ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.10.2019 | 21:34

Έχετε και εσείς

μια συγκεκριμένη ζακέτα η οποία είναι αρκετά παλιά και φθαρμένη για να την φορέσετε έξω αλλά είναι η αγαπημένη σας για μέσα στο σπίτι?
75
 
 
 
 
σχόλια
εγω ψωνίζω από τα μαγαζιά ρούχο απ δεύτερο χέρι που ειναι φτηνά και βρίσκεις τρομερή πικιλια .......................άρα ανανεωνω τα ρούχα μου κι ότι δε θέλω πια το δίνω σε αλο κοσμο ..............................
Αγιε, δεν καταλαβαινω τι εννοεις.... Μου τα κανανε δωρο οταν ημουν 6... Ειχανε κανει λαθος κ μου τα χανε παρει μεγαλα. Εχω κ μικρο ποδαράκι λογω ύψους (ή μαλλον ελλειψης αυτου...)! Οποτε μια χαρα μου χωράνε κ τωρα στα (21+6) 27 μου!!!! Χαχαχα!
είναι που έχει και η ιστορία κενά, ποιος σου πήρε τις παντόφλες,απο που τις πήρε; Απο το παζάρι; Σου πήρε μαζί και σετάκι κάλτσες πετσετε που είχαν πάνω 2 ρακέτες του τένις και απο κάτω έγραφαν με μεγάλα γεράματα basket; Λείπουν ρεαλιστικές λεπτομέρειες που θα έδιναν αληθοφάνεια στο σενάριο σου, καταλαβαινεις..
Ωραίος φιλος εισαι Αγιε! Βλεπεις εκανα μια μαλακια! Ανέφερα οτι τα χω 21 χρονια (οικειοθελως, βλεπεις η εξ δεν ελεγε πουθενα ποσο καιρο εχει τη ζακέτα.... fail....). Οκ προσπαθεις "διακριτικά" να μου πεις να συμμαζευτω. Βλεπεις οτι προσπαθω να το κανω έστω κ άτσαλα! Εεεε play along ρε συ! Τι να λεμε, περανει κριση η σχεση μας!ΥΓ. Πετσετε κάλτσες ρε συ! Χαχαχα! Με πεθαινεις!
Εχω κ γω κπ πραγματα απο παιδικη ηλικια. Λατρεμένα ολα! Πεφτει μαχη πολλες φορες οποτε παω σπιτι για να μη μου τα πετάξουν. Πλεον εχω βρει τη λύση. Τα κρύβω!!!
Ασε τα σάπια! Κολώνια μυρτω. Αρωμα λεμόνι κ αρωμα λεβάντα. Ολοι οι παππουδες τη φορουσανε για after shave, μην πω κ ολοι οι αντρες. Με ξεμπροστιασες για την ηλικια μου (εσύ, οχι εγω...) κ τωρα το παίζεις τζοβενο! Στο μεταξυ δεν έχω ιδεα ποσο εισαι.
και έτσι θα παραμείνει :P.αλήθεια δεν είχα ιδέα για την κολώνια, μόλις το googlara και λέει γυναικείο άρωμα λεμόνι.Η μόνη ανάμνηση με λεμόνι που έχω είναι στην πρώτη δημοτικού που μου έβαζαν ξύδι και λεμόνι στα μαλλιά να μην κολλήσω ψείρες.. Δεν ξέρω σας έκαναν κι σε εσάς τέτοια πειράματα οι δικοί σας :D
Serendi-pity, είσαι νεοτατη. Έτσι λέω και σε μια συνάδελφο στην ηλικία σου. Βέβαια χθες της είπα έμμεσα ότι θα μπορούσε να έχει παιδί που έδωσε πανελλήνιες. Μου έκανε κολοδαχτυλο. Δεν καταλαβαίνω τι την ενόχλησε.
Ενταξει αγαπουλα οχι κ νεοτατη. Με σώζει βεβαια το καλο dna. Οικογενειακώς δειχνουμε 10 χρονια νεοτεροι. Για να προλάβω τους κακοηθεις, εννοω 10 χρονια έκαστος. Οσο για το παιδι σε ηλικια πανελληνίων ... ναι με λιγη απροσεξία σε τρυφερή ηλικια κ γω θα μπορουσα να εχω αποκτησει. Γεγονος!
Ναι ναι! Αυριο πρωι πρωι θα πιω το γαλα carnation, θα παρω τη σακα (οχι τσαντα, το τονίζω) fido dido κ θα παω σχολειο! Αριαδνη εσύ λογικα δεν τα ξερεις αυτα. Εεε Αγιε αμα μου πεις οτι κ συ δεν τα ξερεις...!!!
προφανώς υπήρχαν λοσιόν, όχι μία μόνο.. απλά τους άρεσε να μ κάνουν πειράματα γιατροσόφι της γιαγιάς... Επαναστάτησα στην δευτέρα και μ πήραν μια λοσιόν που μύριζε βανίλια-λεβάντα, το τι θραύση είχα κάνει στα κορίτσια στην Δευτέρα Δημοτικού δεν φαντάζεσαι!!
Btw βγήκα με το φιλο μου το φιλόλογο σημερα. Γελιο δεν έριξε οταν του πα για τα αρχαια που μπορουν να μιλήσουν άπταιστα κπ. Κτ χειρονομίες εκανε κ κτ γκριμάτσες. Τι λετε να σήμαιναν???? Εεε???
Εγω παλι οχι. Αλλη μια που νομιζει οτι είναι κτ το σπουδαίο. Οκ ολοι προσγειωνόμαστε κπ στιγμη στη ζωη. Αυτη θα προσγειωθεί πολυ πιο ανώμαλα απλα. No big deal. Επειτα εχει κ γονεις (ελπιζω δλδ). Ας κανουν αυτοι κτ. Ας μην τη σχολιασουμε αλλο καλυτερα.
Τι να πει ο ανθρωπος! Ακομα κ να γινεται λεει προϋποθετει κανα δυο δεκαετίες εντατικής πρακτικής. Ακομα κ αυτος με τοση εμπειρια κ υπαρχουν κπ πολυ δυσκολα άγνωστα κείμενα που θελουν τη μελετη τους. Τι να λεμε τωρα ρε παιδια. Μιλαμε για τα αυτονόητα. Αγιε φιλος μου ειναι, οχι σχεση. Ας σταματήσουμε την κουβεντα εδω γτ θα μας την πεσει.
Αριαδνη κερδισες! Κερνάω παγωτο! Αγιε μικρος εισαι! Δε στο χα! Οι αποψεις σου δειχνουν μεγαλυτερο ηλικιακά. Με μπερδευαν βεβαια οι συντομογραφιες σου που δεν κολλούσαν με την ηλικια που νομιζα. Τεσπα (29 ε? How u doin! Χαχαχα)
Αρχικά, έχω το δικαίωμα να σχολιάζω όπου θέλω. Επίσης, αναφερθήκατε σε εμένα, και μάλιστα όχι απλώς αναφερθήκατε, αλλά συνεχίζετε να με κρίνετε χωρίς να με γνωρίζετε. Αυτό εκτός από τρομερή αγένεια, δείχνει έλλειψη ήθους.
Το ξέρω ότι μπορείς να σχολιάζεις όπου θέλεις. Γι'αυτό και το σχόλιο μου ήταν παράκληση και όχι απαίτηση. Απ' ότι καταλαβαίνω δεν σκοπεύεις να μου κάνεις τη χάρη. Οπότε από εμένα καληνύχτα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ