ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.8.2019 | 02:16

Μερικοί δεν μπορούν να ερωτευτούν στα 40.

Έχουν αναλωθεί σε περιπέτειες και πολλές ξεπέτες και δεν τους έχει μείνει τίποτε να δώσουν εκτός από καλό σεξ. Μπορεί να ήταν και παλιά έτσι γι' αυτό να μη στεριώσανε πουθενά παρά τις τόσες γνωριμίες, ποιός να μας το πει; Οι ίδιοι αποκλείεται. Είχα σχέση ήμασταν εραστές στο κρεβάτι (πολύ καλό σεξ και χημεία) κατά τα άλλα ήμασταν σαν ξένοι. Μου συμπεριφερόταν σαν να ήμουν συνάδερφος ένα πράγμα, καμία τρυφερότητα εκτός κρεβατιού ή έκφραση αγάπης. Μιλούσαμε όπως με όλους τους άλλους γύρω μας,όπως το περιγράφουν μερικές κοπέλες που έχουν μόνο σεξ και ας βλεπόμασταν συχνά. Μια ατέλειωτη παγωμάρα και στο τέλος μου έκανε και πρόταση γάμου. Είπα όχι και χώρισα, από το να παγώνω συναισθηματικά με παρέα καλύτερα μόνη μου. Το ίδιο έχουν βιώσει και φίλες μου που είναι 40 φεύγα με συνομήλικους άντρες και είναι δυστυχισμένες όσες παραμένουν σε τέτοιες σχέσεις, μαραίνονται χωρίς αγάπη. Παλιότερα δεν είχαμε τέτοια προβλήματα μπορεί μερικοί άντρες όταν περνάνε τα χρόνια να μην προσπαθούνε ή να χρειάζονται μόνο σεξ και φαγητό. Για να έχω σεξ δεν χρειάζομαι μια σχέση που δεν με καλύπτει και με κάνει να νιώθω μοναξιά. Του είχα πει πολλές φορές πως δεν νιώθω ότι νοιάζεται για μένα και με έλεγε παράλογη μου μιλούσε πολύ κρύα κι έλεγε ότι με αγαπούσε. Με έκανε να νιώθω ότι φταίω εγώ για την δική του ανεπάρκεια, ευτυχώς χώρισα και βρήκα τον εαυτό μου.Καλύτερα μόνη μου παρά με παγόβουνο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν λέω ότι ήταν δικό σας φταίξιμο. Πολλοί είναι εκείνοι που σε τέτοια ηλικία έχουν συσσωρεύσει συναισθηματικά βάρη, φοβίες, καθώς και την κούραση του να επενδύουν συναισθηματικά χωρίς ανταπόκριση, με αποτέλεσμα κάπου μέσα τους να "μουδιάζουν." Αυτά συνοδεύονται πολλές φορές και με μία εσωτερική στασιμότητα τέτοιων ανθρώπων. Μπερδεύουν την παγίωση του χαρακτήρα και των αξιών με την ακαμψία (πνευματική και σωματική). Ωστόσο, σε τέτοιες περιπτώσεις, γιατί όχι, πάρτε εσείς την πρωτοβουλία να γίνετε ρομαντική, να φτιάξετε την ατμόσφαιρα. Εφόσον ακόμα σας έχει μείνει η "σπίθα" μέσα σας και η όρεξη για εντυπώσεις και όμορφες στιγμές, δημιουργήστε τις εσείς με τον άνθρωπό σας. Για παράδειγμα, φέρτε κεριά και κρασί, κανονίστε μία χαλαρή μουσική τύπου lounge και έτσι μετατρέψτε μια κοινή βραδιά τύπου "έλα απ' το σπίτι μου απόψε" σε κάτι που θα μείνει και στους δυο σας. Θα είναι κάτι και χαλαρό και, αν ο άλλος δεν είναι τελείως "νεκρός" μέσα του, αργά ή γρήγορα θα θελήσει κάπως να κανονίσει κάτι παρόμοιο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ