ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.11.2019 | 21:24

#KillAllTheNegativePeople

Μου λέει η άλλη χθες : "Ε εντάξει καλό παιδί, καλά περναμε αλλά δεν μου άρεσε γιατί σε κάποια στιγμή μου έβγαλε μιζέρια". Την ρώτησα τι εννοούσε και μου είπε ότι έχασε την δουλεία του και της είπε ότι δεν ξέρει αν θα του προκύψει ξανά κάτι τόσο καλό και ανησυχει. Ναι σωστά, έναν άνθρωπο τον κάνει μίζερο το να σκέφτεται πως θα τα βγάλει πέρα. Πας να μιλήσεις σε οποιονδήποτε για κάτι που σε απασχολεί και αμέσως σε διακόπτουν η αλλάζουν το θέμα. Τι; Μα παλι θέλεις να γκρινιάξεις; Νιώθεις άσχημα; Δεν είσαι καλά; Έμαθες ότι η μάνα σου είναι άρρωστη; Εφυγες. Δεν μιλάμε για τέτοια εδώ μας απασχολουν απλά τα κουτσομπολιά και το να δείξουμε πόσο υπέροχα περνάμε στο instagram.Μάλλον οι άνθρωποι δεν θέλουν πλέον να αναπτύξουν κάτι ουσιαστικό μεταξύ τους. Θα έλεγα ότι θέλουν απλά να περνάνε καλά αλλά μάλλον θέλουν να δείχνουν ότι περνάνε καλά. Έχουμε γίνει τόσο δήθεν. Θα μου πεις δεν είναι υποχρεωμένος να ακούει ο καθένας τα δικά σου. Το έχω σκεφτεί και εγώ για αυτό δεν μου αρέσει μιλάω για τέτοια θέματα. Αλλά κάτσε ρε συ άνθρωπος είσαι και άνθρωπο έχεις απέναντι σου. Ακόμα και να μην ήταν φιλος μου ο άλλος θα άκουγα. Πόσο μάλλον όταν εσύ έχεις αποφάσισει να βγαίνεις με κάποιον. Να γνωριστείτε δεν θέλεις; Πως θα γνωρίστεις με τον άλλον αν δεν συζητήσετε; Ακόμα και όχι τόσο ευχάριστα θέματα. Τα έχει αυτά η ζωή. Δεν είναι μόνο ροζ συννεφάκια, διακοπές, έξοδοι, ποτά και #positivity. Πιστεύω ότι είναι άσχημο να χαρακτηρίζεις τον άλλον "μίζερο" και "γκρινιάρη" μόνο και μόνο γιατί αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θέλησε να το μοιραστει. Ακόμα και κανέναν να μην ενοχλείς θα σου πουν γιατί είσαι τόσο ήσυχος και δεν μιλάς/γελας αρκετά.
8
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό λέγεται "κοιτάω μόνο την πάρτη μου" και οι άλλοι να πάτε να πνιγείτε. Μιζέρια είναι να επαναλαμβάνεις μια διαρκή κλαψα χωρίς να υπάρχει πρόβλημα μη επιλυσιμο. Έχουν μπερδέψει τους ορισμούς των λέξεων κάποιοι . Ότι δεν τους αρέσει το βαπτίζουν μιζέρια και τελειώνει η υπόθεση.