ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.12.2019 | 21:28

ζηλευω

ντρέπομαι που το λέω, αλλά ζηλεύω.Και οχι δεν ειμαι ζηλιαρα, ουτε κακεντρεχής, ουτε μνησικακη. Δε ζηλευω μικρα χαζά, και χαίρομαι με την χαρά του αλλου.Απλα ζηλεύω τις ζωές τις στρωτές, τον δρόμο τον ισιο, οχι τον δικο μου τον κακοτράχαλο. Ζηλευω αυτα που δε ξερω πώς ειναι να τα χεις.τι να πω, μπορεί τελικα να μαι λειψός ανθρωπος, πιο λειψος απο ο,τι νομιζα, μπορει απλα να μαι τοσο ταλαιπωρημενη.Αλλα ζηλευω οσους εχουν μια ευκολη ζωή. Και εχουν τύχη.
7
 
 
 
 
σχόλια
μη ζηλεύεις αυτά που έχουν οι άλλοι δεν τα πήραν από εσένα και δεν ξέρεις τι έχει περάσει ο καθένας για να αποκτήσει όσα έχει μέχρι να έχουν μια στρωμένη ζωή όπως λες ο καθένας έχει περάσει τις δικές του δυσκολίες κανενός ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα
Να καλλιεργήσει την διαφορετικότητα της, τις εσωτερικές τάσεις τότε θα νιώσει πληρότητα και τοτε είναι που θα καταλάβει ότι δεν είναι όλοι για όλα.
Πρώτου γίνουν κάποιες ζωές "υπέροχες", "εύκολες" και "ονειρικές", τις περισσότερες φορές είχε προηγηθεί πολύς κόπος, πολύς πόνος και δύσκολες συνθήκες.

Σεισμός