ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2019 | 12:57

Ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας.

Ωραία η εμφάνιση δεν λέω. Αλλά αν ερωτευτείς την προσωπικότητα και την ψυχή του άλλου το συναισθημά δεν συγκρίνεται. Για αυτό προσωπικά προτιμώ να επενδύσω σε πράγματα που με βελτιώνουν σαν άνθρωπο πάρα να παλεύω μέρα νύχτα να διατηρήσω ένα όμορφο εξωτερικό περίβλημα. Και το ίδιο πράγμα ψάχνω.
11
 
 
 
 
σχόλια
Όλα αποτελούν στοιχεία της προσωπικότητάς του άλλου, ακόμα και η εμφάνιση μην τα διαχωρίσεις. Το θέμα είναι σε ποιο στοιχείο δίνεις περισσότερη βαρύτητα ο καθένας. Αυτό είναι διαφορετικό για τον καθένα.
Το να καταφέρει κάποιος να κεντρίσει το ενδιαφέρον σου πνευματικά και ψυχικά είναι θεμιτό και πραγματικά υπέροχο. Όμως το να φροντίζεις τον εαυτό σου, σε λογικά για την εποχή επίπεδα, είναι επίσης αρεστό. Μια προσεγμένη εμφάνιση, ένα ωραίο ντύσιμο και σωστή υγιεινή νομίζω είναι κάτι που θα βοηθήσει κι εσένα ψυχολογικά αλλά και πνευματικά . Θεωρώ όμως εξίσου σημαντικό η ενασχόληση με ένα άθλημα . Θα σε κάνει να κατανοήσεις την συνύπαρξη της καλλιέργειας του σώματος και ταυτόχρονα του πνεύματος και της ψυχής.
Καλύτερα ωραίος/α και με καταπληκτικό εσωτερικό κόσμο, παρά άσχημος/η με μέτρια βαρετή προσωπικότητα.[παιδιά ξυπνήστε, δεν είναι ή το ένα ή το άλλο. Εκτός αν έχετε κριτήριο το instagram κι έχετε διαστρεβλωμένη αντίληψη της πραγματικότητας για την εξωτερική εμφάνιση -γιατί για το άλλο δεν το συζητώ ότι έχετε διαστρεβλωμένη εικόνα, είναι αδιαμφισβήτητο!]
Εγώ δεν καταλαβαίνω πως η ενασχόληση με την αυτοβελτιωση σου εμποδίζει τη φροντίδα της εξωτερικής εμφάνισης! Γενικά συχνά αντιμετωπιζονται ως αλληλοαποκλειομενα αυτά τα δύο και δεν καταλαβαίνω το γιατί! Μπορεί κανείς να φροντίζει να είναι όμορφος και χωρίς να γίνεται επιφανειακός και εμμονικος με την εμφάνιση του!Από εκεί και πέρα συμφωνώ ότι το ζητούμενο πρέπει να είναι να ερωτευτεί κανείς την προσωπικότητα του άλλου. Οι χαρακτήρες στο ανθρώπων θα τους βοηθήσουν να περνάνε καλά μαζί και να είναι ευτυχισμένοι και όχι η εμφάνιση τους. Δεν μπορούμε όμως να την απομυθοποιουμε πλήρως και να παραβλεπουμε της σημασία της ειδικά στο κομμάτι της σεξουαλικης έλξης.
Γίνεται επειδή όσοι δεν έχουν ούτε εμφάνιση, ούτε προσωπικότητα, πετιώνται ωσάν πορδοβουλώματα σαν τις κομπλεξικές μσ´νρς στις παιδικές χαρές να υπερθεματίσουν για φανταστικά κατορθώματα...Έχεις δει κανέναν όμορφο/η να χτυπιέται να μας πει "ναι αλλά είμαι καλός/ή και με χαρακτήρα"; Θεωρείται ψιλοδεδομένο μια στάνταρτ καλοσύνη/χαρακτήρας.Πρέπει κανείς πραγματικά να κάνει την υπέρβαση για να ξεχωρίσει. Ε, οι περισσότερπι μέτριοι στην εμφάνιση δεν ξεχωρίζουν ούτε σε αυτό. Απλώς παρηγοριούνται.
Γενικά θεωρώ πολύ καλό να επισημαίνουμε την αξία ενός καλού χαρακτήρα και μιας ωραίας προσωπικότητας! Όταν όμως αυτή αντιπαραβαλλεται προς την αξία της ομορφιάς - ή ορθοτερα αυτής που θα έπρεπε να έχει - τότε είναι απλώς μια προσπάθεια ανακούφισης της ανασφάλειας! Παρηγοριά στον άρρωστο!Δεν λέω ότι αυτό κάνει και η εξομολογουμενη, απλώς ότι συνήθως αυτό συμβαίνει!
όταν αγαπάς και σε αγαπούν με κριτήρια πνευματικά ανώτερα τοτε έπιασες λαχείο ............................ όταν η αγάπη έχει αυτό σα κριτήριο ειναι εγγύηση όλα ..........
Ξέρεις κάτι; ωραία όλα αυτά που γράφεις, εκ πείρας όμως θα σου πω το εξής: όταν η εμφάνιση είναι αρεστή, τα τυχόν ελαττώματα του χαρακτήρα και τα μειονεκτήματα του άλλου παραβλέπονται εύκολα, ενώ όταν όλα είναι τέλεια αλλά η εμφάνιση όχι απολύτως αρεστή (όχι κατ' ανάγκην απαίσια), επικρατεί το τελευταίο κριτήριο και μόνο και ο άλλος απορρίπτεται.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ