ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2019 | 15:26

Αδυνατον

Λοιπον θα το πω,ειμαι 27 και εκανα τη πρωτη μου σχεση πριν μια βδομαδα.Εκανα πρωτη φορα σεξ πριν 3 μερες και μου ειπε η κοπελα μου οτι ηταν το πιο ωραιο σεξ που χει κανει ποτε,ο τροπος που την φιλαγα και την αγγιζα εδειχναν πολλη αγαπη λεει.Ειναι δυνατον ρε παιδια εγω ενας ερασιτεχνης να της προσφερα κατι τετοιο.(Δεν ηταν παρθενα)
6
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό μόνο εσύ μπορείς να το ξέρεις φίλε. Δεν μπορούμε εμείς να ξέρουμε τι κάνεις και πως με το πουλί σου. Δικό σου είναι εσύ το χειρίζεσαι και εσύ το κουμαντάρεις . Τι να σου πούμε δηλαδή εμείς για αυτό ;;; Αν και δυσκολεύομαι να το πιστέψω προσωπικά, γιατί η πρώτη φορά ειδικά για μας τα αγοράκια δεν είναι και τόσο επιτυχημένη λόγω κάποιων ειδικών παραγόντων(πρόωρη εκσπερμάτωση , άγχος κτλ) και η απειρία όσο να είναι φαίνεται, δεν μπορεί να κρυφτεί.Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι της το είχες πει και σου το είπε αυτό για να σε τονώσει ψυχολογικά και να σε κάνει να νιώσεις πιο άνετος και πιο ισχυρός ,ώστε να αποκτήσεις και αυτοπεποίθηση για τις επόμενες φορές.