ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.9.2019 | 12:37

" Υπερηφάνεια και προκατάληψη "

Η εξομολόγηση αυτη ειναι για το ατομο που εκανε την εξομολόγηση με τον τιτλο αυτό. Τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα νιώθουμε περήφανα για αυτο που είμαστε ΟΧΙ για να ξεχωρίζουμε απο τους υπόλοιπους αλλα για να διεκδικήσουμε ΙΣΑ δικαιώματα σε μια άκρως καταπιεστική κοινωνία. Αν εσύ στη ζωη σου εχεις νιωσει ότι σε ξεχωρίζουν επειδή εισαι gay , αυτο είναι ακομη ενα δειγμα της έλλειψης ΙΣΌΤΗΤΑΣ . Γι ' αυτο γίνεται το pride, για την ευρύτερη ΑΠΟΔΟΧΉ , ΟΡΑΤΌΤΗΤΑ και διεκδίκηση δικαιωμάτων. Αν εσύ δεν θελεις να τα διεκδικήσεις ή δεν σου αρεσουν οι ακτιβιστικές ομαδες δεν εισαι αναγκασμένη να πας . Απλώς να ξέρεις ότι δεν θα σου δοθούν ετσι ίσες ευκαιρίες. Τα ΛΟΑΤΚΙ+ ατομα εκπροσωπούν την διαφορετικότητα σε εναν κόσμο που την καταδικάζει. Επιπλέον, δεν σε αναγκάζει κανεις να ζεις με συγκεκριμένο τροπο ουτε να κανεις παρεα με ατομα που εχετε τον ιδιο σεξουαλικό προσανατολισμό! Μαλλον τα χεις μπερδέψει λιγάκι! Επίσης το "ιδιαίτερο χαρακτηριστικό " που αναφέρεις εισαι ΕΣΥ , η σεξουαλικότητα μας ειναι μια ουσιωδης πτυχη του εαυτού μας και το οτι αντιμετωπίζεσαι διαφορετικα για αυτο απο το σύνολο είναι ακριβώς εκείνο που δινει το εναυσμα για περισσότερους αγώνες. Είμαστε ολοι οι ανθρωποι ισοι και διεκδικούμε τα αυτονόητα , χωρίς να κάνουμε προπαγάνδα όπως πολλοι υποστηρίζουν . Αν εσύ δεν θέλεις εναν ιδανικο κοσμο επειδή πιστεύεις ότι αυτο που εισαι πρεπει να το κρατας για τον εαυτο σου και να μην το " δηλώνεις " ( όπως χαρακτηριστικά αναφέρεις στην εξομολόγηση σου ) ειναι δικαίωμα σου. Ωστόσο, ασε τους υπολοιπους που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους να παλεύουν για εναν καλύτερο κόσμο! Μπορεί και να μην τα καταφέρουμε, τουλάχιστον θα ξέρουμε ότι προσπαθήσαμε.
5
 
 
 
 
σχόλια
Καταπίεση στις σύγχρονες κοινωνίες βιώνουν μόνο οι λευκοί straight άντρες, οι υπόλοιποι ζούν εκμεταλλευόμενοι τον πλούτο που δημιούργησαν οι πρώτοι.
Εσύ που το λες αυτό θα ήθελες να μην έχεις γονείς;Γιατί αυτό προσπαθείτε να περάσετε σαν φυσιολογικό.btw, Φυσιολογικό = Φύσις+λογία.Βγάλε από το λεξικό σου αυτή την λέξη λοιπόν γιατί προφανώς την χρησιμοποιείς όταν σε συμφέρει.Πχ " Δεν είναι φυσιολογικό να ζεις χωρίς νερό"Είναι φυσιολογικό να παντρεύονται γυναίκες μεταξύ τους;Σοβαρευτείτε λίγο οι ομοφυλόφιλοι.Αυτά στο σπίτι σας.Μη τα λέτε παραέξω τι κάνετε στο κρεβάτι σας όπως με τα περίφανα GAY PRIDE.Μη κάνεις ποτέ παιδί εσύ θα χάσεις την χαρά αλλά στο κρεβάτι σου δεν χρειάζεται να το λες δεξιά και αριστερά.