ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.2.2020 | 09:15

Προβληματισμος

Ας πω και εγω το πρόβλημά μου. Εγώ εχω σπουδάσει ( δεν έχει σημασία τι) και ο τομέας αυτός έχει απορρόφηση στα αστικά κέντρα οπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη και οχι σε μέρη σαν αυτό που ζω. Έτσι σκεφτόμουν κατά καιρους να ανέβω Θεσσαλονίκη, ώστε να βρω δουλειά αλλά και να εξελιχω ακαδημαϊκά. Στο θέμα μας. Η αδερφή μου σπούδαζει στη Θεσσαλονίκη. Πηγαινοέρχεται και οταν ειναι αναγκαιο φιλοξενείται από φίλους. Οι γονείς μου δεν μπορούν να της νοικιάσουν γιατί δεν έχουν μια. Και λεει ο πατέρας μου χθες. "Γιατί δεν ανεβαίνεις και εσυ στη Θεσσαλονίκη να νοικιασετε μαζι?". Και ενω εχει καποια λογικη η προταση ΔΕ ΘΕΛΩ. Ουσιαστικά είναι σαν να αναλαμβανω το κόστος των σπουδων της αδερφης μου και δε θελω. Θελω να κοιταξω χωρις περιορισμους τι θα κανω στη δικη μου τη ζωη. Μπορει να παω στη Θεσσαλονίκη και μετά από λιγο να θελω να τα βροντηξω και να φυγω. Δεν θελω να σκέφτομαι "ωχ πως θα αφησω τωρα τη αδερφη μ". Υ.γ Οι γονείς μου μπορουν να δινουν καθε μηνα γυρω στα 150 ευρώ για την αδερφή και δεν θελουν να δουλεύει γιατι θεωρουν οτι θα την παει πισω στη σχολη.
2
 
 
 
 
σχόλια
μην εισ εαυτουλακιας φιλε ................. δε τα πάτε καλα με την αδερφη σου ??? να κοιτάξεις τον εαυτο σου μα παραλιλα........... δε μπορείς να στηρίξεις λιγο κι εκείνη ???