ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2019 | 00:00

Δύσκολο

Εδώ και 3 εβδομάδες είμαι άνεργη, δίχως κάποια προειδοποίηση ή κάποιο σημάδι που να μου έδειχνε ότι δεν το έχω με τη δουλειά... αντίθετα ήταν όλα τέλεια, μέχρι που ξύπνησα όταν μου στείλανε με sms την είδηση της απόλυσης μου. Δεν ένιωσα καθόλου άσχημα διότι όπως και μου είπε το αφεντικό η συνεργασία μας ήταν άψογη, απλά δεν θα συνεχιστεί λόγω περικοπών... Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ με τίποτα να βρώ μια καινούργια δουλειά τις 3 αυτές εβδομάδες και αναρωτιέμαι μην γίνουν μήνες... + Τη δουλειά απο την οποία με απολύσανε, την επέλεξα αφού είχα 4 προτάσεις εκείνη τη περίοδο... Και τώρα δεν έχω καμία και νιώθω μεγάλη ανασφάλεια για το μέλλον . Είμαι 24, και είναι πραγματικά δύσκολο το να βρείς δουλειά.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς η Παγκοσμιοποίηση έφερε και τον Εργασιακό Μεσαίωνα.Άσχημος ο τρόπος που βίωσες την απόλυση αλλά είναι κάτι που το συνηθίζουν οι Μεγάλες Πολυεθνικές.Μην απογοητεύεσαι ,κράτα επαφή με τον εργασιακό στίβο,κυνήγα τις (ημέρας καριέρας) ,και μην στέκεσαι στο αντικείμενο εργασίας που έκανες ή στον κλάδο που σπούδασες. Δυστυχώς η εύρεση εργασίας είναι δύσκολη...Και πάντα θετική σκέψη και αισιοδοξία όσο δύσκολο και αν είναι μέχρι να βρεθεί ή νέα εργασία.Εύχομαι πάντως να βρεθεί σύντομα ...
Μη χάνεις την ελπίδα σου. Στην εποχή της κρίσης που ζούμε δυστυχώς αυτά είναι συχνά. Εσύ συνέχισε να ψάχνεις και να είσαι σίγουρη ότι κάτι θα βρεις. Πες στο πρώην αφεντικό σου να σού δώσει και μια συστατική επιστολή. Θα σου χρειαστεί. Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου!!!
Κουράγιο κοπελιά είναι δυστυχώς μια άσχημη πραγματικότητα που καλώς ή κακώς όλοι την περνάμε ή θα την περάσουμε. Ο τρόπος βέβαια που έγινε αυτό ήταν το λιγότερο απάνθρωπος. Εσύ θα συνεχίσεις απο εδώ και πέρα να αναζητάς εργασία και θα είσαι αισιόδοξη. Παράλληλα μήπως να κοιτάξεις και τις άλλες προτάσεις που είχες απορρίψει στο παρελθόν, μήπως κάτσει τίποτα καλό; Για δες το.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ