ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.12.2019 | 03:06

Να ερθει καλοτυχία και χαρά σε οσους δοκιμαζομαστε

Θα ηθελα να φυγει η κακοτυχια των τελευταιων 2 μηνων και να γινει κατι πολυ ομορφο αυτα τα Χριστουγεννα και να εχω διπλα μου ανθρωπους που αγαπω και ειναι σε αλλες χωρες. Να γινει κατι να με βοηθησει καποιος να ξανα ανοιξει το ρευμα και να μην καθομαι στα σκοταδια και κρυωνω κλαιγοντας σκεπτομενη ποσο προδωθηκα απο ανθρωπους που βοηθησα και ηθικα και οικονομικα και δεν ευκολυνονται να με δανεισουν ενω εχουν πια πολλα χρηματα. Να αλλαξει η τυχη προς το καλυτερο και να μην υποφερει κανενας. Χρονια Πολλα και ελπιζω οτι κατι χαρουμενο θα γινει. Να ειναι καλα μια γυναικα στην πολυκατοικια που μενω που μου επιτρεπει να φορτιζω το κινητο και να βαζω τα τροφημα στο ψυγειο της και μου λεει να μην δισταζω να ζητησω βοηθεια. Αυτη η γυναικα που δεν πηγαινει στην εκκλησια κανει το καλο,σε αντιθεση με μια αλλη γειτονισσα που πηγαινει καθημερινα στον εσπερινο και ελεγε οτι με αγαπουσε αρνηθηκε να με βοηθησει με τα τροφημα που ηθελαν ψυγειο. Κατι τετοιες στιγμες καταλαβαινεις ποιος ειναι αληθινα Χριστιανος και ποιος υποκρινεται. Αν ηταν στο δικο μου χερι δεν θα επετρεπα σε κανεναν να κλεινει απο σπιτια νερο και ρευμα απο σπιτια που υπαρχει θεμα υγειας και ζητωντας μεγαλα ποσα γιατι ειναι απανθρωπο. Καλο ξημερωμα και ολα να πανε καλα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Σε κανένα σπίτι δεν θα έπρεπε να κλείνεται το νερό και το ρεύμα. Πιστεύω ότι αν καλέσεις σε στήριξη τον κόσμο ώστε να διαμαρτυρηθεί στις ανάλογες υπηρεσίες, θα λυθεί το πρόβλημα. Σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις έχει υπάρξει αποτέλεσμα. Ο καλύτερος τρόπος είναι το τηλέφωνο, είναι πιο άμεσο και ενοχλεί. Χρειάζονται βέβαια κάποια στοιχεία. Αν θέλεις σκέψου το και ξαναγράψε. Ή αν ασχολείσαι με τα Social κάνε εκεί την προσπάθεια, αλλοιώς εδώ είμαστε. Εγώ πάντως θα τηλεφωνήσω να ξέρεις, δεν έχουμε κάτι να χάσουμε.
Καλοπροαίρετη ερώτηση, εκείνοι που αγαπάς και ειναι στα ξένα δε σε βοηθάνε; Αν καταρχάς αναζητάς εργασία, και επειδή στην ανάγκη του άλλου τα ευχολόγια και οι γελοίες συμβουλές περισσεύουν, στείλε μου email. Και ό,τι μπορώ να κάνω θα το κάνω.