ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.3.2020 | 20:44

Ουφ!

Δεν αντέχω άλλο τον οξύ πόνο. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για μια τέτοια εξομολόγηση, αλλά κάπου πρέπει να πω να γράψω τον πόνο μου. Με πονούσε λοιπόν το ένα δόντι μου και σε διάστημα μιας εβδομάδας το ένα δόντι έγιναν 4 με αποτέλεσμα να χρειάζομαι τώρα 4 απονευρώσεις!! Φοβάμαι πολύ ότι θα φτάσω σε σημείο μετά από μια ηλικία να βάλω μασέλα. Και μια συμβουλή για τα νιάτα της στήλης. Να προσέχετε και να βουρτσίζετε τα δόντια σας πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Εγώ έπαθα το κακό άθελά της από τη γιαγιά μου. Θυμάμαι μας κρατούσε στην Αλβανία μικρά με τον αδερφό μου και μας τάιζε κάθε μέρα ψωμί βρεγμένο με ζάχαρη :(
54
 
 
 
 
σχόλια
Εντάξει. Έχει φτάσει το σαγόνι στο πάτωμα με τα τεκταινόμενα δω μέσα.Αυτά κάνει ο πολύς ελεύθερος χρόνος (βλ. κλείσιμο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων) και μια γερά κατεστραμμένη ψυχοσύνθεση.Η στήλη δεν φταίει σε κάτι, οι υπόλοιποι σχολιαστές/μέλη αυτής της κοινότητας σίγουρα δεν φταίνε, οι διαχειριστές φαίνεται να κάνουν ότι μπορούν με το εν λόγω υποκείμενο, οπότε η λύση φαίνεται να είναι η σχολιαστική απομόνωση του συγκεκριμένου προφίλ μαζί με τα συμπαρομαρτούντα αδελφά προφίλ του. Dont' feed it.Φιλιά σε όλους και αγωνιστικούς χαιρετισμούς από εμένα!
Με άλλα λόγια Μακεδόνα έχεις φερθεί αρκετές φορές απαράδεκτα. Θα έλεγα να βάλεις μια τελεία και να αφήσεις ήσυχη την Ανία. Εδώ δεν είναι το σαλόνι σου είμαστε κι εμείς εδώ.
Μιλάει άσχημα σε πολύ κόσμο. Χθες προχθές έγραψε στη θεία ότι 50 χρονών γυναίκα θα έπρεπε να πλέκει πουλόβερ αντί να κλαίγεται. Τις προάλλες είχε πει στην πενθεσιλεια να μη ζητιανεύει την προσοχή του, γιατί δεν του αρέσουν οι 40αρες. Αυτά μόνο σε λίγες μέρες. Αυτά που έχει πει σε εμένα δεν τα σχολιάζω καν. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ανοχή.
Αριάδνη τα έχω πάρει άσχημα. Δεν συνηθίζω να ασχολούμαι με παλιές ιστορίες και να κραταω αρχεία αλλά το έχει παρακάνει. Κάπου να βάζουμε μια τελεία να μην γινόμαστε προκλητικοί όταν έχουμε παραφερθεί. Θα μου πει εμένα για κατάρες γυρίσματα και ηλκτρονικές διώξεις. Σαρμανίτσα που τον κούναγε αυτό έχω να πω.
Snoopy, εμένα πιο πολύ από τις βρισιές με εκνευρίζουν οι ανυπόστατες κατηγορίες, γιατί δημιουργούν εντυπώσεις. Με έχει κατηγορήσει ότι είμαι η ανία και η αμετροεπεια. Αυτό με κάνει έξω φρενων. Ας με βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ, δεν με νοιάζει. Με αυτά που λέει όμως, πες πες κάτι θα μείνει. Χθες με κατηγόρησε ότι ταχα εγώ του είπα να βάλει τα πτυχία του στον κ.. λο του, ενώ δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Ήμαρτον δηλαδή. Ένας μαλακας έχει κάνει τη στήλη άνω κάτω.
Αριάδνη κι εγώ δυστυχώς εκνευρίζομαι όταν αλλοιώνουν τα γεγονότα και λένε πράγματα για μένα που δεν ισχύουν αν και είναι ανόητο που ασχολούμαι κανονικά αλλά πραγματικά κάποιες φορές έχω μειωμένη ανοχή. Σνουπι, εγώ θυμάμαι με ποια κοπέλα σε μπερδευε, αλλά δε θα αναφερθώ. Σημασία έχει ότι ο διαχειριστής αντί να σβήνει τα σχόλιά μου να λάβει μέτρα. Αν είμαι εγώ το προβλημα ας κάνει εμένα ban μέσω της δίωξης στο κινητό και στον επιτραπέζιο υπολογιστή που μπαίνω πιο σπάνια! Αλλά όπως είναι κουραστικό για εσάς, ε κι εγώ δηλαδή γιατί πρέπει να αποχωρησω από τη στήλη ή να πρέπει να βλέπω καρτερικά ό, τι αηδία του έρθει; Ούτε θυματοποιουμαι, ούτε τίποτα, ούτε θέλω να πιστεύω ότι μοιάζει να κλαιγομαι αλλά όχι να με βριζει συστηματικά κάποιος και οχι για πράγματα που του έκανα ή έκανα γενικά σε κάποιον και να πρέπει απλά να μη δίνω βάση γιατι έτσι είναι αυτός. Τις συνεπειες των επιλογών μου τις πλήρωσα θεωρώ με το παραπάνω, όχι αυτό το χάλι. ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ: Δεν υπάρχουν μέτρα που μπορούν να παρθούν, καθώς ο καθένας δυστυχώς στο ίντερνετ μπορεί να φτιάξει εκατομμύρια λογαριασμούς με διαφορετικά ημέιλ και αλλάζοντας κάθε φορά ip. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να διαγράφουμε τον κάθε λογαριασμό. Μετά από λίγα λεπτά μπορεί να φτιάξει επόμενο, και επόμενο και επόμενο. Η άλλη λύση είναι πλήρες moderation όλων των σχολίων των Εξομολογήσεων, ώστε να μην ανεβάζουμε ποτέ σχόλια συγκεκριμένων λογαριασμών. Όποτε το κάναμε υπήρξε γκρίνια, επειδή όπως είναι λογικό μπορεί να περνούσαν πλέον ώρες να δημοσιευτεί κάποιο σχόλιο, αντί να μπει αμέσως όπως τώρα. Μην μας αδικείτε, πιστεύοντας ότι «απλά δεν τον διαγράφουμε» ενώ μπορούσαμε. Έχουμε προσπαθήσει πάρα πολλές φορές να μπανάρουμε κάποια άτομα, και συνεχίζουμε να το προσπαθούμε καθημερινά.
Ανία τι λες, από που και ως που να αποχωρήσεις από το Site;; Ορίστε, πήρε θέση και ο Διαχειριστής ξεκαθάρισε το τοπίο. Δεν φταις εσύ για την κατάσταση που δημιουργείται. Εμ θα έπρεπε να είσαι φυτό για να ΜΗΝ έχεις μειωμένη αντοχή. Εδώ κόντεψα εγώ να σαλτάρω.
Επίσης να προσθέσω πως όντως οι άνθρωποι εδώ στη Lifo πιστεύω κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Δεν γίνεται να βάλουν αποκλειστικό security να παρακολουθεί μέρα νύχτα τον Μακεδόνα. Κατανοητό.
Σνουπι, αν όντως είναι η δική μου συμπεριφορά που έστω έμμεσα δε σέβεται τους αλλους προφανώς και θα μου άξιζε διαγραφή. Το εννοώ. Προς Διαχειριστές :Πολύ χάρηκα γι αυτήν την παρέμβαση, είχα απογοητευτεί από την στάση σας το τελευταίο διάστημα, αλλά έχετε δίκιο στο ότι δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τις ακριβείς σας δυνατότητες όπως και τον όγκο εργασία σας.Καλό βράδυ σε όλους κι εύχομαι να μη σβηστεί κανένα άλλο σχόλιο εδώ πέρα. Να υπάρχουν σαν πηγή αναφοράς και να μη χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε. :)
Προσωπικά πάντως δεν πιστεύω κανένας νοήμων άνθρωπος να έδινε βάση στις θεωρίες του περί μιας ταυτότητας Ανίας plus οποιασδήποτε άλλης.Εν τω μεταξύ από τα νεύρα μου χρησιμοποίησα και το δεξί μου χέρι για να πληκτρολογήσω προηγουμένως ενώ δεν κάνει το έχω χτυπημένο. ΠΟΝΕΣΕ.
Αυτό που εγώ δεν έχω καταλάβει είναι το εξής :άντε, η ανία είναι η πρώην του, δεν την ξεπέρασε ποτέ και για αυτό τόση εμμονή (δεν ισχυρίζομαι φυσικά ότι είναι φυσιολογικό αυτό που κάνει). Εμένα γιατί με έχει βάλει τόσο πολύ στο στόχαστρο; Ήρθαμε μια φορά σε αντιπαράθεση και από τότε με έστελνε κάθε τρεις και λίγο να πλένω πιάτα, τηγάνια και τα συναφή, είτε από δικό του προφίλ, είτε από άλλα.Γιατί τέτοια εμμονή; Τόσο βαριά το πήρε πια ότι ήρθα σε αντιπαράθεση μαζί του; Μετά βέβαια και εγώ το συνέχισα αλλά αφού πρώτα με είχε προκαλέσει πολλάκις.
Καλησπέρα σας, Το να θεωρείτε αυτονόητο ότι μερικοί σχολιαστές θα έχουν διάφορους λογαριασμούς επειδή σας το είπε κάποιος, δεν είναι ό, τι πιο όμορφο. Το να με βρίζει συστηματικά κάποιος εδώ πέρα επειδή μαλώνει με άλλους και θεωρεί ότι είμαι εγώ αλλά οι βρισιές να αφορούν εμένα με κάποια αληθή στοιχεια και άλλα αναληθή δεν είναι ό, τι καλύτερο. Τις περισσότερες φορές προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί αλλά ειναι επίμονος και όπως σας έχει κουράσει εσάς, έχει κουράσει κι εμάς όλο αυτό. Επιπλέον, έχει προσβάλει πάρα πολλούς σχολιαστές εδώ πέρα για να πρέπει να κάνουμε όλοι τα στραβά μάτια προκειμένου να τον βρουμε διασκεδαστικό και καλόκαρδο αλλά προφανώς επειδή ο χώρος ενδείκνυται για δημόσιο διάλογο δεν υπάρχει λόγος να λύσουμε εδώ κάτι. Από την στιγμή που όμως επί μόνιμου βάσεως ενοχλεί κάποιος προσπαθεί να με εκθέσει και μπορεί να χρησιμοποιεί ακόμη και γραπτά μου ως αλλού (δύο φορές με την υπογραφή ενός tesla εδώ πέρα) τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε ;Αν θεωρείτε ότι εγώ τα ξεκινάω όλο αυτό ή το συντηρώ να το πείτε ευθέως. Δε νομίζω ότι είναι τόσο παράλογο να αντιδράω 1 στις 10 φορές βέβαια, μπορεί και να έχω άδικο βέβαια. Υ. Γ. Αν θέλετε σχολιάζετε γιατί όπως είπαμε προφανως και υπάρχουν σημαντικότερα ζητήματα. Πάντως για μένα θα ήταν αρκετό να μη σβηστεί αυτή εδώ η εξομολόγηση και ουτε τα σχόλια για να μη χρειάζεται να επαναλαμβανουμε τα ίδια κάθε φορά. Μάλιστα θα ήταν ωφέλιμο να διατηρούνται και όλες οι προσβολές του εν λόγου κυρίου σε περίπτωση που τις κάνει αυτός αναφορά μιας και έχει βγάλει τρελούς τους μίσους σχολιαστές εδώ πέρα. Μια προ ολίγον ημερών αποχώρησε κιόλας και μοιάζει ότι όλο αυτό γίνεται επειδή έχετε ιδιαίτερες συμπαθειες τόσο καιρό (ως διαχείριση) το οποίο μπορεί να είναι άδικο, όπως εξίσου άδικο (αν όχι και παραπανω άδικο) είναι να πάθουμε εμείς στραβισμό σε μόνιμη βάση για να έχουμε μια ομαλή κατασταση που μόνο αυτό δε θέλει.Όπως κι αν έχει χάρηκα που τοποθετηθηκατε!
Έχω κάνει πολλά συντακτικά λάθη στην παραπάνω απάντηση η οποία γράφτηκε στην κυριολεξία στο πόδι αλλά η τελευταία ειδικά, σε βγάζει κανένα απολύτως νόημα οπότε την επαναδιατυπώνω:"Αν θέλετε σχολιάζετε κε Δημοκίδη γιατί όπως είπαμε προφανως και υπάρχουν σημαντικότερα ζητήματα, αυτά που ανέφερα. Πάντως για μένα θα ήταν αρκετό να μη σβηστεί αυτή εδώ η εξομολόγηση και ουτε τα σχόλια για να μη χρειάζεται να επαναλαμβανουμε τα ίδια κάθε φορά. Μάλιστα θα ήταν ωφέλιμο να διατηρούνται και όλες οι προσβολές και πολλές φορές συκοφαντίες δηλώσεις ττου εν λόγου κυρίου(Μακεδόνα) σε περίπτωση που τις κάνει αυτός αναφορά μιας και έχει βγάλει τρελούς τους μίσους σχολιαστές εδώ πέρα. Μια αγαπημένη σχολιαστρια εδώ πέρα προ ολίγον ημερών αποχώρησε κιόλας. Με όλα αυτά που γίνονται εδώ και πάρα πολύ καιρό μοιάζει ότι όλο αυτό γίνεται επειδή έχετε ιδιαίτερες συμπαθειες στον Μακεδονα(ως διαχείριση) το οποίο μπορεί να είναι άδικο, όπως εξίσου άδικο (αν όχι και παραπανω άδικο) είναι να πάθουμε εμείς στραβισμό σε μόνιμη βάση για να έχουμε μια ομαλή κατασταση που μόνο αυτό δε θέλει. Συμπληρώνω επίσης, ότι εγώ μαζί του δεν παίζω κάποιου είδους παιχνιδάκι εδώ μέσα, την οποια έκθεση την προκάλεσε αυτός εδώ μέσα. Πολλές φορές έχω νιώσει εκτεθειμένη. Μαζί του δεν έχω προσωπικές επαφές - όχι ότι σας ενδιαφέρει ή σας αφορά. Επίσης πολλές φορές τα σχόλιά του ειναι συκοφαντικά. Κατανοώ την δυσφορία έως και αδιαφορία για κάτι που ασχοληθηκατε και πριν κάποια χρόνια και είχατε όλη την καλή διάθεση, αλλά είναι θέλω να διευκρίνησω ότι δεν μπαίνω προκειμένου να τον ενοχλήσω και επίσης για τον τσακωμο που σας έστειλε μήνυμα όπου έλεγε ότι είμαι η αμετροεπεια και είπατε ότι έχουμε κουράσει τυγχάνει να μην τον έχω διαβάσει καν. Αλλά αφού λέτε ότι είδατε να βρίζει ΕΜΕΝΑ, είναι λογικό κάποιες φορές να παίρνω θέση και είμαι τρομερά μετριοπαθης στις τοποθετήσεις μου, επίσης εν αντιθέσει με τον εν λόγω σχολιαστή (Μακεδονα) δεν εκθέτω ούτε γι αστείο προσωπικά στοιχεία και μάλιστα κάποια που δε θα ήθελε με τίποτα. Θέλω να τονιστεί αυτή η διαφορά μας και ότι δε νιωθω καμία μα καμία υποχρέωση να τον βοηθήσω να φαίνεται καλύτερος όταν στην τελική δε με έχει σεβαστεί σε κανένα επίπεδο. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας σε περίπτωση που το διαβάσετε.
Αγαπητή Ατέρμονη Ανία, ακριβώς επειδή (απ' τα λίγα που έχω δει) δεν σε σέβεται, η μόνη λύση είναι να αδιαφορήσεις. Το γεγονός πως τσιμπάς κάθε φορά -ή έστω κάποιες φορές- που σε τσιγκλάει τον κάνει να το συνεχίζει. Αν στ' αλήθεια αυτό είναι κάτι που δεν θέλεις, απόδειξέ το με το να τον αγνοείς. Εκτός αν πας στη Δίωξη ή μας βρεις έναν τεχνικό τρόπο να τον μπλοκάρουμε για πάντα. Αλλιώς μία είναι η λύση.:)
ΜακεδοναΔες πρωτα εσύ τους δικούς σου χαρακτηρισμούς προς σχολιαστές εδω μεσα κ μετα κρινε κ τους δικούς μας. Προσωπικα δεν χαρακτηρίζω χωρις να εχω προκληθει. Κ το κανω μετα απο υπομονη. Το ιδιο κ αλλα ατομα. Οσο για αναφορές στην προσωπική σου ζωη ο, τι γίνεται γίνεται under fair use policy. Επισης αν δεν κανω λαθος εσύ εκανες αναφορα σε προσωπικα θεματα της furfulo χθες. Οποτε τι ακριβως λεμε τελικα? Μην κατηγορείς λοιπον αλλους για όσα εκανες πρωτος κ απλα δέχεσαι απαντήσεις αντιστοιχες αυτου που εσύ προκαλεσες. Μην γκρινιάζεις για αυτα που προκαλεις ρε φιλε. Ειναι τοσο απλο δλδ. Ολοι το βλεπουμε εκτος απο σενα. Δεξου τις συνέπειες των πράξεων σου, αλλαξε ύφος κ ολα οκ. Αντε καλημερα.
Φιλε Μακεδόνα, ας ειμαστε λιγο σοβαροί. Μη μου πεις ότι θιχτηκες επειδη ειπα οτι στις έβρεξε η μαμα σου. Ελα σε παρακαλω. Επισης, εφοσον εγινε αναφορα στο ονομα μου, νομιζω εχω δικαιωμα να απαντησω. Οσον αφορα για το ποιος κανει αναφορα πρωτος στα προσωπικα αλλου, αυτος εισαι εσύ φιλε. Διοτι τα δικα σου προσωπικα τυγχάνει να ειναι κ αλλου ανθρώπου εδω μεσα τα προσωπικα. Καταλαβες. Απο κει κ επειτα βλεπεις οτι σχολιάζω κατω απο σενα μονο οταν ξεφεύγεις κ για να κανω κμ διόρθωση (πχ τις προάλλες με το toeic). Α κ με το αεροδρόμιο που σε πειραζα. Σε αντίθεση με σενα που τις κπ φορες που απάντησες κατω απο μενα ηταν για να μου διορθώσεις συνταξη/ορθογραφιο/στιξη + μια φορα που αδίκως με κατηγορησες οτι καταφερομαι εναντιον των αντρων. Να εισαι δίκαιος σε παρακαλω. Οταν μιλας κανονικα βλεπεις οτι διάλογος μπορει να γινει. Δε γινεται επειδή εσύ νομιζεις οτι κπ σχολια ειναι σπόντες για σενα να βγαίνεις κ να εκθετεις. Σου μιλαω φιλικά. Ξερεις ποσο προκλητικός εχεις υπάρξει (τα σχολια εχουν διαγραφεί κ τον λογο τον ξερεις). Απλα σταματα το. Τα προσωπικα σου ειναι δικα σου μεχρι την ωρα που θα τα εκθέσεις. Αφοσον το εχεις κανει ομως μην γκρινιάζεις για τις αντιδράσεις. Χωρις κακή διαθεση.
@Serendi_pityΝα διευκρινιστούν λίγο κάποια πράγματα, γιατί αναφέρθηκες στο nick μου. - Τα προβλήματα μου, που εξέθεσε ο Μακεδόνας τόσο παραστατικά στο δικό μου χθεσινό σχόλιο, είναι αποκλειστικά δικές του κατασκευές. Για όσους δεν κατάλαβαν, πρόκειται για ψευτιές καθώς ουδεμία επαφή έχουμε με το εν λόγω ον, πέραν των 2-3 αστείων διαξιφισμών εδώ μέσα. Οι λόγοι που ψεύδεται ασυστόλως, δεν με αφορούν. Αυτός θα όφειλε να το κοιτάξει το θέμα του, όχι εμείς. Γνώμη μου.Ζήτησα να μη γίνει διαγραφή των σχολίων του, καθώς εν μέρει θέλω να φαίνονται τα γραπτά ψεύδη του και σε άλλο μέρει, δεν ξέρω πώς μπορεί να κινηθώ μελλοντικά. Άστα να βρίσκονται.- Ομοίως δεν με αφορά να του απαντήσω προσωπικά. Άλλωστε αυτό ήταν και το πνεύμα του αρχικού μου σχολίου. Αγνοήστε τον, μέχρι να αμφιβάλλει και για την ίδια του την ύπαρξη. Πρότασή μου.- Την ηλικία μου εδώ μέσα δεν την έκρυψα ποτέ, οπότε θεωρώ μόνο αστεία την αναφορά, πόσο δε την κακόβουλη και σε συνδυασμό με τον κοροναβάιρους, οποιουδήποτε σε αυτήν. Δεν περιμένω validation από κανέναν σας, πόσο δε από τον συγκεκριμένο.Όπως έχω πει επανειλημμένα εδώ μέσα, η επιλογή είναι δική σας.Φιλικά.
Furfulo,ο μονος λογος που εκανα αναφορα στο ονομα σου ηταν για να δειξω οτι αυτος ειπε για σενα πραγματα στα χθεσινά μυνήματα κ οχι εσυ ("Ωστόσο αναφέρθηκα στην προσωπική ζωή της Furfulo, αφού εκείνη ΠΡΩΤΗ είχε αναφερθεί στη δική μου.. " ειπε). Για κανεναν αλλο λογο. Δεν εξελαβα κτ ως αληθές επειδη σχολίασα, να ξερεις. Συμφωνω κατα τα αλλα. Εχεις δίκιο. Τα φιλια μου!
Κάποτε είχα δει τον Μακεδόνα να βρίζει και να εύχεται τον Καρκίνο σε μια άλλη Σχολιάστρια. Επίσης για ένα διάστημα είχα σβήσει το προφίλ μου και όταν άνοιξα ξανά λογαριασμό έτυχε να σχολιάσω σε δική του Εξομολόγηση χωρίς να γνωρίζω ποιός την έγραψε. Δεν του άρεσε το σχόλιο και άρχισε να λέει ότι είμαι κάποια άλλη (δεν θυμάμαι όνομα σχολιάστριας) πράγμα που ήταν εντελώς γελοίο και όμως το συνέχισε γράφοντας μερικά επιθετικά σχόλια ακόμη πριν το κόψει. Για να πω τα πράγματα όπως ακριβώς έγιναν, στην αρχή δεν είχα το γνωστό μου αβατάρ και όταν είδα τι μου έλεγε το άλλαξα για να το κόψει του είπα ότι είμαι η Αθανασία αλλά αυτός το συνέχισε.Τον έχω δει να μιλάει πολύ άσχημα και στην Ανία.
Ρε Μακεδόνα σοβαρα τωρα. Λες στη Σνουπι οτι αν θελεις την κανεις αναφορα για συκοφαντια γι αυτό που ειπε κ στο καπακι λες το ιδιο (που ειπε η Σνουπι για σενα) για αλλον σχολαστη? Στο ιδιο σχολιο??? Το ιδιο "επιλήψιμο" (κατα τη γνωμη σου προφανως) πραγμα? Δλδ ειναι για γέλια η φαση!
Αριαδνη κ Ανια, Αντι να αναγκαζεστε να ξεκαθαριζετε συνεχεια (κατόπιν αναποδεικτων ισχυρισμων του Μακεδόνα) οτι δεν εχετε διπλα προφιλ, μηπως να αποδείξει ο ιδιος οτι ισχύουν οι κατηγορίες του? Αν ισχύουν? Αυτος πρεπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, οχι εσεις να τους αρνηστε. Ετσι δεν πρεπει να παει?
(Σορι για το σπαμαρισμα αλλα ενα ενα μου ρχονται) "Η Ατέρμονη δεν μπορεί να δεχτεί τη χυλόπιτα..." (Μακεδόνας, 2020)Ειπε ο ανθρωπος που δεν αφηνει ήσυχη την κοπελα! Λυσε μου μια απορια. Αυτοτρολλαρεσαι, μας περνας για χαζούς ή απλά δεν καταλαβαινεις τι συμβαινει κ οτι όσα γραφεις αποδεικνυουν το αντιθετο?
Καλέ εδώ πριν λίγο καιρό την παρακαλούσε να διαβάσει τα μηνύματα του και να κατέβει στην αυλοπορτα. Και μιλάει για χυλόπιτα. Μιλάμε για θράσος, όχι αστεία. ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ: Ο Μακεδόνας δεν μίλησε ποτέ με Διαχειριστή, αλλά έστειλε ένα μέιλ σε υπεύθυνο του σάιτ. Εννοείται πως κανείς δεν του είπε ότι κάποια χρήστρια έχει την ίδια ip με άλλη χρήστρια. Ψάχνοντάς το τώρα είδα πως δεν έχουν καν ίδια ip οι χρήστριες που αναφέρθηκαν. Ο υπεύθυνος του σάιτ όντως του ανέφερε ότι οι καβγάδες του έχουν κουράσει, και ζήτησε να σταματήσει να προκαλεί άλλους. Μας προκαλεί δυσάρεστη έκπληξη πως όχι απλά συνεχίζει (παρά τις άπειρες φορές που τον διαγράψαμε, πάντα φτιάχνει νέο λογαριασμό, και μετά άλλο κι άλλο κι άλλο κι άλλο), αλλά έγραψε κιόλας άκυρες πληροφορίες περί επιβεβαίωσης ταυτοτήτων από το Διαχειριστή. Καλό βράδυ σε όλες και όλους, ευχόμαστε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε ή/και να κλείσουμε και πάλι τα σχόλια.
"Καλέ εδώ πριν λίγο καιρό την παρακαλούσε να διαβάσει τα μηνύματα του και να κατέβει στην αυλοπορτα."Μπα? Αυτος δεν ελεγε οτι μετα απο χρονια ειναι ζευγάρι με τη γυναίκα της ζωης του...?
Έγραψε ότι χώρισε και και μάλιστα δεν του μιλούσε η μαμά του επειδή χώρισε με την αγαπημένη της νυφούλα. Μάλλον δεν ήταν και τόσο ιδανικά τα πράγματα όσο τα περιέγραφε. Πάντως παράπονο δεν πρέπει να έχουμε. Μας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις στα προσωπικά του.
Σοβαρολογούμε τώρα; Λέει ο Μακεδόνας ότι η Ανία είναι η Αμετροέπεια και ταυτίζεστε 9 άτομα; Μήπως μπορείτε να εμφανιστείτε και να μας πείτε πως το βλέπετε;
Και πόσα άλλα προφίλ έχει πει ότι είναι δικά μου και συνεχίζει να σχολιάζει ακάθεκτος εδώ πέρα χωρίς κυρώσεις. :) ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ:Ο Μακεδόνας δεν μίλησε ποτέ με Διαχειριστή, αλλά έστειλε ένα μέιλ σε υπεύθυνο του σάιτ. Εννοείται πως κανείς δεν του είπε ότι κάποια χρήστρια έχει την ίδια ip με άλλη χρήστρια. Ψάχνοντάς το τώρα είδα πως δεν έχουν καν ίδια ip οι χρήστριες που αναφέρθηκαν. Ο υπεύθυνος του σάιτ όντως του ανέφερε ότι οι καβγάδες του έχουν κουράσει, και ζήτησε να σταματήσει να προκαλεί άλλους. Μας προκαλεί δυσάρεστη έκπληξη πως όχι απλά συνεχίζει (παρά τις άπειρες φορές που τον διαγράψαμε, πάντα φτιάχνει νέο λογαριασμό, και μετά άλλο κι άλλο κι άλλο κι άλλο), αλλά έγραψε κιόλας άκυρες πληροφορίες περί επιβεβαίωσης ταυτοτήτων από το Διαχειριστή. Καλό βράδυ σε όλες και όλους, ευχόμαστε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε ή/και να κλείσουμε και πάλι τα σχόλια.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ