ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.11.2019 | 12:02

"Φίλες"

Έχω καταλάβει ότι μια φίλη μου γουστάρει το αγόρι μου! Πάει εκεί που συχνάζει και γενικά η συμπεριφορά της είναι μη φυσιολογική .όλο με ρωτάει για αυτόν. Πώς να προστατευτω; Το έχει καταλάβει και ο συντροφος μου αλλά δεν λέει πολλά για να μην θυμώσω και τελικά θυμώνω πιο πολύ! Γιατί να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι;;;το βράδυ ξέρει ότι θα πάμε μαζί έξω και με άλλα παιδιά και θέλει να έρθει μαζί! Να της πω για να κόψω κίνηση; Ή να απομακρυνθω;
7
 
 
 
 
σχόλια
Καλά, δεν είναι απαραίτητα τακτική. Ούτε είναι κακό να νιώθει έλξη προς το αγόρι της φίλης, συμβαίνουν αυτά καμμιά φορά, δεν κανονίζουμε εμείς ποιός θα μας αρέσει. Το πώς διαχειρίζεται όμως αυτή την έλξη είναι το κακό στην υπόθεση!
Προφανώς οι υποψήφιοι σύντροφοι συχνότερα αλιεύονται από τις κοινές παρέες και γνωριμίες. Αυτό βέβαια μας πηγαίνει στο εξίσου λογικό συμπέρασμα ότι αν αποκλείσουμε όλους/όλες τους/τις πρώην για τους φίλους μας τότε θα μικρύνει αισθητά η πιθανότητά τους για ταίριασμα (τουλάχιστον άνευ δικής τους ενεργητικής ενεργοποίησης προς άγραν συντρόφου).
Η μόνη (Η ΜΟΝΗ) προστασία είναι να είστε καλα εσείς με το αγόρι σου κι εσύ η ίδια. Όσο του το "υπενθυμίζεις" όσο κι αν το υποβαθμίζει κολακεύεται. Καποια στιγμή θα της περάσει.Μια πιο σκληροπυρηνική εναλλακτική είναι να την ξεμοναχιάσεις και να της πεις "πρόσρξα σου αρέσει ο Σωζόπατρος, τι λες να κάναμε ένα τρίο; Βέβαια θα πρέπει να συμφωνήσει κι εκείνος πρώτα..." Κατά πάσα πιθανότητα θα τρομοκρατηθεί και θα απομακρυνθεί. Αν ήταν ο τύπος του τρίο θα είχε άλλη συμπεριφορά εξ αρχής. Επιπλέον, αν το μεταφέρει αλλού (απόδειξη φαυλότητας του χαρακτήρα της) βγάλε την τρελλή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ