ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.2.2020 | 10:49

Έχουμε και οι γυναίκες ανάγκες

Με το αγόρι μου ειμαστε μια χαρα.Υπαρχει μεγάλο πάθος ανάμεσα μας και τα βρίσκουμε τέλεια στο ερωτικο κομμάτι.Εδω και 3-4 ημέρες όμως που βρεθήκαμε,δεν εγινε τιποτα.Εγω ηθελα παρα πολυ,Αλλα ήταν αρκετά κουρασμένος όποτε δεν έκανα κάποια κίνηση.Ημουν λιγο σπασμένη επειδή σκεφτόμουν πως γινεται πάντα όταν θελει αυτός.(έχουν υπάρξει φορες που και εγω δεν ημουν πολυ στο μουντ,Αλλα έγινε.Παντα θελω να γινεται,Τελος πάντων)Εχθες λοιπόν,όσο ήμασταν έξω του ειπα πως ανυπομονώ να μείνουμε μόνοι μας.Οταν μείναμε Εν τελει μονοι,και αρχισα να του κάνω ο,τι κάνουν τα περισσότερα ζευγάρια για αρχή,αυτός δε μου εκανε τιποτα.Μου ειπε μάλιστα οτι ή θα γινόταν απο την πίσω πόρτα ή καθόλου...Περνουσε η ωρα και δεν εκανε κατι για να με ανάψει.Σε κάποια φαση σπάστηκα αρκετά οπότε τον ρώτησα αν θα κανει κατι και αυτός.Εκνευριστηκε με τον τροπο μου και μετα χωριστήκαμε.Ξερω οτι δεν ήταν ο,τι καλύτερο να του μιλήσω ετσι την ωρα που ήταν αναμμένος.Αλλα κάπου έλεος.Δεν εχεευε μονο εσείς οι άντρες ανάγκες και ορέξεις .Δε γινεται να γίνονται ολα όπως τα θέλετε εσείς και να σας νοιάζει μονο η δικη σας ευχαρίστηση.
21
 
 
 
 
σχόλια
Ξερω οτι δεν ήταν ο,τι καλύτερο να του μιλήσω ετσι την ωρα που ήταν αναμμένος. Πηγή: www.lifo.grΕίσαι κι ενοχική.Όταν βρεις τον τρόπο και το θάρρος να εκφράζεις τα θέλω σου ανοιχτά στον σύντροφό σου, τότε θα πάρεις αυτό που θέλεις.Μέχρι τότε θα μένεις ανικανοποίητη.Α, και ήταν απαίσια και χυδαία η συμπεριφορά του κι αυτό που σου πρότεινε κατά τη γνώμη μου ήταν αφόρητα εγωιστικό.Κρίμα τα... επικοινωνιακά του skills δηλαδή.
Για να αλλάξει συμπεριφορά τις τελευταίες ημερες, κάτι εχει συμβεί.Πρέπει να το βρεις.Πιθανόν να βρήκε κάποια άλλη, και πλέον παίζει μαζί σου, και ότι πετύχει, γι'αυτό και σου ζητάει το από πίσω.
Δεν γράφει πουθενά για κάθε μέρα.Ούτε η κοπέλα επιζητά καθημερινή σεξουαλική επαφή. Προφανώς είχε συνηθίσει σε μια συχνότητα και τώρα ξεθυμανε το όλον. Λογικό το βρίσκω, γιατί στην αρχή υπάρχει ένα μεγάλο ανεξερεύνητο κομμάτι και σιγά σιγά αυτο περιορίζεται.Αυτό που δε βρίσκω λογικό είναι η εκβιαστική τακτική του " ή από πίσω ή τίποτα". Και να σου πω κάτι; Μια χυδαιότητα βγάζει η όλη συμπεριφορά του.
Πιάνομαι εξ αφορμής του σχολίου σου να πω κάτι. Αυτό είναι μια στερεοτυπία, την οποία όμως θα μπορούσε θεωρητικώς να χρησιμοποιήσει μια γυναίκα που έχει αποφασίσει ότι ΔΕΝ θέλει ποτέ rear view με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Να του πει δηλαδή με νόημα "βρε μπας και είσαι....μπιπ μπιπ;" Εγγυημένο αποτέλεσμα ότι ο άλλος θα το κόψει να την πιέζει, επειδή πλέον η ευθύνη κι η κατηγορία έχει μετατοπιστεί. Δεν είναι εκείνη που είναι κλειστόμυαλή, είναι εκείνος που είναι...μπιπ μπιπ! Φυσικά όλο αυτό καθόλου δεν βοηθάει μια γνήσια και έντιμη ερωτική επικοινωνία και δεν συνιστάται ως μέθοδος, αλλά μιας και μιλάμε για χειριστικές σχέσεις εδώ πέρα είπα να το ρίξω στο τραπέζι.
Είσαι σίγουρη ότι όλα έγιναν έτσι ξαφνικά; Μήπως αυτό το "μια χαρά" ήταν μόνο από πλευράς σου και δεν το χες καταλάβει; Μήπως υπήρξαν στιγμές που το έβλεπε σαν αγκαρια και συ δεν πήρες χαμπάρι; Μοιάζει να ξενέρωσε-βαρεθηκε- ξεερωτευτηκε αλλά αυτά δε γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Κάτι σου χει ξεφύγει.
Με τον ανθρωπο εχει να κανει. Υπαρχουν κ αντρες αλλα κ γυναικες που κάθονται σαν αστερίες κ τα περιμένουν ολα ετοιμα χωρις να κανουν τπτ. Τωρα, στη δικη σου περιπτωση απ οτι καταλαβαινω δεν υπαρχει θεμα, πέραν των τελευταίων ημερών. Κ**φαλιτσα βεβαια ο δικός σου... Ειμαι κουρασμένος για οτιδηποτε, εκτος απο "rear view"? Τελος, οκ οταν ο αλλος ειναι κουρασμένος το σεβόμαστε (στην περιπτωση του δικου σου βεβαια δεν θεωρω οτι επηρχε κούραση αλλα low key "εκβιασμός"- ή απο πισω ή καθολου) κ αν εσύ αν κ κουρασμένη το κανεις, δε σημαινει οτι κ ο αλλος θα το κανει.
Απ ολο αυτο που διαβασα εχω να πω οτι οταν καποιος ειναι κουρασμενος πολυ το σεβομαστε και δεν κανουμε με το ζορι σεξ...πρεπει να σεβομαστε την κουραση του αλλου γιατι αν τελικα γινει η πραξη μπορει να ειναι με το ζορι και τα αποτελεσματα δυσαρεστα...ελλειψη υγρασιας απ τη γυναικα η ελλειψη ανυψωσης απο τον αντρα...λοιπον, μπορω να δεχτω οτι ηταν κουρασμενος και ισως περιμενε να τα κανεις ολα εσυ..τα πρωτα και τα κυριως ανεβαινοντας εσυ απο πανω...επειδη ηταν κουρασμενος ξαναλεω...αυτος ομως ειπε οτι αν δε σε παρει απ την πισω πορτα δε θα γινει καθολου..αυτο ηταν ο.τι να ναι....εκανες εσυ ολη τη δουλεια και οταν φτιαχτηκε βρηκε τη δυναμη να σου κανει ερωτα αλλα απο την πισω πορτα...εμ δε σε εφτιαξε με τιποτα εμ ηθελε μονο τη δικη του απολαυση...πολυ κουρασμενος αλλα για να κανει τη δουλεια απο πισω βρηκε την αντοχη...ειναι ελλειψη σεβασμου αυτο...αστον να το καταλαβει και να ζητησει συγνωμη...πες του οταν ηρεμησετε οτι αν σε μπερδευει με καποια πορνοσταρ απο τα πορνο που βλεπει δε φταις εσυ...πρεπει να σε σεβεται ο ανθρωπος που εχεις διπλα...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ