ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.12.2019 | 00:53

Προβλήματα βάρους

Γενικά πάντα είχα θέμα με τα κιλά μου και με τον τρόπο που αντιμετώπιζα το φαγητό. Το φαγητό για εμένα από τα 11 μου χρόνια ήταν κάτι σαν αγχωλικτικο. Ξεσπουσα σε αυτό μέχρι τα 13 μου, που αποφάσισα να χάσω κάποια κιλά. Έχασα 7 κιλά αλλά ακόμα έβλεπα τον εαυτό μου χοντρό αισθανόμουν πως έπρεπε να χάσω και αλλά ενώ ήμουν φυσιολογική προς αδυνατη . Μετά από 2 χρόνια γράφτηκα σε ένα γυμναστήριο και έχασα λίγα ακόμα κιλά αλλά και πάλι αισθανόμουν χοντρή και άσχημη. Για 2 χρόνια διατηρούσα το βάρος μου σταθερό. Μετά ξεκίνησε η διαδικασία με τις πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίες με διέλυσαν ψυχολογικά σε συνδυασμό με κάποια άλλα οικογένειακα προβλήματα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρω 20 κιλά. Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν μπορώ καν να κάνω μπάνιο,οπότε κάνω κλαίω και αποφεύγω να κοίταω τον εαυτό μου. Σιχαίνομαι το πως δείχνω και το πως αισθανομαι.
2
 
 
 
 
σχόλια
1. Απο ο,τι φαινεται το αγχος ειναι αυτο που στα προκαλει ολα. Κανε μια ειλικρινη συζητηση με τον εαυτο σου τι ειναι αυτο που σου προκαλει στρες στην καθημερινοτητα σου, και ξεκινα σιγα σιγα να κανεις διορθωτικες κινησεις. Μικρα μικρα βηματα ειναι που θα σε κανουν να το αντιμετωπισεις. Οριστε τα δυο πρωτα:α. Φτιαξε τον υπνο σου, να ειναι σταθερες ωρες και αρκετες. β. Ξεκινα παλι γυμναστηριο. Το σωμα σου θα δεις οτι θα "θυμηθει" και θα σε βαλει σε εναν ρυθμο γρηγορα.Καλη δυναμη, μπορεις!