ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.8.2019 | 23:30

Γυναικες

Γιατι οι αντρες φοβουνται τοσο μια γυναικα που ειναι επιτυχημενη,μια πιο εξυπνη και πιο πλουσια απο αυτους?Υπαρχουν πολλοι αντρες που ειναι εξυπνακηδες και νομιζουν οτι τα ξερουν ολα και οι γυναικες πρεπει να ειμασε οκ με αυτο ενω αν γινεται το αντιθετο εκεινοι νευριαζουν.Ειμαι ενα πολυ εξυπνο ατομο(απ'οτι μου λενε οι αλλοι τουλαχιστον) και συνηδητοποιω οτι οταν αφηνω εναν αντρα να το παιξει εξυπνακιας τονωνεται η αυτοπεποιθηση του(να σημειωσω οτι πολλοι το παιζουν εξυπνοι και σε τομεις που ειναι εντελως ασχετοι) ενω οταν του απαντας εμπεριστατωμενα δεν θελει να συνεχισει αλλο την κουβεντα.Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να ειμαστε στο ιδιο επιπεδο?Γιατι πρεπει σωνει και ντε καποιος ειναι καλυτερος απο τον αλλο.Οσο για τα χρηματα ειναι κατι που το εχω βιωσει απο κοντα.Οι γονεις μου εβγαζαν παντα τα ιδια χρηματα μεχρι που ο πατερας μου εμεινε ανεργος για 3 χρονια.Ηρθαν ολα τουμπα.Ηταν και ολο αυτο που συζηταμε τελευταια πως χωριζονται τα λεφτα σε μια σχεση,ποιος πληρωνει τους λογαριασμους,τα δειπνα κλπ.Και ρωτουσα τον αδερφο μου και μου ελεγε οτι οκ θα την αφηνω την κοπελα μου να πληρωνει καμια φορα αν θελει αλλα γενικα δε μ'αρεσει,τι θελει να μου κανει flex ποσα λεφτα παιρνει?Ειναι λες και το εχουμε δεδομενο οτι αν ο αντρας εχει τα λεφτα και η γυναικα οχι η γυναικα τον χρειαζεται οποτε γι'αυτο ειναι μαζι του.Εγω θελω να τον θελω και να με θελει,οχι να μην μπορει να ζησει χωρις εμενα.Θελω να εχω καποιον στη ζωη μου γιατι προσθετει κατι οχι γιατι ειναι απαραιτητος.Αυτες οι μπουρδες δεν μπορω να ζησω χωρις εσενα με χτυπανε στον εγκεφαλο.
9
 
 
 
 
σχόλια
Μην κάνεις το λάθος να ανάγεις τον δικό σου περίγυρο σε στατιστικό δείγμα. Δεν είναι! Γενικά μην γενικεύεις! Ναι υπάρχουν πολλοί άνδρες που είναι όντως κομπλεξικοί και δεν μπορούν να διαχειριστουν το να είναι η γυναίκα τους πιο επιτυχημένη ή έξυπνη από αυτούς. Δεν μπορείς όμως να τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι! Οι πραγματικά έξυπνοι και με αυτοπεποίθηση άνδρες θέλουν κάποια που να θαυμάζουν το μυαλό της. Ψάξε να βρεις έναν τέτοιο!
αχ βρε Γιάννα μουασχολήσου με τον εορτασμό των 200 χρόνων απο την επανάσταση και άσε τους άνδρεςστο τέλος τέλος αφού είσαι τόσο πετυχημένη αγόρασε κάποιον, τί να τους κάνεις τους έρωτες;
Ενας αντρας υψηλης ευφυιας δε φοβαται μια εξυπνη ή πετυχημενη γυναικα. Αντιλαμβανεται οτι ΑΥΤΗ θα θελει καποιον που να τον νιωθει ανωτερο γιατι οταν ΑΥΤΗ δε θα τον νιωθει ανωτερο ή αξιο θαυμασμου τοτε δε θα εχει φυσικη ελξη επανω του αλλά καποιου ειδους συμβιβαστικη ελξη (πχ ΑΥΤΗ να πρεπει να βρει εναν γιατι νιωθει τωρα μονη ή για να δειξει στον περιγυρο της οτι εχει καποια σχεση, δλδ λαθος προϋποθεσεις για σοβαρη σχεση). Γνωριζοντας τα παραπανω ο ευφυης αντρας αποφευγει τη δυναμικη γυναικα που θα αυτοξενερωσει μονη της με την ελλειψη αντρα "που θαυμαζει". Ο ευφυης αντρας ετσι αποφευγει το ...σκοπελο.
Ok αλλά έτσι όπως το περιγράφεις είναι σα να λες ότι η γυναίκα πρέπει να ;υτοπεριπριζει τις πιθανότητες επιτυχίας της γιατί αυτό σημαίνει ότι θα επιβραβεύει σίγουρα με μοναξιά. Γιατί πες μου πως θα βρει μια επιτυχημένη γυναίκα έναν επιτυχημένο άντρα άμα δεν έχει μεγάλο κοινωνικό κύκλο; Δηλαδή μην πετύχει καμμιά γιατί θα μείνει μόνη της; Έτσι θα το πηγαίνουμε; Και οι παλιες γενιές ειδικά υποστηρίζουν πολύ αυτή την άποψη.
Υπαρχουν αντρες που ελκυονται απο δυναμικες και "πετυχημενες" γυναικες. Ωστοσο το να φερνει μια γυναικα στο σπιτι περισσοτερα λεφτα απο τον ανδρα κατα κανονα προκαλει μια ανισορροπια στη σχεση....
Αλλου ξεκινάς, αλλου καταλήγεις. Κ οχι δεν κολλάνε όσα λες συνειρμικά. Με κούρασες. Εισαι κ σεξιστρια. Δε μου βγάζεις οτι εισαι ευφυής κιολας... Ενα nope απο μενα.
Εντάξει, όλα αυτά που αναφέρεις είναι οι απόψεις κάποιων ανθρώπων, όχι όλων. Ίσως των ανθρώπων που τυχαίνει να έχεις στον περίγυρο σου. Δεν είναι όλοι έτσι.
Δεν μπορείς να πεις ότι οι άντρες φοβούνται τις επιτυχημένες γυναίκες κτλ επειδή εσύ έχεις βγει με εξυπνακηδες. Ναι υπάρχουν. Όπως υπάρχουν αυτοί που θέλουν να κοιτάξουν κώλο και βυζι κι όταν γίνονται ρομαντικοί και πρόσωπο, τι μ' αυτό ; Σίγουρα υπάρχουν και άλλα άτομα που δεν βλέπουν ανταγωνιστικά τις γυναίκες όπως πιο έξυπνοι και πετυχημένοι από εσένα κι αυτό το γαϊτανάκι δεν τελειώνει ποτέ. Το ερώτημα για σένα είναι να πως θα αυξήσεις τις πιθανότητες να συμβεί αυτό και όπως βλέπω οι επιλογές που κάνεις στον μικρόκοσμο σου θα ενισχύσουν την άποψή σου και συνεπώς σιγά μην αναλάβεις δράση. Η αληθεια είναι ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις ένα άτομο να ταιριάζεις που να δουλεύει τα θέματά του και να σε θέλει αμοιβαία ενώ ταυτόχρονα φροντίζεις κι εσύ για τα δικά σου θέματα για να μην γίνουν αυτά βραχνάς. Οπότε δεν ξέρω πόσο έξυπνο είναι να κάθεσαι και να βγάζεις γενικά συμπεράσματα από μερικούς εξυπνακηδες αντί να προσπαθείς να ζεις όμορφα και να γνωρίζεις όχι μόνο ερωτικά, βασικά κυρίως όχι ερωτικά άτομα που θα σε πάνε πιο πέρα από το να σε πουν έξυπνη ή θα κάνετε crush test γνώσεων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ