ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.2.2020 | 12:13

Δεν ξερω να προσεγγιζω γυναικες,ανασφαλεια,ντροπαλοτητα.

Γνωριζω οτι το επικοινωνιακο κομματι ειναι σημαντικο στο πως θα γινει μια προσεγγιση ενος ατομου που σε ενδιαφερει,δυστυχως σε αυτο εχω μεινει μεταξεταστεος,δεν εχω επικοινωνιακα skills,δεν νιωθω την ανεση να πλησιασω καποια και να της πω 2-3 πραγματα,απο ενα απλο γεια τι κανεις,μεχρι δωσε ενα τηλεφωνο να παμε μια βολτα μαζι,φαινομαι υπερβολικα σοβαρος,ανασφαλης και λιγομιλητος,οχι εκφραστικος,μου λειπει ο δυναμισμος.Προσπαθωντας να κρυψω αυτες τις αδυναμιες,απλα καταληγω να μην κανω καμια κινηση και να μενει μια απογοητευση στο τελος.Δεν μπορω να κοιταω την αλλη στα ματια,αλλαζω βλεμα για πατωμα,ταβανι,δεξια η αριστερα.
18
 
 
 
 
σχόλια
Κρύψου πίσω από ένα ρόλο που δεν επιδιώκει τίποτα είναι η γνώμη μου, ρώτα την ώρα, ρώτα πληροφορίες, ρώτα για το σκύλο ή το βιβλίο που κρατάει κάποια για να πιάσεις κουβέντα . Είναι πιο εύκολο από το να εκτεθείς τελείως γιατί αυτό που περιγράφεις είναι το τελευταίο στάδιο, δεν είναι απλό.
Μάθε να ζεις με αυτό ή βρες κάποια ίδια με σένα.Φαίνεται αυτό, υπάρχουν κι άλλοι κι άλλες σαν και σένα.Δεν έχω τι άλλο να σου πω.Άσε αυτούς που σου λένε να κάνεις practice και τέτοια, δεν ισχύει τίποτα.Εδώ υπάρχουν άξεστοι κι αγενέστατοι άνθρωποι που αμέσως γίνονται αποδεκτοί και στον ερωτικό και στο φιλικό τομέα.Ή κάποιοιι που σαχλαμαρίζουν και θορυβούν και γίνονται αμέσως ''η ψυχή της παρέας''.Κάποια θα βρεθεί που να σου δώσει το σήμα ότι μοιάζετε και τότε θα γίνουν όλα πιο εύκολα.Η ντροπαλότητα είναι υγεία, δείχνει ότι δε διεκδικείς μεγαλύτερο κομμάτι στον κόσμο από αυτό που σου αναλογεί.Σου αφιερώνω κι ένα μελωδικό τρααγουδάκι:https://youtu.be/qCTMq7xvdXU
Να σε ρωτήσω κάτι; Αυτοί οι άνθρωποι στους οποίους γίνονται αποδεκτοί οι άξεστοι και αγενέστατοι, μας ενδιαφέρουν; Γιατί αν ΔΕΝ μας αφορούν, είναι περιττό να τους αναφέρουμε. Όποιοι βρίσκουν ευχαρίστηση στην αγένεια και την αγριανθρωπιά είναι η μειοψηφία αλλά ακόμη και αν δεν ήταν νομίζω κανένας νοήμων άνθρπωπος δεν τους θέλει κοντά του. Φυσικά και ισχύει ότι πρέπει κάνείς να εξασκηθεί πρακτκά αν μειονεκτεί στο επικοινωνιακό κομμάτι και αυτό του δημιουργεί προβλήματα. Με το να λέμε στον άλλον "μείνει όπως είσαι" όταν ο ίδιος εντοπίζει κενά δεν έχει κανένα νόημα. Όπως δεν έχει κανένα νόημα να μένουμε στάσιμοι.
Αναρωτιέμαι καμιά φορά αν δεν έχεις γνωρίσει ποτέ στη ζωή σου ποιοτικούς ανθρώπους και παρέες. "Ψυχή της παρέας" όσοι "σαχλαμαρίζουν και θορυβούν"; Ακόμη και σε έναν ορισμό που κατεξοχήν δηλώνει κάτι θετικό για σένα σημαίνει ακριβώς το αντίθετο. Δεν καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψης της. Όσοι άνθρωποι χαρακτηρίζονται έτσι είναι διασκεδαστικοί θετικοί και με πολύ χιούμορ. Εγώ έτσι το ξέρω.
Κάποιοι που σαχλαμαρίζουν και θορυβούν γίνονται ψυχή της παρέας, έτσι αντιμετωπίζονται από κάποιους, ως ψυχή της παρέας.Δεν είπα εγώ ότι ο ορισμός << ψυχή της παρέας>> δεν είναι θετικός, φυσικά και είναι θετικός, αλλά κάποιοι τον εκλαμβάνουν λανθασμένα.Ποιοτικούς ανθρώπους έχω γνωρίσει και συνεχίζω να γνωρίζω.
Απορώ πάντως που αναφέρεις καραμπινάτες χαμένες περιπτωσάρες ανθρώπων. Να ξέρεις πάντως, αν σε τρακάρω να λες ότι η "ευγένεια δεν εκτιμάται" και ότι ο "τραμπουκισμός έχει πέραση στις γυναίκες", θα έρθω αυτοπροσώπως να σε βρω και δεν σε σώζει κανένας μετά.(:Και μην κοιτάς που γελάω. Είναι που έχω τις καλές μου.(:
Το ότι η ευγένεια δεν εκτιμάται από την πλειοψηφία των ανθρώπων είναι γνωστό. Ή ότι την εκλαμβάνουν ως αδυναμία.Όσο για αυτό που λες για τις γυναίκες, ποτέ δεν είπα εγώ ότι έχει πέραση ο τραμπουκισμός.Τουλάχιστον εν γνώσει τους, ίσως να ξεγελιούνται επειδή μπορεί ο σύντροφός τους αρχικά να υποκρίνεται, να παρουσιάζει άλλη συμπεριφορά απ' αυτή που έχει κι έτσι ξεγελιούνται.Αλλά δυστυχώς άνθρωποι με αυταρχικές ή γενικά άσχημες συμπεριφορές, έχουν συντρόφους. Αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα.Δεν είναι τυχαίο ότι οι ντροπαλοί άνθρωποι προτιμούνται για φίλοι ή γνωστοί αλλά όχι και για κάτι παραπάνω, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.Τέλος πάντων.Αν θες, έλα να με βρεις, θα είμαι εδώ απόψε: https://kinimatografiko.gr/ Το μενού έχει Ερίκ Ρομέρ.
Όχι, δεν είναι αλήθεια ότι η ευγένεια δεν εκτιμάται. Η ευγένεια σε συνδυασμό με υπερβολική συστολή ή έντονη αμηχανία (ακόμη και φόβο) δεν αρέσει. Μιλάμε για την ευγένεια σαν να μπορεί να σταθεί αυτόνομα και σαν να κάνει την ίδια (καλή ή κακή) εντύπωση ανεξάρτητα από την όλη προσωπικότητα και όλα όσα μας βγάζει ένας άνθρωπος. Μπορεί να μας πλησιάσουν πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιώντας τα ίδια ακριβώς λόγια και τον ίδιο τρόπο, θα μας αφήσουν όμως όλοι την ίδια εντύπωση; Το πως βλέπουμε τον εαυτό μας και όλα όσα γίνονται μέσα στο μυαλό μας είναι πολύ πιο κραυγαλέα πέρα και πάνω από όλα τα άλλα. Υ.Γ.: το menü το δικό μου έχει συγύρισμα τηλέφωνα και το soundtrack από τις "Ώρες".
Βγες από τη "ζώνη ασφαλείας" σου. Δεν μπορείς να πλησιάσεις κάποια γιατί φοβάσαι είτε την απόρριψη, είτε τη γελοιοποίηση. Και να φας χυλόπιτα τι έγινε; Ο πρώτος θα είσαι ή ο τελευταίος;
Τα επικοινωνιακά skills που λες, θέλουν εξάσκηση. Οι περισσότεροι που είναι στην κατάστασή σου νομίζουν οτι είναι Φερράρι και θα πάνε από το 0 στο 100 σε 3". Περιμένετε από τον εαυτό σας να δείξει το θάρρος να πλησιάσει γυναίκα από τη στιγμή, που όπως περιγράφετε πολλές φορές ούτε σε γείτονα δεν μιλάτε ούτε φίλους έχετε κτλ. Όλα αυτά φαίνονται, κάνουν μπαμ και δεν είναι ελκυστικό πράγμα να σε θέλει ένας άνθρωπος που δεν ξέρει να επικοινωνήσει τουλάχιστον στα βασικά. Γι 'αυτό λοιπόν όποιος έχει τέτοια θέματα ας επικοινωνήσει πρώτα με το περιβάλλον του, να μην σνομπάρει, να μην έχει τρελές απαιτήσεις, να κάνει βήματα να ξεπεράσει την ντροπαλοσύνη και η άνεση θα έρθει μόνη της, ώστε να γίνει το κονέ με τον άνθρωπο που τον ενδιαφέρει.Το να ντρέπεσαι πολλές φορές δίνει λάθος μήνυμα. Δηλαδή σε κάνει να φαίνεσαι σνομπ και βολεμένος, σαν να τα περιμένεις όλα από τους άλλους.
Πόσο ισχύει αυτό που λες!Εξ. καλύτερα να κάνεις θεωρητική και πρακτική κατάρτιση (βιβλία, κανάλια youtube, ακόμη και σεμινάρια), έχεις μείνει πολύ πίσω στο κομμάτι, αυτά τα μαθαίνει κανείς από το δημοτικό-γυμνάσιο πώς να προσεγγίζει τους ανθρώπους στέλνοντας καθαρά μηνύματα χωρίς να γίνεται φορτικός.
Εάν έχεις καλή έως πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση όλα γίνονται πολύ απλά και πιστεύω θα υπάρξει κοπέλα που όχι μόνο δε θα το δει αρνητικά το θέμα, αλλά το αντίθετο. Οι γλυκούληδες και ευαίσθητοι πάντα ξυπνάνε τη ρομαντική πλευρά μιας γυναίκας (μπορώ να γράψω πολλά επί του θέματος).Στην αντίθετη περίπτωση, που η εμφάνιση σου δεν μπορεί να υποστηρίξει έστω και λίγο τα σημεία που μειονεκτείς επικοινωνιακά, τότε έπιασες το τζακ-ποτ.
https://www.google.com/search?q=%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CF%81&rlz=1C1GGRV_enGR751GR751&oq=%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CF%81+&aqs=chrome..69i57l2j69i59l4j69i61l2.7299j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8ψαξτο πολλοί εχουν αυτό κι δε το γνωρίζουν .............