Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.10.2019 | 15:13

Σεξισμός το 2019

Με απέρριψε μια κοπέλα λέγοντας μου ότι προτιμάει να μείνουμε φίλοι παρά να είμαστε μαζί επειδή δεν έχω αυτοκίνητο. Να χαρώ εγώ κορίτσια που δεν τους νοιάζει υποτίθεται η οικονομική κατάσταση του άλλου , αλλά κοιτάνε και καλά πρώτα τον χαρακτήρα .... Πόση υποκρισία υπάρχει εκεί έξω ρε παιδιά, ειλικρινά έχω αηδιάσει πια με αυτές που βρίσκω. Δεν το ήξερα ότι επειδή δεν έχω αυτοκίνητο, πρέπει να μείνω μόνος μου και πως δεν μπορώ να έχω κοπέλα. Να πω ότι δεν είχε και αυτή , είχε φυσικά , αλλά δεν ήθελε να με μεταφέρει αυτή για λίγο καιρό μέχρι να μπορέσω να αποκτήσω ( έχω δίπλωμα), γιατί οι γυναίκες όπως μου είπε δεν τα κάνουν αυτά και είναι δουλειά του άντρα να οδηγεί και να μεταφέρει την κοπέλα του. Εκεί φυσικά θυμήθηκε τις παραδόσεις, όπως και στο κέρασμα, για άλλες παραδόσεις όταν της είπα, ξίνισε λιγάκι ...χαχαχααχ Γειά σου Ελλάδα μου με τα ωραία σου
60 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 12 Επόμενα
Αριάδνηκ Αριάδνηκ 16.10.2019 | 16:24
Υποκρισία από την πλευρά της, υποκρισία και από τη δική σου την πλευρά όμως. Γιατί και εσύ τις παραδόσεις που σε συνεφεραν μια χαρά τις θυμήθηκες και τις ανέφερες. Αυτές που δεν σε συμφέρουν τις ονομάζεις σεξισμο.

Τέλος πάντων. Η συγκεκριμένη ήταν βλαμμένη, όχι μόνο για το σεξιστικό του θέματος αλλά και επειδή σε έφερε σε πολύ δύσκολη θέση. Θα βρεις άλλη, μην στενοχωριεσαι. Δεν είναι όλες έτσι!
avatar tipotas 16.10.2019 | 17:09
Εστω και λιγο θα φταιει και ο αντρας εχεις δικιο
Αριάδνηκ Αριάδνηκ 16.10.2019 | 17:40
Δεν είπα αυτό!
Καταρχάς νομίζω ότι κάνεις και συ χρήση άλλης μίας καραμέλας (''σεξισμός'') για να περιγράψεις κάτι που μόνο σεξισμός δεν είναι: ο σεξισμός συνίσταται στην διάκριση επί τη βάσει του φύλου κάποιου.
Ασχέτως τούτου, δύο απλές παρατηρήσεις:
-Έχει δικαίωμα η άλλη να μη γουστάρει κάποιον χωρίς αυτοκίνητο, καθένας έχει τα κριτήριά του.
-Θεωρώ πως αυτό μπορεί να ήταν μία απλή δικαιολογία για να μη σου πει ότι δε σε γουστάρει.
Papadopoulos Kostas Papadopoulos Kostas 16.10.2019 | 16:44
γιατί οι γυναίκες όπως μου είπε δεν τα κάνουν αυτά και είναι δουλειά του άντρα να οδηγεί και να μεταφέρει την κοπέλα του Πηγή: www.lifo.gr

Aν αυτό δεν είναι σεξισμός παιδιά, τότε ποιό πράγμα είναι;;;;
Δικαίωμά της να θέλει αγόρι με αυτοκίνητο.
Δικαίωμά οσυ να μην έχεις αυτοκίνητο.
Πίστεψέ με δε νομίζω πως αυτό είναι σεξισμός.
Όπως λέει κι ο Διογένης στο σχόλιό του ο σεξισμός είναι κάτι τελέιως διαφορετικό εννοιολογικά.
Θα βρεις άλλη που δε θα νοιάζεται για αμάξια.
Υπάρχουν.
Papadopoulos Kostas Papadopoulos Kostas 16.10.2019 | 16:42
Κανείς μας φίλε δεν κοιτάει πρώτα τον χαρακτήρα. Εμείς( όχι όλοι προφανώς) κοιτάμε πρώτα την εξωτερική εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα σε μια κοπέλα. Οι κοπέλες πάλι(όχι όλες προφανώς) κοιτάνε πρώτα την οικονομική μας κατάσταση , μετά την εμφάνιση και στο τέλος τέλος τον χαρακτήρα. Αν δεν έχεις αυτοκίνητο και δουλειά σήμερα καμία κοπέλα δεν θα σε προσεγγίσει ερωτικά (μόνο φιλικά) , γιατί στα μάτια τους είσαι προβληματικός, αποτυχημένος και πολλά άλλα. Ετσι σκέφτονται ορισμένες δυστυχώς σήμερα.
Οι γυναίκες (όχι όλες το τονίζω άλλη μια φορά) θέλουν αγόρι μου αυτό που δεν έχουν. Θέλουν δηλαδή κάποιον ο οποίος θα έχει περισσότερα απο τις ίδιες , κάποιον δηλαδή που πρώτα θα τον θαυμάζουν και μετά θα τον αγαπούν. Δεν πρόκειται ποτέ σχεδόν να είναι με κάποιον που είναι σε χειρότερη θέση απο τις ίδιες, γιατί απλούστατα θέλουν κάτι το καλύτερο, το δυνατότερο, το ισχυρότερο απο αυτά που έχουν εκείνες. Θέλουν αυτό που δεν έχουν.
Όσο αυτό που λες για τις παραδόσεις, φυσικά και χρησιμοποιούν αυτές που τις συμφέρει , όλοι μας το κάνουμε αυτό, για να είμαστε δίκαιοι. Αλλά όταν θέλουμε ισότητα , τότε θα ανοίγουμε λιγο τα μάτια μας και θα ξεκολλάμε απο ηλίθια στερεότυπα και προκαταλήψεις , τύπου ο άντρας έχει αυτοκίνητο , άρα είναι καλός ή ο άντρας δεν έχει αυτοκίνητο ή λεφτά , άρα είναι κακός.
ΥΓ. Ποτέ δεν ρωτάω μια κοπέλα στο πρώτο λεπτό , τι δουλειά κάνει σε ένα πρώτο ραντεβού. Αντίθετα δύο φορές με έχουν ρωτήσει όχι μόνο τι δουλειά κάνω, αλλά πόσα βγάζω, έτσι καθαρά όπως το λέω. Και μετά φυσικά αν έχω αυτοκίνητο. Οπότε δεν μου κάνουν εντύπωση αυτά που λες, τα έχω βιώσει και προσωπικά μικρός
ΥΓ2. Περιμένω τα σχόλια τώρα.. Έχω ήδη πάρει popcon ..
Δεν πρόκειται ποτέ σχεδόν να είναι με κάποιον που είναι σε χειρότερη θέση απο τις ίδιες, γιατί απλούστατα θέλουν κάτι το καλύτερο, το δυνατότερο, το ισχυρότερο απο αυτά που έχουν εκείνες. Θέλουν αυτό που δεν έχουν. Πηγή: www.lifo.gr

Το σχεδόν τι το 'θελες;
Papadopoulos Kostas Papadopoulos Kostas 16.10.2019 | 17:09
Επειδή θα με βρίσουν που θα με βρίσουν όπως πάντα, είπα να το θέσω λιγο πιο ευγενικά, πιο κομψά. Φυσικά και ΔΕΝ πρόκειται να είναι με κάποιον σε χειρότερη κατάσταση απο τις ίδιες ( όχι όλες , μιλάω για μερικές, για πολλοστή φορά το λέω). Εγώ εδώ μέσα μπήκα για να γράφω μερικές αλήθειες ΜΟΥ και ξέρω ότι δεν αρέσουν αυτά που λέω σε πολλές , αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν είμαι εδώ για να γίνω συμπαθής, δεν το χρειάζομαι αυτό, αλλά αντίθετα για να απαντάω σε μερικούς που χρειάζονται μια συμβουλή, έστω και απο εδώ.
Μα δεν είπες κάτι παράλογο ή κακό στο σχόλιό σου, δεν καταλαβαίνω γιατί να σε βρίσουν.
Είπες την αλήθεια.
Είναι αλήθεια πως η φτώχεια, η ασχήμια και η έλλειψη ανέσεων(που στις ανέσεις συμπεριλαμβάνεται και το ιδιόκτητο μεταφορικό μέσο) είναι απωθητικοί παράγοντες όσον αφορά την ερωτική έλξη.
Ok, πιθανόν σε έναν όμορφο κόσμο αγγελικά πλασμένο, σε έναν ουτοπικό κόσμο, ίσως, ίσως να μην έπρεπε να είναι έτσι, αλλά τι να κάνουμε, αφού έτσι είναι τα πράγματα. Να κλείσουμε τα μάτια και τα αυτιά μπροστά στην αλήθεια, δε γίνεται.
Η ερωτική έλξη έρχεται μαζί με κάποια παρελκόμενα.
Έτισ είναι η ζωή, έτσι είναι η ανθρώπινη φύση.
Κάποιες εξαιρέσεις από τον κανόνα θα βρίσκονται κάπου σκόρπιες, παραπεταμένες αλλά τώρα μιλάμε για το τι πραγματικά συμβαίνει. Κι αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, συμβαίνει αυτό που περιγράφεις στο σχόλιό σου.
avatar anaptiras 16.10.2019 | 17:22
Η δουλειά είναι σημαντική , καλύτερα κάτι του ποδαριού που θα δώσει γοητεία παρά άνεργος.
Αριάδνηκ Αριάδνηκ 16.10.2019 | 17:51
Κρατιέμαι ώρα να μην σχολιάσω αλλά δεν άντεξα. Αλλωστε νομίζω πως περιμένεις σχόλια των γυναικών της στήλης που θα σε βρίζουν, οπότε λέω να δικαιωθουν οι προσδοκίες σου έστω και εν μέρει (λέω εν μέρει γιατί δεν σκοπεύω να βρίσω).

Δεν είναι λίγο αντιφατικό να θεωρείς όσα είπε η κοπέλα αθλιότητες (κατά την άποψή μου όντως είναι) , η οποία αναπαρηγαγε στερεότυπα άλλων δεκαετιών σχετικά με τους ρόλους των φύλων, αλλά ταυτόχρονα να θεωρείς ότι οι γυναίκες πρέπει να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού; Είσαι αλά καρτ παραδοσιακός ή μου φαίνεται;
Papadopoulos Kostas Papadopoulos Kostas 16.10.2019 | 18:17
Είσαι σε λάθος εξομολόγηση . Δεν μιλάμε εδώ για τις δουλειές του σπιτιού . Το τι πιστεύω για αυτό το θέμα , δεν αφορά την παρούσα εξομολόγηση και δεν πρόκειται να χαλάσω την εξομολόγηση του ανθρώπου με δεκάδες σχόλια πέρα του θέματος που αναφέρει ο εξομολογούμενος και που του απάντησα με απόλυτη ειλικρίνεια. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου πάντως.
Dimi Dimi 16.10.2019 | 18:24
Που ανέφερε στην εξομολόγηση για δουλειές του σπιτιού? Δεν σου αρέσει τι λέει το παιδί και πας να διαστρεβλώσεις αυτά που λέει μου φαίνεται, οκ, συνήθης τακτική εδώ μεσα
Papadopoulos Kostas Papadopoulos Kostas 16.10.2019 | 18:28
Dimi. Σε ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη. Δεν μου κάνει εντύπωση εμένα αυτό προσωπικά, κάποιοι-ες έχουν απωθημένα με άλλους δυστυχώς. Το να πάμε την κουβέντα σε άλλο θέμα για να την πούμε σε άλλον συνομιλητή μας εδώ μέσα είναι μια αρκετά συνηθισμένη πρακτική. Δεν είμαι καινούριος , προσωπικά το έχω δει το εργάκι αυτό πολλές φορές. Στο παρελθόν θα απαντούσα τώρα και θα χαλάγαμε δυστυχώς την εξομολόγηση του παιδιού, αλλά ο Παπαδόπουλος τώρα πια έχει γίνει πιο εκγρατής και πιο συγκαταβατικός και θέλει ειρήνη και αγάπη για όλους. Δύσκολο, αλλά όχι και ακατόρθωτο.. Να σαι καλά
Αριάδνηκ Αριάδνηκ 16.10.2019 | 18:28
Το επεσήμανα γιατί αναφέρθηκες σε ηλιθια στερεότυπα και προκαταληψεις. Δεν απάντησες σε αυτό που ρώτησα αλλά οκ. Νομίζω πως μάλλον αποδέχεσαι την "κατηγορία". Άλλωστε δεν χρειάζονται δεκάδες σχόλια για να απαντήσεις, ένα θα αρκούσε. Δεν πειράζει!
Dimi Dimi 16.10.2019 | 18:34
Σου εκανα μια ερώτηση, που ανάφερε το παιδί στο κείμενο του για δουλειές του σπιτιού? είναι πολύ εύκολο το ερώτημα δεν μπορώ να το απλοποιησω άλλο αν δεν το καταλαβαίνεις, τις δικαιολογίες αλλού, γιατι πηγές να διαστρεβλώσεις αυτά που λέει, απάντησε μου σε παρακαλώ, μη συνεχίζεις πηγαίνοντας το θέμα αλλού δε θα ξεγλιστρισεις έτσι εύκολα.
Papadopoulos Kostas Papadopoulos Kostas 16.10.2019 | 18:37
Όταν θα είμαστε εντός θέματος και θα μιλάμε για τις δουλειές του σπιτιού, τότε να είσαι σίγουρη ότι θα πάρεις την απάντηση σου. Ο Παπαδόπουλος δεν υπερφεύγει ποτέ και λέει πάντα την άποψη του, άσχετα με το εάν αυτή δεν αρέσει σε πολλούς. Οπότε κράτα το ερώτημα σου και θα λάβεις την απάντηση σου στην πρώτη εξομολόγηση που θα δεις για τις δουλειές του σπιτιού. Εξάλλου στο παρελθόν έχω τοποθετηθεί πολλές φορές επί του θέματος, δεν έχω κρυφτεί ποτέ και έχω υποστηρίξει θερμά αυτό το οποίο πιστευω . Οπότε την απάντηση την ξέρεις ή μπορεί να τρέξεις σε παλαιότερες εξομολογήσεις σχετικά με αυτό το θέμα και θα την πάρεις. Σε ευχαριστώ πολύ, δεν θα πω κάτι παραπάνω σε αυτή την εξομολόγηση . Ότι ήταν να πω το είπα και ελπίζω ο εξομολογούμενος να κατάλαβε κάποια πράγματα. Πιθανώς και να μην συμφωνεί με όσα λέω, δικαίωμα του πάντως να κρατήσει ή να απορρίψει τα όσα λέω.
Dimi Dimi 16.10.2019 | 18:38
Ρε συ στην Αριάδνη αναφέρομαι όχι σε σενα, σιγά μην απαντήσει...
Papadopoulos Kostas Papadopoulos Kostas 16.10.2019 | 18:39
Dimi σε εκείνη απάντησα. Μην το συνεχίσουμε πάντως, ας μείνουμε στο θέμα της εξομολόγησης του παιδιού. Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις κτλ δεν αφορούν κανέναν.
Dimi Dimi 16.10.2019 | 18:43
Δεν είναι προσωπική αντιπαράθεση, αλλά επειδή κάποιοι έχουν συγκεκριμένα περίεργη συμπεριφορά εδώ μέσα, καλό είναι να το επισημαινουμε, γιατί το κάνουν τακτικά, πιστεύοντας ότι έτσι θα θολώσουν τα νερά σε θέματα που δεν τους αρέσουν για κάποιο λόγο, ακόμα και τώρα το ότι μιλάμε γιαυτο το θέμα είναι όντως μαλακία και έχεις δίκιο αυτό που ήθελε το κατάφερε, φύγαμε εκτός, γι'αυτό το κόβω εδώ πέρα, αλλά να μη νομίζουν ότι θα περνάνε έτσι οι μαλακίες τους, αυτά.
Αριάδνηκ Αριάδνηκ 16.10.2019 | 21:03
Κώστα, καταρχάς δεν κατάλαβες την ερώτηση μου. Δεν σε ρώτησα ποια είναι η άποψη σου για τις δουλειές του σπιτιού. Αλλωστε, δεν έχω κανένα λόγο να ρωτήσω κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι έχεις ήδη αναλύσει την άποψή σου σε άλλες εξομολογησεις. Εγώ αναρωτήθηκα πως είναι δυνατόν αυτές οι απόψεις που με τόση θέρμη έχεις υποστηρίξει σε άλλα σχόλια σου να συμβαδίζουν με όσα γράφεις εδώ περί ισότητας και απαλλαγής από στερεότυπα.

Απολύτως εντός θέματος ήταν η ερώτηση μου (σε αντίθεση με τις δικές σας αναφορές για τις κατά φαντασίαν τακτικές των σχολιαστών). Απλούστατα γιατί για εμένα η ουσία της εξομολόγησης επικεντρωνεται στην υποκριτική και αλά καρτ αποδοχή των παραδόσεων. Ο εξομολογουμενος, η κοπέλα στην οποία αναφέρεται και εσύ κάνετε ακριβώς το ίδιο πράγμα, κατά τη δική μου άποψη πάντα. Αποδέχεστε και υποστηρίζετε τους παραδοσιακούς ρόλους των φύλων μόνο κατά το μέρος που σας συμφέρει.

"Εκεί φυσικά θυμήθηκε τις παραδόσεις, όπως και στο κέρασμα, για άλλες παραδόσεις όταν της είπα, ξίνισε λιγάκι ..." λέει ο εξομολογουμενος.

Εσύ από την άλλη απ'οσο ξέρω θεωρείς ότι η γυναίκα πρέπει να κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Ταυτόχρονα βρίσκεις αθλιότητα όσα λέει η κοπέλα, δηλ ότι είναι δουλειά του άνδρα να οδηγεί και να την μεταφέρει.

Ερωτώ, λοιπόν, ποιο σκεπτικό καταφέρνει να συμβιβασει αυτές τις αντιφάσεις! Ειλικρινά έχω περιέργεια. Φυσικά δεν έχεις καμία υποχρέωση να απαντήσεις αν δεν θέλεις.
Serendi-pity Serendi-pity 16.10.2019 | 21:39
Η αριαδνη στην ουσια λεει στον κωστα οτι οποτε τον βολεύει αναπαράγει κ τροφοδοτει τα στερεοτυπα κ οποτε δεν τον βολεύει τα κατακρίνει.
༺ Argonautis ༻ ༺ Argonautis ༻ 16.10.2019 | 17:09
Φιλε σε κατι τετοιες απόψεις, γίνεσαι κάφρος και απαντάς με τον ανάλογο τρόπο με σοβαροφανεια ομως, να δείχνεις ότι τα πιστεύεις...
Στην συγκεκριμένη πχ πας με τα νερά της, σε φαση να της πεις: "έχεις δικιο βρε τάδε! Συμφωνώ απολυτα οτι αντρας πρέπει να μεταφέρει την γυναίκα με το αμαξι, ο αντρας πρέπει να φέρνει τα λεφτά στο σπίτι να ζήσει η οικογένεια! Η γυναίκα θα έπρεπε να κάθεται στην κουζίνα και να προσέχει τα παιδιά, να βαζει πλυντήρια να σιδερωνει κλπ Αυτο ειναι το σωστο! Να πηγαίνει ο αντρας την γυναικα διακοπες! Αυτή να του φέρνει τις παντόφλες και την εφημερίδα! Και να τον συγχωρεί αν κάνει και την κουτσουκελα του! "


Υ.Γ. Δεν λέγεται σεξισμος αυτο, προκαταληψεις 1950 λέγεται! Σεξισμος ειναι αλλο πραγμα!
Υ. Γ. 2 κανενας δεν κοιτάει πρωτα τον χαρακτηρα... Την εμφάνιση κοιτάνε και μετα τον χαρακτηρα, οικονομικη κατασταση, κύρος κατα σειρά! Απλα αν τα τελευταία υπερισχύουν του πρωτου, παραβλεπεται!
Papadopoulos Kostas Papadopoulos Kostas 16.10.2019 | 17:13
Προσκυνώ. Τα πες όλα . Μπράβο . Μάλλον κάτι τέτοια θα της είπε και ξίνισε μωρέ το κοριτσάκι, αλλά όταν έλεγε αυτές τις αθλιότητες τότε ήταν όλα καλά.
avatar anaptiras 16.10.2019 | 17:31
Πόση υποκρισία υπάρχει εκεί έξω ρε παιδιά Πηγή: www.lifo.gr

Που την είδες την υποκρισία ; Η κοπέλα ξεκάθαρα είπε ότι θέλει αυτοκίνητο , μη λέμε και ότι θέλουμε :P
Lone_Wolf Lone_Wolf 16.10.2019 | 20:24
Καλά ορισμένοι ζείτε σε συννεφάκια πιστεύοντας αυτά που λένε οι γυναίκες ότι δεν παίζει ρόλο το αυτοκίνητο,το σπίτι,το εισόδημα,η εξωτερική εμφάνιση,τα ταξίδια κτλπ. Όλα παίζουν ρόλο. πχ αν ήσουν ο Μπραντ Πιτ θα έκανε στο αυτοκίνητο τα στραβά μάτια άρα δεν φταίει αποκλειστικά αυτό. Οι γυναίκες να το θυμάστε πάντα αυτό δεν είναι αυτό που φαίνονται. Επειδή σαν άνθρωποι είναι πιο αδύναμοι και σωματικά και πνευματικά βγάζουν πολλά κόμπλεξ.
avatar anaptiras 16.10.2019 | 21:39
Και τι θες τη γυναίκα τότε αφού τη υποτιμάς; Βρες άντρα που δεν θα θέλει αυτοκίνητο , δεν θα κοιτάει την εμφάνιση και θα εκτιμήσει την καλή σου τη καρδιά…
Lone_Wolf Lone_Wolf 16.10.2019 | 21:48
Γιατί απο γυναίκες έλκομαι όχι απο άντρες. Και καθώς περνάει ο καιρός και δεν συνευρίσκομαι με γυναίκα γίνεται όλο και πιο έντονο όλο και πιο επιθετικό. Δεν μπορώ να στο περιγράψω αλλά έχω τεράστια επιθυμία να βρώ κοπέλα δεν μπορείς να το ζήσεις ούτε να το φανταστείς γιατί ούτε τεστοστερόνη έχεις πάνω σου ούτε αποχή απο το σέξ έχεις κάνει όσο εγώ.
Αριάδνηκ Αριάδνηκ 16.10.2019 | 21:54
Geo1990 εσύ;
Lone_Wolf Lone_Wolf 16.10.2019 | 22:02
Έχω μεγάλη λαχτάρα να μάθω τους λογικούς υπολογισμούς που έκανες και κατέληξες ότι είμαι ο Geo1990.
Serendi-pity Serendi-pity 16.10.2019 | 22:05
Αριαδνη αυτος ειναι.
avatar anaptiras 16.10.2019 | 22:08
Και γιατί δεν πας σε ιερόδουλη ;
Αριάδνηκ Αριάδνηκ 16.10.2019 | 22:10
Λέτε ακριβώς τα ίδια πράγματα!
Papadopoulos Kostas Papadopoulos Kostas 16.10.2019 | 22:19
Όταν λέω πιο πάνω ότι εύκολα ξεφεύγετε απο το θέμα ορισμένοι μου λέτε όχι προς θεού εμείς.. . Απο μια εξομολόγηση ενός ανθρώπου που έχει να κάνει με προκαταλήψεις κτλ που υφίστανται και για τους άντρες δυστυχώς, φτάσατε στις ιερόδουλες. Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά. ΥΓ. Το γεγονός ότι δεν αποδοκιμάσατε όλοι το παραπάνω προσβλητικό σχόλιο για τους άντρες που πεθαίνουν γρηγορότερα(ψοφάνε όπως το είπε) η '' μας αποχαιρετάτε νωρίς '' κτλ με λυπεί ιδιαίτερα.
Αριάδνηκ Αριάδνηκ 16.10.2019 | 22:24
Ωραία, έστω και καθυστερημένα το αποδοκιμάζω τώρα. Η όλη αντιπαράθεση ανάμεσα στον lone Wolf και την ελπίδα και τα εκατέρωθεν επιχειρήματα είναι επιπέδου δημοτικού και άκρως προσβλητικά και για τα δύο φύλα. Του lone Wolf για τις γυναίκες και της ελπίδας για τους άνδρες. Το ότι το προσδόκιμο ζωής για τους άνδρες είναι χαμηλότερο είναι αλήθεια. Αυτό οφείλεται σε διάφορους βιολογικούς παράγοντες που δεν υπάρχει λόγος να αναλυθούν τώρα. Το να χρησιμοποιείται αυτό ως επιχείρημα για ανωτερότητα-κατωτεροτητα ενός από τα δύο φύλα είναι τραγικό. Όπως επίσης και η χαιρεκακια με την οποία η ελπίδα το αντιμετωπίζει.

Αριάδνηκ Αριάδνηκ 16.10.2019 | 22:27
Βέβαια Κώστα να επισημάνω ότι πρώτον, δεν έχεις απαντήσει στο σχόλιο που έκανα λίγο πιο πάνω, και δεύτερον ούτε εσένα είδα να αποδοκιμαζεις αυτά που γράφει ο lone Wolf για τις γυναίκες.
Serendi-pity Serendi-pity 16.10.2019 | 22:27
Κωστα στο γραψα κ πιο πανω λιγο πριν. Μαλλον δεν το ειδες. Ρε φιλε οκ η ελπιδα το παράκανε. Δες ομως ρε συ τι λεει κ ο αλλος. Δλδ εκει εισαι οκ? Γτ δε λες κτ κ σ αυτον? Επειδη παίζετε για την ιδια ομαδα? Να συμφωνεις με ολα όσα λεει οχι δεν το πιστευω. Μονο στην ελπιδα ομως τη λες. Στον wolf τπτ. Γτ ρε φιλε δλδ? Οσο για το ότι ξεφευγουν τα σχολιαε. ε ναι ειναι γεγονος. Πρωτη φορα ειναι? Ξερεις ομως οτι η αριαδνη ορθώς σου την ειπε. Ας ειμαστε λιγο αντικειμενικοί οκ? Απλα απεφυγες να το παραδεχτείς. Κωστα να τα λεμε οπως ειναι οκ? Φιλικά στο λεω. Στο κατω κατω εσω ετοιμος να υπερασπιστείς όσα υποστηρίζεις ή εχεις υποστηρίξει στο παρελθον. Παντως δεν τσουβαλιασες αγαπουλα, στο δινω αυτο!
Papadopoulos Kostas Papadopoulos Kostas 16.10.2019 | 22:29
Δεν συνηθίζω να κρίνω τους άλλους και είναι ίσως η πρώτη φορά που επεμβαίνω , γιατί η κατάσταση ξέφυγε και ΔΕΝ χρειαζόταν αυτό.
Papadopoulos Kostas Papadopoulos Kostas 16.10.2019 | 22:32
Προφανώς όταν ξεσπάει μια αντιπαράθεση που ξεφεύγει φταίνε και οι δύο. Το θεώρησα αυτονόητο αυτό και δεν το ανέφερα. Αλλά όταν φτάνουμε σε σημείο να χαιρόμαστε επειδή καποοι πεθαίνουν πιο νωρίς, εε λυπάμαι που θα το πω, αλλά ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ...
Serendi-pity Serendi-pity 16.10.2019 | 22:36
Κωστα αυτονόητο δεν ειναι. Αν ειναι να κρίνεις να κρίνεις ολο το λαθος, οχι ενα μερος αυτου. Αυτο νομιζω οτι ειναι το σωστο. Εσύ τι λες? Οταν βλεπεις οτι 2 ανθρωποι ξεφεύγουν κ τη λες μονο στον εναν, ε ρε φιλε πως να το κανουμε ειναι σα να εισαι οκ με τις χοντραδες του αλλου, σα να μη σ ενοχλούν (δε λεω οτι αυτο σημαινει απαραίτητα κ συμφωνια).
Αριάδνηκ Αριάδνηκ 16.10.2019 | 22:37
Εγώ πάντως απάντηση στο σχόλιο που έκανα πιο πάνω ακόμα δεν έχω πάρει!
Lone_Wolf Lone_Wolf 16.10.2019 | 22:41
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι ,επίτηδες προφανώς, προσπαθείτε να τσουβαλιάσετε το δικό μου σχόλιο με αυτό της ελπίδας. Προπαγάνδα λέγεται αυτό. Συγκεκριμένα θα γράφετε ποια γραμμή του κειμένου είναι λάθος και γιατί, όχι αοριστίες παρακαλώ.
Papadopoulos Kostas Papadopoulos Kostas 16.10.2019 | 22:42
Δεν είναι το θέμα ποιος είπε την μεγαλύτερη χοντράδα, αλλά το θέμα είναι να σταματάει πριν ξεφύγει και άλλο. Όταν λέω ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ νομίζω τα λέω όλα. Δεν θα πω κάτι άλλο, απλά μπήκα μόνο για αυτόν τον λόγο, επειδή ΔΕΝ θέλω να βλέπω τους ανθρώπους να μαλώνουν. Είπαμε ο Παπαδόπουλος θέλει αγάπη , ειρήνη και ευτυχία για όλους. Με λίγη πίστη και με λίγη προσπάθεια κάτι μπορεί να γίνει. Καλό σας βράδυ παιδιά.
Αριάδνηκ Αριάδνηκ 16.10.2019 | 22:45
Προς το παρόν ο Παπαδόπουλος υπεκφευγει αλλά οκ. Δικαίωμα του!
Papadopoulos Kostas Papadopoulos Kostas 16.10.2019 | 22:48
Βρε κορίτσι μου όσο και να προσπαθείς ΔΕΝ θα πάρεις άλλη απάντηση απο εμένα. Σου απάντησα και δεν θα προσθέσω τίποτα άλλο όσο και αν το επιθυμείς ή το επισημαίνεις καθόλου. Και μόνο που σου λέω κάτι παραπάνω απο ''σε ευχαριστώ πολύ'' να είσαι και ευχαριστημένη. Ο Παπαδόπουλος άλλαξε και ΔΕΝ λέτε να το καταλάβετε ορισμένοι. Δεν θα πω τίποτα άλλο, μπήκα μόνο και μόνο για να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα όχι για να λέω τα ίδια και τα ίδια. Καλό βράδυ σε όλους, αρκετά ξεφύγαμε απο το θέμα της εξ.
Αριάδνηκ Αριάδνηκ 16.10.2019 | 22:56
Ναι αλλά το ότι το γεγονός ότι όσο και αν επιμένω δεν πρόκειται να σου πάρω απάντηση, δεν αναιρεί ότι υπεκφευγεις. Τουναντίον, το επιβεβαιώνει.

Όσο για το ότι πρέπει να είμαι και ευχαριστημένη για το κάτι παραπάνω από το ευχαριστώ, κουλαρε λιγάκι!
avatar anaptiras 16.10.2019 | 23:05
Κostas μέτρα τα σχόλια σου πρώτα και μετά έλα να μας πεις ποιος ξεφεύγει.
Lone_Wolf Lone_Wolf 16.10.2019 | 23:27
"μπορει η ελπιδα να το παρακανε αλλα δες σε παρακαλω κ το ανθρωποειδες τι ειπε."
Εδώ βλέπουμε τον τρόπο με τον οποίο οι εκφραστές των δικαιώματων του ανθρώπου αποκαλούν έναν συνάνθρωπο τους.
Ζητάνε δέ και απο ένα μέλος τον κώστα να πάρει άμεσα θέση καταδίκης των όσων έγραψα για να ευθυγραμμιστεί με την δική τους θέση. Κατα τα άλλα μαντέψτε ποιός είναι ο φασίστας.
Serendi-pity Serendi-pity 16.10.2019 | 23:31
Του ζητησα να τοποθετηθει, οχι να συμφωνήσει μαζι μου. Να πει τη γνωμη του. Να αξιολογήσει κ σενα περα απο την ελπιδα. Αντε εχεις κ αστική καταγωγή κ δεν καταλαβαινεις τπτ! Θα σε μαλώσω... Ψοφας να μιλας για φασισμό παντως.
Lone_Wolf Lone_Wolf 16.10.2019 | 23:36
Για την λέξη που χρησιμοποίησες πάντως και με χαρακτήρισες δεν έγραψες κάτι.
Serendi-pity Serendi-pity 16.10.2019 | 23:38
Σαν τι να σχολιάσω? Το ειπα συνειδητά επειδη το πιστευω. Για το φασισμο δε σε βλεπω να σχολιάζεις.
Αριάδνηκ Αριάδνηκ 17.10.2019 | 00:01
Εν τω μεταξύ Serendi-pity δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά ο lone Wolf έχει 4 προφίλ
Serendi-pity Serendi-pity 17.10.2019 | 00:21
Λες? Τελειως pathetic αν ισχυει.
avatar Aνώνυμος-η 17.10.2019 | 00:34
Mόνες σας τα λέτε κορίτσια και μόνες τα ακούτε. χαχχααχαχχααχχαχααχαχαχ.
ΥΓ. Άρα η Αριάδνη έχει 8 προφίλ , ο Παπαδόπουλος 12 προφίλ και ο Διογένης 16 σύμφωνα με την λογική σας σωστά;; χαχαχααχχα να στε καλά καιρό είχα να γελάσω τόσο...
Αριάδνηκ Αριάδνηκ 17.10.2019 | 00:44
Μου αρέσει πολύ να κάνω κόσμο να γελάει!
Αυτό, που μια κοπέλα που σε απέρριψε, είναι μια ολόκληρη χώρα από μόνη της, να το κοιτάξεις. Τα τσουβαλάκια εδώ εμπίπτουν σε περιβαλλοντικό τέλος 0.70 €, ξέρεις.
Ξεσπάθωσαν και οι από πάνω, που δεν ήθελαν και πολύ καθώς τους σέρβιρες βούτυρο στο ψωμί τους και να σου ο αχρείαστος πόλεμος των φύλων.

Έπεσες σε σκάρτο άτομο. Ούτε ο πρώτος είσαι, ούτε ο τελευταίος.
Serendi-pity Serendi-pity 16.10.2019 | 21:45
Ναι εχεις δίκιο που εκνευριστηκες επειδη σε απερριψε λογω ελλειψης αυτοκινήτου. Εχεις ομως αδικο που περιμενες να σε μεταφέρει αυτη με το δικο της. Κανενας δεν ειναι υποχρεωμένος να μεταφέρει κανεναν ανεξάρτητα απ το φυλο. Προφανως εφοσον δεν εχεις αυτοκινητο σημαινει οτι βολεύεσαι με τα μεσα. Οποτε γτ επρεπε να σε μεταφέρει αυτη? Κ για γυναικα τα ιδια θα ελεγα (κ σαφώς κ διαφωνώ με την αποψη της κοπέλας οτι ο αντρας μςταφερει τη γυναίκα γτ οπως ειπα ηδη κανενας δε μεταφέρει κανέναν, εξυπηρετούμε καποιες φορες ναι, μεταφέρουμε οχι). Κατα τ αλλα συμφωνω με furfulo.
avatar johnnyfive 26.10.2019 | 15:43
Πάλι καλα φιλε που δεν έχεις αυτοκίνητο και έτσι μπόρεσε να βγει στην επιφάνεια πολύ πολύ εύκολα,το ποσο ρηχη κοπέλα είναι,και τι ποιότητος γενικά.

Να ξέρεις ότι δεν θα πρέπει να σε στεναχωρεί κανονικά,καθοτι αυτό (από ότι είδες και μονος σου),αποτελει ισχυρό "τεστ"για να κατατάξεις μια γυναικα στην ανάλογη κατηγορια.

Εγώ έχω μια βέσπα,αλλα και αυτοκίνητο.(το οποιο το λες και ακριβό στις μέρες μας, μάρκας υψηλου status)

Όταν κάθετε κανένα ραντεβού με γυναικα,παντα στα πρώτα, πηγαίνω με το μηχανάκι.(είναι αξιοπρεπέστατο ok ,αλλο όχι όπως το αμάξι μου)

Aν με μια γυναικα τσουλισει τελικά,θα ξέρω αυτόματα γιατί πραγματικά είναι με μένα...

Υ.Γ.Επισης να θυμάσαι πως αν περιμένεις από ένα υλικό αγαθο να σου ανεβάσει την αξια σου και την αυτοπεπηθηση σου,
τότε αυτό σημαίνει ότι πολύ απλα δεν έχεις...


Προηγούμενα 12 Επόμενα
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή