ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.12.2019 | 02:59

Θείτσα με πτυχίο (και λοφίο)

Είμαι μορφωμένη, έχω γυρίσει πολλά μέρη, διαβάζω, πηγαίνω θέατρο και σινεμα. Ομως, όταν ανοίγω το στόμα μου να μιλήσω, βγαίνει μια λαϊκάτζα. Την Μαρία στο Next Top Model την ξέρετε; Κάπως έτσι κι εγώ. Μόνο που της ρίχνω αρκετά χρονάκια.Ξέρω ότι η εξομολόγησή μου φαίνεται γελοία, αλλά δεν ξέρω πώς να εξηγήσω αλλιώς την κατάστασή μου. Δεν είμαι αυτό που λένε σοφιστικέ τύπισσα. Ούτε θέλω να γίνω. Θέλω όμως να σταματήσουν οι άλλοι να με υποτιμούν λόγω της συμπεριφοράς μου. Τι να κάνω;
11
 
 
 
 
σχόλια
Λυπάμαι που το μαθαίνεις από μένα, αλλά ο κόσμος θα σε κρίνει πάντα, είτε έχεις κάτι καλό και πόσω μάλλον για τα αρνητικά σου!! Πώς να το πω αλλιώς, δίνεις ακόμα περισσότερη "τροφή" για σχόλια, πάντα θα έχουν οι άλλοι άποψη για σένα, την οποία κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να την έχεις γραμμένη εκεί που ξέρεις!! Βέβαια αν σε ενδιαφέρει τόσο η άποψη του κόσμου, δυστυχώς θα πρέπει να αλλάξεις, δε γίνεται να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή...το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι δε θα πρέπει να σε νοιάζει και να σε επηρεάζει ψυχολογικά, αν εσύ είσαι εντάξει με αυτό που είσαι!! Αυτή η εξ. είναι τόσο σωστά γραμμένη, ανεξάρτητα από το περιεχόμενό της, που δε μπορώ να μην το πω, μου έφτιαξε τη διάθεση, καλημέρες :)
Αναφέρεσαι σε μόρφωση άρα δεν εννοείς λεξιλόγιο ή συντακτικό. Την προφορά σου εννοείς; Φτάνει αυτό για να σε υποτιμούνε οι άλλοι; Δεν νομίζω.
Με έβαλες σε σκέψεις. Τι εννοείς "λόγω της συμπεριφοράς σου"; Μπορεί να μην κατάλαβα και να εννοείς τρόπο/εκφράσεις και όχι την προφορά.
Θέλω να πω, όλοι μας γράφουμε όπως μιλάμε. Αν δεν είναι έτσι στην προκειμένη, ας γράψει επιτέλους όπως μιλάει. Με κάθε επιφύλαξη αν θα αποδειχθεί σωστή η συμβουλή (:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ