ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.8.2019 | 22:26

Χωρισα

Παιδιά γεια σας, χωρίσαμε μετά από 7 χρόνια μαζί. Ολη η φοιτητική μας ζωή μαζί και ενώ είχαμε κλείσει διακοπες: μου λέει χωρίζουμε. Προς το τέλος είχαμε λιγο βαλτώσει γιατί συγκατοικούσαμε και 2 χρόνια, εγω είχα συνεχίσει με μεταπτυχιακά κ.λπ, εκείνη είχε επιλέξει κατι διαφορετικό. Ζουσαμε στην ιδια πολη, ιδιο σπιτι. Αυτό που με πειράζει πιο πολυ ειναι ότι ενώ μου άφησε ένα πολύ όμορφο γραμμα στην αρχη, μετά ενώ ειπαμε να μη μιλάμε άρχισε να με απειλεί για το αν θα μιλήσει για το της εχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Το πιο στενάχωρο μάλιστα ηταν ότι μιλούσε άσχημα και πίσω από μένα. Γιατί δε κάτσαμε να μιλήσουμε; Γιατί να ζούμε αυτο τωρα; Γιατί και αυτή χαλια είναι από ότι μαθαινω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Πιθανότατα επηρεάστηκε από αντιλήψεις που λένε "με έναν άντρα θα περάσεις όλη σου τη ζωή"; Και θέλει να δοκιμάσει ποικιλία, και μάλλον έχει ξεκινήσει ήδη...Καλή δύναμη να έχεις, όσο και να πονάει, όλα περνάνε.
Δεν χρειάζεται μεγάλη φιλοσοφία στην επεξήγηση του ''γιατί'' που απορείς. Η απάντηση είναι απλή. Αν κάτι άξιζε θα έμενε και θα ήσασταν μαζί καλά και πλήρεις. Στο άμεσο μέλλον δεν θα πονάς και θα λες στον εαυτό σου ''καλύτερα που χώρισαν οι δρόμοι μας''. Αν κάποιος αγαπά δεν μας αφήνει και κάτι πολύ σημαντικό είναι πως δεν σκάβει το λάκκο μας φορώντας προσωπεία. Αυτός που πραγματικά νοιάζεται για εμάς ( εφόσον νοιαζόμαστε και εμείς) είναι δίπλα μας στα καλά και στα άσχημα, εξωτερικεύει τα συναισθήματά του και πάνω από όλα μας πονά ως άνθρωπος.
Νομίζω ότι όταν ερωτεύτηκαμε, ήμασταν μικρά παιδιά. Μετά έκανα ολες τις προσπάθειες για να είμαστε μαζί και ξαφνικά αυτο... Ο ενας επεσε πάνω στον αλλον, αλλά ποτε δεν είπα άσχημα πράγματα για την ίδια.
Μάλιστα 2 εβδομάδες πριν με πήγε στους γονείς της να γνωριστούμε. Είχαμε παρουσιαστεί κι άλλες φορές αλλα τωρα που το σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό μου έλεγε πράγματα γα το μέλλον