Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.9.2019 | 14:56

Τελευταία ενημέρωση από το νοσοκομείο

Ο σύντροφος μου, το λουλούδι μου, ο άντρας μου έχει λευχαιμία. Έχει σταματήσει ο χρόνος.Τελεία. Όφειλω να σας παρακίνησω να κάνετε ετήσια αιματολογική εξέταση. Τελεία και παύλα. Να μην περάσει άλλος άνθρωπος αυτό που περνάω και περνάει. ΤΕΛΕΙΑ. Μας τίναξε τα όνειρα στον αέρα. Τη ζωή μας όλη.Ειμαι ένα με το χώμα είμαι τρελή. ΔΕΝ ΖΩ Χτυπάω τα πόδια μου κι ούρλιαζω από χτες δεν θέλω. Δεν θέλω δεν θέλω δεν είμαι έτοιμη. Τα έχω χαμένα.. Θα μου στρίψει Και δεν έχω το δικαίωμα να μου στρίψει.
Οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι. Κουβαλάω τεράστιο φορτίο και για τους δύο μας ΤΕΡΑΣΤΙΟ γι αυτό θα κλείσω τα σχόλια παρ όλο που ξέρω ότι θα προσπαθήσετε να με γεμίσετε αισιοδοξία. Αν χρειαστούμε αίμα θα ξαναμπώ εδώ να ζητήσω βοήθεια ή θα ζητήσω από τη σελίδα να δημοσίοποιησει το θέμα. Δώστε αίμα ανεξαρτήτως συνθηκών για τους συνανθρώπους μας. Πρώτη εγώ έδινα γι αυτό σας λεω κάντε το κι εσείς. Οσοι πιστοί προσευχηθειτε για τον άνθρωπο μου... Νιώθω απελπισμένη και φοβάμαι. Πάρτε τον άνθρωπο σας και πείτε του ότι τον αγαπάτε τώρα. Όχι σε λίγο, ΤΩΡΑ.

Αν αυτό κάπου βοηθάει να σας πω και ποια είμαι. Η κυρά δασκάλα από τα σχόλια. Δυστυχώς εγώ. Δυστυχώς ΕΓΩ. Η δυστυχη...

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή