ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.12.2019 | 17:18

ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ

Και πως το διορθώνω? Να τα πάρω από την αρχή, είμαι αγρότης και οδηγός φορτηγού, όλη μέρα πήγαινελα και μια στο τόσο χρόνος για φίλους, όσο για κοπέλες ανά διαστήματα είχα από μία για μερικούς μήνες , τίποτα το ουσιαστικό..και να θελα δηλαδή δεν γινόταν, καμία δεν καταλάβαινε την δουλειά μου, όλο μουρμούρα και παρατράγουδα ...όλα παράπονα και ψευτονάζια μπας και γίνει το δικό τους...ώσπου έπαιξε κάτι με μια κοπέλα που ήξερα μερικό καιρό και τελικά "την κατάφερα" ας πούμε, με γούσταρε την γούσταρα και πάει λέγοντας...ακριβώς το αντίθετο απ' όλες τις άλλες γυναίκες που είχα γνωρίσει, ποτέ δεν μου έκανε παράπονα, ποτέ δεν άκουσα μουρμούρα και ποτέ δεν γκρίνιαξε για το πρόγραμμα μου, δεν προσπάθησε να με χειραγωγήσει, πραγματικά δεν ένιωσα πίεση όσο καιρό βρισκόμασταν, ούτε με αυτήν βέβαια το έβλεπα ως κάτι πιο σοβαρό ή σταθερό και καθώς όταν δεν είμαι πια σε φάση να συνεχίσω με όποια βλέπομαι απλά ξεκόβω επαφές εε έτσι έκανα και με αυτήν...Τώρα όμως την σκέφτομαι πολύ συχνά, αναρωτιέμαι γιατί ξέκοψα....όμορφη είναι , χιούμορ έχει και το κυριότερο για μένα κατανοούσε και δεν πίεζε καταστάσεις...θέλω να της μιλήσω πάλι αλλά όταν την έχω αγνοήσει με τι μούτρα να την ενοχλήσω και τι να πω? σόρυ αλλά φέρθηκα σαν μαλάκας? Να τέτοιες βλακείες κάνουμε οι περισσότεροι άντρες και αφήνουμε τέτοιες γυναίκες να φεύγουν από την ζωή μας ή ακόμα χειρότερο τις διώχνουμε....
13
 
 
 
 
σχόλια
Εάν είσαι σίγουρος ότι έκανες λάθος που την αγνόησες, εάν είσαι σίγουρος ότι θέλεις αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή σου γιατί είναι αυτός που είναι κ όχι γιατί ξέμεινες από επιλογές, τότε, ναι, δεν είναι κακό να παραδεχτείς ότι φέρθηκες σαν μαλάκας κ να ζητήσεις συγνώμη. Γιατί όχι; Να τη διεκδικήσεις ξανά... Να είσαι σίγουρος, όμως! Και έτοιμος για την πιθανότητα να σε απορρίψει.Μπορώ να καταλάβω ότι μερικές φορές μας κυριεύει ο φόβος... Έχουμε κάποια στάνταρ στο μυαλό μας, θεωρούμε δύσκολο έως αδύνατο να βρεθεί άνθρωπος που θα τα συνδυάζει όλα. Έχουμε πείσει, μάλιστα, τον εαυτό μας γι' αυτό. Και ξαφνικά αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται. Είναι εδω, δίπλα μας. Και μας πιάνει τρόμος πως, ίσως εμείς δεν μ
...δεν μπορέσουμε να σταθούμε ισάξια δίπλα του. Και τότε φεύγουμε από φόβο αντί να ευγνωμονούμε την τύχη μας. Λέω εγώ τώρα τη δική μου θεωρία... Ίσως σε αφορά, ίσως κ όχι. Όπως κ αν έχει, δες μέσα σου γιατί την άφησες να φύγει την πρώτη φορά. Ήταν εκείνη ή ήσουν εσύ; Και να' σαι σίγουρος για ότι αποφασίσεις να κάνεις ή να μην κάνεις!
Δεν τα λες καλά. Κανένας άντρας (ή γυναίκα) δεν κάνει "τέτοιες βλακείες", παρά μόνο αν δεν έχει χαρακτήρα και δεν θέλει αρκετά έναν άνθρωπο. Κι αν εσύ μετάνοιωσες που το σταμάτησες (όχι επειδή σε άγγιξε, αλλά επειδή δεν σε ενόχλησε στην καθημερινότητα) εκείνη πιθανότατα μετάνοιωσε που το ξεκίνησε μετά από τέτοια συμπεριφορά. Αν την ήθελες θα το ήξερες και δεν θα σου περνούσε από το μυαλό να ξεκόψεις. Δεν φτάνει να είναι ένας άνθρωπος όμορφος, αστείος και με κατανόηση για να τον αγαπήσουμε. Δεν την αγαπάς αλλοιώς δεν θα σκεφτόσουν ούτε για πλάκα να την αφήσεις. Τι είναι βρε συ, καναπές για να την νοσταλγήσεις επειδή σε βόλευε; Προχώρα και προσπάθησε με την ευκαιρία να γίνεις άνθρωπος, το "απλά ξεκόβω επαφές" δεν είναι cool (αν αυτό πιστεύεις) αλλά γαϊδουρινή συμπεριφορά ανεγκέφαλου.Συγγνώμη για το "ανεγκέφαλος", δεν μπόρεσα να βρω κάτι πιο ευγενικό.
Ξέμεινες φίλε μου και ωραιοποιεις μία κατάσταση- για να το θέσω ευγενικά. Το ότι αποφάσισες να χωρίσεις σημαίνει ότι δεν υπήρχαν εκείνα να στοιχεία που έκαναν τη σχέση ενδιαφέρουσα. Το ίδιο θα συμβεί σε μια πιθανή επανένωση. Βρες άλλη λύση. Το να ταλαιπωρεις ανθρώπους επειδή χτύπησαν οι ορμόνες σου κόκκινο δεν είναι ηθικό.
Ένα λάθος που κάνουμε οι άνθρωποι συχνά, άνδρες και γυναίκες, είναι το εξής απλό: ενώ βρίσκεται ένας άνθρωπος με ένα Χ σύνολο-πακέτο το οποίο εν γένει είναι ικανοποιητικό για εμάς, δεν στεκόμαστε το θετικό σύνολο (με τις επιμέρους ''ατέλειές'' του), αλλά λαμβάνουμε αυτόν τον άνθρωπο ως ''βάση'' για την αναζήτηση κάτι ''ανώτερου''. Με άλλα λόγια, αφού μας κοίταξε ο/η τάδε που είναι έτσι, γιατί να μη βρούμε και τον/την τάδε που θα είναι ακόμη καλύτερος/η; Και τελικά τα χάνουμε όλα.
Ναι, φέρθηκες σαν μαλακας! Βέβαια, δεν ξέρω αν απλώς φέρθηκες ως τέτοιος ή είσαι κιόλας. Τέλος πάντων. Με αυτά τα μυαλά που έχεις καλύτερα για εκείνην να μην την ξαναενοχλησεις την κοπέλα!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ