ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.11.2019 | 15:43

Παιδιά σος....

...εδώ και λίγες μέρες αποφασίσαμε με το αγόρι μου να συγκατοικησουμε....το θέμα .ου είναι το εξής ....πως πηγαίνω στην τουαλέτα για την "χοντρή" ανάγκη; Την οικογένεια μου δεν την ντρεπόμουν γιατί μέχρι πριν εμένα μαζί τους ...τώρα όμως πως; Ντρέπομαι και φοβάμαι μην ακουγομαι έως μέσα....και καλά τις μέρες που λείπει δουλειά μπορώ να πηγαίνω τότε αλλα όταν έχει άδεια τι; Βοηθήστε ειδικά εσείς που συγκατοικοικε η είστε παντρεμένοι ...έχω πάρει κ ένα αποσμητικο για να ψεκάζω αλλα πως να σταματήσω να ντρέπομαι;......αλήθεια δεν είναι αστείο το θέμα δεν ξέρω τι να κάνω
47
 
 
 
 
σχόλια
Το σχόλιο μου δεν αφορούσε την εξομολόγηση όπως κάνατε όλοι οι υπόλοιποι αλλά την δική σας συμπεριφορά. Μια διαπίστωση έκανα για να βγάλουν όσοι μας διαβάζουν τα συμπεράσματα τους για το ποιόν σας.
Επειδή πάντως πολλά σχόλια αναφέρονται σε σοκολατοσυζήτηση, ένα δεν πρέπει να κάνεις εξομολογούμενη:Μη φας σοκολάτες, μην παρασυρθείς γιατί τότε η επίσκεψη στην τουαλέτα θα είναι αναπόφευκτη και μάλιστα όσα κάνεις θα ακουστούν σε υψηλά ντεσιμπέλ.
Μετά απο 2 δεκαετίες ο άντρας μου ακόμη ανοίγει βρύσες, βάζει μουσική, ανοίγει από πριν παράθυρα, ψεκάζει αρωματικό...πο-λι-τι-σμόςΥΓ. Εγώ είμαι πιο χύμα.
Να δείτε το ''Salo'' του Παζολίνι μαζί.Όχι, πλάκα κάνω.Να δείτε το '' Lies'' μαζί, την κορεάτικη ταινία του 1999 για να δεις ότι υπάρχουν άντρες που τους αρέσουν τα πάντα στις συντρόφους τους, ακόμα και οι φυσικές τους ανάγκες.Όχι, πλάκα κάνω.Να διαβάσεις τα ''γράμματα στη Νόρα'' του Τζέιμς Τζόις, εκεί που ο συγγγραφέας εξυμνεί ακόμα και τις φυσικές ανάγκες της συντρόφου του και της ζητάει κάτι (διάβασέ το, μην σου κάνω σπόιλερ) για να δεις ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.Δεν είναι δυνατόν να αηδιάζεις με κάτι τόσο φυσιολογικό.Αφού θα τραβάς καζανάκι μετά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Αν ακουστείς, ακούστηκες.Ανθρώπινη ανάγκη είναι αυτή.Ξεπέρασε τέτοιους φόβους.Καλό ξαλάφρωμα.
Κάνε την ανάγκη σου πρωτού μπεις για μπάνιο ή ντουζ. Ανοίγεις τις βρύσες στο τέρμα, δεν ακούγεσαι, παίρνεις τον χρόνο σου, και μόλις τα κάνεις, μπαίνεις για μπάνιο απευθείας. Με τα αφρόλουτρα, τα σαμπουάν και τους ατμούς, η μυρωδιά θα 'χει εξαφανιστεί μέχρι να τελειώσεις και να βγεις. Ευκαιρία να 'σαι και συνέχεια μοσχομυρωδάτη. Απλά τα πράγματα.
Τουλάχιστον εγώ με τον άντρα μου, δεν κολλάμε το αυτί μας στην πόρτα όταν ο άλλος είναι μέσα...Αν αγχώνεσαι τόσο πολύ άνοιξε τη βρύση, τράβα το καζανάκι, τραγούδα, στειλτον να πάρει τυρόπιτες κλπ
Έτσι ήμουν κάποτε... Ακριβώς όμως :pΣτην δική μου περίπτωση μίλησα με τον άνθρωπό μου και συνεργάστηκε πολύ καλά. Με τον χρόνο (λιγότερο από ένας χρόνος) έφυγε μόνο του το θέμα και πέρασα σχεδόν στο άλλο άκρο. Μην ανησυχείς. Όλοι το ίδιο είμαστε μέσα σε αυτό το δωμάτιο. Καις και ένα σπίρτο στο τέλος πάνω από την λεκάνη και έτοιμη! Don't worry. Να περνάτε πάντα καλά μαζί ;-)
Πώς αλλιώς θα γλίτωναν την νυχτερινή εξορμηση μέχρι το υπαίθριο αποχωρητήριο; :) Σκέψου ότι μέχρι τον 17ο αιώνα οι άνθρωππι στις δυτικοευρωπαικές πόλεις πετούσαν τα αποπατήματα των ενοίκων του σπιτιού στον...δρόμο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ