ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.10.2019 | 15:53

πρώτη κίνηση και ένδειξη ενδιαφέροντος από μία γυναικεία οπτική

Κατά την άποψή μου υπάρχουν πολλές γυναίκες στο περίγυρό μου που δείχνουν ένα επιπλέον ενδιαφέρον αλλά δεν υπάρχει ούτε ανταπόκριση, ούτε απόρριψη και μένουν κάτι σαν "αιώνιες θαυμάστριες." Τα σημάδια αρκετών γυναικών είναι πολλά και χωρίζονται σε δύο είδη κατά τη γνώμη μου τα ακούσια ( όπως αμηχανία, κοκκίνισμα, τρακ κ.α) και τα εκούσια τύπου φλερτ ( κοίταγμα στα μάτια, γέλιο, κάθεται δίπλα σου ή βρίσκεται δίπλα σου ). Αν δεν έρθεις να μου δείξεις ότι με φλερτάρεις πίσω θα νομίσω ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Έχω κάνει πρώτη κίνηση στο παρελθόν στο εξωτερικό σε club με κοινή παρέα. Δεν προχώρησε σε σχέση κατά πρώτον γιατί δεν ταιριάζαμε και κατά δεύτερον επειδή από τα πρώτα ραντεβού υπονοούσε συνάντηση σπίτι του για σεξ που δεν ήμουν έτοιμη. Τότε θεώρησα ότι εγώ έφταιγα που έκανα το πρώτο βήμα και πως είχα δώσει λάθος μηνύματα ζητώντας το κινητό του και στέλνοντας μήνυμα αμέσως μετά. (Τέλος πάντων αυτός ο άνθρωπος ήταν και είναι καλός και ευγενικός και αυτό μετράει). Από τότε δεν έχω κάνει πρώτη κίνηση ειδικά αν ο άλλος δεν μου δείξει από την αρχή τις προθέσεις του.
17
 
 
 
 
σχόλια
Είναι λάθος να νιώθεις άσχημα για την άκομψη συμπεριφορά άλλου. Ιδίως όταν αυτή δεν έχει να κάνει μ' εσένα. Το γεγονός ότι ο άλλος θεωρεί πως είναι εντάξει να σου προτείνει να... "γνωριστείτε καλύτερα" στο σπίτι του από τις πρώτες ώρες γνωριμίας δεν έχει σχέση με την πρώτη εκδήλωση ενδιαφέροντος από εσένα. Μπορεί να έμαθε σ' αυτό το μοτίβο και γι' αυτόν να ισχύουν οι συνειρμοί "γνωριμία σε κλαμπ ίσον εύκολο σεξ." Μα και πάλι, αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να ελέγξεις. Στην τελική, μπορείς να ελέγξεις την εξέλιξη. Αν εκείνος πήρε λανθασμένα θάρρος από σένα, έχεις κάθε δικαίωμα να πεις όχι. Ηπρώτη προσέγγιση από σένα δεν πρέπει να συγχέεται από τους άλλους με.... το πεζοδρόμιο (όπου προτείνουν ξεκάθαρα μία "υπηρεσία").
Οπως εχουμε αποβλακωθει ολοι με τα ηλεκτρονικα για να συναψουμε σχεση με καποιον θα χρειαζεται να κυκλοφορουμε με ταμπελες και αναλογα με την κατασταση μας αν μας αρεσει καποιος η καποια να σηκωνουμε και απο μια ταμπελα..ε ρε γλεντιαααα
Προσωπικα το βρίσκω λογικο να κανει η κοπελα πρώτη κίνηση στο εξωτερικο για πολλους λόγους! Καταρχας οταν βγαινει εδω θα της την πέσουν 2-3 γυπαετοι οι οποίοι κατα πασα πιθανοτητα θα της την πέσουν άσχημα και θα τους "σιχαθεί" απο το 1ο λεπτό... Αυτο θα γινει σε καθε εξοδο της, ειδικα αν ειναι εμφανισιμη! Στο εξωτερικο δεν υπάρχουν αυτα (μιλαμε κυρίως για δυτικες χωρες) που εκει οι αντρες εκτος οτι δεν ειναι μ..... δουλοι και δεν την πέφτουν σε οτι κινείτε όπως γίνεται εδώ, συνήθως όταν κάνουν κίνηση ειναι και ευγενικοί! Εδω υπάρχει η πατριαρχικη νοοτροπία που σημαίνει οτι η γυναίκα το παίρνει ως δεδομένο οτι θα την πέσει πρώτος ο αντρας (οσο και να της αρέσει) αλλιώς δεν θα ρίξει τον εγωισμο της ποτε, ο αντρας απο την αλλη αν του την πέσει καποια οσο ομορφα και αν είναι, το πιο πιθανό να την θεωρήσει "λυσσάρα" και θα τον ξενερώσει ή θα θεωρήσει οτι δεν θέλει κατι σοβαρο!Γενικα το φλερτ απο τοτε που εμφανίστηκαν τα σοσιαλ μιντια εχει χειροτερεψει σε όλον τον κοσμο αλλα στην Ελλάδα εχει σχεδόν καταστραφεί!
Νομίζω ότι η Ελλάδα δεν έχει τόσο έντονη πατριαρχική νοοτροπία πλέον. Στα club και στο δρόμο ( φορτηγατζήδες κυρίως) έχουν μία χυδαία νοοτροπία αλλά δεν είναι νέα παιδιά.
Καλα δεν λεω οτι εχει την νοοτροπια του '80, αλλα σε σχεση με αλλες χωρες δυτικες (και καποιες ανατολικες μπορώ να πω), το εχει αρκετα αυτο το στοιχείο... Ειδικα σε καποια πραγματα που τα θεωρούν κάποιοι ως "παράδοση"...
Τι λες μωρε ? μαλλον δεν εχεις επισκφεθει καθολου τις χωρες αυτες για να δεις πως ειναι το πεσιμο. Εκει οχι μονο την πεφτουν σε κοπελες αλλα δεν λογαριαζουν καν αν ειναι με το αγορι της η οχι και κανουν χυμα πεσιμο ενω η κοπελα ειναι με το αγορι της.Ειναι πιο πρωτογονα τα πραγματα εκει..
Επειδή εχω παει στο λεω και μαλιστα οχι σε μια χώρα... Αυτα γίνονται και στην Ελλάδα... Αλλα σε καμια περίπτωση δεν ειναι πιο πρωτόγονα εξω... Υπαρχει τεράστια διαφορα προς το καλυτερο στο φλερτ εξω και δεν μιλάω μονο στα κλαμπ
Την βαζω ως κακη γιατι την θεωρω κακη. Προκειται για καβατζα. οτι εχει να κανει με ενισχυσει του εγω δεν θα το επικροτησω..αυτο μας εφαγε και λεμε γτ δεν σταυρωνουμε σχεση
Το να περάσεις καλα με ξεπέτα εφοσον το θελουν και οι 2 από την αρχη δεν το βρίσκω καθολου κακο... Αν ο ενας πει παραμύθια στον αλλον που περιμένει να κανει σχεση, τοτε ναι να συμφωνήσω...
Μα και με σχεση μπορεις να περασεις καλα αρκει να ξες πως να την χειριστεις. Καταλαβαινω οτι απλα ειναι η ευκολη λυση το διαλεγουν εκεινοι που φοβουνται να δειξουν συναισθημα. Να δεσμευτουν. Βαριουνται ή δισταζουν να μπουνε σε αυτο το τρυπακι. Δεν το βρισκω κατι τιμητικο ουτε κατι με ουσια γι αυτο. δεν πρεπει να εχουν τετοιο κενο.
βρεεεε εγω λεω αν κανενας απο τους 2 δεν θελει σχεση... απλα βγηκε ενα βραδυ, της/του αρεσε ο/η απεναντι και πηγαν να περασουν καλα... και οι 2 ομως το ιδιο, οχι ο ενας να θελει κατι παραπανω και να τον αφησει ο αλλος στα κρυα του λουτρου! υπαρχουν δηλαδη και οι ξεπετες κοινή συναινεση :P απο εκει και περα και παλι δεν παιζει ρολο αυτο με το φλερτ.. βεβαια θα ειναι λιγο διαφορετική η προσέγγιση, αλλα δεν παιζει μεγαλο ρολο!
Ήσουν στο εξωτερικό, έκανες πρώτη κίνηση, εκείνος ήταν ευγενικός αλλά προσπαθούσε να σε στριμώξει, και εξ αυτού του λόγου δεν ξανακάνεις πρώτη κίνηση ιδίως αν δε σου δείχνει ο άλλος ότι έχει σοβαρό σκοπό εξαρχής. Αν βρίσκεις λογική σε όλο αυτό, είναι μαζί σου.
Μου κάνει εντύπωση πως αρκετές γυναίκες Ελληνίδες συγκεκριμένα συμπεριφέρονται διαφορετικά στην Ελλάδα από ότι στο εξωτερικό. Η κοπέλα της εξομολόγησης γράφει ότι έκανε πρώτη φορά η ίδια κίνηση σε κλαμπ του εξωτερικού. Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρώ διαφορετική προσέγγιση από Ελληνίδες σε Έλληνες και σε ξένους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ