ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.8.2019 | 02:51

Τις βαρέθηκα

Βαρέθηκα όλες αυτές που το παίζουν ντίβες όπως αντίστοιχα κουράζομαι και με τους αντίστοιχους άντρες.Αλλά αναφέρομαι κυρίως στις γυναίκες επειδή αυτές μου αρέσουν και με μια γυναίκα θα κάνω οικογένεια.Το θέμα είναι ότι στον χώρο του μάρκετινγκ επιλέγουμε ως επί το πλείστον γυναίκες επειδή η εξωτερική ομορφιά παίζει σημαντικό ρόλο στο συγκεκριμένο κομμάτι της επικοινωνίας και της προώθησης. Δυστυχώς όμως αρκετές απο ένα σημείο και μετά ή χαλάνε ή τις βγαίνει κακός εαυτός. Λίγες μπορούν να κρατήσουν την ισορροπία και να μην αλλοιώσουν τα καλα στοιχεία του χαρακτήρα τους. Ίσως και σε αυτό να φταίμε και εμείς επειδή έχει αρκετούς που αρχίζουν περίεργο παιχνίδι. Αλλά δεν είναι δυνατόν να ξεκινάς ταπεινά και με ειλικρίνεια και μετά να το γυρνάς στο άλλο άκρο.Πραγματικά με καμία απο τον κλάδο του αντικειμένου μου δεν θελω να δημιουργήσω σοβαρή σχέση. Δεν είναι ολες το ίδιο, αλλά οι περισσότερες συμπεριφέρονται με τον ιδιο ματαιόδοξο τρόπο.Ώρες ωρες σκέφτομαι και κάνω daydreaming οτι επιστρέφω στο πατρικό μου και κανω ενα νεο ξεκίνημα εκει. Και ας παίρνω και λιγότερα. Αρκει να βρω μια που να μην είναι η μοναδική της έγνοια αν είναι όμορφη ή ποια hashtag θα βαλει για να δειξει ποσο όμορφα περνάει ή να παίρνει εκατο ποζες και να εξιστορεί πόσο ωραία ειναι η ζωή της.Το marketing ειναι οτι πιο αερας υπάρχει. Ξεκάθαρα αποτελεί μια τέχνη. Την τέχνη του να παρουσιαζεις το κενο ως το απόλυτο χρήσιμο και όμορφο. Δυστυχώς δεν είναι αυτές οι απαρχές του μάρκετινγκ, αλλά η αδυσώπητη αγορα αυτό κάνει. Και μάλιστα αυτό αλλοιώνει ακόμα και εμας τους ίδιους.Να βρασω τα καλά λεφτά που παίρνω.Λιγο ακομα θα κάνω υπομονή και μόλις μαζέψω οσα χρειάζομαι θα προσπαθήσω να αποχωρήσω και να πάω σε κατι πιο αληθινό.Δεν ονειρεύομαι τη ζωή μου αναμεσα σε προσποιητους ανθρώπους και ψεύτικη ζωή. Ονειρεύομαι τη ζωή μου με μια γυναικα που θα θέλει να παει εκδρομή επειδή θελει να δει τη φύση και οχι επειδή θελει να βγει φωτογραφία για να την ανεβασει στα social. Θέλω να κανω μια οικογένεια με πολλές παιδικές φωνές στο σπιτι και δωμάτια γεμάτα με κοσμο. Όχι να επιλέξω να κλειστω σε 4 τοιχους και να περνάνε τα χρονια σαπιζοντας μεσα μου.Άλλοι κάθονται στις διακοπές τους και λενε να ξεκουραστώ και μετα να επιστρέψω στη δουλίτσα μου. Εγω κάθομαι στις διακοπές μου και σκέφτομαι το ψεύτικο περιβάλλον που θα επιστρέψω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ωραία τα λες αλλά σε κάθε περιβάλλον αντικρύζουμε τέτοια άτομα...Μην αφήνεις να σε επηρεάζει τόσο σε παρακαλώ...Είσαι ευάλωτος και εσύ αλλά σκέψου καλά πριν αποχωρήσεις στο τι θα κάνεις...Κοίτα να περνάς καλά όταν φεύγεις απο την δουλειά και προσπάθησε όταν πας αυτά να μην σε αγγίζουν...Δες τα με άλλο μάτι.. Ο κόσμος μας όσο πάει και γίνεται όλο και πιο εικονικός εκεί έξω,έστω αυτοί/ες οι λίγοι/Ες που μείναμε ας μην χάσουμε αυτό που μας κρατάει ακόμη ανθρώπινους...Ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά! Κοίτα να χαρείς τις διακοπές σου και μην σκέφτεσαι τόσο!Υγεία να έχουμε και αγάπη...Και όπως τόσο όμορφα έγραψες σου εύχομαι να βρεις εκείνη την ξεχωριστή που θα σε κάνει απόλυτα ευτυχισμένο και θα δημιουργήσεις μια γλυκιά οικογένεια που να ηχούν πολλές και ζουζουνιάρικες φωνούλες στο σπιτικό σας... Ολόψυχα θερμή ευχή μου!