ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2019 | 05:29

Λεφτα λεφτά λεφτά..

Όλα έχουν να κάνουν με λεφτά στην εποχή μας. Ααα από Καλή οικογένεια παντρέψου τον έχουν λεφτά η εχει ακριβό αμαξι ανοίγει μπουκάλια κάθε βράδυ ,κερναει ,αφήνει πουρμπουάρ ,φοράει ακριβα ρούχα ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.. Επειδή τους βολεύει όλους και όλες.. Εμείς με ένα παλιό σεατ ιμπιζα με 400 ευρώ βασικό πως να κάνουμε όνειρα; πως να πλησιάσουμε μια πανέμορφη κοπέλα αφού μας βομβαρδίζουν από το ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ και το φεισμπουκ πρότυπα με εκατομμύρια και τιγκα στις πλαστικές και στην wanna be ζωή;;;Μας κόβουν κάθε ευκαιρία δεν είναι όπως παλιά εχει χαθεί ο ρομαντισμός έχεις χαθεί η επικοινωνία και πολλές και πολλοί είστε με κάποιον που δεν γουστάρετε πραγματικά, αλλα μονο επειδή σας βολεύει,διότι εξυπηρετεί με τον τροπο του.. Δεν ζηλεύω ούτε κακια βγαζω αλλα από προσωπική εμπειρία έχω ξενερώσει να το πω έτσι γιατί έρχομαι από οικογένεια που η μανα είχε πάντα ένα πιάτο φαγητό είχαμε αξίες είχαμε παιδεια και τίποτα δεν ήταν έτοιμο ..Οποτε πως περιμένουν να βρουν έναν να τους τα προσφέρει ολα ; Αυτά !!!
13
 
 
 
 
σχόλια
" της γυναίκας ο καημος, λουσο π@@τσο και χώρος". Αυτο είναι φίλε δυστυχώς ή ζωή είναι πιο σκληρή για εμάς. Πηγή: www.lifo.grΑναφέρεις τη παραπάνω πρόταση και αυτό συμπεραίνεται. Περνάς το μήνυμα ότι η γυναίκα ως ον γενικά ενδιαφέρεται και εκμεταλλεύεται τον άντρα και της τα παρέχει όλα. Είναι σαν να είναι φθηνή μιας και δεν μου αρέσει να βρίζω. Μπορεί να είναι τατάνα και στη ψυχή επειδή είναι εκμεταλλεύτρια. Σαφώς υπάρχουν αλλά υπάρχουν και διαμάντια που δεν ανήκουν στο τσουβάλιασμα.
Καλό και θετικό είναι κάποιος να έχει μια άνεση οικονομική, αλλά τα χρήματα δεν είναι το παν στο να γνωρίσει κανείς κάποιον. Κατακρίνω και απορρίπτω τη τεμπελιά. Λίγα ή πολλά δεν έχει σημασία για μένα. Φυσικά είναι η κινητήριος δύναμη τα χρήματα για να δημιουργηθεί και να συντηρηθεί ένα σπίτι, αλλά προσωπικά μετράει για μένα η πλούσια καρδιά, η αγάπη, ο σεβασμός, η ζεστή αγκαλιά που είναι θησαυρός.
Νομίζω ότι η εξομολόγηση είναι για τα πανηγύρια, διότι δεν καθιστά σαφές ποιο είναι το πρόβλημα και τι ακριβώς το κατακριτέο. Να σας πω όλων ένα μυστικό; Και πιο παλιά, τα λεφτά ήταν επίσης πολύ σημαντικά! Πάντα ήταν, είναι και θα είναι. Από εκεί και πέρα, όταν κάποιοι ''ρομαντικοί'' παντρευτείτε, θα αντιληφθείτε πως με λουλουδάκια, αστεράκια, κολοκυθάκια και λοιπά, σπίτι δε γίνεται ούτε προκοπή κάνεις. Ναι, ανακαλύψαμε πάλι την Αμερική, το ξέρω...
Συμφωνώ! Πότε δηλαδή τα λεφτά δεν ήταν σημαντικά. Πέρα από τις αξίες και τα ιδανικά (που είναι πολύ σημαντικά), δεν είναι αλήθεια ότι πολλές φορές ο πλούτος λειτουργεί ως στοιχείο γοητείας; Θελω να πω, έστω και υποσυνείδητα προσδίδει μια δύναμη, κάτι που ελκύει τον άλλον. Αυτό φυσικά όταν συνοδεύεται και από άλλα χαρακτηριστικά που σου ταιριάζουν, είναι ας πούμε το ιδανικό. Χωρίς να αποτελεί το μοναδικό κριτήριο. Εγώ άντρα με λεφτά δεν πήρα, αλλά έκανε πάντα πράγματα να εξελίσσεται και να κάνει τη ζωή μας πιο άνετη. Γενικά ας απενοχοποιησουμε λίγο το πακέτο πλουσιος=κακός κ ανηθικος και μπατηρης=καλος και ηθικός. Η ζωή δεν είναι παραμύθι, όντως.
Φτηνες δικαιολογιες αυτο με τα λεφτα..Απλα οπως ηδη ειπωθηκε, να ξερεις μεχρι που σε παιρνει και θα βρισκεις γκομενες..Δεν μπορεις να ζητας το 10 οταν ο ιδιος εισαι 6..Γιατι η ζωη δεν ειναι παραμυθι της Disney
Το φτωχο παιδί με τις αξιες που θέλει να βρει την πανέμορφη κοπέλα! Όχι έναν άνθρωπο πρώτα με αξίες και προσωπικότητα που οκ, καλό είναι να έχει μία καλή εμφάνιση (καλά γι'αυτές που δεν έχουν εμφάνιση, δεν το συζητώ, στα σκουπίδια!), αλλά ονειρεύεται, προσμένει και απογοητεύεται που δεν μπορεί με τα δικά του καταπληκτικα προσόντα να πλησιάσει την "πανέμορφη κοπελα".Δεν περιγράφω άλλο.
Εξκιούζ μι, η "πανέμορφη", όπως την έχεις εσύ κατά νου, έχει έξοδα συντήρησης (στυλ, μαλλί, νύχι, ρούχο, τσάντα κτλ), καθώς και έξοδα κυκλοφορίας (τσεκ ιν σε γνωστά στέκια, νησιά, δραστηριότητες κτλ). Για όλα αυτά χρειάζεται ένας (για αρχή) καλός χορηγός. Δεδομένου οτι όπως σε κόβω κοιτάς νεαρές ηλικίες, αυτά είναι δύσκολο να τα προσφέρει η ίδια στον εαυτό της από εργασία (με την κλασική έννοια). Οπότε ή μπαμπάς ή ζαχαρομπαμπάς.Άρα τι έχουμε εδώ; Έναν που κλαίει τη μοίρα του γιατί θέλει τη ζάχαρη, αλλά δεν έχει να την πληρώσει, ενώ κυκλοφορούν δωρεάν υποκατάστατα που μια χαρά καλό στην υγεία κάνουν. Περαστικά σας.
Ρε φιλε φαντασου σε τι ψευτικο κοσμο ζουνε ολοι αυτοι..... νομιζουν οτι τους αγαπανε πραγματικα και μετα την πατανε απο ανθρωπους αρπακτικα που το μονο που ζητανε ειναι το βολεμα ..... Ψευτικη ολη η ζωη στα social δυστηχια υπαρχει πισω απο τις ωραιες φωτογραφιες!!!!
Πάντοτε ήταν και θα είναι τα λεφτά το θέμα. Εσύ όμως θέλεις να ερωτευτείς ή να "αγοράσεις" κοπέλα; Και για να ερωτευτείς κάποια πρέπει να είναι η Τζίτζι, μια απλή όμορφη κοπέλα δε σου κάνει; Έχεις καταλάβει ότι και για σένα είναι τεράστιο θέμα τα λεφτά και για πολύ λάθος λόγους;
εσύ με το SEAT μήν πάς να τρέχουν τα σάλια σου στις μπάρες και στα βόρεια προάστιακαι η κόρη του μπακάλη μπορεί να είναι πανέμορφη και γλυκιά (δέν είμαι κόρη μπακάλη έ;)