ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.11.2019 | 23:08

γαλλικη φιλολογια

Περασα γαλλικη φιλολογια επειδη ΈΤΥΧΕ και μου εκατσαν τα θεματα ενω ειμαι με το ζορι ενα Α2 τουλαχιστον ως προς το κομματι της γραμματικης. Το λεξιλογιο μου ειναι Β2+. Δεν εχω κανενα πιστοποιητικο τυπου ντελφ στα γαλλικα. Μαθηματα δεν εχω κανει ποτε.Εχω ηδη ενα πτυχιο( φπψ) . Διαβαζα μονη μου στο ποδι γαλλικα και κουτσα -κουτσα εφτασα να καταλαβαινω το 60- 70% σε μια γαλλικη εφημεριδα/ αυθεντικα λογοτεχνικα βιβλια κλπ.Το θεμα μου ειναι οτι τωρα που παρακολουθω καποια μαθηματα εχω παθει πλακα με το βαθμο δυσκολιας της συγκεκριμενης σχολης( Αθηνα). Απαιτουν να ΜΙΛΑΜΕ γαλλικα απο το πρωτο εξαμηνο..!! Μες στο αμφιθεατρο με επιασε κριση πανικου και φοβηθηκα μηπως εκτεθω σαν απατεωνισσα :( Τελοσπαντων, εγω ηθελα οπωσδηποτε να κανω μια ξενη φιλολογια γιατι το εχω ονειρο ζωης και μεγαλο παθος το θεμα με τις ξενες γλωσσες βρε παιδια. Αλλο που οι γονεις μου με ειχαν βαλει μονο αγγλικα και πιανο. Να κοψω τις βλακειες και να παρατησω τη σχολη ακομα δεν την αρχισα ή να περναω κουτσα κουτσα κανα δυο μαθηματα το εξαμηνο με κινδυνο να την τελειωσω ποκυ αργα( τωρα ειμαι 30...!!)
2
 
 
 
 
σχόλια
Πολύ απλά δεν ήταν το όνειρο σου! Αν ήταν πραγματικο όνειρο τώρα θα πετούσε απ' τη χαρά σου. Γνώμη μου είναι αφού έκανες τον κόπο και μπήκες στερώντας τη θέση από κάποιον άλλον να την τελειώσεις έστω και αργά και κάνε παράλληλα άλλα πράγματα που σου αρεσουν για να μην βαριεσαι.