ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.2.2020 | 17:35

Αυτο πρέπει να το διαβάσεις.

Καλησπέρα είμαι ο Δημήτρης 18 χρονών φέτος τελειώνω το σχολείο.Εδώ περίπου και κάτι εβδομάδες μιλάω(περισσοτερο) στο instagram με μια κοπέλα ας την πούμε Μαρία.Η Μαρία είναι ένα χρόνο μικρότερη μου και γενικά σε ότι ανεβάζω δείχνει πολύ ενδιαφέρον όπως να βλέπει τις αγαπημένες μου ταινίες και να ακούει την μουσική που ακούω.Το προηγούμενο Σάββατο είχαμε πάει για μπιλιάρδο με μια μεγάλη παρέα 5 άτομα και αυτή ήταν στο κέντρο με μια φίλη της.Μολις είδε αυτο που ανέβασα το ποστ για το μπιλιάρδο δηλαδή μου είπε ότι θα έρθει στην περιοχή μας με μια φίλη της.Οι φίλοι μου ήταν χαρούμενοι για εμένα αλλά εγώ είχα αγχωθει φουλ και δεν ήξερα τι να κάνω.Τελος καλό όλα καλά ήρθε παίξαμε κάρτες κλπ και φύγανε.Στο σχολείο πάντα με χαιρετάει πρώτη και εγώ δεν ξέρω τι να κάνω.Με τι θέματα μπορώ να αρχίσω να μιλάω μαζί της και πως μπορώ να την πω ότι την θέλω πολύ? Σας παρακαλώ HELP!!!
11
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπόν Δημήτρη, που έχεις και το αγαπημένο μου όνομα, καταρχάς πρότεινε της να βγείτε. Στο ίδιο σχολείο πάτε, τόσα θέματα συζήτησης μπορείς να ανοίξεις, από τους καθηγητές και την εκδρομή που θα πάτε μέχρι τις ταινίες που λες ότι σου αρέσουν. Μην ανησυχείς, θα κυλήσει η συζήτηση από μόνη της.
Δημήτρη αφού σου αρέσει και της αρέσεις ,τότε το δύσκολο κομμάτι δεν υπάρχει.Δηλαδή είναι σαν να υπάρχει το σχοινί...απλα εσύ το μονο που πρέπει να κανεις είναι να πιαστείς...Θα πρέπει λοιπόν να ηγηθείς...να πάρεις τα πράματα στα χέρια σου -εξαλλου ξέρεις ότι της αρέσεις μια κάποια αυτοπεπηθηση υπάρχει-Με τη πρωτη ευκαιρία βρες ένα τρόπο ώστε να κάνετε κάτι μαζι ,δυο σας.Έτσι απλα εκεί μιλατε, πες της "θες να πάμε για ένα καφέ"-Μην το πολυσκέφτεσαι και το ταλανίζεις στο κεφαλι σου.-Μην μιλάς στους φίλους γι αυτό.Τέλος μην προσπαθείς να το παίξεις άνετος,ή κάτι που δεν σου βγαινει.Αποδεξου ότι θα έχεις τρακ είναι φυσιολογικό,(και περισοτερο ελκυστικό πίστεψε το από το να το παίζεις δήθεν.)Είτε είσαι 18 είτε 28 είτε 38 κ.ο.κ όταν η καρδιά σου χτυπάει για μια γυναίκα είναι ακριβώς το ίδιο.Καλή τύχη.
Καλα το πας.Είδες πως όταν είδε το μπιλιάρδο ήρθε κατ ευθείαν.Αυτο έγινε γιατί οι περισσοτερεσ γυναίκες έχουν συνηθίσει να πηγαίνουν όλο για καφέ η ποτό συνεχεια με τις φίλες τους και να συζητάν ώρες ολόκληρες τα ίδια και τα ιδια και βαριούνται.Ετσι συχνα όταν κάποιος τις προτείνει κάτι active υποσεινηδητα τριγκαρονται.Επομενως πρότεινε πάλι ραντεβού-χαλαρή δραστηριότητα.Στην κουβέντα θα είσαι χαλαρός όπως με τους φίλους σου να μην είσαι άκυρος να συνδέεσαι, ερωτησούλες αλλά όχι συνέντευξη και άμα δεις ότι ψήνεται κανείς κίνηση να την φιλήσεις.
Μιλας μεσω ινστα και κανονιζεις ραντεβου σαν το μπιλιαρδο, αλλα τα δυο σας. Συζητούσαμε στο γραφείο πως θα προσέγγισω έναν άγνωστο που βλέπω κάθε μέρα στο τρένο και η πιο πρωτότυπη ιδεα που έπεσε στο τραπεζι είναι να τον ρωτήσω που πάει αυτό το τρένο.Το ιδιο να κανεις. Μιλατε και συναντιεστε.
άν έπαιζες snooker θα σου έλεγαμπορείς να την ρωτήσεις άν της αρέσουν οι λαγάνες και ανάλογα με την απάντηση της προχωράς, άν δεν της αρέσουν προτείνω να φύγεις τρέχοντας
Για αρχή μην αγχώνεσαι και ηρέμησε αφού σου δείχνει κάποιο ενδιαφέρον δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Πήγαινε και ζήτα της να πάτε για κάποιο καφέ ή για κάποια βόλτα και μάθε πράγματα για αυτήν ποια είναι η αγαπημένη της ταινία και τέτοια πράγματα για το τη σκέφτεται να ασχοληθεί κάτι που θα της αρέσει...και αφού βγήτε δυο τρεις φορές και δεις ότι ακόμα σου δείχνει ενδιαφέρον,Πέστης για το τι αισθάνεσαι μιλάς της για τα συναισθήματα σου
Πας για μπιλιάρδο εν έτει 2020;Μήπως ξέμεινες από τα eighties και δεν είσαι δεκαοχτώ;Τέλος πάντων, στο θέμα σου.Να μιλάτε για όλα αυτά στα οποία δείχνει ενδιαφέρον, για τα ποστ που κάνεις.Να της πεις κι εκείνης να σου πει τα ενδιαφέροντά της και να βρείτε τα κοινά σας σημεία.Και σιγά-σιγά όταν αρχίσει κάποια οικειότητα μεταξύ σας, της εξομολογείσαι τα συναισθήματά σου για εκείνη, σε περίπτωση που είναι ελεύθερη και δεν σε βλέπει μόνο φιλικά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ