ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.11.2019 | 02:36

Δεν μπορώ να καταλάβω.

Βλέπω καμιά φορά ανθρώπους, ξεκάθαρα δεν είναι ωραίοι. Κι όμως κάτι μου βγάζουν και μου αρέσουν πολύ. Κάτι πάνω τους με τραβάει, μου προκαλεί ευχαρίστηση να τους κοιτάζω και να μιλάω μαζί τους. Αν τους έβλεπα σε μια φωτογραφία θα μου φαινόταν καρασυνηθισμένα πρόσωπα. Μάλλον είναι αυτό που λέμε εξαιρετικά "συμπαθητικοί". Δεν θα μπορούσα να εξηγήσω τι κάνει έναν άνθρωπο εξαιρετικά συμπαθητικό,όμως το βλέπω και το νιώθω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Μία φώτο συνήθως είναι παραπλανητική από μόνη της, είτε υπέρ είτε κατά κάποιου. Αν δεν τον δεις τον άλλο live να δεις την αύρα και τον ''αέρα'' που αποπνέει, συνολική εικόνα και άποψη δεν μπορείς να έχεις.
Όχι ε; Να σου πω.Το baby face.Η αίσθηση εμπιστοσύνης που σου προκαλούν.Η χαμογελαστή ματιά τους. Η αξιοπρέπεια στο να μην βαρύνουν τους άλλους με τα δικά τους προβλήματα.Το χιούμορ κι ο αυτοσαρκασμός τους.Η αύρα κι ο ερωτισμός τους. Η καλλιέργειά τους κι η κοινωνική τους ευγένεια.Κυρίως ότι είναι εν ειρήνη με τον εαυτό τους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ