ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.2.2020 | 19:07

Θέλω να εξομολογηθώ

Οτι έχω φάει κόλλημα με τις ταινίες της Disney και όχι δεν είμαι 8 χρονών.Είμαι 22 ??
28
 
 
 
 
σχόλια
Α εγώ Σία;; α χα χα χαχα με μπέρδεψες μου φάνηκε σαν υπογραφή το "Σία".(:Καλά Φούλα, με έκανες και γέλασα λίγο τα έχω πάρει με αυτά που διαβάζω.
Ωραια χρόνια ηταν τοτε που ξυπνουσες πρωι τα σαββατα για να δεις κινουμενα σχεδια και δεν ειχες εγνοιες και ησουν ευτυχισμενος με τα μικρα,τα ασημαντα, τα τοσο σημαντικα... Αυτο το don’t grow up it’s a trap ποσο αληθεια....
Δεν ταυτίζομαι.Δεν κρίνω την προτίμησή σου, δικαίωμά σου αλλά θα σου πρότεινα να δεις animation των Svankmajer και Trnka (αμφότεροι Τσέχοι animators) και θα γοητευτείς. Θα ξεπεράσεις το κόλλημα με τη Ντίσνεϊ.Ίριδα, σ' αγαπώ (για τους γνώστες)
Εγώ σε ευχαριστώ, Μαρία604, για όλα σου τα σχόλια, στο έχω ξαναπεί.Να είσαι καλά κι εσύ κι οι άνθρωποι που αγαπάς.Μου αρέσει πολύ να μοιράζομαι ό,τι μου αρέσει, γι' αυτό κάνω διάφορες καλλιτεχνικές προτάσεις.Κι εμένα μου αρέσει να μαθαίνω από άλλους πράγματα που δεν ξέρω.
Και πάλι ευχαριστώ και ανταποδίδω Τυχαίε Περαστικέ, πάντα καλά να είσαι, με Τέχνη και Φαντασία στην ζωή :)Όσο για άλλα όμορφα animation εκτός Disney, προτείνω και την δουλειά του Adam Elliot (Mary and Max, Harvie Krumpet κ.α.), καθώς και τα περισσότερα έργα από το Ιαπωνικό Studio Ghibli.
Από το στόμα μου το πήρες το Μπόλεκ και Λόλεκ! Σχεδιαστικά αλλά και σε κόνσεπτ ήταν βέβαια μίλια μπροστα το γαλλικό Μια Φορά κι Έναν Καιρό ο Άνθρωπος, καθώς και το ισπανικό Quixote.
Mad οχι δεν διάβασα. Μετα κόλλησα με το Filmnet εκει στις απαρχές του. Και ειχαν φαση εκείνες οι τσοντες εκείνες της εποχής και οι ταινίες επίσης εκείνης της εποχής. Μετα βγηκε το πισι και μεταφερθηκα εκει.
Ορίστε το περιοδικο 9Κατεβάστε: Ψηφιοποιημένα τεύχη του περιοδικού «9 της Ελευθεροτυπίαςhttp://eranistis.net/wordpress/2018/04/02/28828%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CF%8D%CF%87%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80/