ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.11.2019 | 16:22

Η κολλητη δεν έχει χρόνο να τα πούμε

Καλησπέρα, είμαι η Φ.κοπέλα γυρω στα 26 και η κολλητη μου Α. από το σχολείο ( παιδική φίλη από το δημοτικό) . Μένουμε σε διαφορετικές πόλεις γιατί αυτή ακόμα σπουδάζει! Όποτε έρχεται στην πόλη μας ( 1 φορά το εξάμηνο) μου λέει να βρεθούμε και μου κουβαλάει κάθε φορά και τον ξάδερφο της! Αυτός όπως μου είχε πει η Α με γουστάρει , εγώ είχα σχέση και το είχα πει πολλές φορές ότι δε τον γουστάρω ( και ελεύθερη να ήμουν δε μαρεσει καθόλου ο τυπος) . Μου τη σπάει που για εμένα δεν έχει χρόνο ενώ ειμστε κολλητές! Και στην πόλη που σπούδαζαμε μαζί όποτε μπορούσε αυτή βγαίναμε σύμφωνα με το προγραμμα της. Λες και εγώ δεν είχα υποχρεώσεις ( δουλειά, εργασίες για πανεπιστήμιο κτλ). Η Α από κοντά είναι γλυκεια ποτέ δεν έδειξε κάτι απόμακρο . Αλλά με τον τρόπο της που κουβαλάει όλο τον ξάδερφο μου τη δίνει. Εγώ θέλω να τη δω να τα πούμε όχι να έχουμε και το λιγούρι στην παρεα που κάθε βδομάδα ψάχνει κοπέλα για να γ.... .
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν υπάρχει φιλία.(εκτός από κυριολεκτικά απειροελάχιστες εξαιρέσεις). Όσο νωρίτερα το καταλάβεις, τόσο καλύτερα για σένα. Όλα είναι υποκριτικές σχέσεις, με γνώμονα την ιδιοτέλεια. Κι εσύ το ίδιο είσαι, απλώς δεν το 'χεις αντιληφθεί ακόμα. Θα καταλάβεις όταν ωριμάσεις.
Ολες οι σχέσεις περνούν διάφορα στάδια προσέγγισης και απομάκρυνσης. Η φίλη σου περνά μια δύσκολη φάση καθώς σπουδάζει ακόμα, δεν είστε συχνά μαζί και βλέπει ότι εσύ προχωράς. Πρέπει να της δείξεις κατανόηση και να προσπαθείς να μιλάτε συχνά ακόμα κι όταν είναι στην πόλη που σπουδάζει. Οσο για τον ξάδελφο δεν μπορώ να φανταστώ ότι μια 26χρονη δυσκολεύεται να "γειώσει" με σαφήνεια και απόλυτο τρόπο ένα λιγούρι - εκτός αν τον θέλεις για να παίρνεις την επιβεβαίωση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ