ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2019 | 23:59

Βαρέθηκα να με προσβάλλουν

Είμαι 27 ετών και έχω βαρεθεί όλοι μου οι φίλοι και οι συγγενεις να με ρωτάνε πότε θα κάνω σχέση, πότε θα βρω κοπέλα , πότε θα παντρευτώ . κτλ κτλ.. Έλεος δηλαδή πια. Όταν τους λέω ότι είμαι μια χαρά μόνος μου , μου λένε πως μόνο με μια γυναίκα θα είμαι ευτυχισμένος. Συγνώμη παιδιά που θα σας το χαλάσω , αλλά έχω μάθει στην ζωή μου να είμαι ευτυχισμένος ,χαρούμενος και αισιόδοξος χωρίς να έχω ανάγκη κάποια γυναίκα ή κάποιον άλλον. Περνώ και μόνος μου καλά όπως λέει και το τραγούδι και δεν έχω ανάγκη καμία κοπέλα και καμία σχέση. Κάνω ότι θέλω , όποτε θέλω και αυτό μου δίνει χαρά. Πότε θα το καταλάβετε και θα σταματήσετε να με προσβάλλετε ; Αυτός είμαι στην τελική και σε όποιον αρέσω. Φίλοι σου λέει μετά που αντί να σε στηρίζουν σε περιμένουν στην γωνία. Τι να πω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπέρα στην παρέα... Λοιπόν . Μπράβο εξ που έχεις καταφέρει να περνάς και μόνος σου καλά και να μην έχεις ανάγκη κανέναν( λίγοι άνθρωποι το καταφέρνουν αυτό). Εφόσον περνάς καλά και είσαι ευτυχισμένος , εμάς μας περισσεύει. Όσο για τους φίλους σου και όλους τους υπόλοιπους γράψε τους και να τους λες να κοιτάνε την καμπούρα τους. Θα κάνεις ότι ευχαριστεί εσένα και δεν θα ακούς κανέναν άλλον. Θα προχωρήσεις σε σχέση και τα συναφή , μόνο όταν το θέλεις εσύ, όχι όταν σε πιέζουν οι άλλοι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ