτές που του παρέχουν περιεχόμενο! Επομένως το "τα κουβαδάκια σας και σ'άλλη παραλία" ως μήνυμα από κάποιον εξομολογούμενο αληθινό ή faux, δεν το εξετάξω στην παρούσα φάση, είναι απαξιωτικό. Δεν μπορώ να πω πιο ξεκάθαρα. Αν σταματήσεις να προσβάλλεσαι από την κατηγορία προς την φεμινιστική σου ταυτότητα (που ποσώς μειώνεται από δυο κουβέντες μεταξύ σχολιαστών) θα το καταλάβεις αυτό που λέω σε όλη του την διάσταση.
Εκτός αυτού, πραγματικά δεν πιστεύω ότι είναι κατευθυνομενο όλο αυτό, ή τουλάχιστον δεν έχω επαρκείς ενδείξεις, πόσο μάλλον ότι η "προπαγάνδα" υπικινειται από συγκεκριμένη στήλη.Όταν ανακάλυψα τη στήλη των εξομολογησεων, είχα διαβάσει μέσα σε δύο μέρες πάμπολλες ειλικρινά εξομολογησεις ανθρώπων, κυρίως γυναικών, που αναφεροντουσαν στη σχέση τους με τη μητέρα τους. Ήταν αυτό κατευθυνομενο; Πριν λίγο καιρό είχαν μαζευτεί εξομολογησεις για προβλήματα με πεθερές. Και αυτό προπαγάνδα ήταν; Αλλά ακόμα και αν κάποιος διαφωνεί μαζί μου και θεωρεί ότι όντως υπάρχει κάποιο σχέδιο πίσω απ'όλο αυτό. Μπορεί να το διατυπώσει με κοσμιοτητα, όπως η sali πιο πάνω και όχι με τον προσβλητικό και επιθετικό τρόπο που επέλεξε η ελπίδα.
Ή ίσως αγανάκτηση. Της μίλησαν πάρα πολύ άσχημα στην από κεί σελίδα. Ήταν επώδυνο να το βλέπεις. Είπε μια σκληρή, πολύ κυνική αλήθεια, αλλά ήταν κάτι που όσοι το ζούσαν το βρήκαν ανακουφιστικό, αλλά ήταν μειοψηφία.Και έχω δυστυχώς τεκμήρια κι από άλλα άτομα, που απεχώρησαν κακήν κακώς, αλλά κι από τον εαυτό μου, ότι η οικοδέσποινα είναι αγενής εκεί που θεωρεί ότι δεν εισακούεται "ο Λόγος ο Αληθινός, ο Εν ο Λόγος, και δίχως Τούτου ουδέν." Δεν ήταν έτσι στο παρελθόν. Αυτό με κάνει να καταλάβω ότι η στάση σκλήρυνε επειδή υπήρχε σκοπιμότητα. Αλλά ο Μορφέας με καλεί θωπευτικώς. Οι θωπείες του είναι προτιμητέες της αγκάλης της Lifo. A toute a l'heure!
Αύριο θα αρχίσω να βρίζω τους μαθηματικούς. Είχα έναν μαθηματικό στο λύκειο που μια μέρα μου είχε μιλήσει πάρα πολύ άσχημα μπροστά σε όλη την τάξη. Θα παρακαλέσω η συμπεριφορά μου, δεδομένου ότι οφείλεται σε αγανάκτηση που μου προκάλεσε η επίθεση του μαθηματικού, να αντιμετωπισθει με επιείκεια και να απολαύσω της ίδιας υπεράσπισης. Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Είσαι ευπρόσδεκτη να το κάνεις! Κρίνοντας όμως από την εξαιρετικά χαμηλή δημοφιλία των μαθηματικών ως γνωστικού αντικειμένου από τον πληθυσμό μας (πράγμα εμφανές στην απουσία λογικής σκέψης και συλλογισμού) μάλλον θα σου γυρίσει μπούμερανγκ και θα τους βρίζουν όλοι μαζί. ;)
Εντάξει, έχω και άλλες εναλλακτικές. Έχω και άλλες δυσάρεστες εμπειρίες, στις οποίες εμπλέκονται πρόσωπα που ανήκουν σε πιο συμπαθείς ομάδες.Για παράδειγμα, όταν ήμουν στην εφηβεία, είχα την ατυχία να έχω ακμή. Ευτυχώς για εμένα δε δεχόμουν πολλά αρνητικά σχόλια. Τα μόνα άτομα που με σχολίαζαν αρνητικά ήταν 2 συμμαθήτριες μου με πολλά παραπανίσια κιλά, τα οποία φυσικά και δεν είχα σχολιάσει εγώ ποτέ. Αν όμως ξεκινήσω να μιλάω με θυμό και επιθετικοτητα απέναντι στις παχύσαρκες, λέγοντας πχ πως είναι κομπλεξικες και, επειδή έχουν ανασφάλεια με το δικό τους σώμα, εκτονώνονται κράζοντας τους άλλους, θα κατηγορηθω για body shaming, διακρίσεις κλπ. (φυσικά και δεν πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι με παραπανίσια κιλά είναι κομπλεξικοί)Αν επίσης ξεκινήσω να κράζω όλες τις μαμάδες, λέγοντας πως ειδικά οι μεγαλύτερες σε ηλικία (άνω των 50)είναι σκύλες, ελπίζω πως δε θα θιχτεί και δε θα διαμαρτυρυθει καμία, γιατί όσα θα γράψω οφείλονται σε αγανάκτηση που μου έχουν προκαλέσει πάμπολλα περιστατικα, μπροστά στα οποία το ομαδικό κράξιμο σε ένα ανώνυμο φόρουμ είναι χάδι.
Σε δύο πράγματα έχει παραμείνει σταθερή η lifo : δεν άφησε χώρο στην ακροδεξιά ακόμη κι όταν ήταν πολύ δημοφιλείς και ήταν πάντα ανοιχτοί στο θέμα της σεξουαλικότητας. Παλιότερα είχαμε περισσότερες εξομολογησεις κι από ομοφυλόφιλους άντρες που ενδεχομένως δεν είχαν κάνει coming out στην οικογένειά τους κτλ. Ελπίζω ο λόγος που μειώθηκαν είναι επειδή πλέον δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα.Περί φεμιναζί ο λόγος, έχω να πω ότι ανέκαθεν υπήρχαν τρολς κι εξομολογησεις που ξεκάθαρα προσπαθούσαν να εκνευρίσουν και πολλές φορές το πετυχαιναν. Υ. Γ. Ο πλουραρισμος χάθηκε όταν έπαψε να είναι ανώνυμη η στήλη. Πολλές φορές είμαστε οι ίδιοι και οι ίδιοι, λέμε τα ίδια και τα ίδια επίσης συχνά-πυκνά. Κάποιες στήλες μπορεί να έχουν μια συγκεκριμένη γραμμή γιατί θέλουν να εκπροσωπησουν κάτι συγκεκριμένο, ασχέτως αν συμφωνώ.
Δε θα καταλάβετε ποτέ βούρλα όλοι εδώ μέσα ότι καιγόμαστε; Χέστηκα αν μπαίνουν straight, μη straight, λεσβίες,gay,trans,non binary,queer, non queer, 5nary και πάει λέγοντας... ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ! Θα πεθάνει αρκετός κόσμος, δεν ξέρουμε αν θα γίνει Pride! Δεν ξέρουμε πότε θα ανοίξουν τα μαγαζιά στο Γκάζι που είναι το καμάρι της διαφορετικής κουλτούρας! Κάποιος βλάκας παραπονέθηκε για τις λεσβίες εδώ μέσα. Δεν μπορείτε να τον γράψετε εκεί που πρέπει; Αυτός ο καιρός δεν είναι για τσακωμούς παιδιά. Έγινε απαγόρευση κυκλοφορίας,το καταλαβαίνετε αυτό; Αν μιλούσαμε πριν για ορατότητα, τώρα περάσαμε στη...μη ορατότητα. Μονοιάστε όλοι επιτέλους!
Αυτός ο καιρός δεν είναι για τσακωμούς παιδιά. Έγινε απαγόρευση κυκλοφορίας,το καταλαβαίνετε αυτό; Αν μιλούσαμε πριν για ορατότητα, τώρα περάσαμε στη...μη ορατότητα. Μονοιάστε όλοι επιτέλους! Πηγή: www.lifo.gr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μα αυτό ακριβώς Το να προσπαθούν να τραβήξουν προσοχή για κάτι που ΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΎΣΑΜΕ , το είδαμε οκέι έίναι δύσκολο στην Ελλάδα να.γίνει από.όλους αποδεκτό , ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Κόσμος.πεθαίνει και γω θα ασχοληθω με το κρεβατι του καθενος
Προσωπικά δε διαμαρτύρομαι για τίποτε και το τι κάνει καθένας στο κρεβάτι του δε με αφορά, κατά το σκέλος που δε με βλάπτει σε κάτι.Από την άλλη πλευρά, όσον αφορά στους ομοφυλόφιλους, πολύ φοβάμαι ότι οι ίδιοι πολλάκις υπερτονίζουν τη διαφορετικότητά τους, και την ανάγκη σεβασμού αυτής, ενώ δεν συντρέχει έλλειψη σεβασμού και ούτε που ασχολούνται μαζί τους οι άλλοι.
Aριάδνη, χάνουν την ΟΥΣΙΑ και κάθεστε και δικαιολογείστε άνευ λόγου. Το θέμα δεν είναι με ποιόν πηδιέται καθένας, ας πηδιέται και με ουρακοτάγκο, τι με νοιάζει εμένα, και καλά κάνει αν μπορεί να συναινέσει ο ουρακοτάγκος! Ελευθερία σε όλους. Το θέμα είναι ότι η στήλη μονοπωλείται από ΤΟΥ Μ@$#@$ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Π(*&# τους ΤΟ ΧΑΒΑ! Συνεχώς διαβάζουμε για το ότι δεν μπορούν να τους κάτσουν αυτοί που θέλουν! 99% των εξομολογήσεων είναι αυτού του τύπου. Είναι κουραστικό, βαρετό και κατάχρηση του ελεύθερου χώρου που παραχωρεί το μέσον.
Είναι πράγματι κουραστικό οι περισσότερες εξομολογησεις να αφορούν στο ίδιο θέμα. Παρ'όλα αυτά δεν μπορώ να τους κατηγορήσω για κατάχρηση του χώρου που προσφέρει η στήλη. Αυτά τους απασχολούν, αυτά γράφουν. Τι να τους κάνουμε;
Εντάξει, έχω και άλλες εναλλακτικές. Έχω και άλλες δυσάρεστες εμπειρίες, στις οποίες εμπλέκονται πρόσωπα που ανήκουν σε πιο συμπαθείς ομάδες.Για παράδειγμα, όταν ήμουν στην εφηβεία, είχα την ατυχία να έχω ακμή. Ευτυχώς για εμένα δε δεχόμουν πολλά αρνητικά σχόλια. Τα μόνα άτομα που με σχολίαζαν αρνητικά ήταν 2 συμμαθήτριες μου με πολλά παραπανίσια κιλά, τα οποία φυσικά και δεν είχα σχολιάσει εγώ ποτέ. Αν όμως ξεκινήσω να μιλάω με θυμό και επιθετικοτητα απέναντι στις παχύσαρκες, λέγοντας πχ πως είναι κομπλεξικες και, επειδή έχουν ανασφάλεια με το δικό τους σώμα, εκτονώνονται κράζοντας τους άλλους, θα κατηγορηθω για body shaming, διακρίσεις κλπ. (φυσικά και δεν πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι με παραπανίσια κιλά είναι κομπλεξικοί)Αν επίσης ξεκινήσω να κράζω όλες τις μαμάδες, λέγοντας πως ειδικά οι μεγαλύτερες σε ηλικία (άνω των 50)είναι σκύλες, ελπίζω πως δε θα θιχτεί και δε θα διαμαρτυρυθει καμία, γιατί όσα θα γράψω οφείλονται σε αγανάκτηση που μου έχουν προκαλέσει πάμπολλα περιστατικα, μπροστά στα οποία το ομαδικό κράξιμο σε ένα ανώνυμο φόρουμ είναι χάδι.
ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΩ ΤΙΣ ΦΕΜΙΝΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΛΛΟΝΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΩΣ ΜΕΤΡΙΕΣ ΜΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 25%. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΩ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ
Λ ο γ ο κ ρ ι σ ι α Ή Δ ι κ τ α τ ο...ναιΛοιπόν , αρχικά εγώ είδα λίγα άτομα να παραπονιούνται γι αυτό το ζήτημα , άρα ζητάς προσοχή Έπειτα, ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη του και δυστυχώς ή ευτυχώς , καλώς ή κακώς αν δεν σ'αρέσει εσύ είσαι εκείνος/η που πρέπει να "πάψει να ασχολείται με αυτή τη σελίδα" Και όχι πλαστικά , όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ