ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.8.2019 | 02:32

Το πιο άσχημο συναίσθημα

Η απιστία δεν αντέχεται.Και είναι ακόμα πιο επώδυνη όταν αλλάζει η ζωή τόσο απότομα.Μέχρι μια μέρα πιστεύεις ότι είσαι με τον κατάλληλο άνθρωπο και την άλλη μέρα ανατρέπονται όλα τόσο απότομα.Εγώ έφταιγα όμως.Από την αρχή είχα τόσες ενδείξεις απερισκεψίας, ανωριμότητας και επιπολαιότητας.Γιατί τα παράβλεπα;Γιατί ήμουν ερωτευμένος.Τελικά ο έρωτας είναι το χειρότερο συναίσθημα.Σε τυφλώνει και μετά οταν συνέρχεσαι βλέπεις πόσο κακό έγινε και εσύ πετούσες στα σύννεφα.Τα κομμάτια θα μαζευτούν.Ευτυχώς που δεν είχαμε και παιδιά.Κρίμα όμως που μετά από αυτό θα με κάνεις να δυσκολεύομαι να εμπιστευτώ τον επόμενο άνθρωπο.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αφού λες, ότι παραβλεπες τις ενδείξεις και πετούσες στα συννεφα, τότε δεν είναι τους άλλους που δεν μπορείς να εμπιστευτείς, αλλά τον εαυτό σου και την κρίση σου.
Να σου πω κτ? Σε σχεση με αυτο το τελευταιο που ειπες για εμπιστοσυνη στην επομενη. Μην κουβαλήσεις στην επόμενη σχεση τα κατάλοιπα της προηγούμενης. Δεν ειναι ολοι οι άνθρωποι το ιδιο ουτε μας φαιρονται το ιδιο. Θα εμπιστευτείς την επομενη κανονικα εφοσον δεν εχεις λογο για το αντιθετο. Οχι μετα απο 40 κύματα κ λογω της απιστιας της πρωην. Δεν υπάρχει λογος. Απλα πλεον να μην αγνοεις τυχόν σημαδια. Να σου πανε ολα καλα. Φιλακια!