Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.10.2019 | 09:48

....

Θέλω να βγάλω από μέσα μου κάποια πράγματα και προφανώς έχω συζητήσει για αυτά με κοντινά μου πρόσωπα , αλλά ο κύκλος προσώπων στον οποίο απευθύνομαι με το κείμενο αυτό είναι πολύ ευρύτερος ( απρόσωπος βέβαια αλλά κάθε πράγμα , όπως και το διαδίκτυο έχει τα θετικά και τα αρνητικά του ) .
Είμαι 21 χρονών και σπουδάζω στη Θεσσαλονίκη . Όπως οι πιο πολλοί στην ηλικία μου , θα ήθελα να γνωριστώ με μία κοπέλα και γιατί όχι να κάνω σχέση . Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν είχα φίλες κοπέλες , όπως κάποιοι από τους φίλους μου , ώστε να μπορώ να εξοικειωθώ στο να μιλάω με μία κοπέλα . Αυτό ενισχύεται από το γεγονός , ότι υπολαμβάνω τις κοπέλες ως εξωγήινους ( λόγω του ότι δε μπορώ να τις κατανοήσω και ίσως εξαιτίας μιας φοβικότητας προς αυτές από μέρους μου ) . Ένα παραπονό μου είναι ότι παρατηρώ κοπέλες να τα φτιάχνουν με κάτι καραγκιόζηδες , που στα λόγια είναι πρώτοι και στις πράξεις τελευταίοι ή που έχουν μάθει άριστα να διαχειρίζονται τη συναισθηματική κατάσταση του άλλου προς ίδιον συμφέρον . Και αναρωτιέμαι : " Μα είναι τυφλές ; " . Δε θέλω να προσβάλλω τις κοπέλες με αυτό το κείμενο ή τουλάχιστον προσπαθώ για να είμαι ειλικρινής .
70 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
Το ότι έχω γυναίκες φίλες προσωπικά με βοήθησε ειδικά όταν ήμουν μικρότερος να τις δω, όχι σαν κάτι ξένο από εμένα αλλά σαν ανθρώπινα όντα . Τι εννοώ. Το εφηβικό μου μυαλό τις είχε εξιδανίκευσει και θεοποιήσει μέχρι ένα βαθμό. Τι να κάνει αυτό το πανέμορφο πλάσμα με εμένα, τι μπορώ να της προσφέρω. Όμως μιλώντας μαζί τους κατάλαβα ότι δεν διαφέραμε και τόσο πολύ. Ότι σε πολλές περιπτώσεις έτσι βλέπουν εμάς.
Κορίτσια φταίτε και σεις. Γιατί είστε τόσο υπέροχες;
Εγώ προσωπικά δεν είμαι, για να κάνουν καλύτερη αντίθεση οι υπόλοιπες και να φαίνονται ακόμη καλύτερες! :Ρ

Πάντως είναι σημαντικό να μάθουμε να βλέπουμε τους πραγματικούς ανθρώπους που έχουμε απέναντί μας και όχι τους φανταστικούς αλλά πολύ πιο δύσκολο απ' όσο πιστεύουμε καμιά φορά γιατί φταίει και το μυαλό μας που μπορεί να χτίσει ανύπαρκτες ιστορίες και απίθανες προσωπικότητες σε άτομα-καμβαδες.
Θα συμφωνήσω. Πρέπει να βλέπουμε τους άλλους ρεαλιστικά. Πολλές φορές λόγω κενών μέσα μας, φτιάχνουμε ιστορίες για άλλους ανθρώπους για να μας τα καλύψουν. Αλλά δεν είναι ούτε κατάλληλοι ούτε αρμόδιοι για αυτή τη δουλειά. Το αστείο είναι ότι στο τέλος απογοητευόμαστε που δεν καλύπτουν τις προσδοκίες μας.

Υγ. Ανία, διαβάζοντας τα σχόλια σου, υπέροχος άνθρωπος είσαι. Και νομίζω η πλειοψηφία των αναγνωστών θα συμφωνήσει μαζί μου.
avatar maik_81 27.10.2019 | 14:08
Είναι...
κ αυτό που μαρεσει πολύ είναι η αντικειμενικότητα την οποία την υποστηρίζει κιόλας σπάνιο σε γυναίκες που κ να ξέρουν ότι έχεις δίκιο δεν το παραδέχονται εύκολα η βάζουν πάντα ένα"αλλά"
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια. :) Ειδικά όταν τα διαβάζεις από σχολιαστές που σου έχουν κάνει αρκετά καλη εντύπωση η τιμή είναι ακόμη μεγαλύτερη. :)

Υ. Γ. Σχετικά με τις προσδοκίες, θα ήθελα να πω μερικά πράγματα όχι επειδή λες κάτι που διαφωνώ αγνωστε, αλλά επειδή έχω βάλει αυτογκόλ στον ίδιο μου τον εαυτό ακριβώς επειδή πρεσβευα να μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες από τους άλλους. Εγώ λοιπόν το παρερμηνευσα και δεν είχα απαιτήσεις σε θεματα συμπεριφοράς. Δηλαδή οφείλουμε να έχουμε από τον εαυτό μας και από τους άλλους αρκετές απαιτήσεις ως προς το πως θα φερομαστε και είναι λογικό να εχουμε την προσδοκία να μην φερθούν ασχημα, όχι της ανταπόδοσης ή της εκτίμησης σε καλές δικές μας στάσεις /συμπεριφορές. Απλά το λέω για να μην κάνουν αυτό το λογικό άλμα κι άλλα άτομα. :)
Katerinaa Katerinaa 27.10.2019 | 11:08
Αν δεν έχεις αδερφή και δεν έχεις επαφές με γυναίκες, λογικό είναι να σου φαίνονται σαν εξωγήινες, είναι ο φόβος του διαφορετικού. Αλλά όλοι άνθρωποι είμαστε, τις ίδιες ανάγκες και τους ίδιους φόβους έχουμε. Δες το έτσι.
Το γιατί οι κοπέλες τα φτιάχνουν με όσους έχουν μάθει άριστα να διαχειρίζονται τη συναισθηματική κατάσταση του άλλου προς ίδιον συμφέρον , βάλε τον εαυτό σου στη θέση τους. Αν σε προσέγγιζε μια κοπέλα που έχει μάθει άριστα να διαχειρίζεται τη συναισθηματική σου κατάσταση προς ίδιον συμφέρον, άραγε εσύ δεν θα ήσουν τυφλός;
Πάντως αυτές οι σχέσεις που βασίζονται στην κοροιδία δεν έχουν γερές βάσεις.
Πάντως νεαρέ έχεις μια καλή δομή λόγου και κάνεις σχετικά εύστοχες παρατηρήσεις (τις χρωματίζει λίγο το συναίσθημα ή μάλλον η απουσία συναισθηματος). Οι άνθρωποι που είναι χειριστικοι επιλεγουν συνήθως άπειρα και ανασφαλή άτομα ακριβώς γιατί μπορουν να τα κάνουν ό, τι θέλουν χωρίς κόπο. Αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα μόνο στις ερωτικές σχέσεις αλλά και σε ένα σωρό άλλους συσχετισμούς. :)

Τώρα, η έλλειψη μιας πραγματικής και απροκαταλυπτης επαφής με γυναίκες δεν είναι πολύ βοηθητική και θα έκανε κι εσένα πολύ εύκολο στόχο μιας επίδοξης. Τώρα γιατί κυκλοφορούν τέτοια ατομακια που απολαμβάνουν την εξαπάτηση των άλλων είναι άλλο θέμα αλλά με έναν που είχα σχετισθει αν ανήκει στο τυπικό δείγμα μπορώ να σου πω ότι ήταν έναν αδύναμος χαρακτήρας που χρησιμοποιούσε τους άλλους. Εύχομαι για το καλό των γύρω του, να άλλαξε.
♠Joker♠ ♠Joker♠ 27.10.2019 | 11:48
Το θέμα είναι να ηρεμήσεις και να αλλάξεις τρόπο σκέψης (καλά τα λόγια αλλά πως θα το κάνεις; Θα το βρεις μόνος σου.). Να μην σε νοιάζει η γνώμη του άλλου και θα δεις θα μιλάς ελεύθερα.
avatar maik_81 27.10.2019 | 12:15
Μικρέ το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση γιατί αποτι βλέπω δεν έχεις
Το αμέσως επόμενο να οπλιστείτε με θάρρος και θράσος γιατί όσο θάρρος κ να έχεις χωρίς θράσος θα κολλωνεις να πας να μιλήσεις σε κάποια
Τρίτων να είσαι ο εαυτός σου κανένας μα κανένας δεν θελει το άλλο σου έδειξα άλλο σου εμπιξα
Τέλος να πάντα αυτό που σε καλύπτει χωρίς να κάνεις εκπτώσεις
Κανείς δεν γεννήθηκε με το να ξέρει η να έχει την ικανότητα να ρίχνει οποία να είναι όλοι παλέψαμε κ την αποκτήσαμε
Θα φας χυλοπίτες όπως φάγαμε όλοι κ θα πας στην επόμενη
Να είσαι πάντα κύριος κ δεν θα χάσεις απλά να μαθαίνεις από τα λάθη σου
Τα ιδανικά σου οι απόψεις σου κ η αξιοπρέπεια σου πάνω απολα αυτά σε κάνουν αυτό που είσαι κ σε κάνουν ξεχωριστό σταματά να σκέφτεσαι πολύ κ να υπεραναλυεις πράγματα απλά βρες τα με εσένα κ προχωρά καμία δεν θέλει δίπλα της κάποιον που δεν έχει αυτοπεποίθηση και κουράγιο
༺ Argonautis ༻ ༺ Argonautis ༻ 27.10.2019 | 13:47
Μου θυμίζεις εμενα πριν 4-5 χρόνια... Βεβαια ουτε εγω το εχω ξεπεράσει αυτό εντελώς, τις πολυ όμορφες τις βλέπω θεές και δεν ασχολουμε καν (ουτε αυτες μαζι μου :P), σίγουρα φταίει και η έλλειψη αυτοπεποιθησης!
Κοιταξε να δεις ομως πως το ψιλοξεπερασα για τις λίγο πιο μετριες εμφανισιακα κοπελες, εχω εναν φιλο όπου είναι πάρα πολύ κοινωνικός, τον ξέρει ο μισος Δήμος που μένω και μεσα σε αυτόν τον τεράστιο κύκλο που έχει, υπάρχουν και πολλές κοπελες! Οποτε για να με βοηθήσει κατα καποιο τροπο, καθε φορα σχεδόν που βγαίναμε για καφε, έφερνε και 1-2 κοπελες στην παρέα ωστε να αρχίσω να εξοικιωνομαι μαζι τους (αυτός τις έφερνε μπας και γνωρίσω καποια και τα φτιάξουμε, αλλα σχεδον ολες ηταν αρκετα όμορφες για εμενα οποτε δεν υπηρχε περίπτωση)! Και κατα ενα βαθμό όντως με βοήθησε αυτό! Βοήθησαν εννοείται και 2-3 ραντεβού με κοπελες απο dating apps (που δεν κατέληξαν καπου βεβαια), αλλα καθε φορα ειχα μεγαλύτερη άνεση απέναντι τους!
Οποτε θα σου πρότεινα αν καποιοι απο τους φιλους σου έχουν φιλες οπως λες, να τους πεις να ξεκινήσετε αυτή την μεθοδο που ανεφερα... Να βγαίνετε για καφε, για ποτο κλπ και μαζι τους να φέρνουν 1-2 κοπελες (προϋπόθεση να τις βλέπουν φιλικα αυτοι)!
Στην αρχη θα ειναι δυσκολο να πιάσεις συζήτηση... Και εγω τις πρώτες φορες καθόμουν πίσω και απλα ακουγα την συζήτηση χωρίς να συμμετέχω! Αλλα αν βάλεις στο μυαλο σου οτι θα ξεκινήσεις εντελώς φιλικά και σε φάση ειμαι κουλ και δεν τρέχει και κατι, και ξεκινήσεις συζήτηση θα δεις σιγα σιγα ότι θα εξοικιωνεσαι μαζι τους...
Και στο λεω εγω τωρα που ακομα το εχω αυτο σε εναν βαθμό για τις ακομα πιο ομορφες κοπελες οπότε καταλαβαίνω απολυτα πως νιώθεις...
Αριάδνηκ Αριάδνηκ 27.10.2019 | 14:21
Βρε αργοναύτη, συγνώμη που παίρνω το θάρρος και θέλω να ελπίζω ότι δεν θα παρεξηγηθείς αλλά βρε αγόρι μου, το σχόλιο σου ξεχειλίζει ανασφάλεια και ηττοπάθεια. Με τόση ανασφάλεια καθ ηττοπάθεια και πανέμορφος να είναι κάποιος χάνει πολλή από τη γοητεία του!
avatar maik_81 27.10.2019 | 14:38
Αριάδνηκ
Εδώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου η αυτοπεποίθηση κ η αυτοεκτίμηση είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά για να "ρίξεις" ας το πούμε μια γυναίκα
༺ Argonautis ༻ ༺ Argonautis ༻ 27.10.2019 | 15:47
Μα το γράφω βρε Αριαδνη οτι δεν έχω αυτοπεποίθηση... Δεν αντιλέγω! Φαντάσου οτι παλαιότερα (τα παλια μέλη του site θα το θυμούνται ισως), ουτε καν μήνυμα στο ιντερνετ δεν έστελνα σε κοπελα, ειτε όμορφη ειτε μέτρια... Τωρα στον εξ. ηθελα να εξηγήσω το πως μπορεί απο το 0 οπως ήμουν και εγώ να ξεκινησει δειλα δειλα να γράφει και να μιλάει σε κοπελες χωρίς να τις κανει θεές! Δεν λεω σε πολυ όμορφες, αλλα ας ξεκινήσει με πιο χαμηλα στάνταρ! Προσωπικά οταν το ψιλόξεπέρασα αυτο εκανα και την 1η σχέση μου! Δεν ξέρω αν θα ξεπεράσει ο φιλος τον σκοπελο να πλησιάζει και απο κοντα (εγω ακομα οχι), αλλα αν τα καταφέρει θα ειναι και τεράστιο βήμα γι αυτόν γιατί δεν ειναι απλα ότι θα εχει ξεπεράσει την θεοποίηση της γυναικας αλλα θα εχει απόκτησει και το θάρρος να πηγαίνει και απο κοντα για την πρώτη γνωριμία!
Και επιμένω να ξεκινησει κυρίως με τις πιο μετριες εμφανισιακα γιατί η ατέλεια συνήθως σε αυτες τις κοπελες ειναι πιο εμφανής απο οτι σε μια πολυ όμορφη! Κι αυτο λειτουργεί ψυχολογικά στον άλλον ως κατι θετικο! Δηλαδή σκέφτεται οτι ναι μεν ειναι όμορφη αλλα αυτο το χαρακτηριστικό την χαλάει (πχ μεγαλο πιγούνι, πχ μεγάλη μυτη κλπ) οποτε ψυχολογικά σε καποιον που δεν εχει καμια επαφη με γυναίκες, τον κάνει να λεει "ε εντάξει δεν είναι και τοσο θεα τελικα"! Ετσι ξεκίνησα και εγώ και ακόμα το τηρώ γιατί ακομα δεν εχω εξοικειωθεί με πιο ομορφες κοπελες... Πχ αν καποια κοπελα ειναι όμορφη αλλα εχει καποια κιλα παραπάνω, το παραβλέπω, αν μια κοπελα έχει καμπυλωτη μύτη επίσης το παραβλέπω... Ολα αυτα τωρα για την πρώτη εικόνα, την εμφάνιση! Οταν ερθει η γνωριμια εννοείται δίνω περισσότερη βάση στην προσωπικότητα!
Ξέρω οτι παίζει ρολο η αυτοπεποίθηση, αλλα κυρίως σε αυτους που κάνουν την 1η κινηση απο κοντα (κατι που εγω δεν κανω)! Σε ολους τους υπόλοιπους (που κάνουν κυριως κίνηση μέσω ιντερνετ) δεν μετράει και τοσο, αρκεί να μην φαίνεται στα ραντεβου τους! Αν εξαιρέσω τα πρωτα 2-3 ραντεβού μου που το έδειξα αθελα μου, στα υπόλοιπα δεν το εκανα και πήγαιναν καλα (καποια χαλασαν στην πορεία και με μια εκανα σχεση)!
avatar maik_81 27.10.2019 | 16:11
Όπα Αργοναύτη
Αν βασιζεσαι στην εξωτερική ατέλεια όσες κ να ρίξεις δεν θα έχει νόημα γιατί αυτό που λες είναι "δεν αξίζω και κάτι καλύτερο" στην ουσία απλά κάνεις μια ρηχή σχέση χωρίς νόημα κ ουσία όπου στην πραγματικότητα μειώνεις τον εαυτό σου
Όσο δεν κοιτάς κάτι ισάξιο η κάτι πάνω από εσένα κ δεν μιλάω μόνο στο ρηχό κομμάτι της εμφάνισης αυτοπεποίθηση δεν θα αποκτήσεις πάντα θα λες μέχρι εκεί είμαι αυτό αξίζω
Επίσης μεγάλο ρόλο για να την έχεις είναι κ το ποσό ανεξάρτητος είσαι γιατί ξέρω κάτι τύπους που έχουν δουλειά κ μια χαρά γυναίκα δίπλα τους κ τα διαλύουν όλα για τι είναι ναι μάνα έχεις δίκιο μαμά οι γνωστοί ευνούχοι
Αριάδνηκ Αριάδνηκ 27.10.2019 | 16:22
Εμένα όλη αυτή η προσπάθεια αποδόμησης της κοπέλας ούτως ώστε να την πλησιάσεις μου κάθεται πολύ άσχημα αλλά τέλος πάντων!
༺ Argonautis ༻ ༺ Argonautis ༻ 27.10.2019 | 16:28
Mike διαβασε και την απάντηση που σου εδωσα και στο δικο σου σχολιο!
Γράφω οτι για να προχωρήσει κατι εννοείται δίνω βάση στην προσωπικότητα! Η εμφάνιση ειναι απλα το αρχικό κριτήριο! Και ακριβως επειδή κοιτάω κατι ισάξιο ή και λίγο χαμηλότερα εμφανισιακα απο εμενα γι αυτό δεν μπορώ να στοχευω (απο την στιγμη που δεν έχω αυτοπεποίθηση, αλλοι που έχουν μπορούν και ψηλοτερα εννοείται) σε πολυ ομορφες κοπελες! Αυτες δηλαδή γιατί να γυρίσουν να κοιτάξουν κάποιον πιο άσχημο απο αυτές? (εξαιρούνται τα ατομα με πολυ αυτοπεποίθηση επαναλαμβάνω)
Την αυτοπεποίθηση όμως την αποκτας οταν εχεις και καποιες επιτυχίες... Και επιτυχίες δεν μπορεις να εχεις αν ξεκινήσεις κατευθείαν στα βαθια με πολυ όμορφες κοπελες... Νομίζω ολοι έχουμε ακούσει την φράση πρέπει να μπαζωσεις για να κτισεις οροφο-οροφο καθε φορα!
༺ Argonautis ༻ ༺ Argonautis ༻ 27.10.2019 | 16:34
Αριάδνη δεν λεω να την κάνει ο αλλος σκουπίδι και να της ρίξει την αυτοπεποίθηση... Εξήγησα το πως λειτουργεί στην ψυχολογια κάποιου ολη αυτη η ιστορια! Δεν γίνεται απο εκει που δεν εχεις καθολου αυτοπεποίθηση και δεν εχεις καμια επαφη με κοπελες γιατι τις εχεις κανει θεές να πας κατευθείαν στα δύσκολα... Ειναι σαν να θελει να πάει ο άνθρωπος στο ρετιρέ παραβλεποντας το ισόγειο και τους ορόφους! Δεν γίνεται... Εκτος αν εισαι γεννημένος με ταλέντο σε αυτο! :P
Αριάδνηκ Αριάδνηκ 27.10.2019 | 17:08
Κατάλαβα τι εννοείς. Απλώς βρίσκω την όλη λογική σου τραγική!
avatar maik_81 27.10.2019 | 17:17
Συμφωνώ με Αριάδνη γιατί ο πρώτος που κανείς κακό με αυτή την σκέψη είναι ο ίδιος σου ο εαυτός
༺ Argonautis ༻ ༺ Argonautis ༻ 27.10.2019 | 17:20
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα ομως... γτ εχω βρεθει στην θεση του! Ισως να μην μπορεις να το καταλαβεις γιατι δεν εχεις βρεθει σε αυτη την θεση και λογικο!
avatar maik_81 27.10.2019 | 17:31
Στο ξαναλέω δεν γεννήθηκα να ξέρω ούτε τα είχα στρωμένα απλά πάντα κοίταγα τι είμαι ικανός να κάνω τι είμαι άξιος κ την αυτοπεποίθηση μου την έβγαζα από αυτό όχι από το πόσες πήγα κ πόσο ωραίες ήταν εκεί ξεκινάει ένα από τα λάθη σου
Αριάδνηκ Αριάδνηκ 27.10.2019 | 17:32
Είναι απλώς η δική σου αντίληψη των πραγμάτων. Ας μην βαφτίζουμε την προσωπική μας άποψη ως πραγματικότητα!
༺ Argonautis ༻ ༺ Argonautis ༻ 27.10.2019 | 17:48
ρε παιδια δεν γινεται καποιος οσο και γαματος να νομιζει οτι ειναι, αν δεν εχει επιτυχιες να συνεχιζει να εχει αυτοπεποιθηση ακομα και μετα απο 10 "σφαλιαρες"! Πως να το κανουμε δηλαδη... ισα ισα προσγειωνεται στην πραγματικοτητα και εκει καταλαβαίνει ποια ειναι η πραγματικη του αξια! εκτος αν δεν σε κλονίζει τιποτα... αλλο αυτο!

Αριαδνη ναι αλλα δεν καταλαβαινω ποια ειναι η κανονικη πραγματικοτητα ομως! Δηλαδη αν εσυ εισαι πολυ ομορφη κοπελα θα γυρίσεις να κοιτάξεις καποιον που ειναι αρκετα πιο χαμηλα εμφανισιακα απο εσενα ΠΡΙΝ τον γνωρισεις σαν προσωπικοτητα? Ειδικα αν αυτος ο αλλος δεν εχει και πολυ αυτοπεποιθηση οπως ο εξ.? Πρακτικα σου λεω εγω οτι δεν υπαρχει περιπτωση, θεωρητικά ισως... προσωπικα ουτε εχω γνωρισει ουτε μου εχουν πει για κατι τετοιο! μονο απο τυπους που ειναι πολυ κοινωνικοι και με αυτοπεποιθηση στον θεο!
avatar maik_81 27.10.2019 | 14:31
Εγώ πάλι είχα πάντα άλλη άποψη
Πλέον κοντεύω να κλείσω τα 40 κ από μικρός που κοίταγα γύρω μου κατέληξα στο συμπέρασμα πηγενε όπου δεν πάνε οι άλλοι
Έτσι άρχισα να πηγενω κ να κολλάω στις παρά πολύ όμορφες
Στις μέτριες που λες πηγεναν όλοι ο ανταγωνισμός μεγάλος κ ο πήχης αυτών τον κοριτσιών στο θεό
Δες το σαν το χρηματιστήριο μεγάλη ζήτηση υψηλή τιμή
Με είχε εκπλήξει το ποσό πιο προσβάσιμες ήταν οι πολύ όμορφες κοπέλες κ είμαι ευχαριστημένος από την ζωή μου
Εμφανισιακά είμαι μέτριος ποτέ δεν είχα πολλά φράγκα αλλά πάντα μα πάντα ήμουν ο άντρας της δουλειάς κ της πάλης είχα αυτοπεποίθηση βασισμένη σε μένα κ όχι στα λεφτά του μπαμπά.
Το πόσες φορές άκουσα το πού πας εκεί θα φας τα μούτρα σου κ πόσες φορές προσπάθησαν να με αποτρέψουν μονο εγώ το ξέρω
Κ ευτυχώς ποτέ δεν τους άκουσα ήξερα τι αξίζω ήξερα τι θέλω κ το διεκδικουσα
Η επιλογή στο χαρέμι της κάθε μιας δεν έγινα ποτέ
Εννοητε πως πολλές φορές έφαγα τα μούτρα μου αλλά ακόμα κ τότε έφευγα με χαμόγελο γιατί έλεγα άξιζε την προσπάθεια κ ας απετυχα
avatar maik_81 27.10.2019 | 14:39
Αυτό πηγενε για το ποστ του Αργοναύτη αλλά ας οψετε το κινητό
༺ Argonautis ༻ ༺ Argonautis ༻ 27.10.2019 | 15:57
Εχει λογική αυτο που λες maik αλλα δυστυχώς μιλάμε για άλλες εποχες! ΠΡΙΝ δημιουργηθούν τα social media κατι που εχει αλλαξει τα δεδομένα! Οπως εγραψα και στην Αριαδνη, η ομαδα που θα ασχοληθείς εχει να κάνει και με την αυτοπεποίθηση που εχεις ως ατομο αλλα και που θα νιωσεις πιο ανετα να πλησιασεις! Εχει να κανει με την ψυχολογία καποιου, γιατί σε μια πιο μέτρια εμφανισιακα κοπελα θα είναι εύκολο να πλησιάσει από ότι σε μια όμορφη! Και αυτο ισχυε και στα δικα σου χρόνια, πριν μια 20ετια! Τωρα όμως με τα social media αυτος που θα δυσκολευοταν να πλησιάσει απο κοντα μια όμορφη, το κανει μεσω ιντερνετ! Γιατι με το μήνυμα δεν χανει κατι ουτε κωλωνει! Οι ομορφες κοπελες δέχονται άπειρα αιτήματα φιλιας και μηνύματα καθημερινα οποτε εχουν αλλαξει οι ισορροπίες! Προσωπικά, δεν εχω γνωρισει όμορφη κοπελα που να μην εχει σχέση! Έχουν πολλες επιλογές και λογικό είναι εδω που τα λεμε!

Δες και το gntm δηλαδή που 9 στις 10 κοπελες εχουν σχέση κάτι που ίσως παλιότερα οπως λες δεν θα ίσχυε :P
avatar maik_81 27.10.2019 | 16:43
1 λάθος εσύ ορίζεις το ποιος είσαι κ τι αξίζεις κ αυτό φέρνει δίπλα κ την κατάλληλη ομάδα διαφορετικά απλά κυνηγάς ένα υποκατάστατο αυτού που πραγματικά αξίζεις

2 λάθος όταν λες δεν αξίζω κάτι καλύτερο κ πάλι καλά που βρέθηκε αυτή κ είχε άσχημη μύτη κ με κοίταξε δεν ανεβάζεις το ηθικό σου αλλά το πετάς στα τάρταρα

3 λάθος όλοι μέσο ίντερνετ είναι γαμικουλες(συγνώμη για την έκφραση κορίτσια) κ όλες θεές αποκοντα όμως τρέχατε ποδαράκια μου...

4 λάθος όλο το ίντερνετ είναι γεμάτο Λιγουρία εσύ γιατί να είσαι ένα από αυτά?
Υπάρχει κάτι καλύτερο από την προσωπική επαφή μιλάς για απρόσωπα μύνηματα?
Εκτός κ αν θες να είσαι κ εσύ στον σωρό των απορριμμάτων κ των σκουπιδιών που απλά τροφοδοτεί την ματαιοδοξία κάποιον γυναικών

5 λάθος φέρνεις παράδειγμα το gntm μιλάς για κοριτσάκια που το μόνο που έχουν στο μυαλό τούς είναι η αναγνωρισιμότητα να γίνουν διάσημες να παρουσιάσουν κάτι που δεν είναι καλύψουν την ματαιοδοξία τους παίζοντας το με όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο τρόπο για να γλιτώσουν την κούραση κ τη πάλη που χρειάζεται για σωστές βάσεις... Οκ πέρασαν 10 κοπέλεςπου θεωρητικά ήταν οι πιο όμορφες ;ν κ στα κάστινγκ έκοψαν πραγματικά ωραίες κοπέλες η
Για γελιους λόγους
Αλλά μήπως πρόσεξες ότι το 99% όσων πήγαν ήταν απλά πυροβολιμενες?


Εάν αυτή την κατηγορία γυναικών κοιτάς τότε ναι οι εποχές άλλαξαν κ όσα σου είπα δεν μπορούν να σε βοηθήσουν οπότε συγνώμη
༺ Argonautis ༻ ༺ Argonautis ༻ 27.10.2019 | 17:38
1 μπλεκεις την προσωπικοτητα (που εκει ειναι η αξια) με την εμφανιση! ναι εσυ οριζεις την προσωπικοτητα σου και μεχρι εναν βαθμο την εμφανιση σου! Αλλα εμφανισιακα υπαρχουν καποια ταβανια στο καθενα (εκτος αν ξεκινησεις τις πλαστικες)! Εαν την ομορφια την πιάσουμε σε μια κλιμακα απο το 0 εως το 10, με το 10 να ειναι μοντελο της βικτοριας σικρετ, εαν εγω εχω μια εμφανιση 5 δεν θα στοχευσω στις γυναικες που ειναι 7-8-9 προφανώς (εκτος αν ειχα τεραστια αυτοπεποιθηση)... θα στοχευσω σε κοπελες 4-5-6... αυτο εννοω! Πρεπει να ειμαι ρεαλιστης και να ξερω τι μπορω και τι δεν μπορω! Και στην πραγματικοτητα καμια γυναικα που ειναι στην ομαδα 8-9 δεν θα γυρισει να κοιταξει καποιον που ειναι 5 εκτος αν εχει αυτοπεποιθηση ή λεφτα ή εξουσια ή περιουσια!

2 το ηθικο και η αυτοπεποιθηση οπως ειπα και πιο πανω, πανε αναλογα και τις επιτυχιες που εχει ο καθενας! και οταν καποιος δεν εχει, δεν μπορει να φτασει στο ρετιρε κατευθειαν χωρις να περασει απο το ισογειο και τους οροφους

3 αυτο ειπα, δεν διαφωνω! Αλλα τωρα πια ολοι οσοι κωλωναν πριν 20 χρονια να πλησιασουν απο κοντα ομορφες κοπελες με συνεπεια να εχεις εσυ λιγοτερο ανταγωνισμο, τωρα ολοι αυτοι το κανουν μεσω σοσιαλ μιντια και προφανως οι κοπελες διαλεγουν και παιρνουν!

4 Συμφωνω επισης οτι απο κοντα ειναι καλυτερα! Απο την στιγμη ομως που ουτε εγω ουτε ισως ο εξ. ντρεπομαστε να την πλησιασουμε απο κοντα, μας ειναι σχεδον αδυνατο, η μονη μας επιλογη ειναι μεσω ιντερνετ ή κοινου γνωστου! Σημασια ομως εχει να ξερεις ποτε να σταματησεις για να μην γινες σαν τους υπολοιπους λιγουριδες! Αλλοι ξεκινουν συζήτηση μονοι τους και παρακαλανε και μετα τους βγαζει και ο Κοντοπιδης! Εγω ειμαι της αποψης 1 μήνυμα και τελος... αν καποια ενδιαφέρεται θα απαντήσει, αλλιως next! γιατι αν κατσεις να παρακαλας, ανεβαζεις οπως λες και εσυ την αξια και το ντιβαϊλικι της καθε μιας που ισως να μην το αξιζει και σε βγαζει και ο κοντοπας στην φορα! :P

5 οκ ισως ειναι ατυχες ο παραδειγμα, απλα ηθελα να σου δειξω οτι πριν καν μπουν σε αυτο το σοου κλπ που ισως καποιες να μην το ειχαν σκεφτει ακομα, ειχαν απο πριν σχεσεις και οι περισσοτερες απο αυτες ειναι ομορφες κοπελες! δεν ειναι δηλαδη αυτο που ελεγες οτι παλια οι ομορφες ειχαν και λιγοτερες επιλογες γιατι ολοι πηγαιναν στις πιο μετριες! βαζω και στοιχημα οτι οι περισσοτερες απο εκει μεσα γνωρισαν το αγορι τους απο σοσιαλ...
avatar maik_81 27.10.2019 | 19:13
1 Στο ξαναλέω το να βαδίζεις την αυτοπεποίθηση σου στην εξωτερική εμφάνιση δηλώνει ένα ρηχό άτομο
Κ εγώ στο 5-6θα κατεταζα τον εαυτό μου όμως η προσωπικότητα μου ήταν που στα μάτια όλων με έκανε 7 κ 8 ΑΝ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΚΟΜΜΆΤΙ
Το εξωτερικό κομμάτι είναι καλό για τα one night stand όχι για σχέση
Κ στο ξαναλέω 6αριμε θεωρώ αλλά με 7-8-9 έβγαινα

2 στο ξαναλέω αν την αυτοπεποίθηση την ορίζεις με βάση το πόσες επιτυχίες έχεις σε γυναίκες τότε έχεις χάσει το παιχνίδι η αυτοπεποίθηση κ το ηθικό ορίζονται με βάση τι αξίζεις κ τι μπορείς να πετύχεις σαν άτομο χαρακτήρας άνθρωπος κ αυτό φέρνει τις γυναίκες είναι κύκλος αλληλενδετος το χρήμα το θέλουν μόνο όσοι δεν πιστεύουν ότι αξίζουν κ όσες είναι πρόθυμες να ξεπουλήσουν το σώμα κ τον εαυτό τους για αυτό κ τέτοια άτομα δεν τα θες δίπλα σου
Χωριά που αποσα διαβάζω από εσένα έχεις πολλά μα πάρα πολλά να επιδείξεις

3 μόνο μέσω ίντερνετ γι'αυτό και βγαίνεις έξω κ δεν μιλάει κανείς μεταξύ τους με ένα κινητό στο χέρι οι γυναίκες από την μια κ οι άντρες από την άλλη...
Τώρα τι να σου πω ότι είχα βγει με την γυναίκα μου κ μου κολλαγε γιατί έλεγα τα ίδια σε ένα ανηψιο μου κ κ πήγε να κάνει πλάκα κ η κατάληξη ήταν να μου δώσει 8αρι το τηλέφωνο της μπροστά στην γυναίκα μου?
(Οκ δεν έχω μυαλό στο κεφάλι μου το παραδέχομαι αλλά η γυναίκα μου μου κολλαγε)

4. Γι'αυτό κοίτα πόσα έχεις πετύχει κοίτα τι αξίζεις δες πόσο κύριος είσαι όταν μιλάς κ πόσο σε εκτιμάνε εδώ μέσα με αυτά που γράφεις βγες έξω άρχισε να διαβάζεις τα σημάδια γιατί όλες οι γυναίκες κ οι άντρες δείχνουν τι θέλουν τι ζητάνε τι θέλουν να ακούσουν αν τους αρέσει αυτό που λες η όχι
Πάρε ανάσα βρες το θάρρος κ το θράσος κ πηγενε μιλά με ωραίο τρόπο θα φας μια χυλοπίτες δεύτερη Τρίτη κ τι έγινε?
Όλοι φάγαμε κ από αυτές μάθαμε όχι από τις επιτυχίες αλλά από τις αποτυχίες τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει κ αυτό είναι το σημαντικό γιατί μέσο ίντερνετ μιλάει με άλλους 50 την ίδια στιγμή κ απλά θα επιλέξει μέσα από τον σωρό όποιον της τεριαζει εκείνη την στιγμή

5 μα οι περισσότερες από αυτές είναι απλά άτομα που θέλουν να δείχτουν οκ κάποιες ίσως ψάχνουν μια λύση σαν σανίδα σωτηρίας αλλά είναι οι εξαιρέσεις όχι ο κανόνας ο κανόνας λέει ότι η μύτη τους είναι πιο πάνω κ από το κεφάλι τους κ πολύ σύντομα θα αρχίσουν να δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα αν το παρακολουθείς θα το δεις γιατί προσωπικά μέχρι σήμερα έχω δει σύνολο από όλα αυτά τα ριάλιτι το πολύ 5 επεισόδια κ αυτό γιατί δεν είχε κάτι καλό η τηλεόραση κ το είχα αφήσει να παίζει για να ακούω απλά την ομιλία
༺ Argonautis ༻ ༺ Argonautis ༻ 27.10.2019 | 20:58
Η αυτοπεποιθηση βγαινει απο ενα συνολο πραγματων! ΔΕΝ μπορει να βασιστει μονο στην προσωπικοτητα, ΔΕΝ μπορει να βασιστει μονο απο το ποσο εξυπνος μπορει να ειναι καποιος! Παιζει ρολο και η εμφανιση αλλα δεν ειπα οτι ειναι το βασικο ή το μονο χαρακτηριστικο που καθοριζει την αυτοπεποιθηση! πχ στην αυτοπεποιθηση μετραει και το τι θεση εχεις στην κοινωνια, την δουλεια σου, τα λεφτα που βγαζεις κλπ! Εγω πχ αλλη αυτοπεποιθηση ειχα πριν παω το 2ο ταξιδι μου που δεν ειχα φραγκο και αλλο οταν γυρισα με γεματη τσεπη! Οχι οτι παιζει ρολο αυτο με την επιτυχια που θα εχεις με τις γυναικες... αν καποιος το πουλησει αυτο, τοτε ολο και καποια θα τσιμπησει, προσωπικα δεν το εκανα, αλλα με βοηθησε στην ψυχολογια μου! οτι ελεγα ρε παιδι μου οτι θα βγω και θα μπορεσω και θα κερασω και την κοπελα με άνεση! Κατι που πριν δεν μπορουσα...
εν παση περιπτωση...
ΟΣΟ και αυτοπεποιθηση να εχεις, οταν βλεπεις οτι δεν εχεις απηχηση, δεν εχεις επιτυχιες ενω βλεπεις γυρω σου οτι αλλοι χωρις να προσπαθουν και πολυ τα καταφερνουν τοτε σε κανει να αμφισβητεις καποια πραγματα σχετικα με τον εαυτο σου... λες κατι δεν κανω σωστα, ε! εκει αυτοματα εχεις χασει λιγο... και σε καθε αποτυχια χανεις κι αλλη κι αλλη κλπ!
Γιατι λες οτι τελικα μπορει να θεωρω εγω οτι ειμαι οκ μια χαρα, αλλα τελικα δεν ειμαι! Δεν λεω τωρα σαν προσωπικοτητα αλλα σαν εμφανιση και μονο... γιατι οπου και να βρίσκεσαι, ειτε στο μπαρ, ειτε στην καφετέρια, ειτε μεσω σοσιαλ μιντια, ειτε dating apps κρίνεσαι αρχικα απο την εμφανιση! Η αλλη (ή ο αλλος) την φατσα σου βλεπει και το σωμα σου και κρινει αν θα πει το οκ ωστε να γνωριστείτε και ΕΚΕΙ ξεκιναει να φαίνεται και η αυτοπεποιθηση που εχει το καθε ατομο!
και επιμενω, δεν ξερω ποσα χρονια εχεις βγει απο το παιχνιδι του φλερτ λογω γυναικας (και να ζήσετε) αλλα τα δεδομενα εχουν αλλαξει παρα πολυ απο τοτε που δημιουργηθηκαν τα σοσιαλ μιντια! Αν εχεις ινσταγκραμ μπες και δες φωτογραφιες απο κοπελες... οσο πιο ομορφη ειναι καποια και το πουλαει αυτο με καλλιτεχνικές φωτο κλπ τοσους περισσοτερους θαυμαστες και φολοουερς εχει... για μηνυματα φανταζομαι απειρα (Ας απαντησουν οι ιδιες να μας πουν)! Οποτε οταν εχει τοσες επιλογες ειτε στην πραγματικη ζωη ειτε στην ψηφιακη και παλι θα διαλεξει αυτον που της ταιριάζει περισσότερο!
ως προς το 4, θεωρητικά καλα ακούγονται αλλα δυστηχως απο πρακτικα ποτε δεν γίνεται! ειδικα αν η αλλη ειναι και πολυ ομορφη! εδω μεσω ιντερνετ δεν ασχολουμαι καν να στειλω σε ομορφες κοπελες ποσο μαλλον απο κοντα! Δεν ξερω αν προσωπικα θα κατεφερω ποτε να πλησιασω απο κοντα, μου φαίνεται αδυνατο, αλλα σε αλλους ναι μπορει να πετύχει αυτο και τους το εύχομαι! Γιατι και στα μπαρ και στα κλαμπ δεν ειναι λιγοι αυτοι που την πεφτουν σε κοπελες οποτε και εκει οποιον θελουν διαλέγουν!
Δεν ειναι οπως παλια που ειχες λιγοτερο ανταγωνισμο... μπορει ακομα να ισχυει οτι απο κοντα δεν τις πλησιαζουν τοσοι γιατι και αυτοι θα προτιμήσουν τις πιο μετριες αλλα αν ανοιξεις το κινητο τους εχουν απειρες επιλογες απο το fcb και το insta απο μηνυματα!
avatar maik_81 27.10.2019 | 21:31
Το κοίτα από το παιχνίδι του φλερτ δεν έχω βγει άλλο το ξενοκοιταω να π...Ω άλλο να φλερτάρω δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ανεβαίνει η ψυχολογία από το φλερτ κ μπορεί κάποιες να δυσανασχετεί δουν με αυτό αλλά πάλι καλά που το βλέπω έτσι αλλιώς από τότε που γνώρισα την γυναίκα μου κ όσο καιρό είμαι παντρεμένος θα έπρεπε να έχω παίξει μπουνιές με πολλούς ων που την φλερτάρουν κ πολλές φορές χωρίς διακριτικότητα οπότε ακόμα έχω εικόνα κ θα στο ξαναπώ ΜΗΝ ΚΟΙΤΆΣ ΤΑ ΦΒ Κ ΤΑ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΆ ΠΟΥ ΒΛΈΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΌΝΑ Κ ΤΑ ΜΆΤΙΑ άντε για να γελάσουμε και λίγο εγώ κάνω μπάνιο πολλές φορές κ χειμώνα κ ασχολούμαι με ράφτινγκ φέτος τέλη Απριλίου αρχές μαϊου είμαι στην θάλασσα κ βουτάω λίγο πιο πέρα 2 κοπέλες 25-27 γνωστές σχετικά μιας κ είμαστε κλειστή κοινωνία εδώ βλέπω την μια ξαπλώνει κ βρέχει με ένα μπουκαλάκι νερό τα πόδια της κάνω μπάνιο περνώ τον κολλητό μου κ πάμε για καφέ αυτός έχει φεις ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ κ τέτοια κ μου λέει ρε "Μ....κα οι εκείνη η συντοπιτησα σου που μου αρέσει κοίτα τι ανέβασε σήμερα κ με αρωστησε" κοιτάω κ βλέπω την φωτό είχε τα πόδια της βρεγμένα θέα τη. Θάλασσα κ έγραφε "δροσερό το νερό κ σήμερα" κ από κάτω ένα κάρο όργια κ έγραφαν ποτέ θες να πάμε για μπάνιο παρέα ....

Αυτό είναι τα σοσιαλ....
Σοκ πακ να έχεις κ φουλ γράμμωση αν δεν ξέρεις τι να πεις η δεν είσαι ο εαυτός σου δεν κάνεις τίποτα
༺ Argonautis ༻ ༺ Argonautis ༻ 27.10.2019 | 22:05
μα αν φλερταρεις και δεν σε φλερταρει καποια πισω και αυτο γίνεται συνεχεια και συνεχεια δεν θα απορήσεις οτι κατι παει λαθος με εσενα, ενω βλεπεις αλλοι να μην εχουν το ιδιο προβλημα? Οποτε σε κανει να αναρωτιέσαι μα τι εχω και δεν ανταποκρινεται καμια? ετσι πέφτει και η αυτοπεποιθηση!

το ξερω οτι τα σοσιαλ ειναι για τα ματια, αλλα αυτο δεν αναιρει οτι οι πιο ομορφες εχουν επιλογες... απλα θα ασχοληθουν με αυτον που θα της στειλει το πιο φυσιολογικο μηνυμα και οχι με αυτος που θα γραφει "ΙΑΣΟ ΚΟΚΛΑ, ΜΙ ΑΡΕΣΙΣ ΠΛΥ"! οπως θα γινοταν και απο κοντα δηλαδη... θα ασχοληθει με αυτον που θα πλησιασει ευγενικα και οχι με αυτον που θα της πεταξει γεια σου μωρακι!

Συμφωνω εννοείται οτι αν δεν ξερεις τι να πεις, το χανεις το παιχνιδι, αλλα το προβλημα ειναι μεχρι να φτασεις εκει... πριν! που κρίνεσαι μονο απο την εμφανιση!
Melody Melody 27.10.2019 | 19:08
Εγώ θα αναζητούσα κάποιον καλύτερο από εμένα για να τον θαυμάζω και με το παράδειγμά του να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.

Αν ο άλλος δεν σου αρέσει για τον χ λόγο πως θα κάνεις σχέση μαζί του;
༺ Argonautis ༻ ༺ Argonautis ༻ 27.10.2019 | 21:04
Melody καταρχας εδω το συγκεκριμένο συστημα λειτουργει διαφορετικα αναμεσα στους αντρες και τις γυναικες! Απο εκει και περα δεν μιλαω εδω τοσο για προσωπικοτητα αλλα για την αρχικη εντύπωση της εμφάνισης! Την σχεση την κανεις ομως οχι με κριτήριο την εμφανιση αλλα και την προσωπικοτητα! Η πρωην μου ουτε σωμα καλο ειχε, ουτε καποια ιδιαιτερη ομορφια (αντικειμενικα), αλλα πχ μου αρεσαν τα ματια της και το χαμογελο της, ειχε και καλη προσωπικοτητα και την ηθελα! Το ιδιο και εγω, εμφανισιακά δεν ειχα πολλα να της προσφερω αλλα της άρεσε η δικια μου προσωπικοτητα!

Αλλα συμφωνω οτι καλυτερα να διαλέγεις καποιον που θα σε κανει καλυτερο ανθρωπο! Δεν εχει να κανει με την εμφανιση αυτο!
avatar maik_81 27.10.2019 | 21:51
Μελοντι είπες μια μεγάλη αλήθεια
Αν η γυναίκα δεν θαυμάζει τον άντρα της έχει φύγει κ ψάχνει άλλα....
Κ ο θαυμασμός δεν είναι για την εμφάνιση
Melody Melody 27.10.2019 | 19:21
Μπράβο maik_81 για τις συμβουλές.
avatar maik_81 27.10.2019 | 21:32
Μελοντι ευχαριστώ αλλά δεν νομίζω ότι κάνω κάτι απλά γνώμη εκφέρω που καλιστα μπορεί να είναι λάθος κ να είμαι η περίπτωση
Melody Melody 27.10.2019 | 21:34
Όσον αφορά την εμφάνιση κατάλαβα ότι προτιμάς αυτές που για σένα είναι μέτριες γιατί θεωρείς ότι η άφταστη που θα σου αρέσει και θα σε ελκύει ( άρα και όμορφη για σένα) είναι μη προσεγγίσιμη. Με αυτή την άποψη διαφωνώ.
༺ Argonautis ༻ ༺ Argonautis ༻ 27.10.2019 | 22:10
Οχι Melody και η μετρια θα με ελκυει... οχι μονο η ομορφη! Η ομορφη εχει ενα γενικο συνολο καλο που την κανει πολυ ομορφη οποτε και αφταστη για εμενα! η μετρια θα εχει καποια χαρακτηριστηκα που θα μου αρεσουν αλλα αντικειμενικα αλλοι μπορει να μείνουν μονο στα κακα! Δηλαδη στις μετριες και στους μετριους εμφανισιακα γίνεται υποκειμενικη η αποψη του καθενα σύμφωνα με τα γουστα του!
Melody Melody 27.10.2019 | 22:15
༺ Argonautis ༻ πρέπει να σκεφτείς γιατί δεν σε φλερτάρουν πίσω...
π.χ είσαι υπερβολικά ντροπαλός στο φλερτ;
Ούσα της παραδοσιακής σχολής δεν είμαι υπερ του φλερτ μέσω σόσιαλ.
༺ Argonautis ༻ ༺ Argonautis ༻ 27.10.2019 | 22:20
ναι ειμαι αλλα δεν φαίνεται αυτο στην αρχη πριν καν σε κοιτάξει κάποια...
avatar maik_81 27.10.2019 | 22:37
Αργοναύτης οι γυναίκες είναι σαν τα λαγωνικα
Την έλλειψη αυτοπεποίθησης την ντροπαλότητα κ πολλά άλλα τα μυρίζονται από μακριά γι'αυτό κ σου λέω αν βασιζεις την αυτοπεποίθηση στην επιτυχία του πόσες ρίχνεις την έκατσες
༺ Argonautis ༻ ༺ Argonautis ༻ 27.10.2019 | 23:14
συγνωμη αλλα ρεαλιστικα αυτο πως γινεται...? που ξερει καποια αν εγω που καθομαι σε μια καφετερια απεναντι της και μιλαω και περναω καλα με τον κολλητο μου αν εχω αυτοπεποιθηση ή οχι, αν ντρεπομαι ή οχι?
Ισα ισα καποιες απο τις κοπελες που βγηκα ραντεβου στο παρελθον (και αυτη που ειχα σχεση) οταν καποια στιγμη ανεφερα οτι ειμαι ντροπαλος, ξαφνιαστηκαν και οταν τις ρωτησα γιατι, μου ειπαν οτι δεν μου φαινοταν!
Οποτε ποσο μαλλον μεσα σε ενα μαγαζι, στον δρομο κλπ....
avatar maik_81 28.10.2019 | 01:21
το πως γινετε δεν το ξερω ομως οι γυναικες την ανασφαλια την ελειψη αυτοπεποιθησης την λιγουριαση τηνα αγαμια τα μοιριζονται απο χιλιομετρα
κ εννοητε οτι πας ακλαφτος
αυτο μπορει να στο επιβεβαιωσουν ολες οι κοπελες εδω
αν κ αμφιβαλω οτι θα ξερουν κ αυτες να σου πουν πως γινετε
ισως εχουν εμφυτο ρανταρ
༺ Argonautis ༻ ༺ Argonautis ༻ 28.10.2019 | 01:52
συγνωμη αλλα αδυνατω να πιστεψω οτι μπορει καποια να καταλαβει 10 μακριά μου χωρις καν να εχουμε ανταλλαξει 1 βλεμμα το αν ειμαι ντροπαλός, εχω έλλειψη αυτοπεποιθησης κλπ... εδω σου λεω ουτε στο μισο μετρο δεν το καταλαβαν και επρεπε να τους το πω εγω οτι ειμαι ντροπαλος... και ρεαλιστικα να το δεις δεν γίνεται! αν ειναι να τις εκπαιδευσουμε και στην τηλεπάθεια!
Αλλο αν εννοεις αυτο που λεει η Ανια οτι οταν πια ξεκινήσει η γνωριμια, καταλαβαινουν την αυρα και την αυτοπεποιθηση του αλλου, ναι εκει συμφωνώ... αλλο το ενα αλλο το αλλο ομως!
Melody Melody 27.10.2019 | 22:20
Διαφωνώ κάπως σε μερικά που λες και έχω καταμπερδευτεί με τα σχόλια.
Καλό βράδυ σε όλους!
Melody Melody 27.10.2019 | 22:22
Υ.Γ έχω να πω τόσα πολλά... αλλά μάλλον έχω πωρωθεί
༺ Argonautis ༻ ༺ Argonautis ༻ 27.10.2019 | 22:32
χαχαχαχα δεν ξερω που μπερδευτηκες αλλα οκ!
καλο βραδυ!
avatar maik_81 27.10.2019 | 23:09
Με τι πωρωθει?
avatar maik_81 27.10.2019 | 23:09
Με τι πωρωθει?
avatar maik_81 27.10.2019 | 23:09
Με τι πωρωθει?
Melody Melody 27.10.2019 | 22:45
༺ Argonautis ༻ νομίζω ότι απάντησα σε σχόλια που δεν απευθύνονταν σε μένα
༺ Argonautis ༻ ༺ Argonautis ༻ 27.10.2019 | 23:17
οχι melody δεν απαντησες καπου ακυρα...
Melody Melody 27.10.2019 | 22:45
༺ Argonautis ༻ νομίζω ότι απάντησα σε σχόλια που δεν απευθύνονταν σε μένα
Melody Melody 27.10.2019 | 23:13
Πωρώθηκα με την συζήτηση.
Έχω απαντήσει εκατό φορές.
Πάντως το φυσιολογικό δεν είναι να κάνεις τόση ανάλυση αλλά να προσεγγίζεις όσους σου αρέσουν και σε ιντριγκαρουν έστω και σαν εικόνα ασχέτως πόσο μέτριους ή σκέτους τους βρίσκετε εμφανισιακά! Επειδή δεν με τρελαίνει το φλερτ από social θα πω ότι από κοντά δεν είναι μόνο τα φυσικά χαρακτηριστικά αλλά και η αυρα του άλλου, ο τρόπος που στέκεται, αυτά που φοράει κτλ τα οποία παίζουν ρόλο στο να τραβήξουν την προσοχή.

Υ. Γ. Και ναι, οι απελπισμένοι απωθούν και τρόπον τινά φαίνεται και προσβλητικό να ότι πας στις λιγότερο ωραίες. Πας σε όποιον βρίσκεις πραγματικά ελκυστικό.

Υ. Γ.1 Πολλοί όντως πάνε σε όσες βρίσκουν νόστιμες μεν αλλά όχι τόσο ώστε να κολλήσουν άλλοι και να νιώσουν ασφαλείς. Δεν τους λυπάμαι όταν με αυτή την λογική τρώνε τα μούτρα τους ή τελικά αυτό που έβλεπαν στα χαρτιά δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
avatar maik_81 28.10.2019 | 01:22
οι σωστες συζητησεις παντα σε κρατανε εχουν ουσια κ σημασια
avatar maik_81 28.10.2019 | 01:25
Ατέρμονη Ανία
συμφωνω κ επαυξανω
༺ Argonautis ༻ ༺ Argonautis ༻ 28.10.2019 | 01:51
Πλακα μου κανει βρε Ανια? εμφανισιακα μπορει να με ελκύουν 10 κοπελες μεσα στο μαγαζι, θα παω σε ολες? που στην τελικη θα ειναι και οι πιο ομορφες του μαγαζιου, σιγουρα θα υπαρχουν και πιο όμορφοι απο εμενα εκει μεσα και το πιο πιθανο να εχουν κανει ηδη κινηση σε αυτες!
Και δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο προσβλητικο... νομιζω ο καθενας θα στοχεύσει μεχρι εκει που τον παίρνει (αναλογα την εμφανιση και την αυτοπεποιθηση του) και εκει που εχει περισσοτερες πιθανοτητες να πετυχει! δηλαδη εγω που τελειωσα μολις μηχανικός μπορω να παω να πιασω δουλεια κατευθειαν στην ΝΑΣΑ για μηχανικός πυραύλων? οχι... οποτε για ποιο λογο να παω κατευθείαν σε καποια που συνηθως οσο πιο ομορφη ειναι τοσο πιο μεγαλη η δυσκολία της επιτυχιας και για ποιο λογο να γυρισει να κοιταξει εμενα ενω θα υπαρχουν 15 αντρες ομορφοτεροι... ναι σιγουρα θα μετρησει ο τροπος που θα προσεγγισω και η αυρα μου, αλλα πρωτα εχω να περασω το "τεστ" της εμφανισης για να με γνωρισει... γιατι οπως και να το κανουμε αυτο το κακο υπαρχει στην Ελλαδα, που καποια απορρίπτει 10 αντρες ελπιζοντας οτι καποια στιγμη θα ερθει αυτος μεσα στο μαγαζι που εχει σταμπάρει... (και μετα έρχεται εδω και γραφει εξομολογηση οτι κανενας δεν την φλερταρει :P )
Οποτε εννοείται οτι θα κοιταξω στα δικα μου επιπεδα... και οποιος δεν μπορει απο κοντα δυστυχώς η μονη του επιλογη ειναι τα σοσιαλ!
Πραγματικά αργοναύτη σου εύχομαι πολύ σύντομα ν' αντιληφθείς ότι ο τρόπος σκέψης σου ψιλό - για μένα - είναι λογικοφανης αλλά όχι λογικός και να αυτοσαρκαστης πάνω σε αυτόν.

Α. Φυσικά και προσβάλλεις τους ανθρώπους. Από την ανάποδη το έκανα εγώ όταν νομιζα ότι είμαι κακάσχημη επειδή είχα δέκα κιλά παραπάνω. Νόμιζα ότι μόνο ένας απελπισμένος θα με κοίταζε (με σένα θα είχα πέσει μέσα εδώ που τα λέμε :Ρ) και γι αυτό φυσικά ήμουν αρνητική. Ανατρεχοντας μεταγενεστερα ξερω ότι υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις που τους αρεσα απλά, λιτά κι απέριττα γιατί ευτυχώς όλοι δεν είχαν τις δικές μας φοβίες. :)

Β. Δεν είσαι σε θέση αν μια κοπέλα θα προτιμούσε να της την πέσεις εσύ ή ο πιο ωραίος κολλητός σου. Δεν αρέσουν σε όλες όλοι βάσει ομορφιάς. Και πίστεψέ με έχω αρκετές πολύ ωραίες φίλες. Βέβαια, οι δικές μου δεν ασχολούνται με ακολουθους και τα σχετικά.

Γ. Λέω να προσεγγίσεις εκείνη από τις 10 που την βρίσκεις όντως όμορφη και ίσως τύχει να μιλήσετε και να δεις αν όντως σ' αρέσει και μετά την ομιλία σας. Μπορεί να κάτσει. Μπορεί όχι. Το να νομίζεις ότι μια "μέτρια" δεν έχει σχέση ή δεν της την έπεσαν ήδη δέκα πριν. Είναι δικό σου αυθαιρετο συμπέρασμα.

Δ. Τι σχέση έχουν τα απαιτουμενα μιας δουλειάς με την ερωτική χημεία; Είναι δύο πολύ ανόμοια πράγματα. Αν θες να το πας. Είσαι ένα άτομο που δεν έχει ρίξει ακόμη καμία δουλειά στο να καταλάβει τις γυναίκες και δεν είσαι κατάλληλος για καμια όσο νομίζεις ότι δίνεις και παίρνεις εμφάνιση και τι προσφέρεις σε αυτό το επίπεδο. Η εύνοια που έχεις όταν σε προσεγγίζουν οι άλλοι λόγω εμφάνισης είναι απλά να διαλέξεις το πιο ταιριαστό για σένα με λιγότερο κόπο κι όχι τι θα έλεγαν οι άλλοι ότι σου ταιριάζει. Όχι να πηγαίνεις μόνο εκεί που σε κοιτάνε.

Υ. Γ. Πάντως το μοναδικό συμπέρασμα είναι ότι πας σε εκείνες που φαινομενικά δεν θα σε πειράξει και τόσο το χι γιατί δεν είναι κάτι σπουδαίο εμφανισιακά. Η σπουδαιότητα δεν ειναι ζήτημα εμφάνισης και έχω δει ένα σωρό άτομα όμορφα μέσα έξω, αλλά για παράδειγμα δεν εχουν καμία σχέση με κοπελίτσες του gntm.
༺ Argonautis ༻ ༺ Argonautis ༻ 28.10.2019 | 16:38
Α. Καταρχας δεν ειμαι απελπισμένος! :P Ειπα οτι δεν ασχολουμαι με τις πιο ομορφες ουτε ομως και με τις πιο ασχημες... Δηλαδη εσυ μπορει να ειχες 10 κιλα παραπανω, αλλα αν μου άρεσε κατι πανω σου, ειτε τα ματια σου, χαμογελο σου κλπ θα σε πλησίαζα (σε ενα παράλληλο συμπαν που ο Αργοναυτης θα πλησίαζε απο κοντα γενικα :P ) Απο εκει και περα, νομιζω και εδω μεσα αλλα και εξω εχει αναφερθει πολλες φορες οτι "δεν βρισκω κοπελα/αγορι κλπ" και αυτο κυριως επειδη ο/η εξ εχουν υψηλα στανταρς! Εχουν υψηλα στανταρς χωρις να ειναι και οι ιδιοι εμφανισιακα τιποτα το ιδιαιτερο! Δεν δινουν καν ευκαιρια δηλαδη σε αλλους εκτος απο αυτον που εχουν σταμπαρει στο μαγαζι! Και εγω οταν ειχα παλιοτερα υψηλα στανταρς γελουσαν ολοι... Αν τα ειχα ακομα οχι 1, κανενα ραντεβου δεν θα ειχα βγει με καμια κοπελα στα 25 μου... τα κατεβασα και βρηκα μεχρι και σχεση! Προσωπικα δεν βλεπω συχνα ζευγαρια που εχουν μεγαλη διαφορα εμφανισης μεταξυ τους! Και αυτα που εχουν ειναι ειτε επειδη ο αντρας εχει πολυ ψηλη αυοπεποιθηση και κερδισε καποια πολυ ομορφη ετσι (το πιο συχνο) ειτε στην αντιθετη περιπτωση αν ο αντρας ειναι ο πιο ομορφος το κανει για να νιωθει ασφαλης με καποια πιο μετρια εμφανισιακα κοπελα!(μετα μετρανε και οι προσωπικοτητες εννοείται)

Β. Δεν το πολυ καταλαβα αυτο, αλλα θα σου θυμίσω οτι αρχικα -να ειμαστε ειλικρινείς δηλαδη- ολοι θα κοιταξουν εμφανιση... αντρες-γυναικες! Εσυ πιστευεις ειλικρινα, οτι οι φιλες σου κοιτανε μεσα σε ενα μαγαζι τους πιο μετριους (αντικειμενικα) εμφανισιακα αντρες και οχι τους πιο ωραιους? Θα εδιναν ευκαιρια σε καποιον που δεν του εχουν ριξει βλεμμα (επειδη ισως εχουν εστιασει στον πιο ομορφο του μαγαζιου) να γνωριστουν ωστε να δουν και την προσωπικοτητα του αλλου? Εγω νομιζω πως οχι... και λογικο γιατι αν ειναι αρκετα ομορφες οπως λες, πιο δυσκολα θα δωσουν ευκαιρια σε καποιον αγνωστο πιο μετριο εμφανισιακα αντρα!

Γ. Οχι, δεν ειπα οτι μια μετρια δεν θα εχει σχεση... αλλα ειναι λιγοτερες οι πιθανοτητες να εχει σχεση ή εχω λιγοτερο ανταγωνισμό σε σχεση με αν πλησίαζα (ειπα σε ενα παραλληλο συμπαν) μια πιο ομορφη! Και αυτο γιατι απο την στιγμη που μπηκαν τα σοσιαλ μιντια στην ζωη μας εχουν αλλαξει οι ισορροπία και οι πιο ομορφες εχουν συνηθως και τα περισσοτερα μηνυματα (ασε τα φολοου και τα likes εξω)!

Δ. Παρομοίωση χρησιμοποιησα εδω! Να στο πω αλλιως, σε μια πολυκατοικια δεν μπορω να παω κατευθειαν στο ρετιρε χωρις πρωτα να περασω απο το ισογειο και τους οροφους! Απο εκει και περα αυτα που λες ανοικουν στο 2ο σταδιο που ειναι η γνωριμια, το πως θα μιλησεις, με τι αυτοπεποιθηση κλπ Ναι εννοειται απο την στιγμη που εχεις τοσες επιλογες που σε πλησιαζουν θα διαλεξεις τον πιο ταιριαστο και συνηθως ειναι υποκειμενα τα κριτηρια σε καθε ατομο, αλλα ΠΡΙΝ ξεκινησει η γνωριμια απο την στιγμη που η εμφανιση ειναι το αρχικο κριτηριο για πιο λογο καποια πολυ ομορφη να "δεχτει" να γνωρισει καποιον αντικειμενικα μετριο? εκτος αν πέσει στην περιπτωση που κατι της αρεσει πολυ σε αυτον! Πρακτικα ομως στην καθημερινοτητα δεν το εχω δει αυτο πουενα...

υ.γ. Η σπουδαιοτητα ανηκει στο συνολο της προσωπικοτητας και της ομορφιας και μονο αν το 1 ειναι πολυ ισχυρο, παραβλέπεται εντελως το δευτερο! Το συμπερασμα ειναι οτι παω εκει που εχω περισσοτερες πιθανοτητες να πετυχω... Για να παω στις πιο ομορφες πρεπει να εχω βελτιωσει πολυ την προσωπικοτητα ωστε να υπερισχυσει της εμφανισης! Και εννοειται να εχω φαει και τις "σφαλιαρες" μου με τις πιο μετριες κοπελες ωστε να εχω αποκτησει και εμπειρια!
Α. Ποιος είπε ότι ήμουν άσχημη; Απλά πίστευα ότι αρκετοί θεωρούσαν ότι θα μου έκαναν χάρη αν με προσέγγιζαν επειδή ήμουν σχετικά γεματουλα. :) Δηλαδή κι εγώ σαν κορίτσι θα ήθελα να με πλησιάζουν αυτοί που τους αρέσω κι όχι που θεωρουν ότι μ έχουν. Αντίστοιχα αν ήθελα κάποιον τον πλησιαζα χωρίς να αναλύω όπως εσύ. Τωρα για τα στάνταρς που λες... Εγώ λέω ότι καλό είναι να κοιτάς τι σε έλκει και όχι τι θα έπρεπε να σε έλκει.

Β. Δεν είπα ότι δεν έχεις ματια. Απλά το ποιον βρίσκει νόστιμο η μία και η άλλη μπορεί να μην είναι αυτό που εσύ περίμενες. Απλό είναι.
Όσο για τον όμορφο, αν δεν έχει κάτι να πει πέρα από ένα ή δύο αποτυχημένα ραντεβού δεν θα παίξουν κάτι παραπάνω. Οι τύποι που φαίνονται διασκεδαστικοι είναι ελκυστικοτατοι για πολλά κορίτσια. Είναι ωραίο να σε κάνει ο άλλος να γελάσεις.

Γ. Διαφωνώ. Πολλοί στα 20κατι ήθελαν μια κοπέλα αν το πάμε βάσει δικής σου λογικής σχετικά μέτρια για να νιώθουν και ασφάλεια όταν δεν θα πάει με άλλον κτλ. Ενώ με την ωραία που θα γυρνάνε κεφάλια μπορεί να φοβόντουσαν. :) Άρα; Έχουμε πει, κοιτάς ποια σ αρέσει και αν δεις ότι σου δίνει το πράσινο πλησιάζεις. Αν ήμουν άντρας έτσι θα λειτουργούσα. Και σαν κοπέλα δηλαδή το έχω κάνει αλλά θα μου πεις έχω προβάδισμα.

Δ. Όταν είσαι όμορφη αν δεν εγκλωβιστεις στην ματαιοδοξία σου, μια χαρά απομυθοποιεις την εμφάνιση την οποία ευχές να έχεις. Όπως εσύ κοιτάς ένα βλέμμα κι ένα χαμόγελο που σου λέει κάτι το κάνουν κι οι άλλοι. Το να σε συγκινεί ένα βλέμμα ας πούμε δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οπότε το ότι εσύ θα πεις γιατί αυτός έχει αυτή την κούκλα κι ας μην είναι τόσο όμορφος κι ούτε έχει καν αμάξι, μπορεί να συμβαίνει επειδή ένιωσαν μια σύνδεση. Ξέρεις τι είναι να νιώθεις μια σύνδεση; Είναι απίστευτο και δεν έχει σχέση με τις πιθανότητες γιατί πάντα είναι λίγες για κάτι τόσο όμορφο. Αλλά αν σκέφτεσαι έτσι, παίζει να περάσει δίπλα σου αυτή που μπορεί να σου αγγίξει την καρδιά κι εσύ την δικιά της και με τόσες ανασφάλειες να μην την δεις.

Υ. Γ. Επειδή είπες ότι κοιτάμε την εμφάνιση:Εγώ το κάνω πρώτη και καλύτερη, κοιτάω όσους μ αρέσουν κι όχι όσους εσύ θεωρείς ότι είναι στο δικό μου ταργκετ γκρουπ ή ότι εγώ είμαι στο δικό τους. Δεν έχει σημασία. Μπορεί να έχω απόκριση ή να φάω τα μούτρα μου και δεν με πειράζει. Σημασία έχει όταν θα με αγκαλιάζει εκείνος που νιώθουμε αμοιβαία όμορφα συναισθήματα και είμαστε "καθαροί" απέναντι ο ένας στον άλλον. Κι αν δεν κάτσει. Τουλάχιστον δεν θα χαλιέμαι για κάποιους που θεώρησα ασφαλείς επιλογές. Σκέψου το και κάτσε να εξελίξεις την προσωπικότητα όχι για τα γκομενακια αλλά για τον εαυτό σου. Άποψη μου;)
༺ Argonautis ༻ ༺ Argonautis ༻ 29.10.2019 | 11:13
Θα σου απαντήσω το απόγευμα γιατι τωρα ειμαι στην σχολη μου
༺ Argonautis ༻ ༺ Argonautis ༻ 29.10.2019 | 18:27
Λοιποον: Καταρχας Ανια να σου πω οτι αυτα που σου λεω, δεν ειναι μονο απο προσωπική εμπειρία αλλα και πραγματα που εχω συλλέξει και μου εχουν πει και άλλοι ανδρες κατά καιρούς! Ουτε ειναι αποκλειστικά προσωπικες μου επιθυμίες πχ για ποιο λογο ασχολούμαι με τις πιο μετριες (το κανουν κι αλλοι εννοείται)... μην ξεχναμε ειμαι και ναυτικος και οσο να 'ναι μια ομορφη κοπελα ακομα και να καταφερω να ειμαι μαζι της, δυσκολα μπορω να την κρατησω οσο θα λειπω... (και οχι δεν θα μετρήσει η προσωπικοτητα τοσο σε μηνες απουσίας, υπαρχουν και οι ορμες στον άνθρωπο δεν μπορεί να αντισταθεί σε καποια καλη περίπτωση που οσο πιο ομορφη ειναι καποια τοσο περισσότεροι οι πειρασμοί)

Φευγω απο την παρενθεση αυτη
Α Δεν ειπα οτι οι πιο μετριες που πλησιαζω δεν μου αρεσουν κιόλας! Προφανως μου αρεσουν, οχι οσο θα μου αρεσε μια αντικειμενικα πιο ομορφη αλλα σιγουρα για να ασχοληθω θα με έλκυε... Απο εκει και περα το αν θα προχωρησω θα μετρησει και ο χαρακτηρας! Δηλαδη αν σε ενα μαγαζι, μου αρεσαν 2 κοπελες, μια πολυ ομορφη και μια πιο μετρια, προφανως θα πήγαινα (σε ενα συμπαν που θα πλησιαζα απο κοντα) στην πιο μετρια (εφοσον θα μου αρεσε επαναλαμβανω) για του λογους που ανεφερα... Και περισσοτερες πιθανοτητες εχω, και λιγοτερες ωστε να κομπλαρω (γιατι οσο να 'ναι αν δεν εισαι εμπειρος, κομπλαρεις σε κατι πολυ ομορφο και ισως το ξερεις εσυ που εισαι απο τις λιγες κοπελες που εχουν πλησιάσει πρώτες) και λιγοτερο ανταγωνισμό κλπ

Β και Γ μαζι: Ναι εννοείται εχει η καθε μια υποκειμενικη αποψη για το ποιος την ελκυει στο μαγαζι, αλλα σε κατι αντικειμενικα ομορφο δεν μπορεις να πεις δεν μου κανει! μπορει να αρνηθει καποια οτι ο Ρουβας ειναι ομορφος? ο Κλουνεϊ? δεν νομιζω! Ενας κολλητος μου πχ ειναι αρκετα εμφανίσιμο παιδι, δεν εχει τυχει να βγουμε σε μαγαζι και να μην τον προσέξει κάποια! απο την αλλη εγω δεν θυμάμαι καν την τελευταια φορα που κοζαρε καποια εμενα :P με λιγα λογια το αντικειμενικα ομορφο τραβαει! Και αν υποθεσουμε οτι και εγω και ο κολλητος ειχαμε τις ιδιες ακριβως δεξιοτητες στο φλερτ και στο λεγιν (αυτος εννοείται εχει πολυ καλυτερο και εγω αντιθετα εχω το χιουμορ) και πηγαιναμε να πλησιασουμε τις ιδιες κοπελες, προφανως ο φιλος μου θα ειχε μεγαλυτερη επιτυχια! Οποτε αν αυτο συμβαινει και στις γυναικες, θα παω σε αυτην (την πιο μετρια) που μου αρεσει γιατι πολυ απλα εχω τις περισσοτερες πιθανοτητες (αφου θα εχω τον μικροτερο ανταγωνισμο)
Απο εκει και περα στα 20κατι οι αντρες συνηθως αλλα και οι γυναικες κοιτανε κυριως το πιο ομορφο! Αυτο ειναι ντεφακτο γιατι λιγοι αντρες βλεπουν τοσο σοβαρα τις σχεσεις σε αυτη την ηλικια! Οποτε κλαιν αν θα φανε το κερατο γιατι το πιο πιθανο ειναι να το εχουν ριξει αυτοι πρωτα με κατι πιο ομορφο που μπορει να τους ετυχε... ξερεις πολυ καλα οτι σε αυτη την ηλικια οι περισσοτεροι σκεφτονται με το κατω κεφαλι και οι γυναικες πιο απελευθερωμενες! Οι λιγοι ομως που δεν σκεφτονται ετσι θα ασχοληθουν οντως με τις πιο μετριες -και γι αυτο που ειπες -αλλα και για τον λιγοτερο ανταγωνισμο! Οπως και να το κανουμε εδω εχουμε κατι που βλεπουμε και στην αγρια ζωη με τα λονταρια, η μαχη των αρσενικων για το ποιος θα παρει την "νυφη"! Αυτο θελουν να περασουν και κατι τυποι οπως οι men of style κλπ για να γινεις Α male αλλα δεν ειναι αυτη η λυση! Θα μου πεις πετυχαινει? Γ@μ@νε οι πελατες? ναι, αλλα αυτο διογκώνει το προβλημα του φλερτ αλλα τελος παντων!

Δ αυτο ειναι πολυ ρομαντικο που λες και οντως ετσι θα επρεπε να ειναι, αλλα στην πραγματικοτητα ποσες ομορφες δεν ειναι εγκλωβισμενες στην ματαιοδοξία τους? Ακριβως... ελαχιστες! Θα κατσω να ψαξω αυτες τις λιγες ή θα ασχοληθω κατευθειαν με πιο προσβασιμες (που σιγουρα καποιες θα εχουν τουπε αλλα πιστευω οτι ειναι λιγοτερες)? που εχω περισσοτερες πιθανοτητες? γιατι για να βρω την πρωτη κατηγορια θα φαω ολη μου την ζωη κατι που στα 25 μου ηδη εχω αργησει να εχω και αρκετες εμπειριες οπως αλλοι και θα συνεχισω αν εχω ως ταργκετ γκρουπ τις πιο ομορφες! (ποσο μαλλον και εγω προσωπικά που ειμαι και ναυτικος)

Υ.Γ. Μα αυτο λεω, να κοιταξεις ναι μεν αυτους/αυτες που σου αρεσουν αλλα πρεπει να εχεις και ενα οριο υπο ποια εννοια? Οτι αναλογα τις εμπειριες σου (γιατι μεσα απο αυτες μαθαινεις) αναλογα την προσωπικοτητα σου, το λεγειν σου και την εμφανιση που εχεις, θα στοχευσεις και στο καταλληλο γκρουπ αλλα σε ατομα εννοείται που σου αρεσουν! πχ πολλοι αντρες θα ηθελαν να ειχαν μοντελα διπλα τους... ειναι εφικτο αυτο? οχι προφανως...
γιατι άλλος μπορει ναι μεν να ειναι πολυ ομορφος σχεδον μοντελο αλλα να μην στροφαρει (εχω γνωστο τέτοιον), αλλος μπορει να εχει πιο μετρια εμφανιση αλλα να εχει λεγειν και αυτοπεποιθηση! Αλλος να ειναι ακομα λιγοτερο ομορφος αλλα να εχει ΟΟΟΛΑΑ τα υπολοιπα κλπ! Δεν μπορουν ολοι ομως να στοχευσουν στο ιδιο γκρουπ, δηλαδη στις ομορφες του μαγαζιου! Ειναι δυσκολο λιγο να το καταλάβετε αυτο απο την μερια ενος αντρα, αλλα την επομενη φορα που θα βγειτε για καφε με τις ομορφες φιλες σου, σκεψου οτι οι αντρες γυρω σας ναι μεν μπορει να σας θεωρουν τις πιο ομορφες και μερικοι να ερθουν που ειναι και πιο καλοι στο παιχνιδι, αλλα ολοι οι υπολοιποι θα προτιμούσαν να σας στειλουν απο το σοσιαλ μ ή μερικοι θα πουν κατι που ειναι πολυ συχνη φραση "βλεπεις αλλα δεν αγγιζεις"... και μετα να ασχοληθουν με πιο προσβασιμες για αυτους!
Melody Melody 27.10.2019 | 14:50
Νομίζω ότι δεν πρέπει να βλέπεις τις γυναίκες σαν εξωγήινες γιατί έτσι "μπλοκάρεις". Σκέψου ότι άντρες και γυναίκες είμαστε άνθρωποι με τις ίδιες σκέψεις, ανάγκες και αναζητήσεις.
avatar vasilis1998 27.10.2019 | 18:19
Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα σχόλιά σας και για το χρόνο που διαθέσατε από τη καθημερινότητά σας . Σέβομαι και διαβάζω όλες τις απόψεις που καταθέσατε για το θέμα μου , αλλά έχω ως άποψη γενικά για κάθε ζήτημα ότι πρέπει να παίρνεις τα ουσιώδη κατ' εσένα στοιχεία και να κάνεις μία δημιουργική σύνθεση των απόψεων . Αρχικά , θα ήθελα να πω ότι συμφωνώ σε πολλά σημεία με το παιδί που λέγεται Αργοναύτη και σε αρκετά σημεία με τον maik . Τη θέση της Αριάδνης δεν την έχω αντιληφθεί πλήρως . Όσα λέει το παιδί που λέγεται Αργοναύτης ανταποκρίνονται σε ένα μέρος τουλάχιστον της τωρινής μετεφηβικής πραγματικότητας , όπως τα κριτήρια ομορφιάς , οι κλίμακες ομορφιάς ( 1-10 ) . Συμφωνώ με το maik στο σημείο ότι εσύ ορίζεις τον εαυτό σου αλλά να μην ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος βρίσκεται μέσα σε κοινωνίες , οπότε ο συσχετισμός με τον οποιονδήποτε άλλο είναι μοιραίος . Ως ένα σημείο δηλαδή ετεροκαθορίζεσαι έμμεσα . Όταν είδα το παιδί που λέγεται Αργοναύτης να αναφέρει τον Κοντοπίδη , έριξα ένα μεγάλο χαμόγελο . Ένας από τους πιο έξυπνους κωμικούς στο youtube και για μένα προσωπικά ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα . Με τη σειρά άνδρας μόνος , που την έχω λιώσει , δείχνει και μία όψη των γυναικών , την τάση τους να υποβαθμίζουν ακραία όποιον δεν τις ενδιαφέρει ή όποιον θεωρούν κατώτερο ( π.χ. λόγω πνευματικού επιπέδου ) αντί να πουν απλώς ότι δεν ενδιαφέρονται .
avatar maik_81 27.10.2019 | 21:40
Παιδιά για να το πούμε κ λίγο χιουμοριστικά
Αν σας πάρω από το χεράκι κ σας πω πάμε να σας μάθω κολύμπι θα κάνετε ένα μήνα να μάθετε να επιπλεετε κ δεν ξέρω πόσο για να κολυμπάτε
Αν όμως σα πετάξω από την βάρκα κ φωνάξω καρχαρίες όχι μόνο θα κολυμπήσετε αλλά θα παραστήσετε κ το Ιησού από το τρέξιμο
Έτσι είναι κ η ζωή η πατάς κάτω κ λες αυτός είμαι κ πατάω γερά η το πάς λαού λαού κ τη βγάζεις πέρα με ότι σου φέρει (αν θέλετε έχω παράδειγμα κ με πυτογυρα αλλά φοβάμαι ότι θα χαλάσω δίαιτες αν το πω χαχαχαχαχαχαχαα)
music soul music soul 27.10.2019 | 23:43
Έχεις σκεφτεί ότι το ίδιο μπορεί να σκέφτονται και οι γυναίκες για κάποιους από εσάς; Δεν λέω όλους γιατί δεν πιστεύω στο τσουβαλιασμα, ούτε στις γενικεύσεις.
Προηγούμενα 1 Επόμενα
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή