ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.8.2019 | 12:35

Μετάβαση.

Γεννιέσαι, ζεις με τους γονείς σου. Σου προσφέρουν ασφάλεια συναισθηματική, σωματική και οικονομική.. Είναι το κέντρο του κόσμου σου μέχρι να μεγαλωσεις. Έχεις και αδέρφια που μπορεί να είναι οι καλύτεροι φίλοι σου και γενικά μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Μετακομίζεις, ακόμα όμως είναι αυτό που λέμε η οικογένεια σου. Μετά, γνωρίζεις κάποιον αγαπιεστε και αποφασίζετε να κάνετε δική σας οικογένεια, όπως στο κάτω κάτω έκαναν και οι γονείς σου. Η μετάβαση λοιπόν είναι τεράστια. Μεταφέρεις το κέντρο του κόσμου σου από τους γονείς σου στον σύντροφό σου. Έχεις "φύγει" για τα καλά από το παιδικό σου σπίτι . Βλέπω σιγά σιγά να πλησιάζω αυτήν την μετάβαση και μου φαίνεται δύσκολο. Με τον σύντροφό μου θα μετακομίσουμε πολύ μακριά από τις οικογένειες μας και θα φτιάξουμε την ζωή μας εκεί. Στεναχωριέμαι πολύ. Οι γονείς μου χαίρονται που τα πάμε τόσο καλά και που είμαι με κάποιον που με αγαπάει όσο αυτοί, αλλά δεν παύει να είναι δύσκολο. Είναι μια επιλογή που θέλω να κάνω γιατί ξέρω ότι είναι το επόμενο βήμα.
10
 
 
 
 
σχόλια
Εξ. καταλαβαίνω, είναι το μεταβατικό στάδιο που σε τρομάζει, αλλά αν είσαι σίγουρη για τον σύντροφό σου, όλα θα πάνε καλά. Αυτό που θες όπως είπες για να νιώσεις καλά είναι ασφάλεια την οποία θα χτίσεις σιγά σιγά στην δική σου οικογένεια.
Κοίτα όντως dmg η εξ. χάνει αυτήν την εμπειρία, αλλά σε πολλούς συμβαίνει. Πχ για κάποιον που σπουδάζει στην πόλη του, η για κάποιον που η δουλειά του δεν τον αφήνει να νοικιάσει μόνος του, είναι πολύ συνηθισμένο.Επίσης και μόνος σου να μείνεις , αν είσαι 20' με το αμάξι από την μαμά, ποια η διαφορά; Ακόμα μπορείς οπότε τα βρεις σκούρα να τρέξεις εκεί.
(πόσο αγενής...)Ναι...Ξέρω άτομα που καθαρίζουν κάθε 32 του μήνα, τρώνε κεφτεδάκια ΙΚΕΑ και το παίζουν ανεξάρτητοι με τα λεφτά των γονιών τους ακόμα. Το να ζεις μόνος σου άλλες φορές σημαίνει όντως ότι είσαι ενήλικας άλλες όχι.
Είμαι σίγουρη, Μαργαρίτα, ότι γνωρίζεις ακατάλληλα άτομα, αλλά σε κάθε περίπτωση βοηθάει το να μείνει κάποιος μόνος του ΠΡΙΝ πάει να μείνει με σύντροφο.
Μαρία-Μαρία, δεν είπα "κατάλληλα".Το έβαλες και σε εισαγωγικά, το είπες και τρεις φορές, έχεις και αποριες. Η άποψή μου είναι ξεκάθαρη και δεν υπάρχει τίποτα προς διευκρίνηση. Αν θέλετε κουβεντούλα εκτός θέματος και περί ανέμων και υδάτων, λυπάμαι δεν είμαι διαθέσιμη.ΑΛΛΆ όλο και κάποιος μπορεί να σας αναλάβει.Καλή συνεχεια.
"Σε εισαγωγικά κλείνουμε τα λόγια κάποιου, όταν θέλουμε να μεταφέρουμε κάτι όπως ακριβώς το είπε." (γραμματική Ε΄ και ΣΤ΄ δημοτικού, εντάξει είπες "ακατάλληλα" αλλά προφανώς όταν λες "ακατάλληλα" εννοείς ότι υπάρχουν αντίστοιχα και κατάλληλα. Μπορείς να μας πεις ποια είναι τα "ακατάλληλα", ποια τα "κατάλληλα" και σε τι αναφέρεται η (α)καταλληλότητα;Εκτός αν πέταξες εκεί μια μπούρδα, οπότε πάω πάσο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ