ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.10.2019 | 20:54

Δε χρειάζονται αστείες δικαιολογίες...

Επικοινωνείς με κάποια από μακριά, έχετε γνωριστεί από σάιτ γνωριμιών. Δεν υπάρχει καμία υπόσχεση για κάτι, είναι τελείως χαλαρό, υπάρχουν σκέψεις για μετάβαση στον τόπο της τον άλλο μήνα, το ξέρει. Το Σάββατο ενημερώνει ότι θα βγει για ποτό. Όλα ΟΚ, μειώνει επικοινωνία Κυριακή, ακόμη περισσότερο Δευτέρα, την κόβει τελείως την Τρίτη. Της γράφω ότι έγινε αντιληπτό πως δε θέλει, όλα ΟΚ. Στέλνει μήνυμα Τετάρτη πρωί: ''Έχω πρόβλημα, θα επικοινωνήσω όταν νιώσω καλύτερα''. Αφού της απαντώ ότι ξέρω πως δεν πρόκειται να επικοινωνήσει πάλι, μέσες άκρες υπονοεί πως υπάρχει θέμα υγείας και εγώ δεν κατανοώ τον πόνο της. Το να μη θέλεις επιπλέον επικοινωνία για τον όποιο λόγο, είναι κατανοητό. Δε χρειάζεται να εξευτελίζεσαι προσπαθώντας να πείσεις τον άλλο ότι στερείται κατανόησης.
5
 
 
 
 
σχόλια
Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι δεν θέλει να φανεί κακή και χρησιμοποιεί τη δικαιολογία περί υγείας. Επίσης , ανεξάρτητα με το έγινε το Σαββατόβραδο που βγήκε δεν θέλει να σε απορρίψει τελείως. Θέλει μια στο τόσο να επικοινωνεί οπότε της έρθει, κοινώς να σε κρατάει για επιβεβαιωση-καβατζα. Απλά μην ασχοληθείς. Κατά 99% ψευδεται. Αν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να λέει αλήθεια που δεν το πιστεύω, χειρίστηκε τόσο ατσαλα το θέμα που "κάηκε ". Από τη στιγμή που δεν έχετε επικοινωνία από κοντά δεν θα μάθεις ποτέ τι έγινε σίγουρα οπότε άστο. Βρες μια γυναίκα που να είναι ειλικρινής.
Δεν έχει κοινωνικές δεξιότητες η κοπέλα.Ήθελε απλά να περάσει την ώρα της στο site γνωριμιών, είδε πως εσύ το βλέπεις σοβαρά, να προχωρήσετε δηλαδή και το μετάνιωσε.Και δεν έχει το θάρρος να παραδεχτεί πως δε θέλει και το φορτώνει σε σένα.Δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί της.Βρες μια άλλη, γλυκιά, κατασταλαγμένη και ξεκάθαρη.
Μολονότι σέβομαι την άποψη της φιλτάτης Καραβάν και την εμπειρία της, εν προκειμένω θεωρώ πως το όλο ζήτημα έχει την εξήγησή του στο βράδυ του Σαββάτου. Εκεί είναι το σημείο καμπής στη μεταστροφή της συμπεριφοράς της. Προσωπικά δεν πιστεύω ούτε κατά διάνοια ότι τίθεται ζήτημα υγείας, αλλά έγινε χρήση μιας δικαιολογίες που θα την καθιστά "καλή" και τον εξομολογούμενο "κακό" αν την αμφισβητήσει.
Πριν καταδικάσεις, άκουσε το εξής. Οι γυναίκες είναι μυστήρια όντα με κυκλικές εναλλαγές σωματικής ακεραιότητας. Πολλά μπορεί να της συνέβησαν, λίγα εκ των οποίων δυσκολεύουν την προσχεδιασμένη ευωχία (αχέμ...). Από διακριτικότητα, κι επειδή η κοινωνική "υποκρισία" δεν μας αφήνει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μπορεί να μην σου ανέφερε λεπτομέρειες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ