ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.10.2019 | 18:01

Φιλίες-παρέα

Λοιπόν...θα προσπαθησω να γραψω οσο το δυνανατον λιγοτερα απο οσα περασα και περναω...Γενικά είμαι κλειστός άνθρωπος...Τον τελευταίο χρονο ήμουν κολλητός με ενα παιδί αλλα δεν περνουσα τόσο καλά...Τέλος πάντων μ' αυτό το παιδί σπασαμε για γελοίο λογο χωρις να εχουμε μαλώσει...Ωστόσο ολο το καλοκαίρι το περασα μόνος να σαπιζω οπως συνέβαινε και παλιότερα...Περίμενα πως κ πως να έρθει η στιγμή να παω απο την επαρχία στη Θεσσαλονίκη να σπουδάσω...Περίμενα να έρθει η στιγμή να γνωρίσω καινούρια άτομα και να κανω παρέες...Ήρθε λοιπον και τα πραγματα δεν ηρθαν οπως τα περίμενα ...Γνωρισα άτομα και ηρθα πιο κοντά με 2-3 παιδιά χτιζοντας ετσι μια παρέα...Ωστοσο αυτα τα παιδια εχουν και τις δικες τους εξωσχολικες παρεες με τις οποιες διασκεδαζουν...Βγήκαμε κανα 2 φορές αλλα ένιωσα οτι ειμαι ανυπολογισιμο ατομο μεσα στη "παρέα",οτι δεν παίρνω την αναλογη σημασία και νιωθω οτι θα μεινω μόνος, χωρις παρεα που θα με σκέφτεται για τις εξοδους και τις βόλτες...Νιώθω οτι μετα τη σχολη θα σαπιζω παλι μεσα στο σπίτι ολομόναχος και τα Σαββατοκύριακα θα ειναι πάλι εφιάλτες...Τι να κανω δεν αντέχω άλλο!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Πλησίασε άτομα στη σχολή που τα βλέπεις να είναι μόνα και να δείχνουν απομονωμένα. Πλησίασε ένα ένα αυτά τα άτομα, δες αν σου ταιριάζουν, αν κολλάτε, αν μπορείτε για αρχή να πάτε για έναν καφέ. Πήγαινε στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη να διαβάζεις, πιάσε κουβέντα, γνώρισε άτομα από άλλες σχολές. Δεν είναι δυνατόν ρε γμτ στα 18 να ακούς προβλήματα που προσιδιάζουν σε ανθρώπουν των 50!