ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.10.2019 | 22:33

Προσέχετε τις κουβέντες που χρησιμοποιείτε

Συνεχώς ακούω από δω και από κει για σύντροφο και συντροφικότητα.Ξέρετε τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις;Το σίγουρο είναι ότι αν θεωρείς κάποιον σύντροφό δεν τον χωρίζεις με αστείες δικαιολογίες. Ούτε τον αφήνεις να μυρίζει τα νύχια του για να καταλάβει το θέλεις.Η συντροφικότητα θέλει επικοινωνία και σεβασμό στην αξιοπρέπεια του κατά τα άλλα συντρόφου σου.Έμαθαν όλοι και βαφτίζουν αυθαίρετα ότι τους κατέβει.Άντε μην μιλήσω και για τους τοξικούς και την τοξικότητα.Μάθαμε κουβέντες και τις κάναμε μόδα χωρίς να γνωρίζουμε το βαθύτερο νόημα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Πες τα χρυσόστομη/ε! Εν τω μεταξύ, ο κάθε παπάρας μπορεί να σε πει τοξικό λες και δεν είσαι άνθρωπος, είσαι απόβλητο. Βαφτίζουμε όποιον δεν έχει ίδιο χαρακτήρα με εμάς τοξικό. Και οι κακοί άνθρωποι δεν είναι τοξικοί, απλά είναι κακοί άνθρωποι. Δεν χρειάζεται να εφεύρει κανείς νέα (ηλίθια) λέξη για να το περιγράψει. Και καλά αυτοί που κονόμησαν με κάτι βιβλία στηριγμένα σε αυτήν την ιδέα, οι υπόλοιποι που χρησιμοποιούν τέτοιες κλισεδιές, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι απλά ηλίθιοι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ