ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.1.2020 | 19:59

Ζήστε με το παρελθόν...

Βγαίνεις δεύτερο ραντεβού Παρασκευή, βλέπεις ότι η άλλη είναι μέσα στα νεύρα, κάνει λες και είναι εκεί με το ζόρι, φεύγοντας από το μεζεδοπωλείο φεύγει λες και την κυνηγάνε, ανέφερε και τον πρώην που επανέρχεται κατά καιρούς και δεν την αφήνει ήσυχη. Λές εντάξει, τέρμα, αυτό ήταν, δεν ενοχλώ πάλι. Την Κυριακή καλεί μόνη της για κουβέντα, και μετά πάλι χάνεται.Όσοι ζούνε στο παρελθόν, ας μείνουν εκεί, μην ταλαιπωρείτε αδίκως άλλους που δε σας φταίνε.
17
 
 
 
 
σχόλια
Μου θυμίζει κάτι αντίστοιχο αυτή η ιστορία με κάποια που ήθελε διακαώς γάμο και έκλαιγε για τον πρώην που τον άφησε η ίδια επειδή εκείνος δεν ήθελε γάμο και παιδιά. Και η ίδια στα σχεδόν 45 περίμενε να πάρει αυτό που ήθελε αναμένοντας κάποιον ο οποίος δεν υπήρχε περίπτωση να της το προσφέρει. Πλήρης παράνοια, μακριά από μένα και από όλους.
Μια υπόθεση που θα μπορούσα να κάνω με όσα λες και χωρις σιγουριά είναι πως ο πρωην την παίζει κι αυτή νιώθει αδύναμη/ανίκανη να τον βάλει στην θέση του και έτσι προσπαθεί να ξεσπάσει σε άλλους. Βλακεια να είσαι ο άλλος πάντως.

Σεισμός